>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

15. kolejka Eredivisie/16. kolejka Jupiler League 27-29.11.2009r.

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Krótko, bo zmęczony jestem...
AZ vs Venlo 1, 1.45 10bet 3/10
Club Brugge vs Charleroi 1, 1.35 Expekt 6/10
Germinal vs Roeselare over 2.5, 1.68 10bet 2/10
Te spotkania to raczej peFFki. AZ może i nie gra rewelacji teraz, ale jednak z Venlo muszą wygrać. Takich spotkań odpuścić nie mogą w żadnym wypadku. H2H na korzyść gospodarzy. W składzie są braki (widać brak El Hamoudiego). Jednak to w drużynie gości zagra rezerwowy bramkarz.
Club Brugge jest pod ścianą i muszą tu wygrać. Anderlecht wygrał z Kortrijkiem i gospodarze nie mogą sobie pozwolić na stratę punktów. Z Germinalem sytuacja wygląda tak, że są na tzw. &#39;fali&#39; i ciężko jest powstrzymać aż tak rozpędzoną lokomotywę. Najsłabszej na półmetku rozgrywek, ekipie Jupiler Pro League, Roeselare będzie cięzko ugrać punkt. jak dla mnie grad bramek w tym spotkaniu padnie ;)
Pozdrawiam.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
AZ vs Venlo 2:0 ✅
Club Brugge vs Charleroi 1:0 ✅
Germinal vs Roeselare 3:0 ✅ (gol w 93 minucie)
Dzisiaj ładnie wszystko powchodziło. Zagrałem też Excelsior z podpórką, ale nie miałem jak wrzucić. Na jutro będą już konkretniejsze analizy, ale to późnym wieczorem ;)

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Póki co zapraszam: St. Truiden vs Standard Liege 2, 1.75 Expekt.com 2/10.
A tutaj krótko o meczu:
Vitesse vs Ajax 2, 1.45 Ecpekt 4/10
Vitesse gra fatalnie w tym sezonie. 12te miejsce na pewno nie zadowala gospodarzy. Wielu mówi, że kadra Vitesse wygląda dobrze i odpuściłoby pojedynek z Ajaxem. Ja jednak nie uważam by tak było. Wciąż brak Sprockela czy Kolka jest poważny, a brak Genaro Snijdersa, Anduele Pryora i Gino Felixdaala zmniejsza tylko możliwości kadrowe trenera. Zdecydowanie &#39;młodszą&#39; rezerwę będą mieli do dyspozycji przeciw Ajaxowi, a to będzie mało.
Ajax gra genialnie w Eredivisie. Ostatnio porażka z Twente nie była wstydem, tak to pokonują każdego :!: Heerenveen 5:1 czy Alkmaar 4:2 (i to na ich terenie...). Brak Rommedhala, Atouby i de Jonga na pewno będzie osłabieniem, ale bez przesady. Ajax to marka i muszą mieć silną ławkę, a z takim rywalem jak Vitesse muszą wygrać.
Pozdrawiam.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Vitesse vs Ajax 1:5 ✅
Krótko, bo mecz zaraz - polecam grać na LIVE :!:
Groningen vs NEC 2 (+0.5 AH), 2.00 Bet365 1/10
Gospodarze strasznie osłabieni. Goście bez wygranej od 8 spotkań, a od 5 zdobyli ledwo 1 punkt. Dzisiaj będzie idealna okazja do zdobycia chociażby punktu, zdecydowanie polecam.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Aj Standard wtopa. Nie grali słabo. St. Truiden więcej szczęścia i pociągnęli. Mają jakąś smykałkę na Standard. ⛔
Groningen vs NEC ✅ 2:2
I tak niezły weekend ;)
Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom