>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

17 Kolejka Premier League 15-17.12.2012

Status
Zamknięty.
r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
Witam ekspertów Premier League ;p Mam pytanko do was... jak to będzie dzisiaj z tym Tottenhamem? Kurs w miarę przyzwoity i zastanawiam się czy by z niego nie skorzystać. Mógłby ktoś pokusić się o analizę i upewnić mnie w tym typie?
Również zastanawiałem się nad tym meczem ale po głębszym namyśle nie gram czystej &quot;jedynki&quot;.Sam wrzuciłem tylko do dubla typ Over 1,5 po kursie 1,25 ???? .Tottenham niby gra całkiem całkiem ale trzeba spojrzeć na to jak nieprzewidywalną drużyną jest Swansea.W swoich wyjazdowych meczach potrafili klepnąć takie firmy jak Arsenal,Newcastle czy Liverpool,a zagrali też bardzo dobry mecz na Etihad przegrywając tylko 1:0 z City nie będąc wcale gorszą drużyną.Równie dobrze w tym meczu Spurs mogą wygrać 4:0 lub przegrać 0:2.Wiadomo w jakiej dyspozycji jest Michu(12 bramek) i jak dobrą piłkę potrafią prezentować Walijczycy.Ja polecam zagrać jakiś BTS lub Over 2,5(bardziej BTS).Ostatnie pięć spotkań Tottenhamu pokrywało ten over,więc tu może być podobnie.Co do sytuacji kadrowych to takie info ze strony Swansea:&quot;Michael Laudrup will be without Pablo Hernandez, as the winger still struggles with a muscle injury, while the game comes too soon for Michel Vorm.
Ashley Williams returns from suspension after the defender missed the midweek win over Middlesbrough.
Spurs winger Gareth Bale (hamstring) faces a race to be fit, but Scott Parker could return among the substitutes.&quot;

rifraf7 246

rifraf7

Użytkownik
Tottenham - Swansea
Moim zdaniem pod względem 1x2 ten mecz jest ciężki do stawiania. Koguty ostatnio się zatrzymały na Evertonie, a Swansea to ekipa trudna dla każdego. Najprawdopodobniej nie zagra Bale i to od razu sprawia, że nie warto stawiać na Totte po 1,65. W zespole gości mamy w miarę optymalny skład, bez nowych ubytków. Sędzią spotkania będzie Dean, średnia lekko ponad 3 kartki na mecz, Swansea mimo, że jest drużyną grającą piłką to łapią dość sporo kartek. Koguty w tej klasyfikacji są w środku tabeli. Ze średnich wychodzi lekko powyżej 3 kartki na mecz, a więc można spróbować. Koguty to dość ofensywny zespół, jednak ich obrona jest w średniej dyspozycji. Ostatnio tylko Fulham nie potrafiło im strzelić. Ekipa Laudrupa ma czym zaatakować, a nie wierzę, że Tottenham u siebie nie strzeli bramki.
over 2,5 1,7 ⛔
powyżej 3 kartki (azjan) 1,8 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
tomek18 47

tomek18

Użytkownik
Reading - Arsenal 1,65 Tobet✅
Arsenal zmierzy sie z ostatnią drużyną ligi angielskiej. Dla mnie wszystko przemawia za gośćmi. W ostatnich 5 mecach Londyńczycy nie zachwycali formą 2-2-1, ale co w takim przypadku powiedzieć o ich rywalach? (0-0-5). Jedynym z ważnych graczy, którzy mogą nie zagrać w spotkaniu to Theo Walcott. Jednak skrzydłowy ostatnio nie zachwyca w spotkaniach i więcej się mówi o jego ewentualnym transferze niż o formie. Trzeba dodać że w ostatnich 6 meczach pomiędzy tymi zespołami wygrywał zawsze Arsenal (ostatni mecz po dogrywce), więc to jest kolejny powód dlaczego stawiam na Arsenal

Otrzymane punkty reputacji: +1
emilszczak 31

emilszczak

Użytkownik
Reading-Arsenal

Reading-Arsenal Londyn

17 kolejka Premier League. Mecz zamykający tą kolejkę.
Reading 20 miejsce , 1 zwycięstwo 6 remisów 9 porażek.
Arsenal 8 miejsce , 6 zwycięstw 6 remisów 4 porażki.
Reading na własnym stadionie bilans 1-4-2 czyli zdobyte 7 z wszystkich 9 pkt. Nasuwa się wniosek lepszej gry u siebie ????
Arsenal na wyjeździe bilans 2-4-2 co daje 10 pkt spośród 24 do tej pory zdobytych. Jest to drużyna która preferuje grę na własnym obiekcie.
Reading z serią 5 porażek z rzędu. Arsenal w ostatnich 5 meczach bilans 2-2-1.
Arsenal jak wspomniałem nie lubi grać na wyjazdach jednak rywal z którym się zmierzą im leży - w ostatnich latach regularnie The Gunners wygrywali na Reading.
Ostatnio Arsenal mocno spuścił z tonu. Nagonka na Kanonierów i trenera Wengera nasiliła się. Ostatnia porażka z Bradford w pucharze była zaskoczeniem dla wszystkich.Nie jest to kwestią do końca słabej formy bo uważam że to nie kwestia tego lecz mentalności tej drużyny. Widać iż Wenger nie do końca panuje nad tym co się dzieje w głowach piłkarzy. Grają falami , raz wygrywają w ładnym stylu z Totenhamem by w następnej kolejce grając mizernie oddać mecz bez walki.
Do czego zmierzam ? A no do tego , że fundamentalne znaczenie mieć będzie motywacja. Arsenal od wielu lat kiedy ucieka im TOP4 spina się w odpowiednim momencie by zagrać w Lidze Mistrzów. Z pucharów w Anglii odpadli , Liga Mistrzów na wiosnę także czas skupić się na lidze. Ostatni wygrany wyjazd Kanonierów był właśnie na Reading w pucharze. Myślę , że ten mecz może być taką klamrą wtedy wygraliśmy po raz ostatni, teraz przełamiemy się na tym samym rywalu i zaczniemy marsz w górę tabeli. Kolejek do nowego roku nie ma wiele - Wenger potrafi świetnie zmotywować drużynę. Może i nie zagra Walcot ale Oxlade-Chamberlain jest w stanie go dobrze zastąpić. Poza tym siła ofensywna na takiego rywala powinna spokojnie wystarczyć . Spodziewam się mocnego uderzenia Arsenalu od 1 minuty gry. Mecz ważny dla ekipy Wengera gdyż później grają na Wigan - terenie zdecydowanie trudniejszym.

Sytuacja kadrowa według polskiej strony fanów Arsenalu:
Jeśli chodzi o sytuację kadrową obu drużyn, to trudno powiedzieć coś na sto procent, gdyż wielu zawodników ma szanse wykurować się na mecz, ale na dobrą sprawę nie wiadomo jak to się ułoży. W drużynie Gospodarzy duże szanse na powrót do zdrowia mają Jason Roberts, Robson-Kanu, Pogrebnyak i Kebe, z czego pierwsza trójka jest prawie pewna występu na Madejski Stadium. Z kolei Karacan, Morrison i McCarthy nie zdążą wyleczyć się na poniedziałkowy mecz. W obozie Kanonierów na pewno zabraknie Andre Santosa, Łukasza Fabiańskiego i Abou Diaby’ego. Jeśli chodzi o Girouda i Koscielnego, to obaj będą gotowi na to spotkanie. Niewiadomą pozostaje sytuacja Theo Walcotta, który do ostatniej chwili będzie walczył o powrót na boisko.
Kurs jak na obecną formę Arsenalu nie jest powalający jednak warty grania.
Arsenal musi się przełamać i będę bardzo zaskoczony jak nie wygra tego meczu.

Typ: Arsenal win
Kurs: 1,60
:Bwin:

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Reading - Arsenal
over 9 celnych strzałów na bramkę @ 1,85 Expekt✅
Dla mnie nie warto grać na win Arsenalu. To zbyt nieprzewidywalna drużyna - raz potrafią wygrać z Tottenhamem, by potem dostać od Swansea. Tym bardziej, że teraz zagrają z Reading, które również potrzebuje punktów. Dlatego też myślę, że oba zespoły postawią na atak, ale wiadomo, że w Arsenalu jest problem ze skutecznością. Giroud także nie gra na wysokim poziomie i powoli potwierdza się fakt że jest jedynie zawodnikiem jednego sezonu. Do składu gospodarzy ma wrócić Pogriebniak , więc dodatkowo tworzy się kolejna opcja ofensywna dla Reading. Zawodnicy z Madejski Stadium notują porażkę za porażką, ale ta passa w końcu musi się zakończyć i być może w meczu z Arsenalem? Nic nie wiadomo, Reading potrafi walczyć - przytoczę chociażby spotkanie z United. Kanonierzy grają nie za dobrze na wyjazdach, do tego porażka z Bradford na pewno nie wpłynie dobrze na ich grę. Ale tak czy siak musza przystąpić do spotkania z nastawieniem ofensywnym, podobnie jak ich przeciwnik i sądzę, że padnie tutaj wiele strzałów jak i bramek.

Otrzymane punkty reputacji: +13
borntofight 98

borntofight

Użytkownik
Reading-Arsenal 2 1.60 ✅ 2-5
Po ostatniej wpadce w pucharze Arsenalu z Bradford nadszedł czas aby zrewanżować się w Premier League wygraną z ostatnim w tabeli Reading. W ostatnim meczu ligowym Arsenal wygrał 2:0 pokonując u siebie West Brom, a z kolei Reading w wyjazdowym spotkaniu przegrał z Sunderlandem 0:3. Arsenal jak na razie w tym sezonie formą nie błyszczy jednak myślę że z początkiem nowego roku zaczynając od dzisiaj ich forma będzie ulegać poprawie. Jeśli przyjrzymy się kadrą obu drużyn to w Arsenalu na pewno nie zobaczymy Santosa,Fabiańskiego,Diabye&#39;go pod dużym znakiem zapytania jest występ Walcota, o którego powrót walczy sztab do ostatniej chwili. Myślę,że jest duża szansa na jego występ co odbije się na znacznej poprawie siły ofensywnej Kanionierów wszyscy wiemy jak duży talent posiada Theo.
Jeśli chodzi o kadrę Reading na ten mecz szansę na powrót mają Jason Roberts, Robson-Kanu, Pogrebnyak i Kebe, z czego pierwsza trójka jest prawie pewna występu na Madejski Stadium. W dzisiejszym meczu napewno nie zobaczymy Karacana, Morrison&#39;a i McCarthy&#39;ego.
Dzisiejszy mecz niewątpliwie będzie bardzo interesujący,ponieważ Arsenal jak i Reading potrzebują 3 pktów jak ryba wody. Sytuacja dla Reading z meczu na mecz robi się nieciekawa,do strefy wolnej od spadku brakuje im 6 pktów dodatkowo QPR w tej kolejce pokonało Fulham w wyniku czego odskoczyli Reading na 1pkt. Dodatkowo Reading od 5 meczy nie potrafi wygrać u siebie meczu myślę że z dzisiejszego pojedynku Arsenal wyjdzie obronną reką i zdobędzie 3 pkty.
Na gubienie punktów już nie ma czasu,gdyż mamy półmetek rozgrywek a Arsenal plasuje się na odległej 8 lokacie. Jeśli chcą myśleć o piewszej czwórce na zakończenie sezonu muszą wygrywać takie mecze jak dzisiejszy z Reading.

anzelmo 304,7K

anzelmo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożnaAnglia Premier League
Spotkanie: Reading - Arsenal
Typ: kto więcej kartek Arsenal
Kurs: 2,025
Godz. 21.00
Bukmacher: Bet365
Ciekawy mecz na Madejski stedium.Arsenal gra strasznie nie równo po kompromitacji Capital One Cup z Bradford, strasznie ciężko co kol wiek przewidywać.Dla gospodarzy to juz chyba jedna z ostatnich szans na złapanie jakiegoś pozytywnego bodźca w postaci wyniku- zwycięstwa, ktory by odmienił losy zespołu ostatnie miejsce w tabeli. Dość duża strata do miejsc gwarantujących utrzymanie.Arsenal raczej zawodzi niz zachwyca, to juz nie ten sam zespól co kiedyś. Kadrowo jeszcze mamy bardzo ciekawych piłkarzy, ale niestety nie przekłada to sie na wyniki zespołu. Reading u siebie gra całkiem niezłe 1 - 4 - 2 na pewno zaatakują kanonierów- ci zaś w defensywie graja dość słabo, popełniają sporo prostych błędów, co może sie przełożyć na fale -kartki.Patrząc na statystyki gospodarze łapią bardzo mało kartek w ogolę bardzo mało faulują. Zdecydowanie więcej przewinień i kartek ma ekipa Wengera.Grali ze sobą w Capital One Cup w takim szalonym meczu gdzie po dogrywce kanonierzy wygrali 7-5 przegrywając chyba juz 4-0, gdzie az 7 żółtych kartek Arsenal złapał przy 2 Reading.

rifraf7 246

rifraf7

Użytkownik
Pisałem bardzo obszerną analizę do dzisiejszego spotkania, ale jedno nieopatrzne kliknięcie i wszystko skasowane. Tak, więc będzie krótko, ale treściwie.
Sędzia Taylor średnia 1,8 kartki na mecz, Reading 1, Arsenal 1,125. Może nie być Walcotta, a na nim zawsze łatwo kartę zdobyć. Jedyny minus undera w kartkach to ewentualna frustracja graczy Arsenalu w przypadku niekorzystnego wyniku w końcówce.
Lekko gram też under bramkowy. Obie ekipy są co prawda overowe, jednak Reading to ostatnio jest overowe głównie za sprawą traconych, a nie strzelanych bramek. W wyjazdowych meczach Kanonierów pada średnio tylko 1,75 bramki. Walcott klucz do ofensywy drużyny Wengera. Kurs jest fajny i ja próbuję.
Zdecydowanie więcej przewinień i kartek ma ekipa Wengera.
W lidze Readnig 16 żółtych kartek, Arsenal 16 żółtych i 1 czerwona. Ja tutaj dużej różnicy nie widzę. Sam typ może i dobry, bo przy złym wyniku rzeczywiście Arsenal może zaostrzyć. Przy underowych zespołach nie lubię grać, kto więcej kartek, bo jedna kartka dla Reading może cały ten zakład spalić. Jednak nie ukrywam, że to goście mają tutaj większe szanse na kartki ???? .
Nie gram na Arsenal, mimo że moim zdaniem mają spore szanse. Reading jest słabe, ale potrafią być problematyczni dla drużyn z wyższych pozycji, co było widać z MU. Arsenal musi wygrać, ale musieć nie znaczy móc. Kurs na poziomie 1,6 jak dla mnie za mały.
under 3 kartki azjan 1,95 ✅
under 2,5 azjan 2,25 ⛔ no trochę nie trafiłem ????
oba bet365

bo86bo 18,5K

bo86bo

Użytkownik
Mi podoba się kurs powyżej 1.5 kartki Arsenal. Taylor sędziował w tym sezonie mecz Arsenlu i padły 3 żółte i 1 czerwona kartka a było to w meczu z QPR. Co prawda Arsenal wtedy dostał tylko 1 kartkę ale moim zdaniem można za drobne pobrać ten kurs który jak grałem wynosił 1.90.

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Walcott strzeli @ 2,75 William Hill✅
Anglik jednak w składzie na mecz z Reading i niewykluczone, że na środku ataku. Wygląda na to, że Wenger wreszcie da mu szansę na szpicy, bo z pewnością ma to związek z nowym kontraktem. Walcott jest tak naprawdę chyba jedynym graczem, który strzela dość regularnie w ostatnim czasie. Nie grał przez jakiś czas z powodu &quot;kontuzji&quot;, ale wydaję mi się, że warto zagrać tym razem na jego bramkę. W Pucharze Anglii poszalał trochę z gospodarzami, wbijając im trzy bramki i w sumie dlaczego dzisiaj nie miałby trafić. Arsenal musi zaatakować od początku spotkania, żeby coś ugrać , bo w innym przypadku mogą naprawdę wiele stracić.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom