20:15 Legia - Piast
Piast przedział goli 1-2 @ 1.71
1/2 lub 2/1 @ 19
Superbet
Potwierdziło się wczoraj, że Legia jest dalej w beznadziejnej formie, a przegrana z Noah przelała szale goryczy wśród kibiców, którzy już maja dość wyników swojej drużyny jak i działania zarządu, który to w sumie mało robi albo nic nie robi...
Wydaje się, że każdy już tu czeka na przerwę zimowa i reset, a nie zapominajmy, że w niedziele Legia zagra u siebie z Piastem oraz za tydzień podejmować będzie zespół Lincoln. Zespół, który pokonał Lech Poznań. Czy Legioniści wygrają oba mecze i w jakimś stopniu zamarza ta plamę?. Wydaje mi się, że nie. Mecz z Piastem nie będzie łatwy, a same bezpośrednie spotkania pokazują, że Piast znalazł patent na wygrywanie z Legia czy tez urwanie im punktów. Obie drużyny potrzebują punktów w kontekście utrzymania, bo nie ukrywajmy na dzień dzisiejszy Legia i Piast walczą o utrzymanie. Uważam jednak, że Legia na wiosnę traciła by punkty i zagrożona była by spadkiem, to sędziowie i tak nie pozwolą im spaść z
ekstraklasy, ale to moja teoria.
Kurs na zwycięstwo Legii jest super, ale ja go odpuszczam po tym co zobaczyłem wczoraj i kilka dni temu. Zespół ten jest bez pomysłu. Astiz został rzucony na głęboka wodę i na razie w niej tonie. Tu mimo wszystko chyba nie można mieć raczej pretensji do obecnego trenera, który zaraz wyleci. Uważam, że Piast jest w stanie strzelić gola albo nawet dwa na Łazienkowskiej. Piast złapał wiatru w żagle i mimo dwóch porażek gdzieś po drodze to uważam, że na dzień dzisiejszy są w stanie urwać kolejne punkty Legii. To Legia będzie cały czas atakować i będzie czuć oddech swoich kibiców. Piast pewnie nastawi się na grę z kontry i tu liczę, że jedna z nich uda się zamienić na gola. Za kartki chyba pauzuje Jirka, ale jeśli się mylę to niech ktoś mnie poprawi
Wracając do kursu na zwycięstwo Legii, to bardziej mnie kusi to żeby pograć, że Piast do przerwy będzie prowadzić. Legia jest pod presja przez swojej niepowodzenia w lidze i europejskich pucharach z których wylecieli, a więc czemu by nie spróbować?
Kartki w tym meczu?
Superbet proponuje nam takie linie:
powyżej 4.5 kartek @ 1.77
powyżej 5.5 kartek @ 2.37
powyżej 6.5 kartek @ 3.35
czerwona kartka @ 4.55
Superbet
Tydzień temu zobaczyliśmy aż siedem kartoników. Uważam, że przy słabym wyniku dla Legii te kartki będą się sypać. Piast będzie się bronił i zapewne zrobi wszystko żeby dowieźć korzystny wynik. Nie zapominajmy, że sędzia będzie Mohammad Al-Emara, który być może nie wytrzyma presji kibiców i zawodników?