>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

15 kolejka Primera Division

Status
Zamknięty.
tbm 642

tbm

Forum VIP
Przed nami 15 seria spotkań hiszpańskiej Primera Division, w której odbędzie się kilka ciekawych spotkań, a co za tym idzie możemy znaleźć także kilka ciekawych typów na których mam nadzieję będziemy mogli się wzbogacić. Poniżej przedstawiam moją analizę odnośnie najpewniejszego wg mnie spotkania ;)

Atletico Madryt - Getafe
Najciekawszą propozycją z 15 serii rozgrywek Primera Division jak dla mnie jest typ na wygraną Atletico Madryt. Los Rojiblancos ostatnio dużo pracowali nad poprawą gry w defensywie i jak widać po ostatnich spotkaniach efekty tej pracy naprawdę są widoczne. Do tego podopieczni Aguirre nadal świetnie radzą sobie w ofensywie. Kolejnym plusem przemawiającym za Atletico jest szeroka kadra, zwłaszcza jeśli chodzi o wspominaną ofensywę. Typując spotkanie Atletico-Getafe warto zauważyć fakt iż są to &quot;małe derby&quot; Madrytu, poniewaz oba kluby są własnie z tego miasta. Ciekawostką jest również fakt iz Atletico zawsze bardzo dobrze radziło sobie z Getafe, które nomen omen jest klubem satelitą Atletico ;) Oba kluby w środku tygodnia mają mecze w Pucharze UEFA i wydaje mi się, że brak szerokiej kadry odbije się na postawie graczy Getafe już w tym derbowym meczu, w którym nie daję im zbyt wielu szans na zwycięstwo. Podsumowując, uważam, ze najlepszym typem na ten weekend z ligi hiszpańskiej jest ten na wygraną Atletico. Kursy mogą jeszcze trochę spaść więc kto chce zyskać powinien postawić już dziś ;P ;)
Mój typ: Atletico Madryt - 1,67 w Bwin
Stawka: 10/10

Zapraszam wszystkich do dyskusji na temat spotkań 15 kolejki Primera Division ;)

Dołączam również notowania u bukmachera Bwin:

sopel 0

sopel

Użytkownik
Spotkanie: Athletic Bilbao - Real Madrid Handicap (1:0)✅
Typ:X
Kurs:3.40
Bukmacher: BAH

Analiza:
Athletic Bilbao w tym sezonie gra lepiej na wyjazdach niż u siebie.Troche jest to dla mnie nie zrozumiałe bo zawsze w kraju basków grało się każdej drużynie ciężko.Tymczasem okazuje się że gospodarze tego spotkania maja problemy ze zdobywaniem bramek.Ostatni ich wynik z Valencią(0-3)na wyjeżdzie jest pewnym znakiem zapytania.Czy to Valencia przeżywa tak ogromny kryzys czy Bilbao notuje dużą zwyżke formy ?.Myśle że jedno i drugie,jednak trzeba zaznaczyć że Valencia miala w tym meczu ogromne problemy ze skutecznością i niemniejsze w obronie.
Do w\w typu doszłem troche droga eliminacji i błędów.Na początku wyszedł mi remis z prostego powodu:Bilbao nie przegrywa u siebie i nie jest słabym zespołem,no a Real Madryt nie ma dni chwały jak za &quot;Los Galacticos&quot; ale też nie jest w takim kryzysie jak Valencia:-D.
Po dłuższym zastanowieniu postawiłem na Real który jednak powinien to wygrać skromną różnicą bramek.Potencjał tej drużyny jest nieporównywanie większy od przeciwnika,budżet klubu i zawodnicy o niebo lepsi a cele w jakie mierzą oba kluby duzo odmienne ???? Nie wiem jak wyglądają braki kadrowe bo nie jest to dla mnie tutaj najważniejsze.Najprawdopodobiej wystąpią liderzy gospodarzy-Yeste i ...(Młody napastnik chyba na B.:jezora ???? ,a jeśli chodzi o Real to kluczowe będzie zaangażowanie w grę i chęć odniesienia zwycięstwa:jezora:Stawiam na wynik 1-2 a jak będzie -&quot;boisko prawde powie&quot; ???? pozdrawiam :spokodfhgfh:

golas_12 0

golas_12

Użytkownik
Atletico Madryt - Getafe
Dla mnie to jeden z pewniejszych mecz tej kolejki. Atletico ostatnio jest w dobrej formie. W ostatnich pieciu meczach (lacznie z Pucharem UEFA)zanotowali 4 wygrane i 1 remis.

Atletico w Primiera Division moze sie pochwalic takim
bilansem:7-1-2. Porazki zanotowali z FC Barcelona i Villareal ktrego postawa w tym sezonie jest wielka niespodzianka.
Getafe na wyjazdach nie radzi sobie juz tak dobrze jak na wlasnym terenie:
1 - 1 - 5

Jezeli chodzi o sklady to w obu druzynach zabraknie kilku zawodnikow:
Atletico Madryt: Ibanez Pablo, Leo Franco, Jose Jurado, Luis Amaranto Perea, Giorgos Seitaridis, Miguel Mista, Miguel de las Cuevas

Jak widzimy nie zagra w tym meczu podstawowy bramkarz atletico Leo Franco i moze to byc w jakims stopniu oslabienie ale Atletico ma jeszcze Christiana Abbiatiego ktory tez jest swietnym bramkarzem. Poza tymi brakami reszta zawodnikow jest do dyspozycji trenera.
Getafe:
David Sousa, Javi Casquero, Perez Nacho, Manuel Tena, Ikechukwu Uche, Gutierrez Mario Cotelo, Franck Signorin

Typ: Atletico Madryt kurs:1,6

zioloziolo 7

zioloziolo

Użytkownik
VS

FC Barcelona vs. Deportivo La Coruña
Typ: więcej niż 2.5 goli
Kurs: 1.60
Bukmacher: Bwin
Dziś o godzinie 21:00 na Camp Nou FC Barcelona będzie podejmować Deportivo La Coruña. Gospodarze. Na początku warto podkreślić bilans domowy Katalończyków. Wynosi on 7-0-0 czyli żadna drużyna w tym sezonie w Primiera Division nie urwała choćby punktu drużynie z serca Kataloni. Barca strzeliła u siebie 20 goli co daje średnią 2.85 gola na mecz, przy 3 straconych. Bilans wyjazdowy gości to 2-3-2 przy bramkach 8:8. Czyli strzelają średnio ponad jedną bramkę na mecz. Historia spotkań pomiędzy tymi drużynami również przemawia za postawieniem overka w tym meczu. W ostatnich 10 zmaganiach pomiędzy Barcą a Depor na Camp Nou padł tylko jeden wynik underowy.

Czyli w ostanich 20 meczach pomiędzy tymi drużynami 15 meczy zakończyło się więcej niż 2 bramkami. Do składu gospodarzy wraca Eto&#39;o i Deco. W drużynie gości napewno nie zagra Riki. Mój typ 2:1.

✅ FC Barcelona 2:1 Deportivo La Coruña ✅

J 3,9K

jacques

Forum VIP
A to moje rozeznanie o kontuzjach na tą kolejke :
Almeria zagra bez Felipe Melo , bramkarza Cobeno , Dos Santosa oraz Domingo . Wszyscy to gracze pierwszego zespołu .Valladolid , Levante , Recreativo , Villareal - brak info o kontuzjach kluczowych graczy.Racing dużo kontuzji ale głównie zmiennicy . Mallorca zagra bez Vareli , Gonzalo Castro oraz bramkarza Moyi .Saragossa bez Matuzalema , Pavona i kapitana Cuartero . Espanyol bez De La Peni , Rufete , Jarque . Atletico bez najlepszego obrońcy Pablo , Seitaridisa , Thiago Motty i Leo Franco .
Getafe bez Celestiniego , Sousy i Uche - graczy pierwszej 11. Sevilla zagra bez Navarro , Adriano , Poulsena , Boulahrouza , Escude , Chcevantona oraz Alfaro . Problemy głównie w obronie , bo 3 kluczowych graczy nie zagra .
Murcia bez Pablo Garcia , Pignola oraz Ivana Alonso - graczy pierwszej 11.
Betis jak zwykle brak wielu graczy ale wraca Juanito oraz Mark Gonzales .
Barca bez Henrego , Etooo , Edmilsona Dos Santosa , Toure i Sylvinho .
Deportivo - brak info .

manieq12 0

manieq12

Użytkownik
Barcelona - Dep La Coruna
09.12.07 godz 21:00
mój typ over 2.5
kurs 1.60
expekt 2-1 ;)

FC Barcelona w tym sezonie poza Realem najlepiej gra na własnym boisku, wygrała dotychczas wszystkie siedem spotkań tracąc w nich zaledwie 3 bramki, strzelając 20.
Gospodarze tracą do lidera Z Madrytu 7 punktow i chcąc te stratę zniwelować muszą dziś wygrac zwłaszcza ze gonią ich takie ekipy ja Villareal czy Atletico.
Rywal teoretycznie nie jest wymagający zajmują 18 miejsce na wyjazdach zanotowali 2 zwyciestwa 3 remisy 2 porazki.
Spotkania obu ekip konczyly się rezultatami overowymi, zatem liczę ze dziś będzie tak samo.

Dodatkowo proponuje taki typ:

Barcelona - Dep La Coruna
09.12.07 godz 21:00
mój typ handi -1 1
kurs 1.65
expekt 2-1 ????

nowak 0

nowak

Użytkownik
⛔ Atletico Madryt - Getafe ⛔

Dzisiaj Atletico podejmuje Getafe. Atletico gra naprawde dobrze, a co najwazniejsze dla kibicow - strzela duzo bramek. Dzięki swej grze Athletico zajmuje 4 miejsce w tabeli z dorobkiem 27 punktów i do drugiego miejsca traci jedynie jeden punkt. Kibice Atletico praktycznie co mecz moga byc pewni ze padnie duzo bramek. Atletico kiedy juz strzeli w meczu bramke to zapomina o obronie i dąrzy do strzelenia kolejnych bramek, niestety njaczęscie konczy sie to stratą gola. Jednak kiedys muszą wyciągnąc wnioski ze swojej gry i w końcu zacząc grac uwaznie z tyłu. Atletico ma bardzo dobry bilans meczy u siebie bo 5-1-1. Przy czym strzelili 22 brameczki a stracili 11. Na 7 meczy u siebie Atletico notowało az 5 overów w ostatnich 6 meczach !!!!. I były to ze tak powiem &quot;pewne overy&quot; bo 3 ostatnie mecze konczyły sie relultatami 4:3. Co do Getafe to trzeba powiedziec ze grają niezle. Co prawda na wyjazdach nie powalaja na kolana 1-1-5 a w bramkach 7:14 to mimo wszystko na obcym terenie są bardzo grozni. Taki słaby bilans meczy na wyjezdzie to przez słabą forme na początku zesonu. Na 7 meczy rozegranych na wyjezdzie druzyna Getafe miała tylko 3 overy. Mimo to sądze ze jesli Atletico zdobedzie jako pierwsze gola to wtedy tak jak mają w zwyczaju zapomną o obronie i Getafe moze bramke strzelic a wtedy do Overa juz drogra niedaleka.
Jeszcze jednym dosc istotnym faktem jest to ze druzyna Atletico zagra bez najlepszego obrońcy Pablo , Seitaridisa , Thiago Motty i Leo Franco . Natomiast Getafe bedzie osłabione brakiem Celestiniego , Sousy i Uche - graczy pierwszej 11 . Myśle ze Over w tym meczu to bardzo dobre rozwiązanie.

Mój typ: Over 2,5 ⛔
Kurs: 1,75

Niestety nie weszło... Mecz wyglądał bardziej jak bitwa pod Grunwaldem:jezora: Aż 4 czerwone kartki i druzyny konczyły mecz w 9. W tak okrojonych składach nie bylo mowy zeby padł over 2,5

PzDr nowak

t0l 0

t0l

Użytkownik
A to moje rozeznanie o kontuzjach na tą kolejke :
Almeria zagra bez Felipe Melo , bramkarza Cobeno , Dos Santosa oraz Domingo . Wszyscy to gracze pierwszego zespołu .Valladolid , Levante , Recreativo , Villareal - brak info o kontuzjach kluczowych graczy.Racing dużo kontuzji ale głównie zmiennicy . Mallorca zagra bez Vareli , Gonzalo Castro oraz bramkarza Moyi .Saragossa bez Matuzalema , Pavona i kapitana Cuartero . Espanyol bez De La Peni , Rufete , Jarque . Atletico bez najlepszego obrońcy Pablo , Seitaridisa , Thiago Motty i Leo Franco .
Getafe bez Celestiniego , Sousy i Uche - graczy pierwszej 11. Sevilla zagra bez Navarro , Adriano , Poulsena , Boulahrouza , Escude , Chcevantona oraz Alfaro . Problemy głównie w obronie , bo 3 kluczowych graczy nie zagra .
Murcia bez Pablo Garcia , Pignola oraz Ivana Alonso - graczy pierwszej 11.
Betis jak zwykle brak wielu graczy ale wraca Juanito oraz Mark Gonzales .
Barca bez Henrego , Etooo , Edmilsona Dos Santosa , Toure i Sylvinho .
Deportivo - brak info .
Etoo prawdopdobnie dzisiaj zagra, przynajmniej tak na Eurosporcie mowili ????

arsenal-5 0

arsenal-5

Użytkownik
Spotkanie: Barcelona - Deportivo

Dziś o godzinie 21:00 odbędzie sie spotkanie w którym zdecydowanym faworytem jest
Barcelona. Deportivo jest na spadku i wątpię w to ze mogą dziś zagrozić gospodarzą. Według mnie mecz będzie bardzo nierówny, Barcelona będzie przeważać na boisku i w statystykach tych oczywiście najważniejszych czyli bramkowych. Po za tym Barcelona ma 7 punktów straty do Realu, ale i 1 mecz zaległy. Według mnie dziś odrobią trzy punkty pokazując wspaniałą grę.

Moje typy na dzisiejszy mecz:

Barcelona 1 1.20
Barcelona -1 1.62
Barcelona 1/1 1.61
Over 2.5 1.60
Pierwsza polowa 1 1.51
Pierwszy gol 1 1.20 ⛔ jeszcze sie dobrze mecz nie zaczął a już Deportivo strzela bramkę !

oto moje propozycje !!

tbm 642

tbm

Forum VIP
Atletico Madryt - Getafe
Mój typ: Atletico Madryt - 1,67 w Bwin
Stawka: 10/10 ✅
No... to były emocje w Małych derbach Madrytu... z tego co pamiętam 11 żółtych kartek + 4 czerwone. Nerwowa końcówka i 7 doliczonych minut, ale co najważniejsze Atletico okazało się zwycięzcą tego spotkania ;) Mecz miał dramatyczny przebieg choćby dlatego iż w momencie czerwonej kartki dla bramkarza Getafe - Abondanzierriego miejsce między słupkami musiał zająć gracz z pola, a był nim Cosmin Contra, który z obowiązków wywiązał się całkiem nieźle. Ogólnie mimo iż było aż tak dużo kartek to sędzia podejmował słuszne decyzje.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom