>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

16 kolejka Primera Division 19.12 - 21.12.2014

Status
Zamknięty.
johnq 309

johnq

Użytkownik
Athletic Bilbao - Atletico Madryt ✅✅✅
Typ: Atletico Madryt
Kurs: 2,25​

Jak dla mnie kurs na Atletico Madryt warty gry. Co prawda ostatnio porażka, ale moim zdaniem zadziała mobilizująco na chłopaków. Myślę, że taki kurs spowodowany jest brakiem Mandzukica i Koke którzy będą pauzować za kartki. Ale czy to aż takie osłabienie na słaby Bilbao gdzie przypuszczam od pierwszej minuty w Atletico zacznie Griezman. Choć patrząc na poprzednie mecze kursy również były podobne. I mecze dosyć zacięte.

Z drugiej strony Athletic Bilbao jak dla mnie przeciętniak ligi hiszpańskiej. Często męczy się z drużynami okupującymi ogon tabeli. Kurs dla mnie jest tym bardziej warty gry, gdyż Athletic zagra bez trzech podstawowych zawodników formacji obronnej, w czym upatruję szansę dla Atletico Madryt.
Nie zagrają: Laporte (14 sp.) / Iturraspe (14 sp.) - pauzują za kartki oraz Iraola.

Myślę, że podrażnione Atletico Madryt nie da sobie zabrać zwycięstwa.​

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Celta Vigo - Almeria
Powyżej 2,5 bramek ::: 1,67 ::: Pinnacle ::: 2/10
Powyżej 3 AH ::: 2,15 ::: Pinnacle ::: 1/10
Po głębszej analizie widzę tutaj value po stronie gości z powodu faktu, że Celta Vigo od 5 meczów jest bez zwycięstwa w La Lidze w tym aż 4 razy przegrali. Po dobrym początku sezonu złapała ich zadyszka podobnie jak Southampton w Premier League. Co prawda wygrali ostatnio z okazji rozgrywek Copa del Rey, ale również i Almeria awansowała do dalszej rundy po dwukrotnym zwycięstwie nad Betisem Sevillą.
Celta Vigo to nie jest overowa drużyna, ale dzisiaj świetna szansa na festiwal strzelecki, bo obrona Almerii to nie jest zwarty monolit. Z ich strony również liczę na kontry oraz bramki, bo ostatnia zmiana trenera po wysokiej porażce na wyjeździe 5:2 z drużyną Eibar może w końcu da im nową jakość w grze. Porażka 1:4 Realem Madryt również świadczy o dość dziurawej obronie.
W ostatnich dwóch meczach pomiędzy tymi drużynami padł wynik 2:4 i 3:1, oba dla Celty Vigo.
Wynik: 0:1 ⛔ @Edit: Akcje na kolejne bramki były, między innymi poprzeczka po rzucie wolnym. Pierwsza myśl to handi na Almerię, ale człowiek zaczyna kombinować no i... traci... kolejny raz ???? .

fortunka17 801

fortunka17

Użytkownik
Celta Vigo - Almeria
Powyżej 5,5 kartki | 1.80 bet365 | 9 kartek ✅✅
Przeglądając ofertę na dzisiejsze spotkania wpadło mi w oko typ na kartki. Linia ustawiona myślę dość proporcjonalnie do osiągnięć arbitra Jesusa Gila, który średnio pokazuję po 6 kartek w spotkaniu. Patrząc w statystyki z tego sezonu drużyn ,które będą grać dzisiaj Celta na 15 spotkań otrzymała 45 kartek średnio wychodzi po 3 kartki na mecz , Almeria natomiast na 15 spotkań 47 kartek, średnia obu drużyn bardzo zbliżona. Przy linia,którą wystawił bet365 5,5 kartki na mecz , gdzie w razie czerwonej kartki ,którą liczy się jako dwie typ wygląda bardzo obiecująco. Zważywszy na to jak sędziują Hiszpańscy sędziowie o kartki w meczu meczu jestem spokojny bo oba zespoły nogi nie odstawią a na dodatek liczę,że Almerią okupując przed ostatnią pozycję będzie grała pod sporą presją i wyłapię nie potrzebne kartoniki.
Jak by kogoś interesował to betsafe ma over 5,5 żółtej kartki po kursie 1.85

Otrzymane punkty reputacji: +4
kokosy 20,9K

kokosy

Użytkownik
▶ Celta Vigo - Almeria
Typ: Almeria +1.5 @ 1.65 ✅
Buk: Bet365

Typ: X lub Almeria @ 2.80 ✅
Buk: Bet365

Witam, przed nami początek ostatniej kolejki Primera Division w tym roku, jako pierwsi rok zakończą piłkarze Celty, którzy będą podejmować u siebie Almeria. Wybrałem ten mecz z tego względu, że również widzę spore value na gości jak Kolega wyżej napisał. Celta w dołku i chyba najchętniej jak najszybciej zakończyli by rok, w lidze nie strzelili bramki od 6 spotkań i zanotowali tylko jeden remis w tych meczach, ostatnią bramkę zdobyli w wygranym meczu z Barcelona na Camp Nou 0-1 a było to 01.11.0214. Almeria z takim samym dorobkiem punktowym jak Elche (10) zamyka tabele. Swój dzisiejszy typ w stronę Gości upatruję w tym, że na wyjazdach spisują się lepiej niż u siebie gdzie jeszcze nie wygrali i zanotowali tylko 3 remisy, za to na wyjazdach zebrali 7 punktów, jeden remis, i wywiezione 3 punkty z La Coruny oraz Sociedad. Szczerze, to liczę na remis (4.50) w tym meczu i podział punktów na koniec roku. A taki wynik dałby zwycięstwo w obu moich typach co do tego meczu.
Spróbuję, Polecam :!:

zielono mi, nie sądziłem, że Almeria wywiezie 3 punkty... :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +15
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Celta Vigo - Almeria
Celta -1 AH @1.73 Pinnacle
⛔

Myślę, że warto przyłożyć dziś na gospodarzy. Kursy może nie najwyższych lotów, ale widać że powoli się odradzają po paru słabszych meczach ostatnie dwa - z Malagą na wyjeździe, oraz z Copa del Rey z Las Palmas u siebie można być zadowolonym. Pamiętajmy też, że mimo zmiany trenera gości - Almeria to nadal Almeria i choć dobrze zaprezentowali się z Królewskimi, to na wyjeździe będzie to inna bajka, szeroka kadra nie jest ich mocną stroną, właściwie w pierwszym składzie wielu zawodników nie prezentuje poziomu LL. Dziś zabraknie bramkarza Rubena, który wielokrotnie ratował cztery litery zespołowi z Andaluzji. Zamiast niego ma wystąpić Julian, bynajmniej nie ten z bajki, a zawodnik który nie bronił w podstawowym składzie już 3-4 dobre sezony. Nie zobaczymy również Soriano, a więc jednego z lepszych piłkarzy gości.
Gospodarze mają piłkarzy o znacznie większych umiejętnościach. Właściwie bez absencji, możliwe że Nolito rozpocznie na ławce.
Zespół jest ciekawy, nie brakuje zawodników, którzy mogą w pojedynkę wygrać mecz. Przerwali na szczęście swą niechlubną serię 6 meczów bez zwycięstwa spotkaniem z Las Palmas i awansowali tak jak Almeria do kolejnej fazy tych rozgrywek. Można wziąć pod uwagę, że Almeria zagrała mecz w niemal podstawowym zestawieniu, gdy Berizzo mógł trochę porotować składem, nie zmniejszając drastycznie poziomu gry swoich zawodników. Jako, że spotkania miały miejsce we wtorek 16.12, to goście mogą być lekko przemęczeni, bo czekała ich również podróż do Galicji.
Pisałem o fatalnej serii piłkarzy gospodarzy i w lidze nadal muszą się przełamać, bo tu nawet 5 meczów bez wygranej, a co lepsze bez bramki strzelonej. Dziś idealny rywal na przełamanie, gra jest coraz lepsza, nie widzę powodów do tego, by dziś nie zagrać na zmotywowanych gospodarzy.

furek 75

furek

Użytkownik
Celta over 2 @ 1,925
Pinnacle

Zgadzam się z kolegą wyżej, jednak ja pójdę ciut w innym kierunku, a mianowicie minimum dwubramkowego łupu po stronie gospodarzy. Jak się przełamać to z przytupem.

wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
Dyscyplina: ⚽ - HISZPANIA: Primera Division
Godzina: 16:00
Spotkanie: Barcelona - Cordoda
Typ: Barcelona + Obie NIE strzelą gola ✅✅✅
Kurs: 1.51
Bukmacher: Betsson
Analiza: Barcelona, która aktualnie zajmuje 2 miejsce w lidze i ostatnim remisem powiększyła swoją stratę do prowadzącego Realu podejmie dzisiaj na Camp Nou aktualnie 19 drużynę Primera Division.

Na Camp Nou jest bardzo ciężko o bramki dla każdego kto tam gra i dlatego dzisiaj pewnie Cordoba nie ustrzeli nawet 1 bramki (a przynajmniej tak obstawiam). Goście w meczach wyjazdowych radzą sobie słabo.. Na dotychczas 7 rozegranych meczy wygrali 1, 3 zremisowali oraz 3 przegrali, a ich bilans bramkowy to 7 strzelonych oraz 13 straconych. Ich ostatni mecz wyjazdowy to wygrana nad Bilbao 1:0.

Barcelona - u siebie jak do tej pory pokonana tylko raz na 7 spotkań przez Celtę Vigo co było chyba zaskoczeniem dla każdego po wyniku 1:0. Resztę czyli 6 spotkań pewnie wygrywali, strzelając w nich 23 gole i tracąc tylko 2.

H2H - do tej pory oba zespoły spotkały się dwa razy ze sobą w sezonie 12/13, ale w Pucharze Króla, gdzie ten dwumecz Barcelona pewnie wygrała 7:0.

Dzisiaj nie ma innej możliwości po prostu jak pewna wygrana gospodarzy i liczę także, że Pique, który ostatnio prezentuje dobrą formę wraz z Mathieu nie dopuszczą do tego, aby drużyna przeciwna zaatakowała bramkę Barcelony, a tym bardziej strzeliła jakąkolwiek bramkę. Zresztą przy posiadaniu (zakładam) maksymalnie 30% będzie im niezmiernie trudno dojść w ogóle pod bramkę, którą zapewne będzie strzegł Bravo.​

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Niestety wczoraj mimo, że Celta dominowała w każdym momencie meczu, to nie potrafiła udokumentować to bramkami, a sytuacje były, a co lepsza tracąc takiego frajerskiego gola mocno się skompromitowali.

Ale mam coś co po prostu nie może zawieść, choć ostatnio pech mnie prześladuje, to gram coś na odbicie.

Barcelona -2EH + Villarreal @2.04 bwin
✅ ✅ pewka
Proste granie, czyli zwycięstwo Katalończyków z Cordobą 3 bramkami, oraz do tego na El Madrigal zwycięstwo Villarreal nad Deportivo. Wydaje mi się, że nie ma opcji, by tutaj coś nie weszło.
Barcelona zagra ostatni mecz w tym roku z jedną z gorszych drużyn LL i z pewnością ich mocno rozklepie. Defensywa bardzo słaba, a więc Messi jeśli będzie miał ochotę do gry to strzeli nawet ze 2-3 gole... Villarreal mocny, teraz do swojej gry również dochodzą świetne wyniki i zespół pnie się w górę ligowej tabeli. Deportivo to dno, niestety ale to prawda. Nawet u siebie z Elche po strzelonej bramce dają się mocno zdominować i cudem ratują zwycięstwo - głównie dzięki bramkarzowi i indolencji strzeleckiej drużyny Elche.

Levante - Real Sociedad
0-0 HT @2.55 bwin ✅ ✅
0-0 FT @ 8.00 Unibet ⛔
Goście nie strzelą @3.15 betsson ⛔ jakimś fuksem się udało

Dziś Sociedad bez Veli, dlatego uważam też, że siła rażenia ekipy gości spada przynajmniej o 50%. Finnbogasson jest fatalny, choć ostatnio strzelił dwie bramki z Oviedo, to były to bramki niczym gole Inzaghiego dla Milanu. Niestety Islandczyk nie będzie, a przynajmniej nic na to nie wskazuje, by był takim zawodnikiem jak Włoch dla Milanu. Gospodarze grą nie porywają i też będzie im trochę ciężko wygrać to spotkanie. Generalnie możliwy remis 0-0, co dwukrotnie miało miejsce w ubiegłym sezonie.
Over 2.5 kornera Sociedad w 1 połowie @2.05 bwin ⛔ 2
Jednego nie można zarzucić piłkarzom Moyesa. W pierwszych połowach dają z siebie sporo więcej, a w drugiej tak jakby chcieli dowieźć to co mają i to często są wypompowani w drugiej odsłonie. 3 kornery to nie dużo, bo Levante lubi czasem się cofnąć do defensywy.

Eibar - Valencia
1X @ 1.80 bet365
⛔
Valencia to typowy mecz pułapka i nie sądzę, by się opłaciło w ich inwestować. Po primo na wyjazdach totalna kaszana. Dziś zagrają bez Andre Gomeza, czyli człowieka, który robił grę Nietoperzom. Wraca co prawda Parejo, ale jego forma jest wielką niewiadomą, bo powraca kilkutygodniowej przerwie. Eibar to drużyna, która braki umiejętności - nadrabia determinacją, a tego często brakuje Los Che na wyjazdach. Nie widać charakteru, wyniki choć trochę ratują, to gra wygląda różnie. Przeplatają dobre mecz z takimi, w których nawet nie potrafią skleić jednej dobrej akcji. Dziś liczę, że Eibar przynajmniej zremisuje w tym spotkaniu. Już niejednej drużynie uprzykrzyli życie. Może być też sporo kartek.

fanatyk1916 442

fanatyk1916

Użytkownik
FC Barcelona - Cordoba
Przeglądam ofertę na to spotkanie i co widzę ? over 2,5 i obie nie strzelą po kursie 2,00 !!
Dla mnie to jest świąteczna promocja i wchodzę w to bez głębszego analizowania.
Zapowiada się easy wygrana Barcelony i nie sądzę żeby się skończyło jedynie na dwóch bramkach dla Barcy. Cordoba nie powinna mieć w tym meczu wielu sytuacji i raczej nie powinni strzelić na Camp Nou bramki.
over 2,5 i obie NIE strzelą 2,00 ✅ ✅ ✅
bet trzy sześć pięć

Otrzymane punkty reputacji: +6
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Ja proponuję overy w dwóch ostatnich meczach. Ostatnio wtopiłem na overze Sevilli z Eibar, więc teraz los zwróci co moje. Baskowie zagrają odważnie, ich spotkania czasami są bardzo mocne overowe dlatego liczę na fajne spotkanie. Tempo meczu powinno stać na bardzo wysokim poziomie. Na skrzydłach obu drużyn są ciekawi zawodnicy, którzy lubią sobie pobiegać, a to zawsze napędza widowisko. Czuję cios za cios, często z pominięciem linii pomocy. Gospodarze na 5 ostatnich meczów u siebie - 4 overy i 1 mecz na granicy (1:1). Valencia na wyjazdach identycznie - 4 overy i 1 mecz na granicy.
Eibar - Valencia
Over 2,5 2,28 Sbobet ⛔ 0:1

Napiszę to już kolejny raz jakby ktoś był tu nowy, ale lubię grać overy w meczach Rayo. Dziś grają z Espanyolem, a w meczach obu tych drużyn pada sporo bramek. Co prawda w Barcelonie statystyka bramek, które padły jest wyższa, ale w Vallecas też jest ok. Ostatni mecz na tym terenie skończył się wysokim zwycięstwem gości 4:1. Wtedy Rayo przez większość meczu grało w 10, ale mimo wszystko potrafili dominować w meczu. Przy czerwonej kartce i dwóch karnych ciężko jednak wygrać mecz. Obie strony będą pewne tego, że mogą wygrać. Nie powinno być murarki ze strony Espanyolu. Rayo gra zawsze odważnie. Jako ciekawostkę podam, że dla Paco Jemeza będzie to 100 mecz na ławce trenerskiej Rayo.
Ostatnie h2h obu drużyn
Espanyol - Rayo 2:2
Rayo - Espanyol 1:4
Rayo - Espanyol 2:0
Espanyol - Rayo 3:2
Espanyol - Rayo 5:1
Rayo - Espanyol
Over 2,5 2,03 Sbobet ✅ 1:3

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Barcelona - Cordoba
Kto pierwszy 9 rzutów rożnych? ŻADNA @ 1,66 bet365
✅✅✅✅✅
Dziś w spotkaniu Barcelony idę w stronę rzutów rożnych. Myślę że Barcelona szybko obejmie prowadzenie w tym spotkaniu, przecież grają z przed ostatnią drużyną Primera Division i przez pozostałą część spotkania będą spokojnie kontrolować tempo meczu.
Moim zdaniem Barcelona nie jest drużyną do zdobywania rzutów rożnych, co pokazują statystyki ostatnich spotkań w lidze:
Barcelona - Espanyol rzuty rożne 5:2 ✅
Valencia - Barcelona rzuty rożne 5:8 ✅
Barcelona - Sevilla rzuty rożne 5:4 ✅
Almeria - Barcelona rzuty rożne 4:5 ✅
Barcelona - Celta rzuty rożne 9:5 ⛔
Real - Barcelona rzuty rożne 3:9 ⛔
Jak pokazują powyższe statystyki Barcelona zdołała tylko 2 razy zdobyć minimum 9 cornerów w lidze, zdobyła je tylko w dwóch przegranych spotkaniach z Celtą i Realem, jednak dzisiaj nie sądzę żeby musieli odrabiać wynik i &quot;nabijać&quot; cornery.
FAKKEN, ale fart 8:0 (6:0 do przerwy) ✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
ciopa1994 120

ciopa1994

Użytkownik
Villarreal-La Coruna La Coruna over 3,5 RR 2 ⛔

Przeglądając ofertę na jutro w oczy rzucił mi się taki typ.Sądzę że Deportivo w tym meczu zagrożenie będzie stwarzać z kontrataków co daje szanse na 4 rzuty rożne.Oprócz tego Deportivo uzyskując korzystny wynik może odskoczyć od strefy spadkowej.W ostatnich pięciu meczach ligowych Deportivo pokryło tą linię
3 razy.Mam nadzieję że w jutrzejszym meczu też to się stanie.

Otrzymane punkty reputacji: +5
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Czuję, że mecz Villarrealu będzie taki totalnie bez historii. Pomęczą, pomęczą, strzelą ze dwie bramki maksymalnie i na tym się skończy. Deportivo nie ma argumentów w ofensywie do tego, by starać się o punkty na wyjeździe. Plus taki, że przestali tracić bramki w ilości hurtowej. Odważę się tu na jakiś DW. Mecz o 12 w Hiszpanii to nie mecz. Ludzie przychodzą wtedy podłubać słonecznika i pogadać ze znajomymi.
https://www.youtube.com/watch?v=ZM1LYehgRDo
Villarreal - Deportivo
Villarreal wygra 2:0 6,50 Bet365

Oglądania Granady z Getafe nie polecam. Będzie mało bramek, dużo walki, przepychanek, wrzutek z jednej strony boiska na drugą, więc będzie to iście angielski pojedynek dwóch drwali. Obie ekipy łapią sporo kartek, spojrzałem nawet z ciekawości jak wyglądały mecze obu drużyn w ostatnich 5 pojedynkach. W 4 przypadkach kartka padała bardzo wcześnie. Typ prosty jak konstrukcja cepa ????
Granada - Getafe
Kartka przed 22:00 1,83 Bet365

W meczu Elche gram rożne pod gospodarzy. Linia niska, grają u siebie, a ze względu na niską pozycję w tabeli nie są stawiani w roli faworyta. Można to wykorzystać. Kornery ładnie nabijali m.in w meczu z Atletico (6), gdzie przekroczyli spokojnie linię 3,5, która była wtedy wystawiona. Gospodarzom ambicji na pewno nie można odmówić. Jeśli gdziekolwiek mają odbić się od dna, to właśnie przed własną publicznością.
Elche - Malaga
Elche powyżej 5,5 rożnego 1,83 Bet365

Na koniec mój ulubiony bet, który gram praktycznie non stop od kilku sezonów przy okazji starcia Basków z Atletico. Typuję tu 2-3 bramki w meczu z kilku względów. Po pierwsze będzie to względnie wyrównany pojedynek. Nikt nikogo nie powinien zmasakrować, ale gradu bramek też nie przewiduję. Wynik będzie na styku overa. Athletic ma czasami problemy ze zdobywaniem bramek, a Atletico z kolei po ich zdobywaniu oddaje często pole gry dla swoich rywali. Mocno taktyczny mecz się nam zapowiada, dlatego fajerwerków bym nie oczekiwał. Do tego ta piękna historia spotkań ???? Na 12 spotkań bet nie wszedł tylko 2 razy.

Athletic - Atletico
2-3 gole w meczu 2,00 Bet365

Otrzymane punkty reputacji: +2
lowicz 9

lowicz

Użytkownik
Czuję, że mecz Villarrealu będzie taki totalnie bez historii. Pomęczą, pomęczą, strzelą ze dwie bramki maksymalnie i na tym się skończy. Deportivo nie ma argumentów w ofensywie do tego, by starać się o punkty na wyjeździe. Plus taki, że przestali tracić bramki w ilości hurtowej. Odważę się tu na jakiś DW. Mecz o 12 w Hiszpanii to nie mecz. Ludzie przychodzą wtedy podłubać słonecznika i pogadać ze znajomymi.
Villarreal - Deportivo
Villarreal wygra 2:0 6,50 Bet365
Zgadzam się z typem. Deportivo żadnych walorów w ofensywie i wątpię żeby coś dzisiaj strzelili. Villarreal to poukładana drużyna. Dodatkowo w historii starć tych zespołów ostatnio zawsze strzela tylko gospodarz więc... Ja jednak idę w bezpieczniejszy typ:
Drużyny zdobędą gola: Villarreal tylko @ 2.05 Bet365✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Villareal - Deportivo
Villareal czyste konto @ 1,83 bet365

Jak każdy to każdy, ja dziś idę w stronę typu że nie obie drużyny strzelą bramkę w dzisiejszym spotkaniu, kurs w pełni zadowalający bo aż 1,83. Sam oczywiście myślę osobiście że to goście w tym spotkaniu nie zdołają strzelić bramki - nie wierzę w ich ofensywę szczególnie w spotkaniach wyjazdowych.
ostatnie ich spotkania z drużyną Villareal w roli gości to wyniki:
Villareal - Deportivo 1:0
Nie ma co się chyba więcej rozpisywać co do Deportivo, bo chyba Ramzesa napisał wystarczająco dużo informacji na temat tego spotkania.

3:0
✅ ✅ ✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
merida1879 1,2K

merida1879

Użytkownik
Elche - Malaga

Może ktoś napisać kilka słów o tym spotkaniu.
Trochę dziwi mnie ten wysoki kurs na Malage. ostatnio wygrali trzy spotkaniqa z rzędu i tu ten kurs z ostatnią drużyną??&quot;? o co tu &quot;kaman&quot; z góry dzięki

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Elche - Malaga
Trochę dziwi mnie ten wysoki kurs na Malage. ostatnio wygrali trzy spotkaniqa z rzędu i tu ten kurs z ostatnią drużyną??&quot;? o co tu &quot;kaman&quot; z góry dzięki
Elche płaci za to, że jest drugi sezon w La Liga, a jest on uważany za najtrudniejszy moment do przetrwania dla takich zespołów. Elche wyraźnie przespało przygotowania i teraz ciężko im kogokolwiek zaskoczyć. Nie jest to jednak Cordoba, która jest słaba, Elche po prostu wypaliło się wewnętrzne i nie ma tego ognia, elementu zaskoczenia, który cechował ich w poprzednim sezonie.
Malaga traci stosunkowo mało bramek. Jak uda im się wyjść na prowadzenie to słabsze drużyny nie potrafią przebić się przez ścianę. Czasami brakuje mi pójścia za ciosem i dobicia z kontry, bo często wygrywali po te 1:0. To jest jednak ich taktyka i trzeba to jakoś zrozumieć.
Z tego względu raczej gradu bramek się nie spodziewam. Ktokolwiek strzeli to będzie pilnował tego jak Smaug swojego złota. Myślałem o braku gola do x minuty, ale 34 minuty to prawie cała połowa, a kursy są nieopłacalne. Spojrzałem też na przebiegi spotkań obu drużyn w tym sezonie. Często było tak, że na początku padała bramka i długo, długo nic. Under tak, ale gol może paść stosunkowo szybko. Dlatego odpuściłem.
Od siebie polecam te rożne pod gospodarzy. Kartki to też jest jakaś myśl.

B 2,2K

barichello

Użytkownik
Elche - Malaga

Malga dzisiaj bez trojki podstawowych defensorow Rosales, weligton oraz sanchez, w ofensywie wypada Samu oraz Jimenez

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Athletic - Atletico
Typ: 0-0 HT @2.39 unibet ⛔ No i tak ze SFG jak się spodziewałem...
Mój ulubiony zakład. Gospodarze mają braki, ale Iturraspe i Laporte to nic, bo często takie babole ostatnio przez nich szły, że głównie przez nich padały gole. Goście be żądła Mandzukica i Koke. Obrona podstawa - solidna. Jeśli ma coś wpaść to wydaje mi się tylko po SFG.

Athletic o4.5 kornera @1.85 bwin
3 w 1 poł, w drugiej nic. ⛔
Atletico lubi się cofnąć na wyjazdach. Bilbao będzie miało swoje 5 minut, a jak będą przegrywać to będą nacierać.
Iraizoz, De Marcos, Gurpegui, Etxeita, Balenziaga, San José, Mikel Rico, Unai López, Susaeta, Muniain y Aduriz.

Moyá, Juanfran, Giménez, Godín, Siqueira, Gabi, Tiago, Saúl, Arda, Griezmann y Raúl García.

1st Gol z główki @ bwin ma coś takiego na live ✅ 2 pierwsze gole z głowy, potem karny, następnie dwa z nogi.
Jednym z lepszych snajperów Athletic jest San Jose, a gości często wyręczają Godin i Miranda(Gimenez) z Tiago. Także gospodarze mają Aduriza, więc jest pole do manewru pod tym względem. Kurs będzie wysoki, ale jak coś ma paść, to wydaje mi się, że właśnie po rzucie rożnym/wolnym.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom