>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

16. kolejka Bundesligi (11-13.12.2015)

Status
Zamknięty.
ted 12,8K

ted

Forum VIP
16. kolejka Bundesligi

11-13 grudnia 2015

200zł na Darmowy zakład w BetClic

Zaczynamy w piątek meczem Mainz ze Stuttgartem, gospodarze nie schodzą z pewnego poziomu i cały czas są w kontakcie z podium ligi, natomiast VfB wypuścili ostatnio wygraną z rąk i naprawdę czeka ich ciężki mecz z tak są im potrzebne punkty w walce o utrzymanie.
Czy w sobotę Wilczki utrzymają swoje dobre morale po awansie w LM i czy dołączy do nich Bayer, który zmierzy się w hicie kolejki z BMG pogromcami ekipy Lewego i niepokonanymi od 10spotkań w lidze?
Na niedzielę zostały również ciekawe spotkania, Augsburg podajmie Schalke, gospodarze moim zdaniem zajmują zbyt niską pozycję do swej gry która na pewno fajnie wygląda. Natomiast Borussia u siebie po kursie poniżej 1,2 zaczyna przypominać bawarską lokomotywę.
Zapraszam do dyskusji i pisania analiz.​

T 33

toomi

Użytkownik
Mainz - Stuttgart
Mainz bez porażki w ostatnich pięciu spotkaniach i górna część tabeli. Stuttgart nadal w strefie spadkowej i najgorsza obrona w lidze. Będzie dla mnie ogromnym zaskoczeniem jeżeli uda im się urwać jakiekolwiek punkty z będącymi w dobrej formie piłkarzami z Moguncji. W bezpośrednich pojedynkach obu zespołów zazwyczaj pada sporo bramek. Kursy przyjemne na gospodarzy.
Mainz - 2.10 (bet365)⛔ (0:0)
Mainz i powyżej 2.5 - 2.87 (bet365)⛔
Bayer Leverkusen - Borussia M&#39;gladbach
Stają naprzeciw siebie dwie ofensywne drużyny. W tym meczu nie ma prawa zabraknąć goli. Wystarczy spojrzeć jakie rezultaty w ostatnich spotkaniach osiągają oba zespoły. 1x2 nie jestem w stanie sobie wyobrazić, choć po kursach zdecydowanie szedłbym w stronę gości, którzy po porażce z Manchesterem City mogą skupić się tylko na lidze. Z drugiej strony Bayer nie może sobie pozwolić na kolejną stratę punktów, bo strata do czołówki będzie już spora. Bramki muszą paść.
Powyżej 2.5 i BTS - 1.95 (bet365)⛔ (5:0)
Wolfsburg - Hamburg
Kapitalne spotkanie Wolfsburga z Manchesterem w tygodniu. W Bundeslidze radzą sobie różnie, ale na własnym boisku (6-1-1) powinni odnieść zwycięstwo. Hamburg przerwał passę zwycięstw porażką z Mainz. Na wyjazdach radzą jednak sobie nie najgorzej (4-1-3). Stać ich na gola, ale czy na urwanie punktów? Wszystko zależy czy Wolfsburg utrzyma poziom gry ze spotkania z MU. Ja myślę, że tak.
Wolfsburg - 1.57 (bet365)⛔ (1:1)
Wolfsburg i powyżej 2.5 - 2.25 (bet365)⛔
Darmstadt - Hertha Berlin
Miałem okazje obejrzeć na żywo ostatnie spotkanie Herthy Berlin z Bayerem Leverkusen i jestem pod wrażeniem ich gry. Ktoś może stwierdzić, że Bayer przegrał na własne życzenie grając od 17 minuty w &quot;10&quot;. Jednak to co grała Hertha przez pierwszy kwadrans to było coś niesamowitego. W pełni zasłużone prowadzenie. Śmiem twierdzić, że gra w przewadze wyprowadziła ich z równowagi przez co głupio stracona bramka przez nieudaną pułapkę ofsajdową. Ta drużyna ma potencjał zarówno z przodu jak i w formacji obronnej.
Hertha większość punktów zdobyła na własnym stadionie, ale warto sprawdzić z kim na wyjeździe przegrywała. Na bilans 3-1-4 składają się porażki z Dortmundem, Wolfsburgiem, Schalke i Bayernem. Nie jest to na pewno powód do wstydu. Z drużynami z niższej półki szło im zdecydowanie lepiej (wygrana z Augsburgiem, Ingolstadt, Hannoverem, remis z Eintrachtem). Myślę, że z Darmstadt może być podobnie.
Hertha Berlin - 2.50 (bet365)✅ (0:4)
P.S. Jakby ktoś usunął mój post powyżej to będę wdzięczny. Coś nie mogę ogarnąć.

gorszcz 141

gorszcz

Użytkownik
Jutro Mainz to pewniak na 100%.
Tak jak zawsze ceniłem VFB, że mimo mizernych wyników ich gra mogła się podobać to ostatni mecz pokazał mi, że to aktualnie dramat niczym z dołu naszej Ekstraklasy. Obrona to okręgówka, a brak Ginczka jest aż nadto widoczny z przodu bo z Werderem po pierwszej połowie powinno być co najmniej 2:0.
Kurs: 2.10 Bet365
Jak dla mnie all_in
Ale się zesrało. Jaka masakra. Byłem w pracy i nie mogłem oglądać. czy ktoś wie o co tam chodziło?

R 1

rafix87

Użytkownik
Jedna z moich pierwszych analiz, więc proszę o wyrozumiałość ;)
Mainz - Stuttgart
Podczas analizy tego meczu posłużę się jedynie statystykami(tam wiem, nie grają, ale skądś one się jednak biorą). W czasie meczu z udziałem Stuttgart grającym na wyjeździe w obecnym sezonie Bundesligi linia over 2,5 została pokryta w 100% spotkań. Na 7 meczów wyjazdowych stracili 20 bramek, obrona dziurawa, a nawet jakby jej nie było. Na 12 spotkań między tymi drużynami w 7 linia o2,5 została osiągnięta.
over 2,5 - 1,61 ⛔
Mainz i over 2,5 - 2,87 ⛔
edit// dramat...

czarnaospa 257

czarnaospa

Użytkownik
Mainz - Stuttgart
over 2,5 gola @1.65
over 2,5 i BTS @1.9
Mainz over 1,5 gola @1.8
1połowa over 1,5 gola @2.37
Ja w tym spotkaniu proponuje iść w gole. W meczach wyjazdowych Stuttgartu zawsze jest over 2,5 , mało tego tylko raz nie było over 3,5. Dramatyczna obrona ze średnia straconych goli niemal 3.Przy tym tylko jedno ich spotkanie w gościach zakończyło się bez BTS. W meczach Mainz na własnym boisku może tyle goli nie pada jednak 5 z 8 zakończyło się overem. H2H : raz w 8 ostatnich grach nie było BTS i dwa razy overu
Bet365
Edit:
Troche się spozniłem, jednak dorzucam kilka innych typów na gole w tym meczu.

S 182

szczur-89

Użytkownik
Bayer Leverkusen - Borussia M&#39;gladbach
M&#39;gladbach over 1,5 gola
2.60
Totolotek
18.30

Witam w 16 kolejce Bundesligi dojdzie do hitu na Bay Arena. Zespol z Leverkusen 8 w tabeli podejmie zespol z M&#39;gladbach, ktory jest 3. Oba zespoly odpadly juz z rozgrywek ligi mistrzow, wiec teraz moga skupic sie na rozgrywkach ligowych. Bayer nie zachwyca w tym sezonie, u siebie ich bilans to tylko 3-1-4 Traci sporo bramek. Zespol zrebakow po fatalnym starcie w rozgrywkach teraz pedzi jak burza, tydzien temu ograli sam Bayern Monachium. Uwazam, ze stac zespol gosci na strzelenie minimum 2 bramek zespolowi z Leverkusen. Mecz pokaze o 18.30 Eurosport 2 HD.

5:0 Masakra ⛔

canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Bayern Munchen vs Ingolstadt under 3,5 gola @1,60 bet365 ✅

Bayern ma wiele kontuzji w tej chwili, co ma znaczenie w kontekście ich gry, już nawet nie chodzi o siłę tego zespołu bo samą ławką rezerwowych mg. pokonać czołówkę Bundesligi, ale dla nich najważniejsze jest to aby zdobyć trzy punkty i uniknąć dalszych kontuzji.
Więc należy się spodziewać szybkiej bramki i kontrolowania spotkania, bez zbędnych szarpań, co za tym idzie, pogromu nie będzie...
Bayern wygrał, 2-0 w Lidze Mistrzów na początku tego tygodnia.
Harmonogram jest trudny, sporo urazów w zespole.
Myślę że, to może być trudne spotkanie dla Bayernu, a przynajmniej żeby znokautować rywala.

Kicker:
Neuer - Lahm, J. Boateng, Javi Martinez, Rafinha - Xabi Alonso - T. Müller, Vidal, Kimmich, Coman - Lewandowski

Goście raczej nie powinni strzelić gola, ale w obronie powinni dać radę i nie dopuścić do katastrofy.

Otrzymane punkty reputacji: +28
lbs06 47

lbs06

Użytkownik
Bayer -BMB - over 2.5 @1,65
Może nie specjalny kurs ale zakład do pogrania jak najbardziej. Nie chodzi tu o same statystyki zespołów, które są mocno zachęcające ale o potecjał ofensywny. Leverkusen ostatnich wyników nie ma rewelacyjnych ale gra jest bardzo dobra. Z BATE dali sie zaskoczyć, później wykreowali wiele sytuacji ale z różnych względów nie wyszło, faktem jest że bardzo przeszkodziła im murawa, która była w słabym stanie i utrudniała techniczną grę. Ostatnie mecze to także silne zespoły - Schalke, Barca i Herta z którą grali więszkość meczu w 10.
Borussia jak na nią Mega wyniki, zrobili Bayern, Seville, przycisnęli mocno City w pierwszej połowie później zeszło z nich potwietrze nie mniej sa bardzo poukładani i stabilni na pozycjach, plus, strzelają dużo goli oraz dużo tracą.
Nie zdaje mi się żeby był to mecz, w którym remis będzie zadowalał obie strony. Obie mają coś do udowodnienia, obie grają dobry ofensywny futbol, obie często tracą bramki dlatego myśle ze kilka tutaj dzisiaj zobaczymy.

realadi 241

realadi

Użytkownik
Dyscyplina;Piłka nożna Niemcy
Godzina;18;30
Spotkanie; Leverkusen-Monchengladbach
Typ;2
Kurs;3,75
Bukmacher;B et365
Analiza; Buki wystawiły kursy które według mnie są nieadekwatne do sytuacji. Powinno być np. 2.40-3.30-2.90 więc value spore według mnie. Zacznijmy od wpisu ze strony fanów Leverkusen &quot;Na palcach jednej ręki policzyć można optymistów spodziewających się przekonującego zwycięstwa nad Borussią Mönchengladbach w dzisiejszym spotkaniu. Bayer jest w kryzysie, a media, jeszcze do niedawna opisujące Rogera Schmidta jako wizjonera mającego stanowić dla klubu opcję na lata, obecnie zastanawiają się, czy rozwiązaniem aktualnych problemów nie byłaby wymiana szkoleniowca...&quot; i teraz pytanie czy będą chcieli udowodnić że mogą wrócić na dobre tory? Właściwie to chcieć mogą ale przeciwnik do tego nie najlepszy. Skoro Bayer remisuje z BATE czy przegrywa z Koln,bądź remisuje z Schalke po samobóju to ciężko będzie im z bądź co bądź rozpędzoną Borussią. Remis z Barcą tak naprawdę to bezwartościowy wynik biorąc pod uwagę skład Katalończyków z tamtego spotkania. Pokonani przez Herthę która reprezentuje podobny poziom co Monchengladbach jeśli nie niższy,słabo to wygląda. Co do Borussi to Man C ich ładnie zatrzymał ale wiadomo że Anglicy potrafią zagrać fenomenalnie a jeśli nie fenomenalnie to przynajmniej skutecznie i tak się stało. Borussia jest w formie i nie mówię tu o meczu z Bayernem Mon. bo tam Bawarczycy stali jak dzieci i właściwie nie wiem czy Monchengladbach wygrał czy to Bayern przegrał to spotkanie :p Wcześniejsze mecze Borusii pokazują że z formą jest ok wygrane z Sevillą,wysoka wygrana z Herthą czy podwójne zwycięstwo z Schalke to dobre wyniki dodać do tego dwa remisy z Juve czy nawet wygrane nad Wolfsburgiem i Frankfurtem to również dobre rezultaty,dlatego uważam że X2 a dla ryzykantów czysta 2

martins20 74

martins20

Użytkownik
Hoffenheim - Hannover✅
Śmierdzi tu wygrana wieśniaków. Już w ostatnim meczu z BMG byli blisko. Choc wyników jak nie było tak nie ma, ale dzisiaj rywal potencjalnie zbliżony. Dlatego liczę na przełamanie po dobrym ostatnim meczu z BMG. Jeśli chodzi o kadrę to większe braki po stronie gości.
Wolfsburg - HSV⛔
W tym spotkaniu także widzę wygraną gospodarzy. Widziałem ich z Utd i grali dobrze, mecz pod kontrolą i zabójcze wyjścia z kontry. Dziś rywal który też gra otwartą piłkę, dlatego można liczyc na wymianę ciosów, w której wilki są dobrzy. Gospodarze na małym gazie powinni poradzic sobie ze średnim HSV.
Hoffe + VFl HW @ 2,92 3/10 fortuna

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Bayern under 1,5 ŻK @1,66 Unibet ::: 1/10j⛔

Prawda jest taka, że Ingolstadt nie jest jakimś wymagającym rywalem. W Bayernie sporo kontuzji, wielu ważnych zawodników nie zagra. Przed sobą mają mecze z trudniejszymi rywalami i na pewno nie są im potrzebne kolejne kontuzje czy zawieszenia. W związku z tym myślę, że nie będą dzisiaj grać zbyt agresywnie - raczej powinni przytrzymywać możliwie długo piłkę i generalnie grać to co zawsze. Warto wspomnieć, że Bayern wiele meczy kończył z jedną bądź nie dostając w ogóle kartki przez cały mecz. Czy dzisiaj będzie podobnie? Mam nadzieję, że tak.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Jutro Mainz to pewniak na 100%.
W sporcie nie ma pewniaków, mam nadzieję że to pisałeś z przymrużeniem oka ???? Mainz to nie Bayern u siebie.
Co do meczu to Vfb powinni wygrać, 2 słupki + spalony w I połowie, później chyba spadły im morale po tylu szansach i dowieźli to 0-0.

Hertha @ 2,88 ✅
pinnacle

Kursy rosną i tego się trochę obawiam. Darmstadt trochę mi przypomina gre Herthy ale jednak poziom niżej, starają się grać solidnie i wykorzystywać to co mają. Gracze ze stolicy są bardzo zbilansowaną drużyną , z tyłu tworzą kolektyw, ten ostatnio gol Bayeru byłby spalony ale wydawało mi się ze został popchnięty jeden obrońca przez co złamał linię spalonego, z przodu za to wystarcza że jest Ibisevic 2-3 obok niego graczy i potrafią w pare chwil wypuścic ktoregos na czystą sytuacje. Dośc ważny mecz mogą wskoczyc do czolowej trojki i z taka gra jej szybko nie opuscic, choc kto by pomyslal ze Hertha może zagrac w europejskich pucharach po tylu latach.

Werder @ 2,75 ⛔ cały mecz pod kontrolą, karny na 2:0, zenada
pinnacle

Jeszcze chwila i Kolonia byłaby faworytem na wyjezdzie ????
Mecz na przełamanie Werderu i pogoni za punktami, już w ostatnim meczu ze Stuttgartem grali dobrze. Koln jest zalosne, w ataku pseudopróby, boja sie piłke kopnac w strone bramki, w obronie solidni ale gra na remis moze byc zgubna.

ilendil 2,1K

ilendil

Użytkownik
Szybciutko bo zaraz meczyk.
Bayern - Ingolstadt
Ingolstadt zdecydowanie najgorsza ofensywa w lidze, wątpię żeby dzisiaj dochodzili pod pole karne Bayernu, dlatego gram sporego handicupa w rożnych. Bayern, jak to Bayern, lubi grać skrzydłami, muszą dać dzisiaj show, żeby zmyć ostatnią porażkę w lidze, myślę że tu będzie pogrom.
Bayern -2.5 @ 2
Bayern -5 rożnych @ 2.1
Muller strzeli @ 1.8

Otrzymane punkty reputacji: +9
B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
Leverkusen - Monchengladbach
Wystawianie kursów to też branie pod uwagę aspektów psychologicznych jak i statystycznych. Leverkusen dla gości dzisiejszego spotkania od zawsze był bardzo trudnym terenem, bez względu w jakiej formie były obie wspomniane ekipy. Druzyna z Monchengladbach wygrała z aptekarzami raptem dwa razy przez ostatnie 18 lat i to też warto brać pod uwagę. Część graczy uległa chyba efektowi ostatniego spotkania gości w lidze i stąd większość typujących to spotkanie skłania się ku dwójce. Ja osobiście widzę tu szansę na przełamanie. A jak się przełamywać to z dobrą drużyną...
Leverkusen kurs 1,95 STS
wynik 5:0 FT

Jeżeli analiza się przydała kliknij &quot;dzięki&quot;

Otrzymane punkty reputacji: +10
massimo 215,4K

massimo

Użytkownik
Leverkusen - Monchengladbach
Druzyna z Monchengladbach wygrała z aptekarzami raptem dwa razy przez ostatnie 18 lat i to też warto brać pod uwagę.
Wygrali trzy spotkania! Zastanawia mnie przytaczanie takich statystyk, Cracovia przed tym sezononem nigdy nie wygrała meczy na stadionie Wisły, teraz się udało. Poza tym przytaczasz 18 lat ? Człowieku w ostatnich pięciu sezonach te drużyny grały ze sobą 11 razy, obie wygrały po trzy razy, z czego Borussia raz w pucharze Niemiec. Nie zapominaj że Leverkusen od zawsze było klasową drużyną a Gladbach dopiero od kilku lat pnie się ku czołówce,póki co idzie im to świetnie i zachwycają kibiców nietylko w Niemczech swoją efektowną grą więc jeśli już podajesz typ to podaj sensowne argumenty. Kiedy w 2005 Bayer wygrywał 5:1 to miał w swoim składzie Jacka Krzynówka, jeśli ty bierzesz pod uwagę mecze z ostatnich 18 lat to ja dodam od siebie że od 1946 roku po wznowieniu ligi Borussia pneła się w górę po kolejnych szczeblach rozgrywkowych i w 1950 dostała się do Western Oberligi, także już od 65 ten klub pnie się w góre
Bayer Leverkusen - Borussia Moenchengladbach
ile goli strzeli team 2?
3 lub więcej
7.25
Bwin
Drużyna gości pod wodzą całkowicie anonimowego trenera radzi sobie znakomicie, w odwrotnej sytuacji jest zespół gospodarzy,więc szukamy czegoś w stronę Borussii. Zacznijmy może od tego że strzelili oni 14 goli w ostatnich pięciu meczach, dwa gole w Manchesterze,trzy Bayernowi,cztery Sevilli. Nie twierdzę że podopieczni Schuberta rozniosą w pył Aptekarzy,jestem zdania że wbiją im te trzy gole i może się skończyć jak choćby ostatni mecz z Hoffenheim 3:3. Siła ofensywna zespołu z Gladbach jest porażająca,strzelić trzy gole Bayernowi w kilkanaście minut robi wrażenie. Bayer nie wygrał ostatnich czterech spotkań,zaś w ostatnich ośmiu tylko raz zdobyli trzy punkty,ze słabym Eintrachtem. Nie uwzględniam końcówki października w wykonaniu gospodarzy bo wtedy jeszcze dobrze grali,później coś się zacieło. Niesamowite co się stało z drużyną gości po przejęciu zespołu przez Andre Schuberta, z ostatniej drużyny w lidze która po pięciu kolejkach z kompletem porażek zamykała tabelę przeistoczyli się w tą samą drużyną którą w wielkim stylu zajęła trzecie miejsce w ubiegłym sezonie w lidze. Bilans bramkowy po pięciu kolejkach wyglądał tak: 2-12, teraz jest 31-23,co oznacza że w 10 meczach strzelili 29 goli a stracili 11,osiem zwycięstw i dwa remisy to bilans nowego trenera w lidze. Średnia goli na mecz to prawie trzy, dlatego dzisiaj nie mam wątpliwości że jadą do Leverkusen postraczyć gospodarzy,przy obecnej formie Leverkusen typy w stronę gości jak najbardziej, ja jednak idę w stronę bramek,kurs atrakcyjny i w razie remisu 3:3 wchodzi.

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Augsburg v Schalke / over 2,5 gola @ 1,85 B e t s a f e ✅ 2:1
Augsburg v Schalke / over 3,5 gola @ 2,90 B e t s a f e ⛔

fajny kurs na overy bramkowe w tym meczu. Augsburg z dziurawa obrona, Schalke w dobrej formie strzeleckiej. Gospodarze na wlasnym terenie maja problemy z utrzymaniem czystego konta. Ostatni mecz domowy z Wolfsburgiem im wyszedl i padl remis 0:0 choc okazji do zdobycie gola bylo sporo. Wczesniej jednak problemy w obronie zarowno w lidze jak i w pucharach. 3 gole strzelalil Augsburgowi takie ekipy jak : Hoffenheim, Partizan, Mainz i Bilbao. 2 gole wpakowali: Werder i Darmstadt. Gospodarze ambitnie tez strzelaja gole grajac u siebie zaliczajac przynajmniej 1 bramke w 8 ostatnich domowych meczach. Schalke jak powiedzialem w dobrej formie strzeleckiej. Ostatnie 5 spotkan i 12 goli. Na wyjazdach nie maja problemow ze zdobywaniem goli, choc, co ciekawe, maja problemy z punktowaniem. W 10 ostatnich meczach wyjazdowych strzelili przynajmniej 1 bramke w 9 spotkaniach. Obrona Schalke nieco lepsza niz Augsburga, choc ostatnio tez sie zaczela troche gubic. Choc H2H raczej pod tym wzgledem niekorzystne, to moim zdaniem mecz bedzie overowy.

mat77 158

mat77

Użytkownik
BVB(-1) - Eintracht 1 @1.4 4:1 na spokoju wchodzi! ???? ✅✅✅
Aubameyang gol @1.6
Niewykorzystany karny w 45&#39; ale w 57&#39; już wpisał się na listę strzelców ;) ✅✅✅

Kurs nędzny ale do jakiegoś dubla jak najbardziej do gry np. z Arsenalem(typ w dziale z BPL) Ekipa Tuchela ostatnio w tygodniu przegrała w ramach rozgrywek LE 0:1 z PAOKiem.Jednak nie brał bym tego jako jakiegoś wyznacznika ponieważ zespół miał już zapewniony awans i potraktowali ten mecz na &#39;&#39;pół gwizdka&#39;&#39;.Najlepszy strzelec, Aubameyang wszedł tylko na końcowe 25minut gry.No więc właśnie Borussia z przodu ma przede wszystkim fantastycznego Gabończyka który kręci niesamowite staty w tym sezonie.W Bundeslidze strzelił już 17 goli a ogólnie licznik w tym sezonie wybił już 25 bramek.Do tego dochodzi Reus i Mkhitaryan.Z takim atakiem BVB może spokojnie ustrzelić 3,4 gole.Szczególnie, że rywal nie jest jakiś wymagający.Goście na ostatnie 10 spotkań wygrali tylko raz.H2H pokazuje, że BVB z Eintrachtem u siebie nie ma problemu z przekonującym wygrywaniem.Po absencji za czerwony kartonik wraca najlepszy strzelec zespołu i kapitan jednocześnie, Aleksander Meier więc może o jakąś bramkę zespół z Frankfurtu się pokusić.

canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Schalke 04 win @2,50 bet365
Nie wiem skąd wzięły się te kursy??
Ok, gospodarze po dobrym meczu z Partizanem....
Pamiętajmy że, nie był to spacerek dla nich, więc jakieś zmęczenia są możliwe.
Ale w lidze grają fatalnie !!
Są na 16 miejscu z zaledwie 13 punktami !!
A do tego dochodzą problemy kadrowe, zabraknie najlepszego strzelca zespołu Paula Verhaegha, a Ragnar Klavan i Jan-Ingwer Callsen są kontuzjowani.
Augsburg broni się przed spadkiem, i jest to dla nich fatalny sezon.
Nie wiem jak zagrają w tym meczu, jeśli się otworzą dostaną, sromotne manto !
Schalke w czwartek wygrał 4-0 na wyjeździe z Asteras zabezpieczając sobie 1 miejsce w grupie !!
Morale tego zespołu muszą być podbudowane.
W lidze tracą 2 pkt do 3 miejsca, więc liczę na pełna determinację i wygranie tego meczu.
Schalke na wyjazdach ostatnio miało trudnych rywali, dziś mają o wiele słabszych rywali niż BVB czy Bayern.
Jak dla mnie wygrają spokojnie.
Schalke bez Nastasica, Uchidy i Hogera.

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Schalke 04 win @2,50 bet365
Nie wiem skąd wzięły się te kursy??
Ok, gospodarze po dobrym meczu z Partizanem....
Pamiętajmy że, nie był to spacerek dla nich, więc jakieś zmęczenia są możliwe.
Ale w lidze grają fatalnie !!
Są na 16 miejscu z zaledwie 13 punktami !!
A do tego dochodzą problemy kadrowe, zabraknie najlepszego strzelca zespołu Paula Verhaegha, a Ragnar Klavan i Jan-Ingwer Callsen są kontuzjowani.
Augsburg broni się przed spadkiem, i jest to dla nich fatalny sezon.
Nie wiem jak zagrają w tym meczu, jeśli się otworzą dostaną, sromotne manto !
Schalke w czwartek wygrał 4-0 na wyjeździe z Asteras zabezpieczając sobie 1 miejsce w grupie !!
Morale tego zespołu muszą być podbudowane.
W lidze tracą 2 pkt do 3 miejsca, więc liczę na pełna determinację i wygranie tego meczu.
Schalke na wyjazdach ostatnio miało trudnych rywali, dziś mają o wiele słabszych rywali niż BVB czy Bayern.
Jak dla mnie wygrają spokojnie.
Schalke bez Nastasica, Uchidy i Hogera.
Typ popieram, ale chociażby w przypadku Verhaegha ważniejsze jest to, że jest podstawowym obrońcą a kapitanem, niż najlepszym strzelcem (wykonuje karne). Nastasicia i Uchidy nie ma już bardzo długo. Schalke ostatnio jakby zwyżkujące, przede wszystkim cieszy Hunter w wysokiej formie. Do tego wracający Geis = zagrożenie ze stałych fragmentów. Obrona z Högerem też na o wiele wyższym poziomie. Generalnie S04 ma bardzo duży potencjał w kadrze, którego nie wykorzystują. Jednak takie ogórki jak Augsburg powinni spokojnie ogrywać. Przy jakimś @1,6 może bym odpuścił, ale po takich kursach na singlu naprawdę warto.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom