>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

15. kolejka Eredivisie/16. Jupiler Pro League (02 - 04.12)

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Kursy od Bwin:

Pierwszy grudniowy weekend z Bene(luksem) czas zacząć. Na początek mecze dość ciekawe. W Holandii niby Heracles taki pewny, ale czy aby na pewno. W Belgii natomiast zobaczymy dużo ciekawsze spotkanie: Germinal v Genk. W sobotę do najciekawszych względem obstawianie na pewno będą spotkania: Westerlo v Club Brugge - widzę tutaj niespodziankę - oraz Groninge v NEC. Niedziela to dzień szlagierów: Feyenoord v PSV, Heerenveen v AZ oraz Standard v Gent. Ciekawe jak to wszystko się potoczy ;)

Zapraszam do wspólnej dyskusji oraz analizy.

zonovsky 54

zonovsky

Użytkownik
Ale ruch w temacie, hoho! Ogólnie ta kolejka Jupiler to jeden wielki no bet, jednak zdecydowałem się na jeden typ. Wezmę Mechelen z Pinnacle za 3.20. Mam sentyment do tego zespołu, dzięki nim udawało się wygrać trochę kaski.
Obie drużyny unoszą się nad strefą spadkową. Ogólnie grają słabiutko. Nie pokazują nic specjalnego. Spodziewałem się kursów 50/50. Jest valju. Gorius w formie, powinien coś strzelić.
Mechelen 3.20 Pinnacle⛔

R 0

roberto-11

Użytkownik
Feyenoord Rotterdam - PSV Eindhoven
PSV Eindhoven @ 1.95 ⛔
Over 2.5 @ 1.53 ⛔

W najciekawszym spotkaniu Eredivisie Feyenoord Rotterdam (7-3-4) podejmuje aktualnego wicelidera tabeli - drużynę PSV Eindhoven (9-4-1). Obie drużyny celują na samą górę tabeli więc emocji nie zabraknie. PSV w tym meczu gra głównie o dogonienie aktualnego lidera tabeli - AZ Alkmaar do których brakuje im 3 pkt (AZ ma o jedno spotkanie mniej rozegrane aniżeli PSV). Feyenoord będzie się starać urwać punkty w tym spotkaniu, jednocześnie doganiając drużynę FC Twente.
Pierwszym z typów jaki wwarto zagrać to over 2.5 gola. Obie drużyny są nastawione w głównej mierze na zdobywanie bramek. PSV z dorobkiem 42 bramek w 14 spotkaniach (daje im to średnią 3 bramek strzelonych na mecz!). Feyenoord na swoim koncie ma aktualnie zdobytych 27 goli. Bramki stracone wyglądają podobnie - 16 straconych u PSV i 18 i Feyenoordu.
Poprzednie mecze rozegrane przez obie drużyny:
RKC Waalwijk 1:2 Feyenoord Rotterdam
Legia Warszawa 0:3 PSV Eindhoven
Obie drużyny podchodzą do tego meczu zmotywowani. Wydaje mi się, że drużyna z Philips Stadion wypada nieco lepiej dlatego też mój typ kieruje w ich stronę.
Pytanie tylko brzmi: czy PSV nie złapie zadyszki po meczu ligi europejskiej? Feyenoord miało więcej czasu na przygotowanie się na to spotkanie. Mimo wszystko kurs na tyle atrakcyjny, że warto zaryzykować.

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Proponuje zagrać na Live Ajax - Excelsior na under 5,5 w całym spotkaniu jest 80&#39; minuta z przebiegu gry tak powinno pozostać przy stanie 4:1 dla gospodarzy. A kurs 2.80 na Unibecie. Goście grają ewidentnie na czas i przetrzymują piłkę, a Ajaksowi przestało zależeć na zdobywaniu goli...

wynik końcowy: 4:1

super_pit3r 16

super_pit3r

Użytkownik
Benek_21
moglbys opisac mecz anderlechtu ?
// Przepraszam. Ostatnio mam urwanie głowy. Od przyszłego tygodnia pojawią się analizy na Jupiler Pro League ode mnie.
Pozdrawiam, Benek.

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Dziś klasyk Eredivisie,czyli Feyenoord-PSV. Mecz na pewno dostarczy wielu emocji. Rok temu w Rotterdamie wygrali gospodarze 3-1,meczowi towarzyszyły spore kontrowersje. Wygrana Portowców bardzo przybliżyła ich do utrzymania się w lidze,natomiast porażka PSV przekreśliła ich szanse na tytuł. Czerwona kartka dla Engelaara była bardzo kontrowersyjna,po jej otrzymaniu PSV doprowadziło jednak do remisu.Końcówka to dwa gole Feyenoordu.Dzisiejszy mecz poprowadzi ten sam sędzia: Bjoern Kuipers. Niestety nie znalazłem nigdzie oferty dotyczącej sumy kartek w meczu. W Unibet jest sporo zakładów na żółtą kartkę dla konkretnego gracza,ja skromnie zagrałem dwójkę z nich:
Stefan de Vrij otrzyma kartkę @4,00zwrot
Stanislav Manolev otrzyma kartkę @4,00
⛔grał bardzo agresywnie,dużo faulował,ale dla sędziego zbyt mało

Ale tak naprawdę mój wpis ma dotyczyć innego zakładu.Mianowicie:

John Guidetti strzeli @3,45 Unibet⛔72 minuty,jedynie asysta przy 1.szym golu

Ten 19-latek,wypożyczony z Man City w 9 meczach tego sezonu strzelił już 7 bramek.Trzy gole były jego dziełem w dwóch ostatnich wyjazdowych zwycięstwach Feyenoordu.Chłopak dysponuj bardzo dobrym strzałem z dystansu,wykonuje w ekipie też rzuty karne. Moim zdaniem kurs jest dość spory,a to chyba dlatego że według bukmacherów to PSV jest faworytem. Ja tu jednak widzę szanse 50/50 dla obu ekip.Postawa Feyenoordu oczywiście daleko jest od ideału,ale mają okresy bardzo udanej gry.Nie potrafią tego utrzymać przez cały mecz ale to dlatego że w podstawowym składzie dominują gracze w wieku 19-21 lat. Zobaczymy jak to się ułoży,emocje będą na pewno!

zonovsky 54

zonovsky

Użytkownik
Ale ruch w temacie, hoho! Ogólnie ta kolejka Jupiler to jeden wielki no bet, jednak zdecydowałem się na jeden typ. Wezmę Mechelen z Pinnacle za 3.20. Mam sentyment do tego zespołu, dzięki nim udawało się wygrać trochę kaski.
Obie drużyny unoszą się nad strefą spadkową. Ogólnie grają słabiutko. Nie pokazują nic specjalnego. Spodziewałem się kursów 50/50. Jest valju. Gorius w formie, powinien coś strzelić.
Mechelen 3.20 Pinnacle⛔
Masakra! Szkoda słów! Mechelen już prowadziło 2:0, Lierse strzeliło kontaktowo w 60&#39;. Później przestałem oglądać mecz, patrzę na livescore - tyka 90+. Myślę sobie - e, pieniądze w kieszeni, a tu nagle bach zrobiło się 2:2 i koniec meczu. W pierwszej połowie goście powinni strzelić dwie bramki więcej. Mieli trochę sytuacji.
Dzisiaj Anderlechtu nie tykam w jakiejkolwiek formie. Ponoć mają nie zagrać Gilles i Suarez. Radziłbym poczekać na składy. Po prostu kursy nie są adekwatne do ryzyka. Ale mamy drugi mecz Jupiler...
St. Liege - Gent
Oba zespoły są w świetnej formie. Zajmują odpowiednio czwarte i drugie miejsce. Jednak patrząc ich grę dochodzę do innych wniosków. Oglądałem ostatni mecz Gentu z Genkiem. Gent grał niezłą padakę. Mieli ogrom sytuacji, strzelili dopiero w 70&#39;, później dołożyli jeszcze jedną bramkę bodajże w 90&#39;. Powinni to wygrać 4:0. Tu nasuwa się pytanie. Czy to Gent grał tak dobrze, że kompletnie zdominował rywali czy Genk grał aż tak tragicznie? Zdecydowanie opcja numer dwa. To goście w tamtejszym meczu oddawali piłkę swoim rywalom. Nie umieli z obrony odpowiednio wprowadzić jej do gry...
Standard Liege bardzo dobrze gra u siebie. W tym sezonie jeszcze nie przegrali u siebie. 7 wygranych i 1 remis. Grają przemyślanie, nie tracą głupio piłki. Ta passa dzisiaj się nie zakończy. Naprawdę fajnie ogląda się ich grę. Musze jeszcze wspomnieć o Meme Tchite. Ten gość jest w znakomitej formie. W ostatnich 6 meczach Standardu strzelił dziesięć bramek. To robi wrażenie. Moje typki:
Standard Liege 2.20 Bet365
Standard Liege(pierwsza połowa) 2.80 Expekt

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Belgijska Pro League p.nozna 18;00 4.12.2011
Standard Liege - AA Gent
typ: 1
2.15
Expekt
Analiza
Dziś w spotkaniu szesnastej kolejki belgijskiej pro league standard liege na wlasnym stadionie podejmie druzyne aa gent. Na stadionie w liege zmierza sie czwarta z druga ekipa ligi belgijskiej. Dosyc nie oczekiwanie swietnie w tym sezonie radzi sobie druzyna gentu. Zajmuje pozycje wicelidera z dorobkiem 32 punktow po 15 spotkaniach. Standard do dzisiejszych przeciwnikow traci cztery oczka, moze wiec wyraznie zmniejszyc przewage. W tym sezonie Standard duzo lepiej prezentuje sie na wlasnym stadionie. Sposrod osmiu rozegranych spotkaniach wygral az siedem, przy jednym remisie. Tylko jednej druzynie udalo sie wyjechac z liege ze zdobycza punktowa. Mysle, ze mimo tego ze gent radzi sobie naprawde dobrze to rowniez im nie uda sie w liege zdobyc dzis punktow. Tym bardziej, ze ostatnie spotkania obydwu ekip w liege rowniez wskazuja wyraznie na gospodarzy. Standard wygral trzy ostatnie spotkania z gent. Sadze, ze dzis bedzie podobnie i trzy punkty zostana u gospodarzy.

amf 20

amf

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Holandia
Spotkanie: Heerenveen -Alkmaar
Typ: Ile goli padnie w 1. połowie? więcej niż 2,5
Kurs: 5,00✅
Bukmacher: Bwin
✅✅✅

Analiza:
Bardzo ciekawe spotkanie w lidze holenderskiej. Lider podejmuje na wyjezdzie 6. w tebali Heerenveen. Liga holenderska jest taka w ktorej pada bardzo duza ilość bramek. Do tej pory Alkmaar spisuje sie fenomenalnie lecz teren na ktory dzis zawitaja jest jednym z tych na ktorym moga zgubic punkty. Mysle ze mecz ten bedzie emocjonujacy i padnie w nim bardzo duza ilosc bramek. W 14 meczach rozgrywanych przez Heerenveen padlo az 50 bramek co daje srednia ponad 3,5 bramki na mecz. Alkmaar zas strzela ponad 2 bramki na mecz tracac ich bardzo malo. W pojedynku z Heerenveen te statystyki moga im sie jednak nieco zepsuc poniewaz Heerenven jest rowniez druzyna bramkostrzelna. Uwazam ze mozemy sie spodziewac bardzo otwartej gry juz od poczatku i juz w pierwszej polowie mozemy zobaczyc 3-4 bramki. Do tego kurs 5,0 jest bardzo zachęcajacy
Mysle ze warto sprobowac ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom