>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

17. kolejka Eredivisie / 18. kol. Jupiler Pro League (03-05.12.2010)

Status
Zamknięty.
zanziba 99

zanziba

Użytkownik
Kursy unibet.com

------------------------------------------------------------------

Zapraszam do dyskusji oraz analizy :gool:

Otrzymane punkty reputacji: +11
groven 2,2K

groven

Forum VIP
Fc Groningen - Vitesse Arnheim 4:1 ✅
typ: 1

kurs: 1.60
Bet365

Dlaczego tak a nie inaczej?
  • Gospodarze 4 pozycja w tabeli. (wygrywając wyprzedzą w tabeli Ajax)
  • Goście 14 pozycja w tabeli.

Piłkarze Groningen są niepokonani w sezonie zasadniczym od 12 meczów, z czego aż 11 zakończyło się po ich myśli.
  • W składzie Groningen na to spotkanie powinniśmy zobaczyć Pettera Anderssona, który wraca po dwóch latach nieobecności.

• Braki w składzie gości: Julian Jenner, Civard Sprockel i Nacer Barazite, zaś występ Ismaila Aissatiego stoi pod znakiem zapytania.
  • Groningen straciło u siebie najmniej bramek ze wszystkich drużyn w Eredivisie.

Otrzymane punkty reputacji: +1
S 18

szymek1547

Użytkownik
Groningen - Arnhem
Typ:1
Kurs:1,60
Gamebookers
Piłka nożna 1 Holandia piątek godz.20.45

17 kolejka Eredivisie. Spisujący się doskonale na własnym stadionie
Groningen (7-1-0, bramki 15:5) zmierzy się z Vitesse Arnhem (na wyjazdach
2-2-4, bramki 12:16). Podopieczni Pietera Huistry są rewelacją tego
sezonu. Po ósmym miejscu w zeszłym sezonie nikt nie spodziewał się tak
dobrej postawy w kolejnym. Obecnie Groningen traci tylko cztery
punkty do liderującego PSV. Własny stadion jest jak na razie twierdzą
nie do zdobycia i tylko Ajax zremisował tam 2:2. Znakomitą dyspozycję
prezentuje Słoweniec Matavz, zdobywca 7 bramek oraz szwedzki obrońca
Andreas Granqvist, który dyryguje grą defensywną zespołu i strzelił
już 8 bramek. Goście z Arnhem to bardzo przeciętny zespół. Nie ma
żadnych wielkich indywidalności i stąd praktycznie w każdym sezonie
kończą sezon nad strefą spadkową. Teraz znowu niebezpiecznie
zakotwiczyli w dolnych rejonach tabeli z przewaga tylko dwóch punktów nad
strefą barażową. Gospodarze będą zdecydowanym faworytem tego
pojedynku, a że z zespołami z dolnych rejonów tabeli radzą sobie
znakomicie, więc piątkowe spotkanie też powinni rozstrzygnąć na własna
korzyść.

Przypuszczalne składy:

Groningen:

Luciano, Kieftenbeld, Ivens, Granqvist, Stenman, Hiariej, sparv, Laak,
Gonzalo, Tadic, Matavz.

Arnhem:

Room, Kashia, Struijk, Rajkovic, Caldirola, Aissati, Stevanovic, Propper,
Jenner, Pedersen, Snijders.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
To i ja może napiszę ze dwa słowa na temat tego spotkania. Groningen nie jest żadną rewelacją, bez przesady. Jest to solidna drużyna, która zapewne ponownie będzie walczyć o występ w pucharach europejskich. 4 miejsce to jednak za wysoka lokata na Groningen, więc spodziewam się w nowym roku mniej udanej serii, no ale zobaczymy.
Vitesse gra ciekawy futbol, lecz problem leży w obronie oraz wykańczaniu znakomitych strzeleckich okazji.
Nie mam zbyt wielu argumentów szczerze mówiąc, ponieważ obydwie drużyny są co nieco osłabione a jakby nie patrzeć Groningen gra u siebie. Mimo tego, ja dziś stawiam z X na Vitesse. Ciężkie warunki atmosferyczne + piątkowy wieczór czyli niespodzianki w Eredivisie + biedny kurs na Groningen, bo 1.60 to zdecydowanie za mało - wystarczy mi by postawić na rywala. Spodziewam się wyrównanego meczu, a może tym razem Vitesse będzie miało troszkę szczęścia?
Typ: Groningen - Vitesse X2 (2.22)

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
A ja dzisiaj nie liczę na niespodziankę. To prawda - piątki niemal zawsze obfitują w niespodziewane wyniki w Eredivisie, ale dzisiaj nie daję wielkich szans na kolejny podobny rezultat. Groningen gra dobry sezon i znowu pokazują, że u siebie nie dadzą sobie łatwo wyrwać punktów. Zgodzę się z kolegą &#39;po fachu&#39;, że warunki pogodowe wyrównują nam to spotkanie, ale to jednak wciąż Groningen ma większą przewagę. Dla mnie też kurs jest zaniżony, ale do jakiegoś dubla bym to dorzucił dla emocji na piątkowy wieczór.
Niestety z braku czasu nie mogę napisać konkretniejszych informacji.
Groningen win, 1.61 Canbet 1/10 ✅ 4:1 izi :]
Powodzenia.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Willem vs Feyenoord over 2.5, 1.60 Bet365 2/10
Ja idę w tym meczu w innym kierunku. 1x2 mnie odpycha wieloma argumentami. Między innymi dlatego, że Willem gra fatalnie, ale i w poprzednim sezonie tak było i nagle zaczęli grać lepiej, a i Portowcy nie wygrali jeszcze spotkania na wyjeździe i nie błyszczą formą. Dzisiaj nawet byłbym w stanie zagrać 1x, ale nie ma sensu ryzykować. Za to over 2.5 wygląda fajnie. W poprzednim sezonie na stadionie Królewskich padł wynik 3:2 dla Feyenoordu, a i ogółem w Tillubrgu padają wyniki z wieloma bramkami - na ostatnie 5 sezonów tylko raz padł wynik z mniej niż 3 golami. Dziś oba zespoły przystąpią osłabione tymi długoterminowymi absencjami, ale i zawieszeniami i to obrońców. Ze strony gospodarzy będzie to Halilovic, a u Portowców Bahia. Dodam też, że ta liga jest ogółem overowa, a i po wczorajszym remisie Joden nie spodziewam się więcej przykrości w ten weekend pod względem obstawiania Eredivisie.
Powodzenia.

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Exsasior - Breda
Dokładana ilość goli w meczu?
3
4.00
Bet365

Dzisiaj o godzinie 20:45 zostanie rozegrane ciekawe spotkanie w 1 lidze holenderskiej. Zagrają ze sobą Exelsior ( 16 pozycja w lidze ) i Breda ( aktualnie na 10 miejscu w tabeli ).

Liga holenderska zarówna ta w wydaniu pierwszoligowym jak i drugoligowym słynie z tego, że wpada w niej sporo bramek. W 1 holenderskiej aż 68% meczy do tej pory kończyło sie overem 2,5. W 2 lidze holenderskiej jeden procent więcej czyli 69%. W dzisiejszym meczu chciałem zagrać właśnie typ na over 2,5. Zaciekawił mnie jednak oferowany przez bukmachera Bet365 typ na dokładną ilosć goli. Tak się składa, że Excelsior na 16 meczy miał 5 meczy, w których wpadło dokładnie 3 gole. Breda miała na 16 spotkań 6 takich meczy. Myślę, że dzisiaj również w tym meczu kibice zobaczą dokładnie 3 gole.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom