>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

16. kolejka Eredivisie/19. kolejka Jupiler Pro League (07-09.12.2012)

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Kursy od Unibet:

Kolejne ciekawe kolejki przed nami w JPL i Eredivisie. W Belgii będzie kilka ciekawych spotkań. Ciekawie typersko wygląda zakład na Gandawę i Standard Liege. Obie ekipy powinny spokojnie wygrać. W Holandii natomiast, hitem będzie mecz PSV vs. Twente i będzie się trzeba mocno skupić by coś wytypować.

Zapraszam do wspólnej analizy oraz dyskusji :!:

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
I od razu dubel:
Standard win + Gent win 1.86 Unibet 3/10 ✅ i ⛔ 6:1 i 0:2 - zaskoczenie.
Oba zespoły nie mają prawa tego przegrać wbrew pozorom. Standard zaczyna robić swoje, natomiast Gent ma rywala, który ma przebłyski, ale już tutaj nie powinni nic zrobić. Kadrowo oba zespoły wyglądają dużo solidniej niż ich przeciwnicy. Tylko jakaś niewymuszona sytuacja jak czerwień może tutaj przynieść niespodziankę.
Polecam, kursy powinny spaść. A przynajmniej na pewno na Gent.

ekaga 238

ekaga

Użytkownik
Standard Liege - Charleroi
Standard Liegie -1 AH @ 1,55 Pinnacle 3/10
Zgadzam się z przedmówcą i ja z kolei mogę spokojnie polecić granie na drużynę Standardu.
Dzisiaj w belgijskiej Jupiler League dojdzie do starcia Standardu Liege (5) z Charleroi (13). Ostatnio dzisiejsi gospodarze w końcu się przebudzili notując dwa pewne zwycięstwa. Dzisiaj grają u siebie gdzie są stosunkowo mocni. Charleroi natomiast jest w dołku, chociaż ostatnio wygrali, to uczynili to u siebie (1 wygrana na 5 ostatnich spotkań). Na wyjazdach radzą sobie dużo gorzej niż w domu. Kadra dużo gorsza od dzisiejszych rywali. Kluczowym elementem przekonującym mnie do tego typu są jednak absencje u gości.
- Mijuško Bojovic (obrońca, 17 spotkań)
- Matan Ohayon (obrońca, 10 spotkań)
- Omar Jarun (obrońca, 2 spotkania)
- Ederson Tormena (pomocnik, 13 spotkań)
- Kenneth Houdret (pomocnik, 3)
- Leandro (pomocnik, 1 spotkanie)
- Mynor Escoe (napastnik, 5 spotkań)
- Mohammed Aoulad (napastnik, 7 spotkań)

Otrzymane punkty reputacji: +30
omerta 968

omerta

Użytkownik

PSV Eindhoven - Twente Enschede
Mimo, iż PSV w niedzielę zagra bez trzech podstawowych piłkarzy - lewego obrońcy Jetro Willemsa (16/0), defensywnego pomocnika Marka van Bommela (15/3) i skrzydłowego Driesa Mertensa (22/8 + 12 asyst), to uważam, że gospodarze wygrają z Twente. O spotkaniu napiszę nieco więcej później, ale kursy wrzucam już teraz, bo według mnie polecą w dół.
Typy:
PSV Eindhoven @ 1.65 (nordicbet)
PSV over 1,5 @ 1.45 (sportingbet)

anzelmo 339,7K

anzelmo

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Eredivisie, 08.12.2012, 19:45
Spotkanie: ADO Den Haag-FC Zwolle⛔
Typ: ADO Den Haag
Kurs: 1,98
Bukmacher: pinaccle
Analiza:

Mój typ dnia- lekko bez szaleństw, gramy w stronę boćków. Bo w tym sezonie graja niezłe 8 miejsce bilans 15 ( 4 - 7 - 4 ) 25 : 25 - 19 pt.Mimo iz Ostatnio forma średnia-Typ na przełamanie. Szczegolnie u siebie bilans slaby 7 ( 1 - 3 - 3 ) 9 : 14 - 6 pt.Sporo spotkań Haaga remisuje, gra niezłe w ataku. Jak zawsze w obronie zdarzają sie błędy, maja cos do udowodnienia swoim kibicom po fatalnym występie z psv i porażce 1-6.Rywal na przełamanie idealny beniaminek FC Zwolle gra piłkę bardzo defensywna. Słabo wyglądając w ataku jak na razie bilans przyzwoity 15 ( 3 - 4 - 8 ) 14 : 25 - 13 pct. graja lepiej na wyjazdach gdzie podtrawia skontrować i w miarę dobrze maja opracowane stale fragmenty gry, gdzie np. zaskoczyli FC Twente ´65 remisując 2-2.Sa w niezłej formie od 3 spotkań nie pokonani.Jak dla mnie różnica zdecydowanie na korzyść gospodarzy którzy piłkarsko sa lepsi i jeśli nie popełnia jakiś głupich błędów w defensywie to wygrają ten mecz spokojnie. Chęć zwycięstwa jest duża, widać ze nie lekceważą beniaminka z którym maja bilans dodatni w historii swych gier.Na swojej stronie bardzo komplementują swoich przeciwników bardzo dokladnie analizujac ich występy-szkoda ze za kartki nie zagra Cherry to chyba jedyne poważne osłabienie gospodarzy.

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Spory kurs na Lokenen. Myślę o tym, żeby pograć na nich, nawet z remisem. Mechelen nie jest takie mocne, nie wygrali od 5 albo 6 spotkań, a Lokeren na fali nie licząc ostatniego pechowego spotkania z Genk (3-4). Wg. bukmacherów to Mechelen zajmujące 11 pozycję w tabeli jest faworytem w tym meczu z zajmującym 3 miejsce Lokeren. Pomyłka na maxa. Mój typ sugerowany ostatnią formą obydwu drużyn. Wypada w niej o niebo lepiej Lokeren. W meczach wyjazdowych goście - 6-0-3, a więc potencjał jest. Gramy lekko. Przełamanie Mechelen, nastąpi, ale za 2-3 kolejki..

Yellow Red Kv Mechelen - Sporting Lokeren 2:1
Typ: 2 DNB
Kurs: 1.93

sparta 309

sparta

Użytkownik
Na kompa wpadam dziś tylko dosłownie na 10 min wiec absencje w formie screenów:

Liczby spotkań zawodników sprawdzicie na soccerway.com

azqwe 12

azqwe

Użytkownik
Szukalem czegos ciekawego na dzis do zagrania z Eredivisie i tylko taki typ wpadl mi w oko.;)
Alkmaar w ostatnim czasie reprezentuje poziom zdecydowanie ponizej oczekiwan, Willem jak wiadomo to dostarczyciel punktow w Eredivisie.
Moj typ opieram glownie na bardzo nieskutecznej grze Alkmaar w ostatnim czasie.
W ostatnich 5 spotkaniach wynik 0-0 do polowy utrzymywal sie az w 4 meczach z udzialem Kalmarow.
Przy slabej skutecznosci AZ i slabym potencjale ofensywnym Willem ten typ jest rowniez prawdopodobny dzis, a kurs zdecydowanie zacheca.

Alkmaar - Willem✅✅✅✅
Typ: DW 0-0 HT
Kurs: 4.4
Bukmacher: Unibet

Otrzymane punkty reputacji: +6
patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Holandia 1
Heerenveen - Roda
Over 4.5 gola
3.60
Sportingbet

W pierwszym dzisiejszym meczu holenderskiej Eredivisie zmierzy się ze sobą ekipa z Fryzji i Kerkrade. Gospodarze póki co zawodzą swoich kibiców w obecnych rozgrywkach. Zajmują dopiero 13 miejsce w lidze. Goście z kolei grają jeszcze gorzej. Plasują się na ostatniej pozycji w tabeli. Zmierzą się ze sobą drużyny z dołu tabeli. Stawiam na wysoki over 4.5 gola.
Po pierwsze obie drużyny w tym sezonie, a zwłaszcza w ostatnich kolejkach zaliczają wysokie wyniki. Heerenveen w ostatnim czasie miał takie mecze jak 3:3 z Vitesse, 6:3 z Heraclesem czy 5:1 z PSV. Były to iście hokejowe wyniki. Roda w ostatnich tygodniach zaliczała między innymi takie wyniki jak 5:1 z Heraclesem, 5:2 z Feyenoordem, 3:2 z Groningen.
Po drugie obie ekipy jak się ze sobą spotykają to prawie nigdy nie brakuje bramek. Ostatnie mecze między Heerenveen, a Rodą kończyły się wynikami 4:3, 2:1, 0:0, 2:2 i 4:2.
Żadna z drużyn nie ma nic do stracenia w tym meczu. Zarówno Heerenveen będzie walczyć o komplet punktów jak i Roda, która będzie chciała odbić się od dna tabeli. Zapowiada się mega ofensywny mecz.
Jako ciekawostkę podam fakt, że we wczorajszych meczach jak i w piątkowym, w lidze holenderskiej padło 5 underów 2.5 gola (1:1, 2:0, 1:1, 0:0 i 2:0). Same niskie wyniki. Dzisiaj powinno sypnąć bramkami.
✅

Otrzymane punkty reputacji: +6
ajax 2K

ajax

Forum VIP
PSV - Twente 3:0

Na szybkiego, ponieważ kompletny brak czasu wolnego. PSV - Twente, zdecydowanie najciekawsze spotkanie dziś. Dwie bardzo dobre ofensywy vs dwie słabe defensywy, moim zdaniem ta Twente nieco lepsza niż PSV, z drugiej strony jednak ofensywa PSV jest według mnie silniejsza niż ta Twente. Co za tym idzie? Sporo bramek jak na moje oko. Bardzo widzi mi się remis w stylu 2:2 czy coś w ten deseń. Nie gram na zwycięzcę, ponieważ faworytem jest dla mnie PSV, ale nie po takim kursie. Moim zdaniem jedni i drudzy powinni strzelić bramki dlatego zagram takie opcje:
- over 2,5 @ 1.55 ✅
- Lens strzeli bramkę - TAK @ 2.40 ⛔
- BTS @ 1.57 ⛔
- Over 3,5 @ 2.40 (za grosze) ⛔
Edit: Spory niesmak po tylu sytuacjach strzeleckich. Przede wszystkim over 3,5 i Lens sn...dziwne, że nie siadło.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom