Aż tak źle, że nikt nie chce się udzielać w tym dziale? Potrzebna jest osoba, która pociągnie ten dział, będzie aktywna, zakładała tematy, prowadziła dyskusję, nikt nie chce? Wykazujcie się śmiało!
VS
Marsylia - Montpellier
Typ; Marsylia @ 1,675 Pinnacl2:2 ehh ta Marsylia..
Marsylia wreszcie gra jak powinna, póki co osiąga te dobre rezultaty poza Stade Velodrome, ale wygrane z St.Etienne, Rennes, Lille i Nantes mogą się podobać. Punktowali i wygrywali za to w meczach u siebie w
LE. Forma jest bardzo dobra można powiedzieć.
Ostatnio oglądam co tydzień Marsylie i mecze ich mi sie naprawdę podobają. Cabella gra już bardzo dobrze, Diarra też nadaje tempo akcjom, gorzej nieco Batshaouyui ale on w każdej chwili może sie przełamać. Dziś nie zagra Alessandrini, ale skrzydła Nkoudou i Ocmapos też są dobre. Szczególnie Nkoudou przebojem wszedł do składu, Ocampos czasami za dużo kombinuje i pod publiczkę, ale potencjał ogromny.
Montpellier widziałem w meczu z Lyonem na Stade Gerland, grali tam wybornie, ale defensywa OL też spisała się tragicznie. Montpellier nieobliczalna ekipa strasznie, Boudebouz i przede wszystkim Ninga spisują sie super.
Myślę, że Montpellier dziś będzie kontrowało jak w meczu z Lyonem, a obrona Marsylii potrafi się pogubić niestety. Rekik nie popisał się w meczu z Monaco gdzie wypadl bardzo słabo, natomiast Mendy zawiódł w meczu z Rnennes gdzie niemal każdy jego kontkakt z piłką to złe zagranie. Mógłby Michel wystawić Manquillo na prawej a na lewą przestawić Dja Dje Dje albo jakoś inaczej to przemontować...
Marseille : S.Mandanda (cap) - B.Dja Djédjé, Nkoulou, Rekik, B.Mendy - Isla, L.Diarra - Ocampos, Cabella, Nkoudou - Batshuayi
Montpellier : Pionnier - Br.Dabo, Hilton (cap), Congré, Bensebaini - J.Martin, W.Rémy, Boudebouz - Ninga, M.Yatabaré, Roussillon
Gram na Marsylię bo liczę na ich domowy sukces wreszcie, tak piękne Velodrome zasługuje na oglądanie wygranych OM
Kusi też mnie opcja Powyżej 2,5 gola @ 1,925 Pinnacl.
Jeżeli Montki zachowają dyspozycję z meczu z OL to gole powinny paść...
Zachęcam do udzielanai się i dyskutowania! Ligue1 to naprawdę ciekawa liga, pokażcie, że podzielacie tą opinie