>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

15. kolejka Eredivisie/16. kol. Jupiler Pro League (20-21.11.2010r.)

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Kursy od Expekt.com:

Przed nami już niemal połowa sezonu w obu ligach (uwzględniając PO ofc.) i nadszedł czas na największe widowisko w Holandii. Na Amsterdam ArenA, Ajax zagra w wielkim hicie z innym pretendentem do tytułu - PSV. Na takie hity fan futbolu czeka. W ten weekend ciężko będzie wybrać faworyta po ostatnich wynikach obu drużyn.
Poza tym równie ciekawie zapowiadają się derby Brugii. Oba zespoły spisują się całkiem nieźle, a Cercle zdecydowanie ponad przeciętnie niż zwykle. Liczę tutaj na ciekawe widowisko i może nawet na jakąś małą niespodziankę. W sobotnim meczu fajnie do typowania wygląda pojedynek Germinalu z Fiołkami. Anderlecht powinien to wygrać, są zdecydowanie lepsi. Jedna z drużyn, które lubię - Germinal - w tym sezonie niestety gra bardzo słabo. Faworytem także jest Genk w swoim pojedynku przeciwko Charleroi na wyjeździe.
W Holandii jeszcze warto wymienić trzy spotkania, które mnie bardzo interesują. Pierwszym z nich jest mecz Twente z AZ, powinno się tutaj sporo dziać. AZ ze swoją ofensywą ruszy od razu, ponieważ to w sumie jedyna broń na Twente. Innym meczem jest Heerenveen z Willemem. Dotychczasowy outsider kiedyś się musi obudzić i możliwe, że zacznę grać na nich progresję. Nurtuje mnie też mecz z udziałem Feyenoordu, lecz zagrają na bardzo trudnym terenie, bo w Groningen....
Zapraszam do wspólnej analizy oraz dyskusji :!:​

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
De Graafsachp - Roda
Gospodarze ostatnio nie zachwycają. 2 porażki z rzędu, do tego jedna na własnym boisku z Nijmegen 1-4. W najbliższą sobotę piłkarze Graafschap będą mieli szansę się zrehabilitować swoim kibicom. Będzie jednak o to bardzo trudno bo przyjedzie do nich silna w tym sezonie ekipa Rody. Goście w tym sezonie zadziwiają wysoką formą i dobrą grą. Przegrali w dotychczasowych 14 meczach tylko jeden raz. Była to porażka na wyjeździe z Ajaxem Amsterdam. Po za tym na koncie mają 6 zwycięstw i 6 remisów. Myślę, że warto zagrać w tym meczu na gości. Osobiście będę typował remis bez zakładu ( w przypadku remisu zwrot stawki ). Myślę, że Roda nie przegra tego meczu.
Typ: Remis bez zakładu Kurs: 1.70

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Ajax - PSV
Tak trochę na szybkiego. 2.20 na Ajax jest na pewno warte zagrania, a nawet moim zdaniem można próbować (-1). Jeżeli Ajax dziś wygra, to będzie to zapewne przewagą więcej niż jednej bramki. Oczywiście... Ajax jest w dołku, ale to porządny klub który w tak ważnych spotkaniach potrafi się podnieść i pokazać jaja.
W przypadku wygranej Ajax będzie tracił już tylko 3 punkty do PSV, więc Joden muszą zrobić wszystko by dziś wygrać. Pełna ArenA... kibice zapowiadają &#39;Piekło Amsterdamu&#39; i jeżeli to nie zmobilizuje piłkarzy, to nie wiem sam. Nie będzie kibiców PSV ponieważ w Holandii nie jeżdżą od wczoraj pociągu (awaria na cały kraj) i nie dostali pozwolenia przyjazdu autokarami. Tak więc Ajax sprzedaje dodatkowe bilety na sektor gości.
Bardzo liczę na Luisa i spółkę. Jeżeli dość szybko padnie pierwsza bramka to powinno być z górki. PSV prezentuje się obecnie lepiej, ale ostatnie lata wyniki na ArenA mówią za sobie, Ajax miażdżył żarówki Philipsa.
Troszkę ryzykownie, ale na pewno zagram. Ajax 1 i Ajax (-1). Powodzenia ;)
P.S. W Ajaksie nie zagra Ooijer, co jest oczywiście wielkim wzmocnieniem dla nas bo ten kaleczniak co spotkanie ostatnio zawalał bramkę. W jego miejsce wejdzie Toby, czyli belgijski mur ponownie na boisku. Będzie dobrze.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom