>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

17 Kolejka Premier League 15-17.12.2012

Status
Zamknięty.
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP

Lecą te kolejki i lecą. Zbliżamy się powoli już do półmetka sezonu. W najbliższy weekend rozegrana zostanie 17 kolejka Premier League. Zakończenie w poniedziałek, późnym wieczorem. Poprzednia kolejka była tak emocjonująca, że trzeba mieć nadzieję, że i ta najbliższa poziomem nie będzie odbiegać.
Startujemy w sobotę tuż po południu. St.James Park czy jak kto woli Sports Direct Arena. Newcastle chyba pogrążone w lekkim kryzysie podejmie mistrza Anglii. Trudne spotkanie do typowania - Sroki mają już aby 2 pkt przewagi nad strefą spadkową, City po derbach ma już debet w postaci 6 pkt do United. Obie ekipy muszą więc ktoś tu będzie mocno pokrzywdzony. Tuż po bojach w północnej Anglii cała plejada innych spotkań. 5 spotkań w tym m.in derby Londynu QPR - Fulham. Fulham po kapitalnym meczu z Newcastle wreszcie przełamało kiepską serię, QPR natomiast kontynuuje ją od początku sezonu bowiem jest to już chyba jedyna drużyna w czołowych ligach Europejskich oraz 4 pierwszych szczeblach w Anglii, która jeszcze nie zanotowała ani jednego zwycięstwa. Niechlubna seria, czy Redknapp w pomoże w przerwaniu tej passy ? Man United po dramatycznych derbach tym razem na Old Trafford podejmie Sunderland. Faworyt niby może być tylko jeden ale Czarne Koty po tych kiepskich dla nich wynikach ostanio spięli się w sobie i zaczęli grać na miarę możliwości. Wczoraj po dobrym meczu rozbili u siebie Reading 3:0. Czy będą w stanie przeciwstawić się Diabłom na OT ? Liverpool, który ostatnio nie zwykł przegrywać tym razem na Anfield pogra sobie z Aston Villa. Zadanie zdaje się bardzo łatwe, dodatkowo do składu wróci Suarez więc strata pkt będzie niespodzianką. Sobotnie granie skończy się gdzieś koło 18 bo więcej meczów nie będzie.
W niedzielę 2 ciekawe spotkania. Na White Hart Lane przyjeżdża nieobliczalne Swansea, a na The Hawthorns wybierze się beniaminek z Londynu. Wszystkie drużyny to I połowa tabeli więc widowisko powinno stać na wysokim poziomie. Widowisko kończymy w poniedziałkowy wieczór na boisku beniaminka w Reading. Mecz w Capital One Cup pomiędzy tymi drużynami zakończył się wynikiem 5:7 po dogrywce dla Kanonierów, czym tym razem też możemy liczyć na tyle bramek ? Arsenal raczej ostatnio ( w sumie to od początku sezonu) formą nie imponuje, 2 dość kontrowersyjne karne z WBA dały wygraną, a wczorajsza porażka w COC z czwartoligowcem z Bradford potwierdziła tylko kiepską dyspozycję Kononierów. Dodam, że Wenger mocny skład wczoraj wsytawił do gry więc tłumaczenia o grze rezerwami można zachować dla siebie.
Jak widać po kursach brakuje jednego meczu. Mianowicie spotkanie Chelsea z Southampton zostało przełożone na inny termin z powodu rozgrywanych KMŚ.
William Hill jak zwykle oferuje bogatą ofertę:

Zachęcam do dyskusji, analiz,przemyśleń i odwiedzin działu z taką regularnością jak to miało miejsce w poprzedniej kolejce ;) Dobra robota :cool:

bo86bo 18,5K

bo86bo

Użytkownik
Na razie luźne przemyślenia, bardzo ciekawie wygląda skład na NU, które mimo wszystko rozegrało bardzo dobre zawody na Craven Cottage, NU potrzebuje punktów i moim zdaniem taki mecz jak ten z City tylko ich dodatkowo nakręci, trybuny w tym mieście żyją i moim zdaniem poniosą swoją ekipę.
Bramek nie powinno zabraknąć na Loftus Road w derbowej potyczce QPR z Fulham.
Patrząc na pary tej kolejki zdecydowanie będę szukał kartek w potyczce Stoke z Evertonem.
Arsenalu nie ruszam, ta ekipa to loteria. Kurs na MU niski ale czego się spodziewać, poszukać będzie trzeba jakieś zakładu pobocznego ;)
To tyle tytułem wstępu.

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Mam zamiar postawić na MU -1, ale troche się obawiam, w tym sezonie jakos mnie nie przekonują, co prawda wygrali ostatni mecz na szczycie z lokalnym rywalem i brawa im za to, ale wiele w tym sezonie meczów rozegrali na farcie wygrywajac najmniejszym nakladem sil przykladowe wyniki: Reading - MU 3:4, MU - West Ham 1:0, Aston Villa - MU 2:3, warto też odnotować wpadke z Norwich 1:0, także trudno prognozować aby MU zmiótł rywala z powierzchni ziemi, a Sunderland ostatnio zaliczył pewne zwyciestwo w lidze pokonując Reading,3:0 nie przypominam sobie zeby MU w tym sezonie w lidze wygral takim rezultatem chyba ze bylo to bardzo dawno. Manchester gra u siebie jest faworytem i powinien ten mecz wygrać ale czy aż tak wysoko, Dlatego mysle ze najrozsądniejszym typem bedzie :
Man Utd - Sunderland (handicap 0:2)✅
Typ:02
Kurs: 1,44
Bukmacher: Fortuna
Wynik: 3-1 ✅

bo86bo 18,5K

bo86bo

Użytkownik
Manchester United - Sunderland
MU powyżej 0.5 kartki
1.72
Bet365
Nie róbmy sobie jaj, promocja jakich mało i jak dla mnie bet kolejki. Roo powiedział,że dla niego Sunderland jest w jednym rzędzie z City i Liverpoolem, a wszystko to przez ich kibiców, którzy cieszyli się w typowy dla City a w zasadzie dla Lecha sposób po zakończeniu meczu ostatniej kolejki.
MU złapie dużo kartek, przeglądałem ostatnie spotkania i skończyłem na 3 domowych potyczkach United w ramach ligowych potyczek i zawsze pokrywali ten typ, zresztą co tu dużo analizować, takie mecze trzeba wygrywać a United samo sobie może zrobić problem a poza tym bardzo do przodu gra Rafael i dość często łapie, Scholes jak zagra to kartka pewna... wraca do składu Vidic który zastąpi chyba Evansa więc może mu braknąć jeszcze sprytu i może głupio faulować.
Do tego sędziuje Foy! Sędzia który nie daje dużo kartek ostatnio ale kiedy sędziuje United to Diabły łapią kartki.
W tym sezonie nie sędziował United ale robił to w latach wcześniejszych prezentowało się to następująco:
mecz z Crystal kartka Fabio
mecz z City kartka Evry, Rio, Naniego, Welbecka
mecz z Swansea kartka Roo
mecz z NU kartka Scholesa i Fletchera
mecz z Sunderlandem kartka Rafaela i Vidica
mecz z City kartka Scholesa i Browna
mecz z WBA kartka Fabio, Hernandeza, Vidica
Ostatni mecz w jakim nie dostało United kartki od Foya to potyczka z Villa z lutego 2011.
Moim zdaniem można próbować.

Otrzymane punkty reputacji: +9
mlodywilc 569

mlodywilc

Użytkownik
Świetny typ znalazł nam bo86bo. Myślę, że spokojnie mozna grac zwłaszcza przy takim kursie. Ja dodam jeszcze, że Sunderland ma kilku bardzo dynamicznych piłkarzy, a wiemy jakie trudności ma defensywa United w tym sezonie i myślę, że przy kontrach Sunderlandu będa musieli się sporo napocic aby ich powstrzymac. Ostatnio fajnie grali i Sessegnon i Mclean i Rose, który jest w swietnej dyspozycji. Johnson niewiadomo czy zagra bo ostatnio kontuzji nabawił się z Reading, ale bez niego i tak troche szybkosci i dynamiki jest w druzynie gości i napewno zagram tego beta.

wsh1899 5

wsh1899

Użytkownik
Manchester United - Sunderland
MU powyżej 0.5 kartki
1.72
Bet365

Bardzo fajny typ, sam prawdopodobnie go chwyce takze dzieki ;) Bukmacherzy zaszaleli - mysle, ze taki kurs na to zdarzenie wzial sie m.in. z tego ze w ostatnich dwoch meczach w Manchesterze pomiedzy tymi druzynami United nie otrzymal ani jednej kartki.
Zeby nie bylo, ze spamuje to dorzuce od siebie tak na szybko (wciaz sobie analizuje ;)) jeden inny kartkowy typ:
Liverpool - Aston Villa
Aston Villa 0 hc @ 1.53, w przypadku remisu zwrot ✅
Aston Villa wykartkowala wszystkie zespoly z ktorymi grala na wyjezdzie, ich srednia to 2.3 kartki na mecz, a ich przeciwnikow to 0.8. I wlasnie tyle - 0.8 wynosi srednia Liverpoolu w meczach rozegranych u siebie (ich przeciwnikow 1.8). Sedziuje Swarbrick, ktory w tym sezonie sedziowal juz mecz Aston Villi na wyjezdzie z Tottenhamem, w kartkach bylo 1:3.

r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
⚽QPR vs Fulham @1,61 BTS✅/@1,80 Over 2,5✅

Cóż można napisać o tym meczu.Na pewno to iż słabą stroną obu klubów w tym sezonie jest gra obronna.Straconych łącznie 56 goli przez oba zespoły,odpowiednio 29 i 27.Stąd moje typy skierowane ku bramkom.Rangersi staną przed szansą na odniesienie pierwszego,upragnionego zwycięstwa w tym sezonie ale miało się to już stać kilka kolejek wcześniej,więc typ na ich win odpuszczam.Goście natomiast są ekipą własnego boiska.Na Craven Cottage każdemu gra się ciężko i o punkty jest bardzo trudno,jednak gdy zawodnikom Fulham przychodzi rozegrać mecz wyjazdowy nie jest już tak różowo.Na 8 spotkań w tym sezonie zwyciężyli tylko raz.Zapowiada się ciekawe spotkanie z dużą ilością bramek,bo potencjał ofensywny obu drużyn jest spory.Berbatov,Petrić,Rodallega po stronie Fulham czy Cisse,Taarabt,Hoilett po stronie QPR postarają się zapewne aby pokryć oba moje typy na to spotkanie.
⚽Man Utd vs Sunderland @1,44 Sunderland(+3)✅ :]

Spotkanie lidera angielskiej ekstraklasy z zawodzącą w tym sezonie ekipą &quot;czarnych kotów&quot;.Faworytem są gospodarze i to zdecydowanym.Są podbudowani zwycięstwem w derbach i mają już 6pkt. przewagi nad największym rywalem,Manchesterem City.W tym spotkaniu zapewne też odnotują komplet punktów lecz historia ostatnich pięciu potyczek pokazuje,że ekipa Sunderlandu nie jest dla nich wygodnym przeciwnikiem.Wyniki w meczach na Old Trafford z ostatnich pięciu sezonów przedstawiają się następująco:1-0,1-0,2-2,2-0,1-0.Skłania mnie to pogrania tak sporego handi po całkiem niezłym kursie.Może i różnica w obecnej dyspozycji obu klubów jest ogromna to wynik ostatniego meczu rywali MU może napawać małym optymizmem przed najbliższą potyczką.Zwycięstwo z Reading na pewno trochę ich podbudowało i jestem przekonany,że jutro tanio skóry nie sprzedadzą.
⚽Newcastle vs Man City @1,70 |2|✅

Mecz dwóch drużyn które potrzebują kompletu punktów w tym spotkaniu.Gospodarze po znakomitym poprzednim sezonie są cieniem drużyny,która nie dawno napędzała stracha każdej drużynie z czołówki.Słaba postawa odbija się bardzo wyraźnie na wynikach w ostatnich spotkaniach co pokazuje jedno zwycięstwo na osiem potyczek.Wygrali tylko z Wigan gdzie mecz ustawiła czerwona kartka w 11min. i wykorzystany rzut karny.W poprzedniej kolejce w meczu z Fulham nie pokazali nic ciekawego i dali się zdominować Londyńskiej drużynie ostatecznie przegrywając.Goście natomiast polegli w derbach ale nikt nie powie,że grali słabo.Mancini musi zdobyć komplet punktów aby nie stracić jeszcze bardziej w oczach arabskiego właściciela i nie pożegnać się już ze swoją posadą.Do gry najprawdopodobniej będzie zdolny kapitan The Citizens Vincent Kompany,który musiał przedwcześnie opuścić plac gry w poprzedniej kolejce.W meczu natomiast nie obejrzymy Garetha Barrego,który został zawieszony za wyzwiska pod kierunkiem sędziego Clattenburga i w jego miejsce wskoczy zapewne Javi Garcia.MC jest faworytem mimo iż na wyjazdach nie gra tak porywającej piłki jak u siebie to potrafi odpowiednio wypunktować każdego rywala i osiągnąć wyznaczony cel,czyli zwycięstwo.Nie przegrali ani jednego z 7 wyjazdów i jutro podtrzymają tą serię.
Bukmacher:WilliamHill

Otrzymane punkty reputacji: +9
A 4

argreto

Użytkownik
Jak dla mnie dobrym typem jest granie under 2.5 w meczu Stoke z Evertoem,powod jest prosty Stoke jest zespolem ktory zarowno nie strzela jak i nie traci duzo bramek,mecze z ich udzialem konczace sie 3 lub wiecej golami to zadkosc,za drobne zaryzykowal bym dokladny wynik 1:1.

Otrzymane punkty reputacji: +3
bo86bo 18,5K

bo86bo

Użytkownik
QPR - Fulham
Derby Londynu w tym sezonie to nie jakaś wielka atrakcja, bo jest sporo klubów ze stolicy. Jednak na Loftus Road powinno być bardzo ciekawie bo gospodarze ciągle szukają zwycięstwa. Jednak o nie łatwo im nie będzie moim zdaniem, Fulham to poukładana ekipa grająca ciekawą, szybką i kombinacyjną piłkę. Od QPR bije przeciętnością, nazwiska nie grają, brakuje lidera, kolektywu.
Historia spotkań też nie napawa optymizmem QPR nigdy nie wygrało z Fulham. Grali ze sobą 6 razy i bilans to 5 zwycięstw ekipy z Craven Cottage i zaledwie jeden remis, który udało się wywalczyć QPR w 2000r jeszcze kiedy obie ekipy grały w Championship. Co ciekawe QPR nigdy nie strzeliło bramki Fulham. Początkowo myślałem o over 2.5 gola jednak odpuszczą tą myśl, bo moim zdaniem może skończyć się remisem 0-0, max 1-1.
Fulham na wyjazdach wygrało w tym sezonie zaledwie raz i aż na 8 spotkań 4 zremisowali a remisowali m.in. z Chelsea czy Arsenalem.
Do tego sędzią będzie Atkinson, sędzia który nie sprzyja QPR:
Sędziował on w tym sezonie mecz QPR, który przegrali 1-0 ze Stoke a zawodnicy z Loftus Road zebrali tam 3 kartki!
W sezonie 2011/2012 Atkinson gwizdał następujące mecze QPR:
z Boltonem porażka 0-4, gdzie czerwoną kartkę ujrzał w efekcie drugiej żółtej Hill
z City porażka 2-3, kartką uraczony został Barton
z WBA, remis 1-1
z Arsenalem porażka 1-0, 2 żółtka dla The Hoops
z Boltonem i ponownie porażka, tym razem 2-1, zaś dwie karteczki dla ekipy z Londynu
Co ciekawe nawet jak Martin sędziował QPR w Championship tam też przegrali, 2-1 z Crystal.
Jak widać ani przeciwnik ani sędzia nie sprzyja przełamaniu QPR w najbliższym meczu, dlatego też nie pcham się w over/under bramkowy ani w typowanie wyniku, choć nie ukrywam,że bliżej mi do Fulham bo jestem zwolennikiem talentu Berbatowa.
Dodatkowo w zespole Martina Jola powrócił do treningów Simon Davies, co oznacza, że jedynym kontuzjowanym graczem jest Bryan Ruiz. W drużynie gospodarzy nie wystąpią natomiast Johnson, Park oraz Zamora.
A teraz do rzeczy... ja proponuję następujące zakłady na ten mecz:
Berbatow gol 2.87 bet365
Zakład dla zabawy aczkolwiek nie pozbawiony jakiś argumentów, gdyby Bułgar miał więcej szczęścia a mówiąc wprost był bardziej skuteczny to w pojedynkę rozstrzelałby Sroki. Bije wolne, podchodzi do karnych... moim zdaniem szansa jest a kurs adekwatny do ryzyka.
Fulham poniżej 1.5 kartki 2.37 bet365
I to jest mój główny zakład na ten mecz. Fulham gra czysto jak u siebie tak na wyjeździe ale skupmy się na meczach wyjazdowych w tym sezonie ekipy Jola:
West Ham (3-0) - A. Taylor brak kartek dla Fulham
Wigan (1-2) - Lee Probert i 3 kartki dla Fulham

Southampton (2-2) - M. Clattenburg brak kartek dla Fulham
Reading (3-3) - M. Jones 1 kartka dla Fulham
Arsenal (3-3) - Phil Dowd 2 kartki dla Fulham
Stoke (1-0) - M. Olivier 1 kartka dla Fulham
Chelsea (0-0) - A. Taylor brak kartki dla Fulham
Jak widać zaledwie w 2 na 8 meczy wyjazdowych zawodnicy Fulham pokrywali 1.5 kartki, Fulham gra czysto ale trzeba wziąć poprawkę ze stawką na Hangelanda, Sidwella czy Bairda.
A teraz skupmy się na &quot;zależności&quot; Atkinson-Fulham ;)
W tym sezonie nie sędziował meczu Fulham. W sezonie 2011/2012 sędziował mecz Stoke-Fulham gdzie pokazał aż 8 kartek z czego 4 dla zawodników Fulham: Baird, Zamora, Murphy i Duff. Sędziował także potyczkę z Sunderlandem na Craven Cottage, którą wygrali gospodarze 2-1 a nie była pokazana żadna kartka! W sezonie 2010/2011 sędziował mecz z WBA wygrany 3-0, gdzie znowu zawodnicy Fulham nie otrzymali kartki. W tymże sezonie sędziował także mecz z Arsenalem zremisowany 2-2 gdzie zawodnicy Fulham dostali 2 żółte: Sidwell i Grenning i czerwona: Gera.

Fulham w meczach które sędziował im Atkinson w 3 ostatnich sezonach wygrali 2, jeden zremisowali i jeden przegrali. Zawodnicy tego klubu w tych potyczkach zakład typu powyżej 1.5 kartki pokryli 2 razy na 4 mecze.
Patrząc na powyższe moim zdaniem warto zaryzykować bo w meczach które w ostatnich 3 sezonach gwizdał dla Fulham Atkinson w 50% byśmy wygrali a patrząc na obecny sezon i bardzo czystą grę Fulham moim zdaniem szanse wzrastają do 75%. Popatrzałem w statystyki zawodników i jeżeli Baird dostanie kartkę to będzie musiał pauzował a raczej będzie chciał tego uniknąć bo kolejnym rywalem ekipy Jola jest Liverpool na wyjeździe!
Ryzyko jest zawsze ale moim zdaniem tu można zaryzykować.
Jeszcze jeden zakład poboczny w kierunku Fulham:
Fulham powyżej 5.5 1.95 Unibet/1.83 Bet365
Taki suchar, bo wydaje mi się,że to ma sens, Fulham gra szybko, kombinacyjnie... obrona QPR to nie monolit, do tego częste i gęste dośrodkowania zawodników Fulham w pole karne przeciwnika jak i strzały z dystansu.

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Liverpool - Aston Villa X2 3,00 @ Bet365
Ten typ chodzi za mną od kilku dni. Rzadko gram przeciwko LFC, ale tym razem kurs mnie bardzo przekonał. Rok temu The Villans też przyjeżdżali na Anfield jak na pożarcie a wywieźli remis. Osobiście Liverpool dalej mnie nie przekonuje, ostatnio uśmiechnęło się do nich to co dawno im nie pomagało czyli : szczęście. Anfield już dawno nie jest twierdzą co ostatnie wyniki pokazują. Aston Villa ma mocną ekipę tylko jeszcze nie ograną, kurs jest też dlatego że nie zagra Bent.
Widziałem przewidywany skład Liverpoolu i Rodgers robi kolejny błąd wystawiając Cole&#39;a, który jak dla mnie powinien już dawno zostać sprzedany ale nikt nie chce płacić mu takiej tygodniówki. Do składu na dobre wraca Lucas Leiva i Allen ale nie spodziewałbym się jakichś fajerwerków z ich strony. Sterling także jest bardzo eksploatowany i ostatnio słabo wygląda.
Wydaje mi się że zwycięstwo Liverpoolu będzie zależało od Suareza i jego postawy w tym meczu, wiadomo że obrońcy Villi grają twardo i sam nie będzie miał łatwo w tym meczu.
✅
1 - 3 ????

Otrzymane punkty reputacji: +19
mlodywilc 569

mlodywilc

Użytkownik
Gra Liverpoolu Cię nie przekonuje, a gra Villi Cie przekonuje, tak? Przeciez oni nic nie grają. Zespół oparty na jednym Benteke i nic poza tym. Nie wiem co masz na mysli mówiąc, że Aston Villa ma mocną ekipe. Akurat potencjału zbyt wielkiego tam nie ma i wątpię, aby potrafili wywieźc punkty z Anfield.

Co do samego meczu to Liverpool śmiało mozna grac. Ostatnio coraz lepiej. Dobry mecz z Młotami i wcale nie jest to wynikiem szczęścia jak pisze kolega wyżej tylko bardzo dorego spotkania. Poczatek fenomenalny, potem dobra gra West Ham, ale przy golach mili furę szcęścia. Karny gdy piłka leciała Panu Bogu w okno i samobój gdy Gero mógł spokojnie to wybic nie obciążają konta defensywy, która ostatnio swietnie sie prezentuje. Na srodku Agger ze Skrtelem świetnie ię uzupełniają, z prawej genialny Johnson, z lewej niestety chyba Downing dzisiaj, bo Enrique nie wiadomo czy zagra. W środku jak wrócił Lucas bedzie dużó więcej spokoju. W przodzie Suarez bez Sterlinga, bo ma dzisiaj odpoczywac, ale Suarez w takiej formie na taka Ville i tak sam wytarczy.

Dodam jeszcze, że o dziwo w tym sezonie, Liverpool nieźle punktuje ze słabszymi rywalami. 3 pkt odniesli w meczach z Norwich, West Ham, Soton, Reading i Wigan czyli drużynami z drugiej połówki tabeli. Jak przegrywali to tylo z górą tabeli.

Dlatego grac na Liverpool można smiało moim zdaniem. Nie widzę zadnych argumentów za Villą oprócz Benteke, jak ktoś takie widzi to niech mnie oświeci.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Ja może na razie zacznę dziś od bardzo ciekawych kolejnych derbów Londynu. Ekipa gospodarzy bije kolejne niechlubne rekordy, zwolniono Hughesa, zatrudniono Redknappa aby ratował drużynę przed degradacją i pewnie przed kłopotami finansowymi bo sporo zostało wpompowane w tą drużynę i spadek do nPower pewnie przyniósł by duże straty. Ale zadanie nie będzie łatwe. Co prawda QPR pod wodzą Harrego jeszcze nie przegrało, ale ja dziś w inną stronę trochę planuje uderzyć.
⚽ QPR - Fulham BTS Tak 1.70 WilliamHill ✅ 2:1
Zacznę może od gospodarzy. Może i nie stanowią jeszcze drużyny i kolektywu ale na papierze to bardzo solidny zespół co nie raz momentami pokazywał w tym sezonie. Pamiętam te ich wyrównane boje na Old Trafford z United, dobrze się zaprezentowali, solidna obrona, groźnie kontrowali no ale nie udało się wywieźć pkt. Była to ich ostatnia porażka. Potem za sterami oficjalnie zasiadł już Redknapp. W debiucie po dobrym meczu zremisował bezbramkowo na wyjeździe z Sunderlandem, IMO QPR tam śmiało mogło wywieźć komplet, kolejny mecz i kolejne niewykorzystane okazje bramkowe i tylko 1:1 u siebie z AV. Okazji do wygranej nie brakowało, brakowało skuteczności. Ostatni mecz i kolejny remis. Tym razem 2:2 z Wigan. Tu znowu jakościowo było trochę gorzej, ale za to skuteczniej. 2 gole przy bodajże ledwo 3 czy 4 celnych strzałach w bramkę. Jakiś progres chyba jest widoczny. Ja od początku sezonu uważam, że ta drużyna ma potencjał i możliwości, tylko trzeba kogoś kto to wszystko wygrzebie. Ciekawe czy Harremu starczy czasu aby podnieść ten zespół z dna. W poprzednim sezonie siłą QPR było właśnie Loftus Road, i to będzie klucz do utrzymania. Sunderland w ostatnim zaległym meczu ligowym wiedział jaką mają sytuację i z kim przyjdzie im grać dzisiaj. Spięli się i pewnie odprawili Reading 3:0, i przed meczem z United nie są w strefie spadkowej. QPR za tydzień jedzie do Newcastle, które też punktów potrzebuje jak wody. Może jeszcze słowo o absencjach. W bramce znowu Cesara zastąpi Green. To niewątpliwie jest spore osłabienie, nie zagra też Park i dwóch napastników Johnson i Zamora. Zamora też już nie gra kawałek czasu i jest go kim zastąpić. Reasumując, stawka trochę odjechała QPR, albo zaczną grać,strzelać i punktować albo pobiją niedługo pewnie kolejny jakiś niechlubny rekord typu, że w styczniu poznamy już pierwszego spadkowicza ;)
Co do Fulham. Po takiej małej zadyszce drużyna złapała oddech pełną parą. Znakomity mecz przeciwko Newcastle, tak jak bobo wyżej pisał fajna kombinacyjna gra, ze szturmowaniem bramki Srok. Błędów w defensywie też nie ustrzegli co tylko lepiej dla typu ;) Jol dziś znowu bez Bryana Ruiza ale jak Rodallega będzie grał jak ostatnio to da radę spokojnie go zastąpić. Berbatov też musi ogarnąć, że tyle okazji co z Newcastle może nie mieć do strzelenia gola więc lepiej od początku spiąć poślady.
Dobry ofensywny mecz się zapowiada, gospodarze muszą, goście mogą chcieć. Ekipa Jola od początku sezonu preferuje ofensywny styl, mam nadzieję, że i dziś to się potwierdzi. Po jednym golu conajmniej padnie.
QPR : Green; Bosingwa, Nelsen, Hill, Traore; Derry, Wright-Phillips, Diakite, Mbia; Taarabt; Mackie.
Fulham: Schwarzer; Riether, Hughes, Hangeland, Riise; Duff, Sidwell, Kacaniklik, Frei; Petric, Berbatov.
Mniej więcej takie 11 są proponowane. Ja proponuję natomiast BTS ;)

bo86bo 18,5K

bo86bo

Użytkownik
Nie grałby przeciwko Liverpoolowi po pierwsze świetny ostatni mecz mimo tego że nie grał Suarez. Do tego do końca sezonu wypada Bent i najważniejsze Villa grala podstawową 11 w meczu w ramach Capital One w Norwich. W myśl zasady nie graj na ekipy które grały w pucharach nie skłaniałbym się ku grze na Ville. Owszem kurs Kusi ale przecież ekipa z Birmingham nie notuje jakiegos progressu. Dla mnie to typowy no bet. Nie wiem kto sędzia będzie i jak wygląda linia na to spotkanie ale moim zdaniem ich nie zabraknie

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Norwich – Wigan

Konsekwentnie typuję przeciwko Norwich. 9 meczów bez porażki i ta seria kiedyś musi się skończyć. Liga angielska to liga bardzo nieprzewidywalna. I właśnie w takich meczach jak ten, z drużyną na którą za wielu nie postawi, najłatwiej o stratę punktów. We wtorek Norwich zostało brutalnie sprowadzone na ziemię przez ekipę Aston Villa, przegrywając na własnym obiekcie aż 1:4. Nie widziałem tego meczu, ale sądząc po składzie to Kanarki traktowały na poważnie rozgrywki Capital One Cup. A w składzie znalazła się większość graczy podstawowych. O Wigan można powiedzieć, że grają słabo czy to na wyjazdach czy u siebie, ale potrafią sprawiać niespodzianki jak chociażby pokonanie Tottenhamu 1:0 w meczu wyjazdowym. W ekipie Wigan osłabienia w formacji defensywnej. Zabraknie m.in. głównego ogniwa Caldwella. Spodziewałem się, że kursy na Norwich będą spadać, bo pójdzie masówka, a tu niespodzianka, bo kursy rosną. Oprócz tego stawiam na over 2,5.

Norwich – Wigan ⛔ 2:1
Typ: 2DNB
Kurs: 2,25
Stawka: 3/10
Buk: Bwin

Norwich – Wigan ✅ 2:1
Typ: over 2,5
Kurs: 1,83
Stawka: 1/10

Newcastle – Manchester City

Nie da się ukryć, że Newcastle spisuje się poniżej oczekiwań. Słabo zarówno ze strzelaniem bramek jak i z defensywą. U siebie bilans 4-1-3 co jest wynikiem przeciętnym. Bramki średnio jedna strzelona i jedna stracona. Zawodzi nieco Cisse, który strzelił do tej pory zaledwie 2 bramki. Dużo lepiej spisuje się Ba z 10 bramkami na koncie. Będzie bardzo ciężko nie tylko o zwycięstwo, ale i o remis. Sroki mają fatalny bilans z City. Ostatnie 5 meczów to przegrane, a ostatnia wygrana odniesiona w roku 2005.
City również nie prezentuje się najlepiej w porównaniu do tego co robili rok temu. Mimo wszystko taka gra wystarcza im do walki o tytuł. Obecnie zajmują drugą lokatę z 6 punktami straty do Man United i nie mogą sobie pozwolić na stratę kolejnych punktów, więc będą grać o pełną pulę. City ma też pewne kłopoty. Po pierwsze pauzuje Barry. Zastąpi go Javi Garcia, który grał na początku sezonu i to w podstawowym składzie, ale wypadł z powodu kontuzji. Kontuzje leczą Kolarov i Richards. Niepewny jest występ kapitana Kompany&#39;ego, który nabawił się kontuzji w meczu derbowym. Brak Belga byłby dużym osłabieniem linii defensywnej. Najprawdopodobniej zagra za niego Colo Toure, który zastąpił go na boisku w meczu z United. Widać, że inny ze stoperów Lescott utracił zaufanie Manciniego. Jeszcze niedawno Anglik był pewniakiem do gry na środku obrony. City ma kłopoty nie tylko w obronie. Do niedawna Mancini mógł praktycznie co mecz zestawiać dowolny atak z czwórki: Aguero, Balotelli, Dzeko, Tevez i zawsze grał on dobrze. Balotelli bez formy, w dodatku Mancini wyraźnie traci do niego już cierpliwość, a ten obraża się na trenera. Dzeko wystawiany od początku to zupełnie inny piłkarz niż wchodzący z ławki. Myślę, że z Newcastle wyjdzie dwójka Tevez, Aguero – oni akurat spisują się najlepiej z całej czwórki. Obrona Srok do monolitu nie należy, więc o bramki nie powinno być trudno.
Typuję w meczu BTS. Obie drużyny mają swoje problemy, obie nie spisują się na miarę oczekiwań w obecnym sezonie. Zaryzykowałbym nawet stwierdzenie, że w tym meczu padnie remis. Newcastle ma potencjał, który może zaskoczyć w meczu z City.
Newcastle – Manchester City ✅ 1:3
Typ: BTS
Kurs: 1,70
Stawka: 3/10

QPR – Fulham

Derby Londynu, może mniej emocjonujące niż np. Arsenal – Chelsea, ale dalej pozostają to derby i wszystko może się w nich zdarzyć. Faworytem bukmacherów jest QPR, który nie zaznał jeszcze smaku zwycięstwa w tym sezonie, a mamy już 16. kolejkę. Redknap po objęciu drużyny zanotował 3 remisy. Były to drużyny raczej słabe: Sunderland, Aston Villa i Wigan. Fulham jest zupełnie inną drużyną na wyjeździe w porównaniu z tym co prezentują u siebie. U siebie są groźni dla wszystkich, a na wyjeździe potrafią przegrać nawet z najsłabszymi drużynami. Bilans wyjazdowy Cottagers to 1-4-3. Ostatni mecz, wygrany z Newcastle, to przełamanie passy 7. meczów bez wygranej. Fulham zagrało w tym meczu dobrze. Tylko w jednym meczu wyjazdowym zachowali czyste konto. QPR tylko raz nie stracił bramki u siebie. Co ciekawe w obu przypadkach tym jednym meczem okazał się mecz z Chelsea (dwa razy wynik 0:0). Sądzę, że obie drużyny strzelą co najmniej po jednej bramce. Zwycięzcy nie odważę się typować, choć liczę na QPR.

QPR – Fulham ✅ 2:1
Typ: BTS
Kurs: 1,75
Stawka: 2/10

Otrzymane punkty reputacji: +2
rifraf7 246

rifraf7

Użytkownik
Newcastle - Manchester City
Sroki przełamały się 2 kolejki temu w meczu z Wigan. Trzeba jednak przyznać, że mecz w dużej mierze zdeterminowany został przez czerwoną kartkę i rzut karny na początku spotkania. W ostatniej kolejce grali z Fulham, które również miało swoje problemy. W tym meczu gra piłkarzy Alana Pardewa nie była porywająca i gdyby Berbatov był skuteczniejszy to zwycięstwo Fulham mogło być bardziej okazałe. City mimo porażki w derbach zaprezentowało się moim zdaniem bardzo dobrze i przez długie fragmenty byli stroną dominującą (też MU trochę oddało pola, bo prowadzili 2:0). Moim zdaniem zwycięstwo z Wigan to tylko &quot;przypadek przy pracy&quot; Srok, myślę że dalej są w kryzysie. MC, mimo średnich wyników ostatnio, gra całkiem dobrze, moim zdaniem na tyle dobrze, że wystarczy to aby dziś wygrać na wyjeździe.
City 1,67 WilliamHill ✅
QPR - Fulham
Spotkanie jest już dość dobrze opisane, ale coś jeszcze dorzucę. QPR Ostatnio nie przegrywa, czy czas na pierwsze zwycięstwo? Teoretycznie gra w ich wykonaniu momentami wygląda nawet znośnie, byli blisko ostatnio. Jednak obrona dalej jest niepewna, a atakiem wszystkiego nie nadrobią. Fulham ostatnio również ze sporymi problemami, mało punktowali, jednak w poprzedniej kolejce ładnie ograli Newcastle. Obie drużyny lepiej grają w ataku niż w obronie, więc teoretycznie najlepszym rozwiązaniem dla obu ekip w tym meczu jest wymiana ciosów. Ja w to wchodzę, kurs jest zadowalający, moim zdaniem szanse na over są zdecydowanie większe niż 50%.
over 2,5 azjan 2,025 Bet365 ✅

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Czekałem sobie na składy pierwszego dzisiejszego meczu i sie doczekałem w końcu.
  • J. Hart 28 K. Touré 22 G. Clichy 5 P. Zabaleta 33 M. Nastasić 8 S. Nasri 14 Javi García 21 David Silva 42 Y. Touré 32 C. Tévez 16 S. Agüero

• 1 T. Krul 2 F. Coloccini 5 D. Simpson 14 J. Perch 6 M. Williamson 3 D. Santon 18 J. Gutiérrez 24 C. Tioté 8 V. Anita 19 D. Ba 9 P. Cissé

I chyba dam sobie spokój. City po ostatnim meczu jak obuchem w łeb. Nie wiem jak taki mecz zadziałał na nich ale granie na ich wygraną nie jest rozsądnym posunięciem. Brak Kompanego , w obronie Kolo Toure, który gra ogony i z konieczności. A, że daleko mu do optymalnej formy to pokazał już z United. Javi Garcia to też jeszcze nie ten poziom. Nasri bez stabilnej formy a Yaya miał jakiś uraz. Nie wiem na ile poważny i na ile może dziś przeszkadzać w grze. Sroki też już standardowo z osłabieniami. Bez Ben Arfy a to już strata bardzo poważna. Wystarczy sobie obejrzeć skrót z meczu z Fulham. Cisse nie strzela, Ba mało skuteczny ostatnio. Kiedyś potrzebował pół sytuacji aby gola strzelić, teraz potrafi popsuć najlepszą piłkę. Jedni i drudzy w słabym położeniu, City musi wygrać, Sroki myślę remisem nie pogardzą. Ja sobie odpuszczam granie za gotówkę ale jak miałbym coś pograć to BTS pewnie jakiś.

mlodywilc 569

mlodywilc

Użytkownik
Bez Ben Arfy a to już strata bardzo poważna. Wystarczy sobie obejrzeć skrót z meczu z Fulham. Cisse nie strzela, Ba mało skuteczny ostatnio. Kiedyś potrzebował pół sytuacji aby gola strzelić, teraz potrafi popsuć najlepszą piłkę. Jedni i drudzy w słabym położeniu, City musi wygrać, Sroki myślę remisem nie pogardzą. Ja sobie odpuszczam granie za gotówkę ale jak miałbym coś pograć to BTS pewnie jakiś.
Tego nie rozumiem kompletnie. Piszesz Konradzie, że gra Newcastle bez ben Arfy, a napastnicy nic nie grają i proponujesz BTS?????

Moim zdaniem City jak najbardziej do pogrania. Bez Beh Arfy Newcastle straci bardzo wiele. Z Fulham to on i Collocini robili zagrożenie, reszta słabiutku, a popatrzmy jak słabą defensywe ma Fulham w tym sezonie. Na tak słabe Sroki taki skład City spokojnie wystarczy. W końcu graja w przdodzie Tevez i Aguero, nie ma ani dzeko, ani balo, którzy jak graja w pierwszym zawodzą, balo to z resztą kiedy by nie grł to zawodzi.

[email protected] ✅

raczej jest to ukierunkowane absencjami defensywnymi w City a właściwie brakiem Kompanego. Tak jak pisałem, nie gram i nie typuję, oglądam ;) / Konrad

lukkaz 577

lukkaz

Użytkownik
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;o:OfficeDocumentSettings&gt; &lt;o:AllowPNG/&gt; &lt;/o:OfficeDocumentSettings&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt; Spotkanie: QPR - Fulham
Typ: 2
Kurs: 2,88
Buk: William Hill

Dziś o 16:00 Fulham zmierzy się z QPR w 17. Kolejce Premier League. Fulham jest 13. z 20 punktami w tabeli, QPR jest ostatnie z 7 punktami.

QPR ma problem z samy sobą – szczerze życzę spadku tej ekipie, nie ma dla nich miejsca w Premier League. Mimo mojej opinii skład na papierze zawsze prezentuje się okazale – miedzy słupkami Green zastępujący Julio Cezara, w obronie Bosingwa i Traore, w pomocy Diakate, Wright-Philips, Granero, na szpicy Mackie. QPR nie wygrało jeszcze meczu w Premier League i nie zanosi się na to by w najbliższym czasie miała nastąpić jakaś rewolucyjna poprawa formy Londyńczyków. Ostatnie 3 mecze ligowe to remisy- 0:0 z Sunderlandem, 1:1 z Aston Villa i 2:2 z Wigan.

Fulham to 13. ekipa Premier League. Ostatni mecz to spotkanie na Craven Cottage, które Londyńczycy wygrali 2:1 z Newcastle United . Z ekipie ze stolicy występuję Dimitar Berbatov, Damien Duff, Kacaniklic, John Arne Risse, Mark Schwarzer oraz Diarra, Karagounis i Philippe Senderson. Uważam, że ta ekipa jest bardzo niedoszacowana i powinna z takim składem walczyć o europejskie puchary a nie trzymać tylko dystans nad strefa spadkową.

Ostatni mecz tych drużyn to zwycięstwo wyjazdowe Fulham 0:1. Ostatnie 4 mecze między tymi drużynami to same wygrane ekipy z Craven Cottage.

Myślę, ze Fulham utrzyma ta zwycięska passę. QPR nic nie gra, Fulham również rewelacja nie jest – mimo wszystko spotykają się ekipa z wielkimi piłkarzami i liczę na ciekawe widowisko i zwycięstwo gospodarzy.
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:TrackMoves/&gt; &lt;w:TrackFormatting/&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w ???? oNotPromoteQF/&gt; &lt;w:LidThemeOther&gt;PL&lt;/w:LidThemeOther&gt; &lt;w:LidThemeAsian&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeAsian&gt; &lt;w:LidThemeComplexScript&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeComplexScript&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;w:SplitPgBreakAndParaMark/&gt; &lt;w:EnableOpenTypeKerning/&gt; &lt;w ???? ontFlipMirrorIndents/&gt; &lt;w:OverrideTableStyleHps/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;m:mathPr&gt; &lt;m:mathFont m:val=&quot;Cambria Math&quot;/&gt; &lt;m:brkBin m:val=&quot;before&quot;/&gt; &lt;m:brkBinSub m:val=&quot;--&quot;/&gt; &lt;m:smallFrac m:val=&quot;off&quot;/&gt; &lt;m:dispDef/&gt; &lt;m:lMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:rMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:defJc m:val=&quot;centerGroup&quot;/&gt; &lt;m:wrapIndent m:val=&quot;1440&quot;/&gt; &lt;m:intLim m:val=&quot;subSup&quot;/&gt; &lt;m:naryLim m:val=&quot;undOvr&quot;/&gt; &lt;/m:mathPr&gt;&lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;true&quot; DefSemiHidden=&quot;true&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;267&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;59&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;

&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;o:OfficeDocumentSettings&gt; &lt;o:AllowPNG/&gt; &lt;/o:OfficeDocumentSettings&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt; Spotkanie: Norwich - Wigan
Typ: 1
Kurs: 2,30
Buk: WilliamHill

Dziś o 16:00 Worwich zmierzy się z Wigan w 17. Kolejce Premier League. Wigan jest 18. z 15 punktami w tabeli, Kanarki są 12. z 22 punktami.

Mimo iż Wigan jest bardzo nisko w tabeli mam dobre zdanie o tej ekipie. Oglądałem tą drużynę w konfrontacji z Mistrzem Anglii Manchesterem City i zauważyłem dobra postawę 2 zawodników w ataku czyli Gomeza i Di Santo – wcześniej była mi znana ich dobra forma na początku sezonu, jednak nie miałem okazji zobaczyć meczu Wigan w tym sezonie. W meczu z The Citizens pokazali się z dobrej strony. Arouna Kone to najlepszy strzelec Wigan (4 bramki). Między słupkami stanie Al. Habsi – jedna z najbardziej wyróżniających się postaci Wigan. Ostatnie mecze Wigan to remis 2;2 z QPR oraz porażki z Newcastle i Manchesterem City.

Norwich po wygranej z Manchesterem United przeżywa okres solidnej gry – wygrana po wielkiej walce na wyjeździe ze Swansea 3:4 oraz 2:1 z Sunderlandem to efekty dobrej postawy gospodarzy dzisiejszego meczu. Norwich jest niepokonane w lidze od 9 spotkań – remisy z Evertonem, Arsenalem, wygrane z MU i Spurs świadczą o tym, iż forma Kanarków jest jest przypadkiem a efektem ciężkiej pracy. Najlepszym strzelcem ekipy z Carrow Road jest Grant Holt – 4 trafienia.

W 7 ostatnich pojedynkach między oboma ekipami Norwich jest niepokonane 4 zwycięstwa i 3 remisy.

Myślę, ze Norwich bedące w wielkiej formie pokona solidne Wigan.
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:TrackMoves/&gt; &lt;w:TrackFormatting/&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w ???? oNotPromoteQF/&gt; &lt;w:LidThemeOther&gt;PL&lt;/w:LidThemeOther&gt; &lt;w:LidThemeAsian&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeAsian&gt; &lt;w:LidThemeComplexScript&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeComplexScript&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;w:SplitPgBreakAndParaMark/&gt; &lt;w:EnableOpenTypeKerning/&gt; &lt;w ???? ontFlipMirrorIndents/&gt; &lt;w:OverrideTableStyleHps/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;m:mathPr&gt; &lt;m:mathFont m:val=&quot;Cambria Math&quot;/&gt; &lt;m:brkBin m:val=&quot;before&quot;/&gt; &lt;m:brkBinSub m:val=&quot;--&quot;/&gt; &lt;m:smallFrac m:val=&quot;off&quot;/&gt; &lt;m:dispDef/&gt; &lt;m:lMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:rMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:defJc m:val=&quot;centerGroup&quot;/&gt; &lt;m:wrapIndent m:val=&quot;1440&quot;/&gt; &lt;m:intLim m:val=&quot;subSup&quot;/&gt; &lt;m:naryLim m:val=&quot;undOvr&quot;/&gt; &lt;/m:mathPr&gt;&lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;true&quot; DefSemiHidden=&quot;true&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;267&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;59&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;

M 837

marcios

Użytkownik
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;w:BrowserLevel&gt;MicrosoftInternetExplorer4&lt;/w:BrowserLevel&gt; &lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt; Dyscyplina: Piłka Nożna, Premier League
Data i godzina spotkania: 16.12.2012 rok – 17:00
Spotkanie: West Bromwich - West Ham – Ilośc rzutów rożnych w meczu – Under/Over 11,5
Typ: Over
Kurs: 1,90
Bukmacher: Expekt
Analiza:

Już dziś o godzinie 17:00 na The Hawthorns miejscowy West Bromwich Albion podejmie w ramach 17 kolejki Premier League drużynę West Ham United. Po 16 kolejkach WBA zajmuje wysokie 6 miejsce w tabeli z 26 punktami natomiast WHU jest na miejscu 11 z 22 punktami. Zacznę może od nieobecnych w dzisiejszym meczu, po stronie gospodarzy nie zagrają Claudio Yacob (ścięgno udowe), Ben Foster (pachwina) oraz Liam Ridgewell (kostka), chodź wszyscy już powrócili do treningów ale jutro mają jeszcze nie wystąpić. Po stronie gości nie zobaczymy takich piłkarzy jak: Mohamed Damie (ścięgno podkolanowe), Andy Carroll (kolano), Ricardo Vaz Te (ramię), Jacka Collison (kolano) oraz Alou Diarra (udo), niepewny jest też występ George McCartney oraz Yossi Benayouna. Lekkim faworytem tego meczu są gospodarze głównie ze względu na własny stadion ale też bardzo dobrych graczy w ofensywnej formacji, do tego WBA notuje serie 3 porażek z rzędu w Premier League, więc zapewne gospodarze zrobią wszystko by tą serię przerwać, ale typ na 1x2 w tym meczu jest trudny bo tak naprawdę każdy wynik jest w tym meczu możliwy. Ja zdecydowałem się zagrać w tym meczu typ na ilość rzutów rożnych a mianowicie over 11,5 kornera po dobrym kursie 1,90 jaki w tym momencie jest w Expekcie, gram tak ponieważ oba zespoły notują sporo kornerów w swoich meczach, do tego w Premier League tradycyjnie jest dużo rożnych, do tego statystyki między tymi drużynami pokazują, że over 11,5 powinien wejść spokojnie dlatego, że w 3 ostatnich meczach granych na The Hawthorns było odpowiednio 13, 16 i 15 rzutów rożnych, jutro powinno być podobnie i właśnie spodziewam się ok. 14 kornerów w tym meczu. Szczególnie sporo kornerów notuje ostatnio WHU miałem ich przyjemność oglądać w meczu z MU i z Chelsea to grają typową piłkę, która przynosi sporo kornerów, WBA u siebie także będzie atakował i miał kilkanaście tych stałych fragmentów gry, tak więc licze na świetne widowisko, duże tempo gry jakie charakteryzuje Premier League oraz przede wszystkim dużo rzutów rożnych i dlatego gram overa 11,5 kornera polecam!

Przewidywane składy:
West Bromwich: Myhill - Reid, McAuley, Olsson, Popov, Mulumbu, Morrison, Odemwingie, Gera, Brunt, Long
West Ham: Jaaskelainen - Demel, Collins, Reid, O&#39;Brien, Tomkins, Noble, Taylor, Nolan, Jarvis, Cole

&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; LatentStyleCount=&quot;156&quot;&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if !mso]&gt;&lt;object classid=&quot;clsid:38481807-CA0E-42D2-BF39-B33AF135CC4D&quot; id=ieooui&gt;&lt;/object&gt; &lt;style&gt; st1\:*{behavior:url(#ieooui) } &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;

aleksander21 416

aleksander21

Użytkownik
Witam ekspertów Premier League ;p Mam pytanko do was... jak to będzie dzisiaj z tym Tottenhamem? Kurs w miarę przyzwoity i zastanawiam się czy by z niego nie skorzystać. Mógłby ktoś pokusić się o analizę i upewnić mnie w tym typie?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom