>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

16 etapowe wyzwanie all'inem

T 0

tenznany

Użytkownik
Witam
W tym temacie będę dokumentował moją grę która polegać będzie na próbie trafienia 16 meczy pod rząd, co przy założeniu iż średni kurs na zdarzenie wyniesie 1.10 przy ewentualnym sukcesie pozwoli na poczwórne zwiększenie kapitału startowego. Głównie grać będę:
-overy 0,5
-wysokie undery(4,5-5,5)
-zakłady live
W temacie zakaz komentarzy, wszekie sugestie mile widziane na PW.
Tak więc zaczynamy:
1.
Williams vs Kerber
Typ: 1
Kurs: 1.14

S 35,5K

sobolekk

Użytkownik
Nie zebym cos negowal, ale granie przeciwko Kerber ktora ma piekna serie po kursie 1,14 jest troche niepowazne. Zgadzam sie, ze Serena zdecydowana faworytka ale nie zeby grac po kursie 1,14. To tylko WTA.

wawo 41K

wawo

Użytkownik
odpusc over 0,5. Na tym można owszem zarobić ale też bardzo łatwo trafić 0-0. Lepiej poczekać kilka dni na coś wartego zagrania, jakiegoś bitego faworyta w siatkówce lub tenisie, lub poszukać faworyta z remisem w pilce po 1.1.

S 35,5K

sobolekk

Użytkownik
1 z 2 rakieta swiata po kursie 1,20 polecasz? Nie zartuj blagam... Djoko jest oczywiscie faworytem ale nie popadajmy w paranoje... tak jak w przypadku sereny jest to niepowazne

wawo 41K

wawo

Użytkownik
Polecam bo pewniejszego typu na jutro nie ma, no może oprocz Hiszpania lub remis ktore bedzie zapewne po 1.3/1.35.
To ze gra 1 z 2 rakieta nie ma znaczenia, bo to nie ranking ustawia faworyta. Przynajmniej nie w tenisie. Owszem jakies tam szanse Marej ma ale czy Novak pozwoli by marej wykorzystal swoje szanse tego nie wiem. Uwazam ze final juz byl, z Federerem.

S 35,5K

sobolekk

Użytkownik
No po kursie 1,20 to znajde mnostwo lepszych typow niz granie przeciwko kolesiowi ktory jest 2 rakieta swiata i w dodatku ostatnio nie przegrywa...
Dlugo szukac nie trzeba Pilka Nozna St Etienne vs PSG 2 DNB 1,16
PSG ma 16 wygranych 3 remisy i 0 porazek? przegra? jakos wydaje mi sie duzo mniej prawdopodobne niz to ze 1 rakieta swiata przegra z 2
W tym meczu tenisa to jesli juz mialbym szukac value to na handicapach przeciwko djoko, ale to nie ten sposob gry
Hiszpani po takim kursie tez bym nie gral, na tych MS sie cuda dzieja, nie po tym kursie, jesli juz to bym probowal przeciw Hiszpanii bo kurs jest jak dla mnie przesadzony

Do góry Bottom