>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

16. kolejka Eredivisie/17. kolejka Jupiler League 04-06.12.2009r.

Status
Zamknięty.
belfast-boy 415

belfast-boy

Forum VIP
Spotkanie: NAC Breda - Sparta Rotterdam ⛔
Typ: 1
Kurs: 1.55
Bukmacher: bet-at-home

Analiza: Jutro o 20.45 na Rat Verlegh Stadion w Bredzie rozpocznie się jedno z piątkowych spotkań 16. kolejki holenderskiej Eredivisie, w którym miejscowe NAC podejmować będzie zespół Sparty Rotterdam.
Oczywistym faworytem tego meczu są podopieczni Roberta Maaskanta, którzy nie zwykli tracić punktów z zespołami pokroju Sparty, zwłaszcza przed własną publicznością, gdzie, jak dotąd, notują bardzo dobry bilans: 4-2-1; 14:5.
Natomiast piłkarze Fransa Adelaara, jeżeli chodzi o spotkania wyjazdowe, ligitymują się dokładnie odwrotnym bilansem: 1-2-4; 4:14.
Czy stać ekipę z Rotterdamu na przerwanie serii trzech kolejnych porażek na trudnym terenie w Bredzie? Nie sądzę. Co prawda Sparta zagrała u siebie bardzo przyzwoite spotkanie z PSV w ostatniej kolejce (2:3), ale poza Het Kasteel to już zupełnie inna (dużo słabsza) drużyna.
Jutrzejszy pojedynek to idealna okazja dla NAC na przerwanie serii dwóch kolejek bez zwycięstwa i zrehabilitowanie się kibicom za ostatnią wyjazdową porażkę z Utrechtem. Sądzę, że Matthew Amoah (7 bramek w tym sezonie) i spółka nie dadzą jutro gościom żadnych szans i &quot;odprawią&quot; ich do domu ze sporym bagażem bramek.

Ostatnie spotkania ligowe Bredy:
29.11.2009 Utrecht - Breda 3:1
21.11.2009 Breda - Nijmegen 3:3
08.11.2009 Breda - Willem II 4:0
30.10.2009 Venlo - Breda 1:1

Ostatnie spotkania ligowe Sparty:
27.11.2009 Sparta - PSV 2:3
22.11.2009 Venlo - Sparta 5:0
07.11.2009 Sparta - Roda 1:2
01.11.2009 Sparta - Nijmegen 2:0

Ostatnie spotkania ligowe pomiędzy obiema drużynami:
28.02.2009 Breda - Sparta 3:1
30.11.2008 Sparta - Breda 4:0
01.03.2008 Breda - Sparta 3:0
06.02.2008 Sparta - Breda 0:1

Inna propozycja: NAC Breda - Sparta Rotterdam (Handicap 0:1) Typ: 1 Kurs: 2.40 (bet-at-home) ⛔

D 0

damian1

Użytkownik
Lider tabeli Twente podejmuje na wlasnym stadionie 15zespol eredevisie Njmingen.Goscie 10 ostatnich meczow w lidze wygrali, a na wyjezdzie 4 ostatnie mecze padly ich lupem.Gospodarze zas od 3 spotkan nie potrafia wygrac na wlasnym stadionie.Twente podraznione porazka w lidze europejskiej z fenerbache ???? wygra spokojnie ten mecz ????

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Roeselare vs Excelsior Muscroun 1, 2.50 BetClic 2/10 ⛔ 1:2 - manpulacja ładna ze strony buków :]
Kursy lecą na łeb na szyję. Wiele buków wycofało ten mecz. Excelsior ma już większą przewagę nad strefą spadkową. Obie ekipy mają dobry &#39;układ między sobą&#39;. Roeselare potrzebuje 3 punktów. Niektóre buki mają kurs po 1.67-1.75 na wygraną gospodarzy. Przewiduję tutaj bezproblemowe zwycięstwo gospodarzy. Seria 3 wygranych Excelsioru musi kiedyś się skończyć ;) Dwie porażki z rzędu Roeselare też o czymś świadczą. Na pewno polecam ten typ. DNB to bardzo bezpieczna sprawa, ale w tej chwili mało opłacalna.
Przepraszam, że tak krótko, ale choroba... :;/:
PS Dziś nie ma peFFek, na jutro jednak jest dużo ciekawych spotkań. Poczuję się lepiej to się porozpisuję.

vito-corleone 256

vito-corleone

Użytkownik
Spotkanie:NEC Nijmegen-FC Twente ´65✅✅✅ 3-4
Typ:2
Kurs:1,60:spokodfhgfh:
Bukmacher:Bet-at-home
Analiza:Obie drużyny w niedzielnym spotkaniu wystąpią w mocnych składach. Ubytki kadrowe po stronie gospodarzy, to brak Basa Sibuma, Marka Ottena, Lasse Schöne oraz Shapoula Aliego, którzy nie grają od dłuższego czasu, a także podstawowego obrońcy Nielsa Wellenberga. W szeregach gości nie zobaczymy Slobodana Rajkovica i Theo Janssea.Gospodarze u siebie prezentują się bilansem 1-3-3 przy czym strzelili 7 bramek a stracili 11.Z to goście an wyjazdach grają najlepiej w lidze 6-1-0 i 14 strzelonych bramek a straconych tylko 4.Według mnie tak rozpędzone Twente łatwo sobie poradzi z Nec i wygra to spotkanie.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Utrecht vs Ajax 2, 1.61 Pinn 4/10
Feyenoord vs Groningen 1, 1.80 BAH 2/10
Na temat Ajaxu nie muszę chyba zbyt wiele pisać. Świetna forma, nie mogą sobie pozwolić na utratę punktów, a w szczególnie dziś kiedy to Twente i PSV tównież powinny wygrać swoje spotkania. Utrecht to już nie jest to samo co na początku sezonu (potrafili ograć AZ). Teraz słabo, bo na 4 spotkania mają ledwo 1 zwycięstwo, a zajmują 5te miejsce. Jak widać nie jest to zbyt ciekawy wynik. Obie ekipy w silnych składach. W drużynie gospodarzy zabraknie Lovala i Asary, natomiast u gości Rommedahla, de Jonga i Atouby. Martin Jol jednak ma zdecydowanie szerszą i dużo silniejszą kadrę. Porównując te dwie ekipy w ostatnim czasie jestem przekonany, że wygrają goście. H2H to w ostatnich latach dominacja Ajaxu ;)
Feyenoord dzisiaj ma okazję na drugą wygraną z rzędu. Ich strata punktowa do pierwszej trójki wygląda odpowiednio: 7 pkt do Ajaxu, 11 pkt do PSV i aż 13 pkt do Twente, a zajmują aż 4te miejsce :!: Jak widać po genialnym początku sezonu dostali ostrej zadyszki i już mają małe szanse na walkę o triumf w lidze. Wciąż jednak muszą się starać o wysoką pozycję. Dzisiaj w drużynie Portowców nareszcie zobaczymy Jonathana De Guzmana, a tkże van Bronckhorsta czy Cisse. Wszystkie te powroty są bardzo ażne dla ekipy gospodarzy. Natomiast na De Kuip Groningen przyjedzie wciąż mocno osłabione, bo bez 7 swoich graczy. Ostatnie braki kadrowe gości są bardzo widoczne. Przegrali z ostatnią drużyną, Waalwijkiem aż 1:3 oraz zremisowali na własnym boisku z przedostatni drużyną NECiem 2:2. Każdy inny wynik niż wygrna gospodarzy będzie ogromną niespodzianką ;)
Poza tym peFFką jest wygrana PSV.
Powodzenia.

cozmo 19

cozmo

Użytkownik
Ta, peFFka po takim kursie, ze odechciewa sie grac... Jak dla mnie PSV wcale nie jest takie dobre i mysle, ze w koncu musi sie zdarzyc wieksza wpadka i moze to byc juz dzis. Juz w meczu ze Sparta niewiele do tego zabraklo. Po takim kursie dziekuje bardzo i nie skorzystam, bo nie ma z czego. Waalwijk niby jest czerwona latarnia ligi, ale ostatnio widac wyrazna zwyzke formy i PSV znow moze nie miec lekko, jednak wszystko zweryfikuje boisko. Co do meczu Ajaxu to niby pewna wygrana, ale po tym co zaprezentowali ostatnio w LE to nasunal mi sie od razu jeden typ po bardzo ciekawym kursie, a mianowicie under 2,5. Mecze miedzy tymi ekipami nie sa zazwyczaj pelne goli i jesli Suarez utrzyma swoja &quot;forme&quot; w strzelaniu karnych i wykorzystywaniu okazji, a Utrecht sie postara w obronie to tam wiecej niz 2-3 bramki nie padna. Kurs kolo 2,5 i 1,6 zdecydowanie zacheca na zagranie undera, co osobiscie polecam.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Utrecht vs Ajax 2:0 ⛔
RKC vs PSV 0:2 ✅
Feye vs Groningen 3:1 ✅
Cozmo ładnie trafiłeś Ajax brawo ;) Ja się pomyliłem i to ostro. Grali bez weny i agresywnie i skończyli jak skończyli. PSV peFFka ;) Kurs niski, ale trzeba brać co dają. Ja zawsze piszę tutaj co warto grać, niezależnie od kursu i nikt nie narzeka :p Feyenoord po pierwszej połowie dał trochę nerwów, a potem ruszyli i mieli lepsze wykończenie od Groningen, stąd końcowy rezultat, 3:1.
Na wieczór nie ma nic ciekawego. Lokeren vs Club Brugge totalny no bet. Po ciężkim meczu w LE dzisiaj kilku graczy odpuszcza mecz, poza tym zawieszenia. Cercle vs Anderlecht, dla grających na siłę polecam za małe pieniądze over 2.5.
Pozdrawiam.

cozmo 19

cozmo

Użytkownik
Dla mnie under Ajaxu to byla wlasnie ladna peFFa, szczegolnie under 3,5. Nie wiem, co sie z nimi dzieje, ale sa strasznie nierowni, po genialnych meczach przychodzi nagle kryzys i albo wymeczone zwyciestwa albo wtopy. Tak samo z atakiem i Suarezem - raz strzela 3-4 bramki, a pozniej jakby zapomnial jak konczyc akcje... Jesli ich forma sie nie wyrowna na wysokim poziomie to o sukcesy na arenie krajowej i miedzynarodowej bedzie trudno.
Co do PSV to jednak wygrali, ale latwo nie mieli, a po takim kursie na wyjezdzie na nikogo bym nie postawil ;) Tym bardziej na nich, bo od dawna widze, ze forma przypominaja Ajax, tzn te jej hustawki. Poza tym zbyt duzo nerwow mnie nieraz kosztowali i teraz wole grac przeciw nim lub na undery, bo ostatnio cos u nich tez srednio z forma strzelecka i wcale nie gromia wszystkich jak chca.
Zobaczymy jak to dalej pojdzie i co pokaze dzis Twente, ale na chwile obecna zadnego faworyta do wygrania Eredivisie nie ma moim zdaniem i do ostatniej kolejki chyba bedzie trwala o to walka.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Podsumowując resztę dzisiejszych wyników.
Heracles to nie niespodzianka. Można było się spodziewać wygranej drużyny Almelo. W końcu Heerenveen wiadomo w jakiej sytuacji ciągle się znajduję. Jednym słowem są rozbici i nie wiedzą jak grać regularnie grać dobrze. Zdziwił mnie rezultat w Nijmegen. 3:3 do HT, potem czerwień dla gospodarzy i strasznie wymęczone zwycięstwo ekipy Twente. Z taką postawą nie wróżę im dłuższego &#39;pobytu&#39; na fotelu lidera.
W Belgii dużo szczęścia miał Club Brugge. Podobnie jak Twente wymęczyli jednobramkowe zwycięstwo z ligowym słabiakiem. Anderlecht natomiast pewnie 3:1, czyli over siadł. Osobiście zagrałem na triplu wygraną gości ze względu na mniej spodziewane zwycięstwo Clubu Brugge.
Kolejne kolejki zapowiadają się ciekawie. Ciekawi mnie zachowanie czołówki w Eredivisie oraz postawa Germinalu w Belgii ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom