>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

15stka vs progresja, czy tez progresja+15stka

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
Wypisujcie tutaj zalety 15stki i progresji, co jest bardziej zyskowne, jeśli chodzi szybkość zysków, wysokość, straty(tutaj przy progresji nie tracimy raczej nic ???? )
wymagany początkowy kapitał, itp.
Lub wasze sposoby na połączenie 15stki z progresją i czy ma to sens, wiem, ze gdzies to bylo, jednak mało informacji w tym temacie jest...

Aha i taki mały PS ????
Czym lepiej będzie mi zbudować kapitał? Bo trochę ostatnio zaszalałem i nie ma czym grać ????
Czym będzie lepiej wyjść z 60 zł, które mi zostały...progresją dodawaną, na zakłady losowe, np. numerek, czy 15stką....

julez 27

julez

Użytkownik
Generalnie jak masz dobrą skuteczność typów / kuponów po ako 2.0 to polecam &quot;15&quot; ale jak masz słaby % to lepiej nie grać &quot;15&quot; bo albo będziesz toczył błędne koło w poziomach albo będziesz przegrywał kapitał początkowy od którego zaczynałeś &quot;15&quot;.

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
w swoim temacie piszesz, ze to szajs... ????
nie uważam się tak...bo w 15stce nie gramy na pałę jak w progresji, trzeba umiejętnie typować i przy dobrej skuteczności może się sprawdzić...dziś mam pierwsze efekty... - 40 zł do przodu ...

dukat 7

dukat

Użytkownik
Napisałem tak, gdyż wtedy byłem jeszcze dość początkującym graczem i tak naprawdę nie wiedziałem na czym polega bukmacherka. Jeśli jednak szukasz syatemu, który w dłuższym okresie czasu da CI zaorbić to spróbuj zagrać, tak, jak napisałem.

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
Wlasnie zastosuję progresję z 15stką... tylko tego 15stką chyba nazwać nie możemy, tylko progresją na kupon ????
Zaraz poobliczam wszystko, a kupony będę umieszczał w swoim dziale ????
Dzisiaj pierwsze ????

Mecze: głównie NBA, sporadycznie NHL

Do góry Bottom