>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

16. kolejka Eredivisie/17. kol. Jupiler Pro League (26-28.11.2010)

Status
Zamknięty.
kuku 147

kuku

Użytkownik
VVV Venlo - Ajax
Mój typ : Ajax (-1.0) - 2.05
Odrazu na co zwróciłem uwagę z weekendowych spotkań Eredivisie to właśnie typ, że Ajax wygra przynajmniej dwoma bramkami z Venlo. Kurs naprawde duży, warto grać, bo szansa powodzenia jest spora. Wiadomo, że Ajax zagra bez Suareza i ostatnio coś im kiepsko idzie, stąd pewnie taki duży kurs. Ale Ajax to przecież nie tylko Suarez, od tego sezonu nabyli kolejnego znakomitego snajpera z Almaaru - El Hamdaoui, który strzelać gole też potrafi. Odpadli z LM to muszą się teraz skupić na domowej lidze, bo PSV ucieka, więc to spotkanie po prostu muszą wygrać. Venlo to absolutnie nie ta klasa zespołu co Ajax, więc myślę, że będzie pogrom, bo Ajax powinno wyjść do tego meczu bardzo zmotywowane. Jeśli chcą powalczyć o LM na przyszły sezon muszą się już teraz wziąść do roboty.
Mecze z poprzedniego sezonu:
11/04/10 Ajax Amsterdam 7 - 0 VVV Venlo
20/09/09 VVV Venlo 0 - 4 Ajax Amsterdam
7 z tych 11 bramek zdobył Suarez ???? no ale, ktoś mu tą piłke musiał podawać i tworzyć akcje, a defensywa Ajaxu też z Venlo sobie radzi bezproblemowo. Jakby nie patrzeć ten typ jest dla mnie pewniakiem weekendu po znakomitym kursie.

floxal 30

floxal

Użytkownik
Podzielam zdanie KUKU. Ajax ostatnie 3 mecze to 2 przegrane i remis z psv... LM juz im uciekła, w lidze ostatnio zła passa, typowy typ na przełamanie, które musi nastąpić w tym mczu - z zajmującym przedostatnie miesjce w EREDIVISIE - Venlo...

kha1 40

kha1

Użytkownik
Dodaje zrzut ze stawek na Betsson, bo są nieznacznie lepsze od tych z Expekta.

#up
Co do meczu Ajaxu zgodzę się. To typowe spotkanie na przełamanie. Hamdouni pewnie strzeli dwie bramki i sprawa będzie zamknięta. Skoro nie ma Suareza to będzie do niego lecieć więcej piłek niż zwykle, a on ich naprawdę nie marnuje.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
NEC - Twente
Dla mnie ciekawą opcją jest dziś 1X. NEC u siebie jest groźnym rywalem i bardzo niewygodnym dla Twente. W bramce mistrza Holandii zagra dziś Boschker, nie jest to osłabienie co prawda, ale Sander nie jest raczej ograny w tym sezonie więc różnie może być. W obronie nie wystąpi Douglas a w pomocy mózg drużyny Theo Jansen. Do tego dołożyć brak Bajramiego i Kuipera i możemy dojść do wniosków, że nie będzie to łatwy mecz dla Twente.
Mój typ: 1X po 1.96 ⛔
Co do Ajaksu na jutro to zdecydowanie racja. VVV jest słabą drużyną. Ajax musi wyjść z dołku a to dobry rywal na to. Również będę grał pewną dwójkę na Ajax a może i nawet z handi.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Anderlecht vs Charleroi over 2.5, 1.55 10bet 3/10 ✅ 4:1.
Genk wczoraj sprawił niezły prezent Anderlechtowi przegrywając na własnym boisku z Gentem 1:2. Mam nadzieję, że Fiołki przyjmą go z miłą chęcią i zasiądą na fotelu lidera po dzisiejszym pojedynku z Charleroi. Gospodarze nie przegrali od 5. spotkań, a ich bilans: 4-1-0 jest bardzo optymistyczny. Ostatnie dwie wygrane z Germinalem oraz Gentem dały mi wystarczająco by dzisiaj pomyśleć nad pewną wygraną Fiołków. Niestety w kadrze Ariela Jacobsa zabraknie Romelo Lukau :!: To jest dość istotna informacja, ale rywal dzisiaj teoretycznie nie mało wymagający, więc napad bez młodego zawodnika powinien nastrzelać bramek. Poza nim zabraknie też Boussoufy.. Mam jednak świetną wiadomość dla fanów Wasyla. Został powołany do kadry na dzisiejszy mecz :!: :!: :!: Mam nadzieję, że Anderlecht już poskłada w pierwszej połowie rywala to i będę miał pewność, że nasz rodak pojawi się chociaż na ostatni kwadrans. H2h pomiędzy obiema ekipami ejst oczywiście na korzyść ekipy Jacobsa. Niestety od 8 spotkań nie padł tutaj wynik overowy, ale dzisiaj motywacja będzie na bardzo wysokim poziomie, przynajmniej u gospodarzy i liczę na grad goli :!:
Standard vs Lierse 1, 1.37 Pinn 4/10 ✅ 7:0 :!: :!: :!:
Oba typy polecam ;)
E: Typki siadły bardzo gładko. Oby jak najczęściej tak było :|

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Feyenoord - Den Haag
remis bez zakładu
Den Haag
3.00
Bet365

Dzisiaj o godzinie 12:30 zostanie rozegrane bardzo ciekawe spotkanie w 1 lidze holenderskiej w ramach 16 kolejki spotkań. Feyenoord do tej pory uzbierał 13 punktów i zajmuje dopiero 16 miejsce w lidze. Den Haag z dorobkiem 25 punktów plasuje się na 7 pozycji.

Gospodarze poprzedniego sezonu nie zaliczyli do udanych. Trudno powiedzieć coś dobrego o obecnym. Grają źle, bez pomysłu co odbija sie na słabych wynikach. W ostatnich 11 meczach odnieśli tylko 1 zwycięstwo. W tym czasie zdążyli aż 7 razy w tym 10:0 z PSV !
Na 15 spotkań mają tylko 3 wygrane. Mało. Zbyt mało aby pokonać dzisiaj w rewelacyjnej formie Den Haag.
Goście sezon zaczeli od 2 porażek. Nikt się wtedy nie spodziewał, że od tamtej pory zespół zacznie grac jak z nut. 7 zwycięstw ( w tym z Ajaxem ) i 4 remisy ( w tym z PSV ) robią wrażenie. Druzyna Den Haag jest w formie. Nie przegrali od 4 spotkań. Zaliczyli 3 wygrane i 1 remis. Dlaczego mieli by przegrac dziś ze słbym Feynoordem?

Spotkają się dzisiaj drużyny w zupełnie innej sytuacji. Gospodarze pod ścianą, fatalna forma, brak zwycięstwa od 4 meczy. Goście w rewelacyjnej formie, dobra atmosfera w druzynie, passa 4 meczy bez porażki. Stawiam na remis bez zakładu na druzyne z Hagi. W przypadku remisu zwrot stawki.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Venlo vs Ajax 2/2, 1.88 Unibet 2/10 ⛔ 0:2 (0:0) :|
Krótko:
- Goście dzisiaj mają najlepszą okazję do przełamania passy
- Jol nastawi (jak zwykle z resztą) Joden ofensywnie, by od razu mocno zaczęli i liczę, że już w pierwszej połowie ustala wynik.
- Goście bez: Suareza i Oojera oraz Lindgrena. Są to powazne osłabienia, szczególnie brak Luisa i tego ostatniego może być widoczny. Zastąpią ich: Tainio oraz Miki Sulejmani.
- PSV przegrał swój pojedynek w piątek,a Twente wczoraj wagrało co dodatkowo motywuję Ajax.
- Bilans między obiema ekipami na korzyść drużyny z Amsterdamu.
- Mam nadzieję, że tym razem zobaczymy dobrą grę ze strony gości. Oby od pierwszej połowy bo kurs całkiem fajny.
E: - Dodam też, że gospodarze również osłabieni :!:
Powodzenia.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom