>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

17 Kolejka Championship [28.11-30.11.2015]

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Hull City - Derby County
Dziś w Anglii czeka nas prawdziwa Wojna czy Tygrysy zjedzą Barany ?. Hull City lider rozgrywek podejmie czwarte Derby. Obie drużyny dzieli różnica 2pkt. Tak na prawdę dzisiaj wszystko się może zmienić. Bruce uwielbia takie spotkania gdzie może się wykazać jednak dzisiaj wcale wesoło mu nie jest nie może skorzystać z usług Dawsona filara defensywy który musi pauzować za kartki podobnie jest z Robertsonem natomiast z powodu kontuzji nie zagra Meyler. Za Dawsona na pewno dzisiaj zobaczymy Daviesa który też swoim doświadczeniem potrafi wnieś na boisku spokój. Liczę że dzisiaj od pierwszych minut na placu gry zobaczymy Maloneya która potrafi wprowadzić mocny zamęt w szeregach rywali. Szkoda że forma nie dopisuje Aluko bo ten nie tuzinkowy skrzydłowy potrafi minąć kilku rywali i świetnie podać. Goście przyjadą bez Johnsona który pauzuje za kartki oraz kontuzjowanego Forsytha. Podopieczni Bruce muszą uważać na będącego w coraz lepszej formie Weimanna Austriak potrafi zdziałać &#39;&#39;cuda&#39;&#39; w ataku. Jednak to Tygrysy dzisiaj są faworyta trzeba to potwierdzić na murawie :!:.
DNB Hull @@ 1.65 Otobet ⛔ Połamali zęby.....

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Huddersfield - Boro

Huddersfield znajduje się tuż nad strefą spadkową na 21. miejscu. Gospodarze są w słabej formie, w ostatnich 5 spotkaniach 4 porażki i remis, w każdym z tych meczów tracili minimum 2 bramki. Huddersfield nie zachwyca w tym sezonie. Jak do tej pory tylko 3 wygrane na ich koncie i warto podkreślić, że były to wygrane z zespołami z dołu tabeli: Charlton (20. miejsce), MK Dons (22.) i Bolton (24.). Boro jest wysoko w tabeli i po raz kolejny bije się o awans do Premier League. Podopieczni Aitora Karanki notują bardzo dobre wyniki, nie licząc wpadki z Hull. W ostatnich 5 spotkaniach wygrali 4 razy i przegrali raz ze wspomnianym Hull. Dosyć słabo wyglądały ostatnie mecze wyjazdowe Boro. Aż 3 porażki w 4 meczach, ale te porażki nie są czymś wstydliwym. Po prostu trafili się trudni rywale, którzy bardzo dobrze spisują się na własnym stadionie, czyli Hull, Cardiff i Reading. Wg mnie sporo przemawia za Boro, lepsza forma, lepsi piłkarze.

Huddersfield - Boro 2 @ 2,11 Pinnacle ✅ 0:2

Otrzymane punkty reputacji: +1
uzytkownik-129014 23

uzytkownik-129014

Użytkownik
DUBEL ZABÓJCA: 1 + 1 @ 4.60, Expekt, 2/10j

-
: Obie ekipy z brakami w składzie. Liczę jednak, że gospodarze się postarają i wezmą zwycięstwo. Ich ostatni mecz na Kingston Communications Stadium, który skończył się pogromem Boro 3-0, utwierdził mnie w przekonaniu, że na własnym terenie są niemal nie do pobicia. Remisy z QPR i Blackburn biorę za wypadek przy pracy. ;)
Teraz przyjeżdża dużo silniejszy rywal, formalnie obie ekipy są w naprawdę dobrym transie. Nie spodobała mi się jednak ta ich porażka z Nottingham Forest, który okupywał dolną część tabeli. Warto do tego dodać, że dopiero przed nimi najtrudniejsze mecze, dziś zaczynają trudny okres w terminarzu, bo w najbliższych kolejkach będą sprawdzani, czy to obecne czwarte miejsce w tabeli to nie przypadek. Wolę dziś wziąć gospodarzy.
Ten typ łączę z meczem z hiszpańskiej Primera Division i gram jako dubel. Analiza tutaj. ;)

martins20 74

martins20

Użytkownik
Mnie rzuciły się w oczy 2 typy: Wolves HW i QPR HW. Ale poczekam do jutra z decyzją, po sprawdzeniu składów.
Mama nadzieję, że dobrze wybrałem. Zagram dziś na Wilki. Oglądałem staty ich gier u siebie, i nie wygląda to tragicznie. Nie wygrali od trzech gier (Burnley, Boro i Bradford) z rywalami którzy na chwile obecną są wyżej w tabeli. Dzisiaj szansa na wygraną, bo MK to rywal na tą chwilę z niższej półki.
Forma obu zespół podobna a potencjał większy jednak po stronie gospodarzy. Dlatego zagram na ich wygraną.

Wolves HW @1,76 2/10 fortuna

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Popieram typ na Boro więc nie ma sensu dublować. Szkoda że nie zagra Leadbitter ale może to wyjdzie zespołowi na Plus bo ostatnio coś mu nie szło a za dużo dyskutował.
QPR - Leeds
Tak jak wspominałem ostatnio w QPR szykuje się rewolucja zatrudniono Warnocka by to wszystko poukładał są pieniążki które trzeba wydać z głową szkoda że Austin już jest psychicznie w Premier League bo może jeszcze dać dużo temu zespołowi w tym roku trzeba go tylko odpowiednio zmotywować jeśli nie uda się to Warnockowi będzie kłopot. Queens zaczynają nowy etap dzisiaj przyjeżdża do nich Leeds oba zespoły dzieli zaledwie 1pkt w ligowej stawce. Totalnie nie widzi mi się Fer w tym zespole widać holender się męczy popełnia głupie faule czego skutkiem była czerwona kartka w ostatnim spotkaniu. Zespołowi potrzeba nowej krwi i liczę w tej kwestii na Warnocka. Widać postępy u Sandro że zawodnik zaczął lepiej grać kombinacyjnie z czego słynie potrzeba odpowiedniego napastnika bo Philips to niestety nie jest ten kaliber. Warnock jasno powiedział że chce walczyć o baraże dlatego trzeba wygrywać a z kim jak nie z Leeds które ma tak samo kłopoty ze zdobywaniem bramek. Evans co prawda także układa zespół jednak brakuje mi tam harmonii i spokoju jeśłli gospodarze będą cierpliwi mogą wygrać a nawet powinni.
Zwycięstwo QPR @@ 2.05 Otobet ✅
Brighton - Birmingham
Na początku miałem odpuścić te spotkanie jednak to będzie kolejny hit po Hull z Derby tego weekendu. Brighton będący trzeci podejmie szóste Birmingham.Goście ostatnio zatracili formę porażki z Hull, Wolves potem remis z Blackburn i w końcu wygrana z Fulham kibice myśleli że już coś ruszyło natomiast w zeszłej kolejce Charlton pokazał kawał dobrego futbolu i wygrał. Dzisiaj w dodatku przyjadą bez Vaughana prawdopodobnie nie uda się wyleczyć urazu jednak może nas zaskoczyć Rowett i wysłać tego gracza na plac i zaryzykować, Gospodarze dzisiaj wystąpią bez Hunemeiera i Calderona. Ich forma ostatnio wskazuje na remisy poniewaz na ostatnie pięć spotkań aż cztery zakończyły się takim rezultatem jednak ja spróbuje zagrać w ich stronę
Brighton @@ 1.85 Otobet ✅

Otrzymane punkty reputacji: +10
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom