>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

150PLN na start w Tobet.com!

tobet.com 55

tobet.com

Użytkownik
Tobet - Nowy graczu odbierz należny Ci bonus!

Październik miesiącem oszczędności? Tak było w czasach PRL-u...W Tobecie październik jest miesiącem, w którym nowym klientom pomnażamy ich depozyty!
Każdy nowy gracz w październiku otrzyma od nas w prezencie 50% bonus od pierwszej dokonanej wpłaty. Maksymalna wysokość bonusu to 150 PLN. Czyli jeśli wpłacisz 300PLN na Twoim koncie będzie 450PLN (300PLN depozytu + 150PLN bonusu)! Skorzystaj z szansy i zdobądź dodatkowe pieniądze na obstawianie zakładów, bo październik to także miesiąc pełen wydarzeń sportowych!
Tobet &lt;---
http://www.tobet.com/pol/docs?content=signup50_week39_43_terms&amp;ads=false

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Moglibyscie w koncu zrobic promo w ktorej mozna grac SINGLE a nie treble dostalem propozycje bonusa 999zl i nie skorzystaj z niej z powodu trebla...
Aha znajomy pisal ze musial wam 2 raz skan dowodu wyclac z wyciagiem bankowym co po prostu jest parodia...Chyba az taki macie support...ze nie zauwaza ze ktos wyslal juz dokument mnie osobiscie zdarzylo sie tez to raz ale u innego buka.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Moglibyscie w koncu zrobic promo w ktorej mozna grac SINGLE a nie treble dostalem propozycje bonusa 999zl i nie skorzystaj z niej z powodu trebla...
Aha znajomy pisal ze musial wam 2 raz skan dowodu wyclac z wyciagiem bankowym co po prostu jest parodia...Chyba az taki macie support...ze nie zauwaza ze ktos wyslal juz dokument mnie osobiscie zdarzylo sie tez to raz ale u innego buka.
Najlepiej pewnie by było jakby dali w ogóle za darmo pieniądze bez żadnego obrotu.
Ja jakoś nigdy z Tobetem nie miałem problemów, nigdy ode mnie nie chcieli dowodów czy coś takiego żeby im wysyłać.

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
ja bym skorzystal, ale niestety nie dostalem takiej fajnej promocji za darmo kasa ...
znajdujesz pewniaczka 1x dodajesz, albo inny pewny typ i grasz ;]

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Chcialem odpisac kolegom wyzej znajdzcie cwaniaczki kurs pewny 1,1 nawet kursy 1,01 czasami nie wchodza a co dopiero 1,1 ja obracam kase w specjalny sposob i oplaca mi sie grac tylko single a nie treble.Co ciekawe Tobet tez ode mnie pare dni temu zazadal papierow i zablokowal mi konto bo grubsza kase chcialem wyplacic.I tez chcieli 2 raz skan dowodu jak im wyslalem 1,5 roku temu skan jak dopiero co wchodzili na rynek.Uwazam tez to za parodie bo sam wyciag by wystarczyl maja nie zly burdel w supporcie nie ma co...Zeby bylo ciekawiej zmieniaja regulamin danej promocji i nawet nie informuja o tym uzytkownikow...Fajnie co???O czym informowalem w innej promocji.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
&quot;Bonus łącznie z wpłatą własną musi zostać postawiony co najmniej trzy (3) razy na trebla po łącznym kursie 1,80 lub wyższym, zanim możliwe będzie dokonanie wypłaty lub przelanie środków na inne konto Tobet. Minimalny kurs na każde z trzech zdarzeń zawartych w treblu wynosi 1,10.&quot;
Szczerze mówiąc nie skorzystałęm jeszcze z żadnego bonusa, a w przyszlosci mam zamiar tylko niech mi ktos wytlumaczy te zapisy...Najbardziej chodzi mi o to:
&quot;Bonus łącznie z wpłatą własną musi zostać postawiony co najmniej trzy (3) razy&quot;
Jak mam to rozumieć...Dajmy na to wpłacam 300 zł. Czyli dostaję bonus 150 i mam jakby 450 zł. I teraz czy te 450 zł muszę postawić od razu całe 450 zł na kuponie 1wszym 450 na 2gim 450 i na 3cim 450 ?? Czy mogę to rozbijać na mniejsze stawki ?? Zachowując oczywiście przy tym warunek trebla 1,8. Podsumuwując czy muszę zagrać 1 kupon za 450 zł 2 kupon za 450 zł i 3 kupon za 450 zł czy mogę np 20 kuponów, ale za te 20 kuponów wyjdzie kwota 3x450 czyli 1350 zł ?? Pomocy ????

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
A jesli ktorys z tych 20 kuponow nie wejdzie ?? To czy bonus nadal mi przysluguje ?? Generalnie chodzi o to zeby przy wplacie 300 zl i otrzymaniu 150 zl bonusa czyli posiadam 450 zl zagrac wszystkie kupony za łączną stawkę 1350 zł tak ?? czyli np 15 kuponow o łącznej stawce 1350 zł kazdy trebl po 1,8 ??

bludek 367

bludek

Użytkownik
Tak, łącznie musisz zagrać zakładów za 1350 zł - liczą się tylko te spełniające warunki (zakład składający się z min. 3 typów o łącznym kursie min. 1.8 z każdym pojedynczym typem min. 1.1). W międzyczasie możesz grać inne zakłady, ale one nie liczą się do obrotu. Wypłata możliwa dopiero po zrobieniu obrotu.

Jeśli przegrasz całą kwotę w przyszłości nie będzie już obowiązywał Cię żaden obrót.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
OK, wielkie dzieki za odpowiedz !!
Tylko nie do konca rozumiem jeszcze ostatnie zdanie...
Jesli przegram cala kwotew przyszlosci nie bedzie juz obowiazywal mnie zaden obrot ??
Czyli dajmy na to wplacam 300 zl i na koncie mam widoczne 450...I jesli postawie 1 kupon o kwocie 450 zl z w/w warunkami i zaklada przegram to koniec tak ??

bludek 367

bludek

Użytkownik
Często ludzie pytają: co się stanie jeśli nie uda się zrobić obrotu, a przegram pieniądze?

Skoro już wszystko tłumaczyłem to napisałem jeszcze o tym. Wpłacasz 300, masz 450 i do zrobienia 1350 obrotu. Do momentu ukończenia obrotu nie możesz wypłacić pieniędzy. Jeśli uda Ci się zrobić obrót możesz wypłacić. Jeśli nie uda Ci się go zrobić nie ma dalszych konsekwencji. Obrót zostaje anulowany, Ty nie musisz do nich nic więcej wpłacać. Jeśli wpłacisz (i nie weźmiesz kolejnej promocji) to nie będzie żadnych obrotów, warunków itp.

Do góry Bottom