>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

15 kolejka Ligue 1 [27-29 listopad 2015]

Status
Zamknięty.
mat77 158

mat77

Użytkownik
Toulouse - Nice 2 @2.92 ⛔⛔⛔ , dla mniej odważnych Nice&#39;a dnb @2 ⛔⛔⛔ i do jakiegoś dubla/trebla x2 @1.48 ⛔⛔⛔

Tuluza zajmuje 19 miejsce w lidze, grają katastrofalnie, seria spotkań bez zwycięstwa wynosi już 14.Ostatni raz wygrali 9 sierpnia z St.Etienne! Goście natomiast są w zupełnie innym położeniu, ostatnie wygrane z Marsylią czy Lyonem tylko potwierdziły ich wysokie aspiracje w tym sezonie.Ogółem na ostatnie 10 spotkań aż 7krotnie wychodzili zwycięsko.Grają bardzo efektownie, aż 30 goli strzelonych w 14 spotkaniach, to zaraz po PSG(33) najlepszy wynik w lidze.Choć przy tym często zapominają o tyłach.. Jednak przyjeżdżają do jednej ze słabszych formacji ofensywnych w Ligue1 więc powinno być po mojej myśli.Nie należy zapominać oczywiście o tym, że Nice&#39;a bywa czasem dość chimeryczna (1:3 z przeciętnym Ajaccio) zresztą to raczej specyfika tej ligi, że oprócz PSG praktycznie każdy &#39;&#39;ma prawo&#39;&#39; wygrać z każdym i nie będzie z tego żadnej wielkiej niespodzianki.Jednak patrząc na kursy które lekko faworyzują gospodarzy nie pozostaje nic innego jak grać w kierunku gości wg mnie ????

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS

Lyon - Montpellier

Montpellier powoli podnosi się z samego dna tabeli, ostatnia dyspozycja dobra, wygrywają, strzelają gole. Idzie ku lepszemu. Lyon może i jest na wysokim 2 miejscu ale dwa ostatnie mecze fatalne. Z Niceą zaczęło się w miare dobrze, pierwszy kwadrans meczu to ich zupełna dominacja, dwie sety Beauveu ale fatalnie przestrzelone, potem jeszcze kto wie czy nie lepsza sytuacja Lacazette, który trafia w sam na sam w słupek i nagle wszystko się zacięło i to Nicea przejęła inicjatywę i widzieliśmy bezradność Lyonu + fatalna postawa w defensywie Yanga- Mbiwy. Dziś Yanga Mbiwa siada na ławce bo wraca Bisevac więc na plus zmiana.

Ale jednak jak myślę o tym meczu to widzę w nim bramki. Montpellier ma Yatabare i Boudebouza, którzy są niesamowici i uzdolnieni. A ta obrona OL mnie nie przekonuje

Lyon : A.Lopes - Rafael, Gonalons (cap), Bisevac, J.Morel - Tolisso, Ferri, Darder, Valbuena - Beauvue, Lacazette
Montpellier : Pionnier - Br.Dabo, Hilton (cap), Congré, Bensebaini - W.Rémy, J.Martin, Roussillon, Boudebouz - M.Yatabaré, Ninga

Ktoś się wypowie czy lepiej grać na Lyon⛔ czy lepiej szukać opcji np obie strzelą ?✅ 2:4

Po meczu: Defensywa Lyonu w tym meczu to patologia, Rafael, Gonalons i Bisevac beznadziejni!! Gdyby nie Lopes to dostali by z 8 goli do siatki... Masakra!

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
Wydaje się, że bramek w tym spotkaniu nie powinno zabraknąć także chyba lepiej pójść w jakiś over bądź bts. Fajnie wygląda kurs na Lyon over 1,5, jednak pojawia się tutaj trochę znaków zapytania jeśli chodzi o ekipę gospodarzy, tak jak wyżej wspomniałeś dwa ostatnie spotkania dają do myślenia. Ja osobiście gram over 1,5 w dublu z Levante DNB po bardzo przyjemnym kursie 1,93.

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Wczorajszy mecz Lyonu to jakieś nieziemskie jaja. Montpelier strzelające na wyjeżdzie Lyonowi 4 gole ?! W tym sezonie nie wolo grać Lyonu i Marsylii ????
Na dzisiaj idę w taki dubel :
Nantes over 0,5 gola - + Angers over 0,5 gola +
AKO @ 1,90 ! Fortuna ( średnio coś ostatnio idzie )
Myślę, że to trzeba pograć. Angers wystartowało jak wszyscy wiemy rewelacyjnie. Tak jak przewidywałem w końcu spuchli i tracą punkty. To samo Caen. Ostatnie jednak mecze Angers to straszna padaka. Nie strzelili gola w ostatnich 4 spotkaniach. Dziś przyjeżdza Lille, a więc ekipa która nie lubi zbytnio goli, ani strzelać, ani tracić. Stąd też kurs kosmita, bo 1,50 na gola gospodarzy. Takie kursy w lidze angielskiej, czy hiszpanskiej są nie mozliwe do pobrania. Ja uważam, ze Angers dziś się przełamie chociaż w kwestii bramek i gola strzeli. Do tego dorzucam gola Nantes. Przegrali dwa ostatnie mecze. Dla mnie Nantes gra bardzo ciekawą piłkę. Przeciwnikiem jest Bastia, która w tym sezonie na wyjezdzie zdobyła tylko 2 pkt. Ogólnie Bastia gra mega słabo w tym sezonie. Nantes w bezpośrednich starciach z Bastią nie strzeliło gola w ostatnich 4 meczach. Dzisiaj myślę, że się przełamią. Całościowy kurs jest atrakcyjny, ja w to ide.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
PSG-Troyes
powyżej 9 RR 1,72 bet365 ⛔ 9
powyżej 10 RR 2,05 bet365 ⛔ 9

Typ trochę na przekór, ponieważ PSG nie nabija dużo rożnych, ale szanse na powodzenie widzę tutaj w obrońcach Troyes scenariusz tego meczu jest tylko jeden czyli ciągła gra na połowie gości i murowanie bramki. Oglądając mecz Troyes-Lille ci pierwsi bardzo często ratowali się wybijaniem piłki na &quot;róg&quot; i w ten sposób Lile nabiło 12 rożnych do tego przejrzałem statystyki:
Lorient-Troyes 10RR gospodarzy
Troyes-Lyon 10RR goście
dalej już nie było tak kolorowo, ale rywale też byli z dolnej pułki. Dużo lepszą opcją było by zagranie na RR PSG ewentualnie jakiegoś handicapu, ale bet365 nie wystawił takich opcji, a drugi buk u którego mam konto tak mnie zlimitował, że to nie ma żadnego sensu.

Dodatkowo można zagrać wygraną PSG do 0 po kursie 1,50 PSG ⛔ strzeli na pewno i to nie jedną bramkę za to kopaczom z Troyes nie daję zbyt dużych szans. PSG 7 straconych goli w 14 meczach to mówi samo za siebie.

edit
Szkoda słów rogów 9, a bramka dla Troyes w ostatniej akcji meczu ???? było blisko

ilendil 2,1K

ilendil

Użytkownik
Nie wiem czy ktoś usunął mój post, czy zwyczajnie zapomniałem dodać dlatego piszę raz jeszcze.
PSG - Troyes
PSG jest w niesamowitym gazie, dlatego też bez problemu powinni pokonać słabiutkie Troyes. Ibra i współka lubią wbijać gole, a dzisiaj ku temu nadarza się świetna okacja, gdyż Troyes to główny kandydat do spadku, przegrywał co najmniej 3 golami z takimi drużynami jak Lorient czy Nantes. Powinien być pogrom.
PSG -2.5 @ 1.7 - główny typ, gram to grubo
PSG i over 3.5 @ 1.8

A 39

anttys

Użytkownik
To i ja podam swój pomysł na mecz PSG mianowicie :
PSG-Troyes typ over 2,5 i BTTS NIE kurs 2,25 ⛔⛔⛔
O różnicy klas ciężko powiedzieć coś konstruktywnego i gospodarze spokojnie powinni strzelić dziś kilka bramek nawet wystawiając głębokie rezerwy. Troyes niezmiennie gra piach i raczej dziś się to nie zmieni.

Kevin Ręcznik Trapp znowu nie daje o sobie zapomnieć ! i w ostatniej akcji meczu puszcza bramkę za kołnierz. Kiedy Blanc go w końcu posadzi na ławce...

szkarlatny 1,2K

szkarlatny

Użytkownik
Bordeaux - Caen
over 3,5 kartek
1,66 bet365 3/10 ✅✅✅
  • sędziuje pan Tony Chapron, francuski sędzia lubiący wyciągać kartki, w tym sezonie tylko raz pokazał poniżej 4 kartek, jego średnia w tym sezonie to 5,0 kartek/mecz, w poprzednim 3,9 kartek/mecz, ogólnie 4 kartek/mecz,
  • gospodarze dość słabo zaczęli ten sezon, chyba czkawką odbijają się im europejskie puchary, na swoim stadionie jeszcze jako tako im idzie ale na wyjazdach grają zdecydowanie poniżej możliwości, często faulują i dużą rolę przywiązują do twardej gry w obronie, natomiast goście na wyjazdach raczej starają się zamknąć dostęp do swojej bramki i raczej tylko kontrować, dość często faulują już w początkowej fazie akcji po to tylko żeby przeciwnik nie stworzył zagrożenia pod ich bramką
  • Bordeaux śr. 2,3 kartek/mecz u siebie, Caen śr. 2,1 kartek/mecz na wyjazdach
  • patrząc na h2h między tymi drużynami to prawie we wszystkich meczach były przynajmniej 4 kartki

Jeżeli typ był to podbij reputę klikając w dzięki temu wiem że misja wykonana

uzytkownik-129014 23

uzytkownik-129014

Użytkownik
SINGIEL MORDERCA: 1 @ 1.97, BetAdonis, 3/10j

-
: Nie mogę przepuścić takiego kursu koło oczu. Saint-Etienne przegrało w lidze oba ważne mecze z kolejno Olimpique Lyon i Olimpique Marsylią. Do tego doszedł tylko remis z Rosenborgiem w Lidze Europy, gdzie na szczęście wyjście z grupy mają już zapewnione. Goście spisują się w tym sezonie zaskakująco dobrze i zajmują jedenastą pozycję w tabeli. Ich ostatnie mecze nie pokazują jednak, czy drużyna weszła w dobry rytm. Z Gazzele wygrali tylko 0-1, kilka dni wcześniej Tuluzę pokonali tylko dzięki czerwonej kartce dla gości. Saint-Etienne w ostatnich tygodniach grało z trudnymi rywalami i, jak już napisałem, nie poradzili sobie najlepiej, ale nie ma co na nich wieszać psów, to wciąż ekipa, która powalczy o TOP6 Ligue 1. Dzisiejsza wygrana zapewniłaby im być może awans w tabeli, bo wieczorem Monaco może stracić punkty z Marsylią. Takich meczy nie można odpuszczać, a w składzie wciąż mają nazwiska, które robią wrażenie.

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Olympique Marseilla - AS Monaco 3:3

Typ: 2
Kurs: 4.00

Dzisiaj mecz na szczycie Lique 1: Olympique Marseilla - AS Monaco. Kursy mnie mocno zaskoczyły szczerze powiedziawszy. Prawda jest taka że Monaco lepiej gra na wyjeździe w lidze niż Olympique M u siebie... Tabela to dobitnie pokazuje. Wystarczy popatrzeć w statystyki.. OM pod względem spotkań na własnym boisku jest niemal najgorsza w lidze! Zajmuje 3-cie miejsce od końca. Monaco na wyjazdach to 3-cia siła ligi. Dzisiaj zapowiada się więc mecz pod dyktando gości? Według mnie jeśli nie pod dyktando gości to mecz wyrównany. A jeśli wyrównany to lepiej pograć coś w stronę Monaco, gdzie mamy kurs przesadzony aż 4.00! W sumie to nie widzę dużych argumentów przemawiających za grą gospodarzy. W hicie piętnastej kolejki kibice mogą spodziewać się dużych emocji. Obie drużyny mają bowiem za sobą kryzys z początku sezonu. Tak piszą analitycy, a prawda jest nieco inna. Obydwa zespoły są dalekie od optymalnej dyspozycji i o ile w przypadku Monaco jestem spokojny o formę, to w przypadku OM nie wiem ciągle na co ich stać.
Gospodarze tego meczu w lidze europejskiej mając kolosalną przewagę w meczu z Groningen (dostarczyciel punktów w tej grupie), strzelili zwycięską bramkę na 2:1 dopiero w &#39;88 minucie, męcząc się niemiłosiernie. Boję się o Marsylię, bo ostatni mecz w LE zagrają na wyjeździe z Liberec. Jeśli on wygra to przeskakuje OM i awansuje dalej. Dla OM wystarczy tylko i aż remis. Nie wiem czy dadzą radę..
Monaco po ostatnim występie w LE nieco &quot;rozjuszne&quot;. Porażka z Anderlechtem 0:2 sprawiła że o wszystkim będzie decydował ostatni mecz z Tottenhamem, który ma już zapewniony awans do kolejnej rundy, a więc tym bardziej Monaco ma szansę na korzystny wynik. Jeszcze wrócę się do tego meczu z Anderlechtem - nie można powiedzieć, że była to interesująca gra. Żadna z drużyn nie miała zdecydowanej przewagi w tym meczu. Gospodarze próbowali tworzyć okazje do strzału poprzez długie podania. Goście planowali pokonać obronę rywala stosując głównie kontrataki. Wynik 0:2 nie odzwierciedla tego co działo się na boisku. To Monaco było częściej przy piłce, to Monaco prowadziło grę, to Monaco więcej oddało strzałów na bramkę!
Wracając do dzisiejszego meczu - jeśli chodzi o absencje to w OM nie zagra - Diaby (kontuzja); De Ceglie (występ pod znakiem zapytania). W zespole gości nie zobaczymy: Dirar, Traore, Lemar, Cavaleiro, Toulalan (kontuzje); Bahlouli (występ pod znakiem zapytania).
Szanse oceniam 50/50 a przy takich rozbieżnościach kursów wybieram oczywiście ten wyższy...

Otrzymane punkty reputacji: +5
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom