>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

17. kolejka Eredivisie/19. kolejka Jupiler Pro League (13.12 -15.12)

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Kursy od Unibet:

Hity w Belgii. Standard podejmie u siebie Gent. Genk natomiast zagra z Anderlechtem. Kolejne mecze już ze średniej półki. Choć warto zwrócić uwagę na starcie nieprzewidywalnego Charleroi z Clubem Brugge. Faworyci z Brugii na pewno nie będą mieli łatwo. W Holandii natomiast już w piątek mecz Zwolle, które z Mateuszem Klichem mocno podupadło z formą. Zespół z Polakiem zagra przeciwko Fryzom. Ponadto najciekawiej zapowiada się spotkanie Utrechtu z PSV, które jest w ewidentnym kryzysie.

Zapraszamy do wspólnej analizy oraz dyskusji.

Otrzymane punkty reputacji: +2
calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Standard podejmie u siebie Gent. Genk natomiast zagra z Anderlechtem.
Gent vs Anderlecht i Standard vs Genk :p

Tak na szybko mysle, ze warto lapac kurs na rozpedzony Ajax -1 @ 2,5

Edit: No na szybko pisałem i popełniłem błąd. Dzięki za zwrócenie uwagi ;) B.

B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
Nie wiem czy to przypadek czy też nie ale zauważyłem że w Eredivisie wtedy gdy graja ze sobą ekipy z dolnych fragmentów tabeli bardzo rzadko pada jedynka. Co prawda to sa takie mecz e w których żaden wynik nie jest niespodzianką, ale coś chyba w tym jest. No nic spróbujemy..potencjał wszystkich czterech ekip zbliżony... Mała stawka
Nijmegen - Roda Roda DNB kurs 1,95 wynik 4:3
Haga - Heracles Heracles DNB kurs 2,95 Totomix wynik 1:2
Twente - GE Eagles
Kurs 1,18 na gospodarzy to mimo wszystko kpina...są lepsi od gości ale bez przesady. Są to lokalne derby, choć nie wiem czy w przypadku małej Holandii to ma jakieś znaczenie. Goście zamurują się na swojej połowie i będą grali z kontry. Jeżeli Twente strzeli szybko bramkę może to wygrać bardzo wysoko. Jeżeli goście przetrzymają pierwsze 30 minut są w stanie pokusić się o małą niespodziankę
Eagles + 1,5 kurs 2,40 Totomix wynik 3:1
Jeżeli analiza się przydała kliknij &quot; dzięki &quot;...

tomy007 33

tomy007

Użytkownik
Standard-Genk czerwona kartka w meczu ?- tak 3.50 unibet ⛔
Mecze obu drużyn zawsze dostarczały emocji, Standard trochę siadl ostatnio, natomiast Genk spisuje się bardzo dobrze,na pewno będzie dużo walki i kartek nie zabraknie.Pachnie mi tu czerwoną.

B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
Heracles - Alkmaar
Jeżeli nie z Heraclesem to z kim Alkmaar ma wygrywać? Po trzech słabych spotkaniach czas na rehabilitację . W meczu z PAOKIEM w LE zagrali rezerwowym składem, aby skupić swe siły na najbliższym spotkaniu ligowym, to słowa trenera Alkmaar. Czas aby te słowa wdrożyć w życie...To ważne spotkanie bo pokaże na co w tym sezonie stać drużynę gości. Jeżeli nie poradzą sobie z graczami z Almelo to raczej na wyższe lokaty w tym sezonie nie będą się liczyć...
Alkmaar kurs 2,40 STS wynik 1:0
I jeden suchar
Feyeboord - Groningen
Groningen + 1,5 kurs 1,65 STS
wynik 1:0

Później skrobnę coś jeszcze o PSV i Utrechcie...
Jeżeli analiza się przydała kliknij &quot; dzięki&quot;...

zielak14 411

zielak14

Użytkownik
Utrecht - PSV 1X 1.83⛔
PSV w strasznym kryzysie. W zeszły weekend przyjeli u siebie 6-2 od Vitesse. Grają fatalnie zarówno u siebie jak i na wyjazdach. Odpadli z Ligi Europy więc tylko pozostaje walka na krajowym podwórku. Zostały dwa mecze do przerwy zimowej, ale ciężko będzie uratować się tymi meczami trenerowi Cocu. Ostatni raz na wyjeździe w lidze PSV wygrał w sierpniu a więc dobre kilka miesięcy temu. Dziś grają na ciężkim terenie z Utrechtem, który przegrał ostatni raz u siebie w maju z Twente. W poprzednim sezonie Utrecht wygrał z walczącym wówczas o mistrza PSV na własnym stadionie 1-0. Nie widzę atutów gości w dzisijszym meczu.

B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
Utrecht - PSV
Gracze i kibice PSV mają juz z głowy w tym sezonie zarówno rozgrywki w Lidze Europejskiej jak i w krajowym pucharze z którego gracze z Eindhoven odpadli jeszcze w październiku. Została już im wyłącznie liga i wydaje mi się to dobra sytuacja biorąc pod uwagę krótka ławkę wartościowych zawodników jaką mają gościa dzisiejszego spotkania. Kryzys jest widoczny gołym okiem ale co z Utrechtem? Grają przeciętnie od początku sezonu i myślę że są albo w takim samym kryzysie jak nie w większym....Masowo dziś gra się na 1X...Przypomina mi to trochę dobijanie trupa...Ja trupów nie dobijam, czy słusznie...zobaczymy...
PSV kurs 2,10 STS

ostry1555 26

ostry1555

Użytkownik
Utrecht - PSV 1 @ 3,60 bet at home
Z PSV pozostała już tylko nazwa i dziwi mnie tak wysoki kurs na Utrecht. Gospodarze u siebie grają dobrze (6-2-0), a w ostatnich 5 meczach wygrali czterokrotnie i wydaje mi się, że z meczu na mecz będą się piąć w górę tabeli. Natomiast PSV gra strasznie na wyjazdach (1-2-5) i w ostatnich 5 meczach na wyjeździe nie zdobyli nawet punktu. Powodzenia.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
PSV musi się w końcu przełamać. Teren na którym zagrają jest bardzo ciężki, goście nie wygrali tutaj od 2010 roku. PSV jest wciąż osłabione - Wijnlandum, Schaars czy Matavz ciągle nie grają. Dzisiaj ponownie będzie czekało ich ciężkie starcie. Po nieskutecznym meczu z Odessą w LE i ostatecznym odpadnięciu morale będą na niezwykle niskim poziomie. Cocu jest niepewny stanowiska. Ale mimo to są walczakami i dzisiaj będą próbować przełamać tragiczną serię. Muszą wrócić do strefy pucharowej. Wciąż mają potencjał i mimo eksperymentalnej kadry na pewno będą w stanie powalczyć z Utrechtem, który także jest osłabiony. Przychylam się do typu Baltazara Gąbki, ale już bardziej pod LIVE.
Edit: To pograłem na LIVE wygraną PSV - 0:1 dla Eindhoven 2&#39; ????

Otrzymane punkty reputacji: +15
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Do pogrania na LIVE:
Gent vs. Anderlecht o2.5, 1.91 WH 1/10 ✅ 1:2
Patrząc na kadry, które umieszczam poniżej, spodziewam się kanonady w Gandawie. Gospodarze mają niezwykle solidną kadrę, a co najważniejsze produktywną, skuteczną. Neto, El Ghanassy, Pedersen czy Kage są w znakomitej kondycji. Wszyscy w ostatnich starciach strzelali bramki. Dzisiaj od pierwszej minuty na murawie. Anderlecht w lekkim kryzysie ciągle. Ostatnio przegrali po walce z Pireusem w ostatnim meczu Ligi Mistrzów. Niezawodnie zagrał Proto, który uchronił Fiołki od utraty kolejnych goli - w tym DWA obronione karne. Kadra również mocna z Mitroviciem na czele i kolejnym, jakże ciekawie zapowiadającym się zawodnikiem - Mbembą. W ostatnich latach nie było zbyt wielu overów między oboma klubami. Dzisiejszy mecz powinien jednak być tym, w którym padnie sporo goli. Świetni zawodnicy w formacjach ofensywnych powinni to zagwarantować. Polecam pograć na LIVE gdy kurs wzrośnie - ponadto polować na over 3.5, 4.5 gola w razie kanonady ;)

Otrzymane punkty reputacji: +9
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Charleroi vs. Club Brugge o2.5, 2.00 B365 1/10 ✅ 2:2 ????
Tak, jestem monotonny z tymi overami, niemniej i tutaj mi on wychodzi. Charleroi to bardzo dziwna drużyna. Często tracą punkty z przeciętniakami, słabiakami. Gdy jednak przychodzi mecz z ekipami z czołówki, wszystko się zmienia. Już w tym sezonie pokonali przecież Anderlecht 2:1 na własnym stadionie. Motywacja zwiększa się i grają bardzo ambitną piłkę. Dzisiaj zapowiada się, iż ponownie będą nękać teoretycznie silniejszego rywala. Brugia w ostatnich pięciu, ligowych spotkaniach nie straciła bramki. To spory wyczyn jak na JPL. Każda seria jednak kiedyś się kończy, dzisiaj powinni ją stracić. Niemniej jeśli ponownie zagrają tak dobrą piłkę jak choćby z Mechelen w poprzedni weekend, mogą się rozprawić ze swoim przeciwnikiem - stąd pomijam zakład na BTS. Problematyczny dla zakładu wydaje się być brak De Sutera w szeregach gości. Niemniej Lestienne czy Gudjohnsen radzą sobie bardzo dobrze w napadzie i wraz z Sobotą będą dzisiaj siłą ofensywną przyjezdnych. Ostatnie mecze obu zespołów to undery. Dzisiaj jednak wiele wskazuje, iż i ta seria się zakończy. Kurs jest bardzo dobry i warto go pobrać.

Otrzymane punkty reputacji: +37
szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
St. Liege - Anderlecht 3,2 bwin over 2,5 1,92 unibet
BTS 1,77 unibet
Wiem, że jest kolejka trwa, ale zagrał ten typ już teraz.
Gospodarze nadal liderują, pokonali dziś Genk 3-1 u siebie, do tej pory nie przegrali u siebie ani razu,
mają za to aż 3 remisy, w tym z Brugge 0-0.
Anderlecht po przegranej wyjazdowej z Charleroi dziś wygrał z Gent 2-1 i nie traci dystansu do lidera.
W H2H dawno nie było overka, Anderlecht jest mocno zdeterminowany,
dla mnie będzie DNB i over 2,75 a nie 2,5 po tym kursie.
Widziałem dziś dobre mecze obu ekip, sporą nieskuteczność, a i tak były overki.

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom