>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

15-nastka + progresja

dukat 7

dukat

Użytkownik
Witam, pewnie nie ja pierwszy na to wpadłem, ale uważam, że połączenie 15-nastki i progresji może być ciekawym sposobem na ogranie buka. System jest prosty, zaczynamy grać 15-stkę, a kiedy się pomylimy potrajamy stawkę (tutaj zaczyna się progresja). Kiedy wejdzie nam progresja zaczynamy 15-nastkę od początku (to dlatego, żeby nie wbijać się w wysokie koszty w przypadku przegranej). Można bowiem po wejściu progresji kontynuować 15-nastkę od momentu, w którym ją przerwaliśmy, ale to wiąże się z dość sużym nakładem finansowym.

Do postu załączam kalkulator do systemu. Jest to kalkulator do piętnastki, zrobiony przez jednego z userów a tylko zmodyfikowany przeze mnie.

Czekam na komentarze.

L 45

laha

Forum VIP
Jak byłem tutaj modem wszystkie testy systemów robił moderator nawet była o tym wzmianka a te tematy w których userzy pisali testy konsekwentnie usuwałem więc nie została o tym nawet wzmianka ????

bigpapi 3

bigpapi

Użytkownik
Dla mnie troche nie zrozumiale jet dlaczego testowac moze tylko moderator :?
Chyba od tego jest forum, ze mozna sie wymieniac spostrzezeniami,wypisywac swoje sugestie i testowac.
A nie ze mody maja do wszytkiego prawo, jakby mi ktos cos takiego napisal, momentalnie zmienilbym forum

L 45

laha

Forum VIP
Ale dzięki temu każdy tutasj będzie testował systemy i zrobi się potforny syf ???? ( ale róbta co chceta ja tu jestem szary user

bigpapi 3

bigpapi

Użytkownik
Ja takze jestem szary user, ale nie uwazam aby to zamsiecalo.
Bardziej zasmiecaja dzieci neo, czy inni ludzie chwalacy sie mega systemami.
I takie tematy sie powinno z miejsca zamykac.

Dobrze, wiesz, ze to forum wcale nie jest najwieksze, wiec i userow nie ma duzo.
I smieci tez nie, ja uwazam, ze porzadek tu jest.

dukat 7

dukat

Użytkownik
NIE TUTAJ !!!!! SYSTEMY TUTAJ TESTUJE TYLKO MODERATOR !! TY SOBIE MOZESZ TESTOWAC W KUPONACH ALBO KzS
Ja wcale nie chce testować tego systemu tutuaj. Nie wiem wogóle, skąd takie podejrzenia. Poprostu chciałem o nim pogadać.

A co do systemu to doszedłem do pewnej ciekawej konkluzji. Nie bardzo opłaca się zaczynać progresję,, kiedy jesteś na wysokim poziomie w 15-stce, bo wiąże się to z duuużymi nakłademi finansowymi.

adriano321 0

adriano321

Użytkownik
Ja chciałem tylko spróbować czy jest to dobry system. A wstawiłem tu tylko dlatego bo chciałem pokazać innym czy warto się w to bawić. Uważam że to nawet dobry pomysł i tylko dlatego. A syfu by raczej nie było tylko im więcej ludzi spróbowało by tym bardziej widać będzie jakie są efekty!

L 45

laha

Forum VIP
a chciałem tylko spróbować czy jest to dobry system. A wstawiłem tu tylko dlatego bo chciałem pokazać innym czy warto się w to bawić. Uważam że to nawet dobry pomysł i tylko dlatego. A syfu by raczej nie było tylko im więcej ludzi spróbowało by tym bardziej widać będzie jakie są efekty!

Tak jak napisałem to nie mój dział mam takie same prawa jak ty więc róbta co chceta ????

dukat 7

dukat

Użytkownik
Poszukując ciekawego systemu, postanowiłem spróbować grać tym.
Zobaczymy jak to wyjdzie.

KUPON 1 (BAH)

Stany Zjednoczone - Szwecja 31-12-06 17:00 (1) 2,15 ⛔ (2:2)

Stawka: 5 zł
⛔

dukat 7

dukat

Użytkownik
Ten system to jednak szajs. Nie opłaca się nim grać. Lepiej grać zwykłą progresją lub systemem &quot;przeciwko faworytowi&quot;.

KONIEC TESTU

Do góry Bottom