tbm
Forum VIP
Przed nami 15 seria spotkań hiszpańskiej Primera Division, w której odbędzie się kilka ciekawych spotkań, a co za tym idzie możemy znaleźć także kilka ciekawych typów na których mam nadzieję będziemy mogli się wzbogacić. Poniżej przedstawiam moją analizę odnośnie najpewniejszego wg mnie spotkania 
Atletico Madryt - Getafe
Najciekawszą propozycją z 15 serii rozgrywek Primera Division jak dla mnie jest typ na wygraną Atletico Madryt. Los Rojiblancos ostatnio dużo pracowali nad poprawą gry w defensywie i jak widać po ostatnich spotkaniach efekty tej pracy naprawdę są widoczne. Do tego podopieczni Aguirre nadal świetnie radzą sobie w ofensywie. Kolejnym plusem przemawiającym za Atletico jest szeroka kadra, zwłaszcza jeśli chodzi o wspominaną ofensywę. Typując spotkanie Atletico-Getafe warto zauważyć fakt iż są to "małe derby" Madrytu, poniewaz oba kluby są własnie z tego miasta. Ciekawostką jest również fakt iz Atletico zawsze bardzo dobrze radziło sobie z Getafe, które nomen omen jest klubem satelitą Atletico
Oba kluby w środku tygodnia mają mecze w Pucharze UEFA i wydaje mi się, że brak szerokiej kadry odbije się na postawie graczy Getafe już w tym derbowym meczu, w którym nie daję im zbyt wielu szans na zwycięstwo. Podsumowując, uważam, ze najlepszym typem na ten weekend z ligi hiszpańskiej jest ten na wygraną Atletico. Kursy mogą jeszcze trochę spaść więc kto chce zyskać powinien postawić już dziś ;P 
Mój typ: Atletico Madryt - 1,67 w Bwin
Stawka: 10/10
Zapraszam wszystkich do dyskusji na temat spotkań 15 kolejki Primera Division
Dołączam również notowania u bukmachera Bwin:
Atletico Madryt - Getafe
Najciekawszą propozycją z 15 serii rozgrywek Primera Division jak dla mnie jest typ na wygraną Atletico Madryt. Los Rojiblancos ostatnio dużo pracowali nad poprawą gry w defensywie i jak widać po ostatnich spotkaniach efekty tej pracy naprawdę są widoczne. Do tego podopieczni Aguirre nadal świetnie radzą sobie w ofensywie. Kolejnym plusem przemawiającym za Atletico jest szeroka kadra, zwłaszcza jeśli chodzi o wspominaną ofensywę. Typując spotkanie Atletico-Getafe warto zauważyć fakt iż są to "małe derby" Madrytu, poniewaz oba kluby są własnie z tego miasta. Ciekawostką jest również fakt iz Atletico zawsze bardzo dobrze radziło sobie z Getafe, które nomen omen jest klubem satelitą Atletico
Mój typ: Atletico Madryt - 1,67 w Bwin
Stawka: 10/10
Zapraszam wszystkich do dyskusji na temat spotkań 15 kolejki Primera Division
Dołączam również notowania u bukmachera Bwin: