W.Pulawy - Sandecja N.S.2 2,5
Wisła Puławy w dołku, u siebie bardzo dawno nie wygrali, Sandecja potrafi wygrywać na wyjazdach, wraca Korzym.
typu nie neguję bo jak dla mnie Sandecja bedzie minimalnym faworytem, ale analiza marna... Wisła ostatnie 3 mecze to 6pkt więc trudno to nazwać dołkiem, a zwyciestwo u siebie oodnieśli 22.10 a więc równe 2 tygodnie temu ????
miałem okazję być na kilku spotkaniach Wisły i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że zapłacili frycowe, zabrakło boiskowego cwaniactwa i kończyło się porażkami lub remisem w końcówkach spotkań. Tak na prawdę to jedynie w meczu z Miedzią dali się zdemolować i przegrali po jednostronnym spotkaniu 1:5. Reszta spotkań (u siebie) to zacięte mecze w których wynik do konca zostawał sprawą otwartą.
Osobiście skłąniałbym się tutaj do innego betu a mianowicie
BTS @1.72. Najsłabszym punktem Wisły jest obrona. Masa błędów, które zdarzają się praktycznie co mecz i powodują wiele okazji bramkowych dla przeciwników, a Sandencja to doświadczona i obyta już na zapleczu
ekstraklasy drużyna, ze sporą liczbą graczy z ekstraklasową przeszłością. Przyjadą z ofensynym nastawieniem po 3pkt i jestem przekonany, że stworzą wiele okazji do strzelenia gola. Wisła poza tym, że dużo traci potrafi i strzelać. Ma w szeregach obecnego lidera klasyfikacji strzelców Patejuka oraz doświadczonego snajpera Konrada Nowaka. Mecze na stadionie w Puławach obfitują w bramki. Nie licząć inauguracyjnego spotkania z Kluczborkiem (0-0) w każdym kolejnym spotkaniu był BTS! Liczę, że tak będzie i tym razem! ????
Wisła Puławy - Sandecja Nowy Sącz -
obie drużyny strzelą gola @1.72 Bet365
warto też spróbować
over 2.5 @2.00
P.S. sorki, że tak troche bez ładu i składu, ale późna pora i oczy się już zamykają...
Powodzenia! ????