>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

16. kolejka I ligi (4.11-5.11.2016)

Status
Zamknięty.
szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Stawiam już dzisiaj, póki kursy nie poleciały:
Olimpia Grudziądz @ GKS Katowice
GKS Katowice -0,5 1,909 pinnacle ✅ 1:0
Napisałem długą analizę i wyskoczył jakiś błąd przy dodawaniu posta tak więc wybaczcie, że krócej.
Wielu spodziewało się słabego sezonu, przy tylu zmianach. Jednak to zaskoczyło i GKS wygrywa spotkania, które w zeszłym sezonie by co najwyżej remisował. Grają mądrze i trzeba przyznać na pewno jedna z najlepiej grających ekip w tej lidze. Skutecznie uciekają najważniejszym rywalom do awansu. Drużyna ma charakter i co najważniejsze rezerwy szczególnie w ofensywie bo defensywa funkcjonuje bez zarzutu i jest najlepszą w lidze.
Goście to drużyna młoda i płaci za to frycowe. Wielu młodzieżowców w składzie w tym na bramce. Bardzo nierówna i spodziewam się, że gospodarze przeciwko takiej ekipie zagrają bardzo spokojnie i wypunktują przeciwnika a kurs jest bardzo zachęcający.
W Katowicach wiedzą o co grają i wydaje się, że w tym sezonie póki co nie ma problemu z udźwignięciem presji bycia faworytem i presji do awans, którą zarząd sam narzucił.
Grudziądz zagrał w ostatniej kolejce bardzo słabe spotkanie przeciwko Stomilowi a GKS wygrał bez większych problemów w Kluczborku 2:0.

cubson83 16,5K

cubson83

Użytkownik
W.Pulawy - Sandecja N.S.2 2,5 ⛔0-0
Wisła Puławy w dołku, u siebie bardzo dawno nie wygrali, Sandecja potrafi wygrywać na wyjazdach, wraca Korzym.

Z.Pruszkow - Kluczbork 1 2,15
✅ 1-0
Po objęciu gospodarzy przez Kubickiego zmieniło się nastawienie piłkarzy i zrobiła się ekipa &quot;walczaków&quot;. Kluczbork ogromne problemy kadrowe (kontuzje, brak trenera) i organizacyjne (brak sianka)
Katowice - Ol.Grudziadz 1 1,85 ✅ 1-0
GKSa gra swoje, Olimpia w dołku, jak dla mnie w Olimpii na chwile obecną nie ma tego pazura, którym ugrali kiedyś tyle punktów

Otrzymane punkty reputacji: +2
pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Stal Mielec - GKS Tychy @ 1 @ 2,15 bet365 ✅ 3:2
Jak dla mnie fajnym typem na tą kolejkę jest wygrana Stali Mielec. Rozmawiałem ostatnio z Sulim, mówił że zaskoczył u nich ten automatyzm co był w II lidze i teraz powinno być już tylko z górki. Przed sezonem typowałem, że drużyna Stali może sporo namieszać i stać się objawieniem ligi. Po słabiutkim początku przyszły trzy wygrane z rzędu przed własną publicznością i to nie byle z kim (Zagłębie S, Miedź, Stomil) + wygrana na wyjeździe z liderem z Bielska Białej. Tyski GKS z 4 porażkami z rzędu wylądował w strefie spadkowej i nie widać &quot;perspektyw&quot; na lepsze jutro. No chyba,że efekt nowej miotły ? Do tego dochodzi fatalna postawa na wyjazdach (4 remisy, 3 porażki).
Oczywiście typ do &quot;lekkiego&quot; grania.

zibi16 1,6M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, 1 liga
Godzina: 17:45
Spotkanie: Zagłębie Sosnowiec - Chrobry Głogów
Typ: 1/+2,5
Kurs: 2,35
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Moim głównym typem na sobotę jest spotkanie 1 ligi Polskiej, gdzie lider Zagłębie Sosnowiec podejmuje na własnym stadionie 12 zespół w lidze Chrobry Głogów.
Dlaczego taki typ? A no dlatego, że Zagłębie Sosnowiec to faworyt w tym meczu ale również drużyna, która ma najwięcej strzelonych w lidze, mają już strzelonych 30 goli co daje nam średnio równo 2 gole na mecz, zaś Chrobry Głogów jest drużyną, która straciła tych goli znowu najwięcej bo aż 26 co daje nam także prawie 2 gole stracone na mecz a dokładnie 1,73.
Zagłębie w ostatni wekeend przegrało zasłużenie 0:2 ze Stalą Mielec i będzie chciało się zrehabilitować. Jak wiadomo Zagłębie to przede wszystkim ofensywa składająca się z bardzo dobrych skrzydłowych mowa tutaj o Ryndaku i Pribuli w ataku jest coraz lepiej spisujący się Sanogo a w środku rozgrywają piłkę Dudek, Nowak i Matusiak. Znowu obrona kaleczy praktycznie w każdym meczu i rzadko się zdarza, że Zagłębie kończy mecz na 0 z tyłu.
W poprzednim sezonie Zagłębie 2 razy wygrali z Chrobrym 3:1 i 2:0.
Liczę na otwarty mecz w Sosnowcu ze sporą ilością goli ale to Zagłębie zdobędzie 3 punkty i pozostanie na fotelu lidera.
Powodzenia.

maciek90 306

maciek90

Użytkownik
W.Pulawy - Sandecja N.S.2 2,5

Wisła Puławy w dołku, u siebie bardzo dawno nie wygrali, Sandecja potrafi wygrywać na wyjazdach, wraca Korzym.
typu nie neguję bo jak dla mnie Sandecja bedzie minimalnym faworytem, ale analiza marna... Wisła ostatnie 3 mecze to 6pkt więc trudno to nazwać dołkiem, a zwyciestwo u siebie oodnieśli 22.10 a więc równe 2 tygodnie temu ????
miałem okazję być na kilku spotkaniach Wisły i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że zapłacili frycowe, zabrakło boiskowego cwaniactwa i kończyło się porażkami lub remisem w końcówkach spotkań. Tak na prawdę to jedynie w meczu z Miedzią dali się zdemolować i przegrali po jednostronnym spotkaniu 1:5. Reszta spotkań (u siebie) to zacięte mecze w których wynik do konca zostawał sprawą otwartą.
Osobiście skłąniałbym się tutaj do innego betu a mianowicie BTS @1.72. Najsłabszym punktem Wisły jest obrona. Masa błędów, które zdarzają się praktycznie co mecz i powodują wiele okazji bramkowych dla przeciwników, a Sandencja to doświadczona i obyta już na zapleczu ekstraklasy drużyna, ze sporą liczbą graczy z ekstraklasową przeszłością. Przyjadą z ofensynym nastawieniem po 3pkt i jestem przekonany, że stworzą wiele okazji do strzelenia gola. Wisła poza tym, że dużo traci potrafi i strzelać. Ma w szeregach obecnego lidera klasyfikacji strzelców Patejuka oraz doświadczonego snajpera Konrada Nowaka. Mecze na stadionie w Puławach obfitują w bramki. Nie licząć inauguracyjnego spotkania z Kluczborkiem (0-0) w każdym kolejnym spotkaniu był BTS! Liczę, że tak będzie i tym razem! ????

Wisła Puławy - Sandecja Nowy Sącz - obie drużyny strzelą gola @1.72 Bet365

warto też spróbować over 2.5 @2.00

P.S. sorki, że tak troche bez ładu i składu, ale późna pora i oczy się już zamykają...

Powodzenia! ????

cubson83 16,5K

cubson83

Użytkownik
Moje &quot;przejezyczenie&quot;odnosnie braku zwyciestw Pulaw u siebie.Co prawda wygrali z Tychami 22.10, ale jak dla mnie nic to nie zmienia bo to zaden wyczyn.Na wyjazach Tyszan wszyscy w lidze ogrywali.Poprzednio u siebie wygrali ....14 sierpnia z Bytowia 2-1 po karnym w 90 min, wiec dosyc dawno..Jak dla mnie jesli chodzi o forme Pulaw u siebie to szalu nie ma.

pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
Pogoń Siedlce - Miedź Legnica
Typ: over 2,5
Kurs: 2,25 ✅✅
forbet

Na stadionie przy Jana Pawła o godzinie 16:00 siedlecka Pogoń podejmować będzie podopiecznych Ryszarda Tarasiewicza. Gospodarze zajmują obecnie 5 miejsce w tabeli z dorobkiem 23 oczek goście zaś są dwa miejsca niżej i mają na koncie 21 punktów. Zarówno jedni jak i drudzy będą walczyć w tym spotkaniu o komplet. Na korzyść Pogoni przemawia fakt pięciu kolejnych zwycięstw na swoim obiekcie. W ubiegłym sezonie obydwa zespoły solidarnie dzieliły się punktami w dwóch spotkaniach zaś w debiutanckim sezonie Siedlczan zgarniały po komplecie punktów na swoich obiektach. Poważnym osłabieniem gospodarzy będzie brak Konrada Wrzesińskiego który jest najlepszym strzelcem zespołu z dorobkiem czterech trafień. Zapewne w zamian za niego wystąpi Świerblewski bądź Sulejmani. Legniczanie są bardzo groźnym zespołem. Bryluje Forsell który jest liderem strzelców wspólnie z Patejukiem maja po osiem bramek. Dobrze spisuje się też Rybicki były zawodnik Pogoni, co potrafi przypominać nie trzeba. W ubiegłym sezonie trafiał siedmiokrotnie do bramki rywala i był wraz z Adamem Dudą najlepszym strzelcem zespołu. Miedziowi najprawdopodobniej wystąpią bez absencji. Moim zdaniem każdy wynik w tym spotkaniu jest możliwy i wydaje mi sie ze padnie kilka bramek.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom