Linia -0,5 nie pasowała mi do tego meczu, obecne +0,75 a nawet +1 tym bardziej.
Miedź obecnie w formie, cztery wygrane i remis w ostatnich 5 meczach,
ta seria pozwoliła na wyjście z dołu tabeli i dojście to środka tabeli.
Termalica w odwrotnej sytuacji, 3 przegrane u siebie, dwa remisy 0-0 na wyjazdach i miejsce 12, spadek w górnej części tabeli. Co przemawia za graniem w stronę gości ?
Na pewno więcej niż na Miedź choć pewnie nikt się z tym nie zgodzi.
Po pierwsze kursy takie jakby grała lider z drużyną z dołu tabeli, tak nie jest,
Termalica ma potencjał, tak samo jak miała i ma go Miedź, gdy grała bardzo słabo na początku sezonu, nadeszły w końcu lepsze mecze oraz wyniki,
dużo pomogła zmiana trenera, w Termalice taka sytuacja nastąpiła niedawno,
więcej może wyjśc to tylko na dobre.
Po drugie Miedź u siebie wygrała tylko raz, z Brzeskiem remis tak samo z ROWem Rybnik,
w meczu z Okocimskim kursy były podobne przed meczem, a ta ekipa nie jest tak dobra jak Termalica.
Po trzecie goście na wyjazdach, przegrali 2 razy, cztery mecze bez porażki poza domem ostatnio.
To jak gra obecnie Termalica widziałem w meczu z GKSem Katowice,
ale dla mnie ww. argumenty przemawiają mocniej.
Miedź -
Termalica +0,75 2,05 ,
Termalica wygra 6 bet365
BTS 1,85 bwin
Rok temu grałem i over oraz wygraną gospodarzy, teraz tylko to drugie zagrałem, bo kursy na GKS Katowice są za niskie, nawet nie dziś tylko wtedy gdy były wystawione były nie warte zagrania.
Gospodarze u siebie nie pokonani, strzelili 15 goli, stracili tylko 3.
Stomil strzelił tylko 3, stracił 5 w pięciu meczach.
Na over się statystycznie nie zanosi, ale taka linia to zawsze pomyłka czy to w 1 lidze czy
Ekstraklasie.
W
Ekstraklasie nie weszła w 1 kolejce w meczu Wisły z Górnikiem, w pozostałych już tak, ostatnio w meczu Zagłębie - Lechia, w 1 lidze chyba tylko raz była, w meczu GKSu Bełchatów i oczywiście weszła.
GKS Katowice - Stomil
over 2 1,85 ibc
Poza tym
GKS Bełchatów -0,25 1,87 ibc
ROW Rybnik 1,82 ibc
Arka 1,8
Sbobet