>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

15 kolejka Lique 1 [ 29.11.13- 01.12.13]

Status
Zamknięty.
yebaka 1,4K

yebaka

Użytkownik
MARSYLIA - MONTPELLIER 1 bah 1,90✅✅2-0

OM wkroczyło na właściwy tor i dziś będą walczyć o 3 wygraną z rzędu .
Ekipa Eliego Baupa pokonała ostatnio na wyjeździe Ajaccio , oraz rozprawili się u siebie z Sochaux . Obecnie Marsylia zajmuje 4 miejsce w Ligue1.
Montpellier ostatnie mecze to remisy 1-1 z Guimgamp , Nantes i Valenncienes.
Marsylia zagra napewno bez kontuzjowanego Andre Ajew&#39;a i Rodda Fanniego.
Montpellier bez Jebboura, Bocaly&#39;ego i Ait-Fany.
W poprzednim sezonie górą byli gracze Marsyli .
Dzis zakładam powtórke z rozrywki i czysta jedyneczke w tym meczu .

Otrzymane punkty reputacji: +15
M 2,5K

mati89

Forum VIP
William Hill:

Ligową kolejkę rozpoczyna spotkanie Marsylii z Montpellier. Olimpijczycy muszą gonić czołówkę bo dystans do PSG, Monaco czy też (niespodziewanie) Lille robi się coraz większy a i z tyłu na czwartą lokatę naciskają beniaminek z Nantes oraz Saint-Etienne dlatego komplet punktów jest bardzo ważny. O tym jaka jest waga tego meczu niech świadczy fakt że Elie Baup oszczędzał swoich graczy we wtorkowym spotkaniu z Arsenalem. Zobaczymy co pokażą Marsylczycy. Szansa jest spora bo Montpellier nie jest tą samą drużyną co rok czy dwa lata temu.
Fajne spotkanie szykuje się też w niedzielny wieczór na Parc des Princes. Lyon w ostatnich tygodniach podniósł się z kolan ale obawiam się że Stołeczni sprowadzą ich na ziemie. Ibra i Cavani grają bardzo dobrze i powinni udzielić na własnych śmieciach lekcji młodej ekipie Aulasa.
Jak macie jakieś spostrzeżenia czy to do innych spotkań czy też do tych przeze mnie wspomnianych to zapraszam do komentowania.​

yurand 230

yurand

Użytkownik
Rozyebał mnie twój nick: YEBAKA ???? Hahaha. Zajebistą nazwę wybrałeś ????

Przejdźmy do dzisiejszego spotkania. Marsylia wraca na właściwe tory, tak jak kolega wyżej to napisał. LM juz odpuścili, to widac... Od dwóch kolejek grają w końcu normalny swój poziom i wszystko wskazuje na to, że powinni odniesc trzecie zwycięstwo z rzędu. Za piłkarzami z Montpellier nie przemawia wiele argumentów. Ostatnio 3 remisy i porażka ze słabym Bordeaux właśnie na wyjeździe. Warto też wspomniec, że na początku sezonu również grali na wyjeździe z Monaco i dostali 4-1. Jak widac Montpellier nie gra zbyt dobrze wyjazdów z mocnymi drużynami. Marsylia może nie jest w formie najwyższej ale minimum dwie bramki powinna strzelic.

Proponuję na podstawie to:

Marsylia strzeli +1,5 gola za 1,85 w MILENIUM ✅

W tym samym buku dla bardziej odważnych proponuję typ, że
Marsylia wygra dwoma bramkami za 3,10 ✅

Ja osobiście czuję tutaj wynik 3-1 lub 2-1. POWODZENIA!

Otrzymane punkty reputacji: +12
valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Marseille - Montpellier 1 @ 1.95 Pinnacle ✅ 2:0
Mocno dziwi mnie aż tak wysoko wycena szans gospodarzy. Ok w Lidze Mistrzó nic nie ugrali, ale faktem jest, że trafili do bardzo ciężkiej grupy. W lidze w kilku spotkaniach stracili punkty, ale większość z nich byłą na styku i przy odrobinie szczęścia mogla zakończyć się zupełnie innym rozstrzygnięciem. Podopieczni Baupa zwykle grają pod ogromną presją oczekiwań zagorzałych fanów, co czasami może wiązać im nogi. Na szczęście w ostatnich starciach Marsylczycy graja już nieco lepiej, a przede wszystkim lepsze są osiągane przez nich rezultaty. W lidze zdobyli siedem punktów w poprzednich trzech starciach i z optymizmem mogą szykować się do dzisiejszego starcia. Zdrowy jest Gignac, który w mojej ocenie jest ich najlepszym napastnikiem, który w kryzysowych sytuacjach potrafi zrobić różnicę. Inna sprawa, że potencjał gospodarzy jest tak duży, że zawodnicy siedzący na ławce z powodzeniem występowaliby w pierwszym składzie Montpellier. Przyjezdni z kolei od kilku sezonów są systematycznie osłabiani,. Jest to niejako cena za olbrzymi sukces, jakim było zdobycie mistrzostwa w sezonie 2011/2012. Z tamtej drużyny w kadrze zostało jeszcze kilku zawodników Cabella, czy Camara i to oni będą zapewne głównym zagrożeniem dla bramki strzeżonej przez Mandandę (ostatnio w świetnej formie tj. obronione karne z Rennes i Arsenalem). Mimo to stawiam na gospodarzy, którzy co najmniej o ten jeden raz więcej powinni znaleźć drogę do braki gości. Mój typ: 2-1.

Otrzymane punkty reputacji: +7
B 2,2K

barichello

Użytkownik
u znajomych, więc na szybko:
Bastia 2.05 vs Evian
Evian vs Lorient remis zwrot 2.30 ✅ Fortuna
Mega osłabione Evian. W ofensywie zabraknie najlepszego strzelca Berigaud, najlepiej asytującego Barbosy, do tego wypadają podstawowi Sougou, Benezet oraz Bertoglio.
Przy takich osłabieniach w napadzie jest szansa, że Lorient może coś ugrać
Lorient rozbiło wówczas na wyjeździe Evian aż 4-0, a przed tym spotkaniem Lorient nie wygralo żadnego meczu na wyjeździe.
Sytuacja kadrowa niewiele się poprawiła. Teraz osłabione Evian przyjeżdża na bardzo trudny teren do Bastii, która legitymuje się bilansem 5 wygranych, remis i zero porażek u siebie.
Przy takich osłabieniach gości nie widzę innego rozwiązania

Otrzymane punkty reputacji: +6
emoboy 1,5K

emoboy

Użytkownik
Spotkanie: Lorient - Nicea
Typ: Gospodarze wygrają !
Kursy: http://www.betexplorer.com/soccer/france/ligue-1/lorient-nice/Ao63RV4e/

Goście bez : pierwszy bramkarz Ospina 11/0, Genevois 9/0, Pied 10/1, Bodmer 9/0, Bauthéac 8/1, Traore 7/0, Bruins 3/0

Gospodarze bez : Kone 7/0, Sunu 6/0, Barthelmé 5/0

Obie drużyny szału nie robią ale drugim aspektem poza absencja gości jest fakt że na obcym boisku zupełnie im nie idzie czego dowodzą ich wyniki na wyjeździe ! Lorient ostatnio wygrało z Evian TG 4:0 na wyjeździe.
✅ Lorient 3:0 Nicea

--------------------------------------------------------------
Spotkanie: Valenciennes - Lille
Typ: Goście wygrają !
Kursy: http://www.betexplorer.com/soccer/france/ligue-1/valenciennes-lille/tWy3nXtL/

Mecze derbowe czy też pucharowe kierują się innymi prawami. Valenciennes z miejsca 18 podejmować będzie Lille z miejsca 3. Lille jest tylko 3 punkty za PSG ! Obie drużyny podały oficjalnie składy tak więc gospodarze spora absencja, gdzie nie zagrają N&#39;Guette 9/0, Pujol 9/3, Rose 7/0, Chitu 6/0, Traore 0/0, Camara 0/0, Charrau 0/0, Kerjan 0/0. Drużyna Lille bez większych problemów.
✅ Valenciennes 0:1 Lille

Otrzymane punkty reputacji: +3
yothek 14

yothek

Użytkownik
Valenciennes - Lille @2.00 ✅
Ostatni mecz tych dwóch drużyn zakończył się zwycięstwem Lille na wyjeździe (1:3). Drużyna gości jeśli wygra, wskoczy na drugie miejsce w tabeli, co może być lekką motywacją na rzecz tego teamu. Valenciennes gra kiepsko, osiemnaste miejsce w tabeli, fatalne statystyki. Lille w tym sezonie traci bardzo mało bramek, co warto podkreślić (tylko 4). Różnica w jakości futbolu między tymi drużynami moim zdaniem jest duża i stawiam na dobrze grające w tym sezonie Lille.

emilenberg 81

emilenberg

Użytkownik
Dyscyplina: Liga Francuska
Spotkanie: PSG - Lyon
Typ: PSG handicap 0:2
Kurs: 3,15
Bukmacher: betsson
Data: 1.12.2013
Godzina spotkania: 21.00

Wynik spotkania: 4:0

Analiza:
Co tu dużo pisać Paryżanie są w niezłym gazie ich forma jest dużo wyższa niż ekipy z Lyon. PSG ostatnie mecze to pasmo samych zwycięstw. Wiadomo kiedyś muszą się potknąć lecz to nie dziś. Po tym jak Monako wygrało to i PSG chce utrzymać znaczną przewagę nad rywalem to musi nio musi ten mecz wygrać. A jeśli tak to myślę jeśli strzelą pierwsza bramkę i drugą w pierwszej połowie to pojadą z nimi jak Real Madryt wczoraj z Valladoid 4:0. A co jeśli chodzi o Lyon to koszmar mienionego lata. W ostatnich spotkaniach na wyjeździ maras. Od 8 spotkań tylko ostatni mecz wygrany na St. Etienne lecz w tamtym meczu Lyon miał dużo szczęścia. Ostatnio Lyon zagrał z Valenciennes i tylko remis 1:1. Jeśli PSG tego meczu nie wygra to ja przestane interesować się piłka „kopaną”.
P.S.
Taki mój dodatkowy typek proszę się nie sugerować to mecz Bordeaux vs Ajaccio 2:2

Otrzymane punkty reputacji: +3
miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Lyon - Paris Saint Germain, Powyżej 4 kartek (azjany) @ 1,900 - Bet365, stawka: 6/10
Lyon - Paris Saint Germain, Powyżej 5,5 kartek @ 3,85 - Marathonbet, stawka: 2/10
Wieczorem na Parc des Princes odbędzie się hit tej kolejki Ligue 1, w którym spodziewam się kartek. Lyon co prawda w tym sezonie nie gra najlepiej, jednak na tak ważne spotkanie powinni pokazać się z jak najlepszej strony. A kursy? Jak widać bardzo syte, a tak wysoki kurs na 6 żółtych kartek w tym spotkaniu (3,85) muszę leciutko spróbować. Do tego spotkania został przydzielony Antony Gautier, który średnio pokazuje 4 żółte kartki na spotkanie, dlatego też pobieram azjana w Bet365 z taką właśnie linią i oprócz tego jak już wspomniałem 6 kartek po sytym kursie. Obie drużyny nie są ekipami, które często łapią kartki, ale tą średnią ponad 1,5 kartki na spotkanie wyrabiają. Passa PSG trwa już długo i myślę, że Lyon jeśli zostawi serce na boisku i będzie walczyć o każdy metr, może wygrać z &quot;Paryżanami&quot;.

vip-97688 0

vip-97688

Użytkownik
Spotkanie: PSG vs Lyon
Typ: under 3,5
Kurs: 1,50
Bukmacher: Bet365
Dziś o 21:00 na Parc des Princes odbędzie się bardzo emocjonujące spotkanie PSG vs Lyon. Faworytem jest oczywiście drużyna gospodarzy, która która jest również Liderem francuskiej Ligue 1. Czy PSG wygra i odskoczy Lille na 4 punkty po 15 kolejce ? …nie mam pojęcia, ciekawił mnie jednak dość wysoki kurs na liczbę goli. Under 3,5 w w tym starciu wydaje mi się dość prawdopodobny, ponieważ Lyon przez ostanie 8 spotkań nie miał meczu, który przekroczyłby ten właśnie próg (under 3,5) Kurs myśle jest zadowalający (1,50) więc warto na pewno się o to założyć. Dodam jeszcze, że spodziewam się zwycięstwa PSG ,ale niewysokiego. Dla odważniejszych polecam również under 2,5 po kursie 2,30. Emocje gwarantowane. Pozdrawiam.

bagina 23

bagina

Użytkownik
PSG - Lyon
Typ over 2,5
kurs 1,6

Dziś o 21 lider zmierzy się z zajmującym 9 lokatę w tabeli Lyonem. Ostatnie 5 meczy PSG u siebie to 4 overy ( jeden jedyny mecz under to potyczka z anderlechtem). W przypadku Lyonu 5 meczy i 4 overy także obydwie drużyny są w wysokiej formie strzeleckiej. Obydwie drużyny praktycznie w najmocniejszych składach, u gości zabraknie tylko Lopesa, Dabo, Brianda oraz Ghezzala. U gospodarzy brak Maignana, Ongenda i Comana czyli nie są to jakieś znaczne osłabienia. PSG musi wygrywać takie mecze jesli chce myśleć o mistrzostwie kraju. Atak maja znakomity także nie sądzę żeby padł tu jakiś wynik under.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom