>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

15. kolejka 1. Bundesligi (28-30.11.2008r.)

Status
Zamknięty.
B 0

barcatom1

Użytkownik
TSG 1899 Hoffenheim - Arminia Bielefeld
TYP 1

Sensacyjny lider nie zwalnia tempa. W ostatnich 8 spotkaniach przegrał tylko raz, a z reszty pojedynków wyszedł zwycięsko. Poza tym u siebie jeszcze nie doznał porażki (6 wygranych i remis). Arminia jest obecnie na 14 pozycji. Ostatnio wprawdzie po 8 kolejnych spotkaniach ligowych bez wygranej pokonała niepodziewanie u siebie Bayer, ale nadal pozostaje bez wyjazdowego zwycięstwa.

T 0

tomaszl

Użytkownik
BAYER LEVERKUSEN - BAYERN MONACHIUM​

TYP 1,2​

Hit tej serii spotkań niemieckiej Bundesligi. Spotkają się drużyny zajmujące 2 i 3 miejsce w tabeli i tracące do lidera z Hoffenheim 3 punkty. Zakładając, iż TSG pokona u siebie Arminię to przerany w tym meczu straci kontakt z liderem. Bayer u siebie jeszcze nie zremiował, a w sumie przytrafiło mu się to tylko raz więc gra bezkompromisowo. Bayern mało przegrywa, ale za to częściej remisuje. Nie wiem kto wygra, ale podejrzewam jedynie, iż spotkanie nie zakończy się remisem.

miko_mu 1

miko_mu

Forum VIP
VS.

TSG Hoffenheim – Arminia Bielefeld
3:0 ✅
Typ: 1
Kurs: 1,40 bet365
Sensacyjny lider Bundesligi na własnym boisku podejmować będzie dopiero 14 w tabeli Arminię. Faworyt może być tylko jeden i chyba nie ma innej możliwości jak pewne zwycięstwo gospodarzy. Hoffenheim gra ostatnio rewelacyjnie. Spośród ostatnich 8 meczy wygrali 7 i jeden przegrali. Tydzień temu na wyjeździe rozprawili się 3:1 z FC Koln. Klub Wichniarka lubi za to urywać punkty na wyjazdach. W 7 meczach na obcym ternie zanotowali 4 remisy. W zeszłym tygodniu niespodziewanie na własnym boisku pokonali Bayer Leverkusen 2:1. Jutro będzie bardzo trudno o podobną niespodziankę, bo Hoffe u siebie jeszcze nie przegrało, raz zremisowało, a resztą spotkań wygrało. W fenomenalnej formie jest napastnik gospodarzy, Vedad Ibisevic. Bośniak ma na swym koncie już 16 goli w lidze! W ostatnim spotkaniu z Koln ustrzelił 2 gole. Typu nie można opierać na zeszłych pojedynkach obu drużyn, bo po prostu jeszcze nigdy one ze sobą nie grały. TSG będzie musiało sobie radzić bez Salihovica, Obasi’ego i Terrazino. Przyjezdni są osłabieni brakiem Fernandela i Bollmanna.
Potencjalne zestawienia:
TSG: D. Haas - Beck, Jaissle, Compper, Janker - Weis, Vorsah, Copado, Carlos Eduardo - Ba, Ibisevic
Arminia: Eilhoff - Lamey, N. Herzig, Kucera, Rau - Kauf, T. Marx - Kirch, Halfar, C. Katongo - Wichniarek

blancos 56

blancos

Użytkownik
TSG Hoffenheim – Arminia Bielefeld
Na przekur wielu graczom stawiam dzis na niespodzianke jaka bedzie niewatpliwie urwanie punktow fenomenalnemu beniaminkowi.Wedlug mnie Wichniarek i spolka sa w stanie sprawic dzis niespodzianke. Najlepszym dowodem moze byc ostatni mecz z Leverkusen gdzie podopieczni Michaela Frontzecka pokazali ze gdy chca potrafia sie zmobilizowac. Mimo iz zdecydowanym faworytem tego spotkania sa gospodarze mam cicha nadzieje na mala sensacje a w zdobyciu kompletu punktow podopiecznym Ralfa Rangnicka przeszkodzi Artur Wichniarek.
Moj Typ: x2
kurs: 2.51

belfast-boy 415

belfast-boy

Forum VIP
Spotkanie: Hannover 96 - Karlsruher SC (under/over 2.5) ⛔
Kurs: 2.00
Bukmacher: bet-at-home

Analiza: Dziś o 15.30 na AWD-Arena w Hannoverze sędzia Knut Kircher rozpocznie jedno ze spotkań 15. kolejki niemieckiej 1. Bundesligi, w którym miejscowe 96-stki podejmować będą ekipę Karlsruhera.
W tym sezonie piłkarze Dietera Heckinga u siebie przegrali tylko raz, podczas gdy KSC w 7 spotkaniach wyjazdowych poniosło aż 6 porażek!
Ponadto gospodarze w 7 dotychczasowych pojedynkach z Karlsruherem u siebie wygrali 6-krotnie, raz remisując i raz przegrywając.
W składzie Hannoveru nadal nie zobaczymy Roberta Enke, Viniciusa, Altina Lali, Valerien Ismaela, Jana Rosenthala oraz Michaela Tarnata, który dopiero co wznowił treningi. Zawieszony jest Jiri Stajner, a niepewni gry Jan Schlaudraff i Mikael Forssell.
Z kolei trener gości - Edmund Becker nie będzie mógł w dzisiejszym meczu skorzystać jedynie z Maika Franza i Godfrieda Aduobe.
Moim zdaniem zapowiada się bardzo nudne spotkanie, gdyż osłabieni gospodarze nie mają za wiele opcji w ofensywie, podobnie, jak goście, którym z wielkim trudem zdobywa się gole.
Mój typ: 1:1, bądź minimalne zwycięstwo Hannoveru 1:0.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Blancos mozna zaryzykowac, w TSG kilka powaznych kontuzji.
Ja bym tutaj grał under 2,5 po fajnym kursie 2.55
Do tego Werder-Eintracht, gdzie Bremenczycy sa zmeczeni po LM, natomiast goscie ciągle na fali, jednak wiadomo ze Brema to goracy teren a w składzie Frankfurtu coraz wieksza lista kontuzjowanych , dlatego dla bezpieczenstwa X2 po kursie 2.70
Bayer-Bayern tutaj zaryzykowałbym czysta &#39;1&#39; po kursie 2.60, obie druzyny strzela gola kurs: 1.42 i over 2,5 kurs: 1.55
Bawarczycy bez kapitana van Bommela oraz Demichelisa , gdy argentyczyka brakuje to obrona mistrzów Niemiec staje sie dziurawa i traca wieksza ilosc goli niz zawsze. Do tego kilka starszych i mniejszych konztuzji jak Sagnol czy Altintop oraz rozegrany mecz w srodku tygodnia w LM.
Ps. dzis znowu atakujemy wysokie kursy.

mlody-8934 3

mlody-8934

Użytkownik
vs

Lider w tabeli, beniaminek Hoffenheim z kilkutysięcznego miasteczka podejmuje dzisiaj na własnym stadionie Arminię, która wygrała w poprzedniej kolejce z Bayerem, co wykorzystali gospodarze odzyskując fotel lidera. Beniaminek przed tygodniem wygrał na wyjeździe z Koln, ale mecz był bardzo wyrównany i twardy, bo sędzia pokazał aż dwie czerwone kartki. Ostatecznie TSG wywalczyło cenne trzy punkty. Ostatnia wygrana gości odbyła się głównie za sprawą Artura Wichniarka. Carl-Benz Stadion staną dzisiaj przed bardzo trudnym zadaniem. Mimo, że pali im się pod nogami, bo mają tylko dwa punkty przewagi nad strefą spadkową, to nie szukałbym dzisiaj jakiejkolwiek sensacji. Obie ekipy w tabeli dzieli aż 14 miejsca i w sumie aż 19 punktów. Praktycznie gra ofensywna opiera się na Polaku, bowiem strzelił on 9 z 14 bramek, które dotychczas strzeliło Bielefield. Przejdźmy do składów w dzisiejszym meczu. W zespole gospodarzy nie wystąpi tylko jeden kluczowy zawodnik i jest nim Sejad Salihovic. Ponadto napewno nie ujrzymy dzisiaj na placu gry graczy : Obasi i Terrazzino. Goście na Carl-Benz Stadion przyjadą bez Fernandeza oraz Bollmanna. Tak jak wcześniej powiedziałem głównie po stronie Wichniarka można spodziewać się groźnych ataków. Polaka w ataku będzie wspierał Katongo. Uważam, że zdecydowanie wygrają dzisiaj gracze Hoffenheim, którzy zagrają w swoim najmocniejszym składzie. To jeden plus po ich stronie. Ponadto świetnie grają u siebie i również ten atut powinni spokojnie wykorzystać.
Typ : Hoffenheim ✅

arsenal-5 0

arsenal-5

Użytkownik
Borussia Dortmund - Wolfsburg 1X. Mój typ nie może nikogo zaskoczyć. W Dortmundzie to Borussia jest faworytem, mimo iż bukmacherzy nie dają na ten zespół niskiego kursu. Zdecydowałem się na zagranie 1X ponieważ uważam, że zespół Kuby Błaszczykowskiego nie pozwoli sobie na porażkę w starciu z Wolfsburgiem. Obydwa zespoły blisko siebie, blisko strefy pucharowej po 14 kolejkach Bundesligi. Borussia w minionym sezonie zajęła dość odległe miejsce i widać, że w tym roku tak łatwo punktów oddawać nie będę. Ciekawostką jest, że zawodnicy z Dortmundu na własnej murawie i przed własną publicznością nie przegrali jeszcze w tym sezonie. Dlaczego mieliby dziś przegrać z Wolfsburgiem ??, który ma serię trzech porażek z rządu w Bundeslidze na wyjazdach. Ja innego rezultatu się nie spodziewam niż remis bądź wygrana gospodarzy. Zwycięstwo zespołu Jacka Krzynówka byłoby dla mnie ogromnym zaskoczeniem !!! Polecam ten typ na podbicie sobie ako. Kurs 1.36 jest na prawdę niezły. Pozdro.

belfast-boy 415

belfast-boy

Forum VIP
Spotkanie: VfL Bochum - Hamburger SV (Handicap 1:0) ✅
Kurs: 1.60
Bukmacher: bwin

Analiza: Dziś o 17.00 rewirpowerSTADION rozpocznie się jedno z niedzielnych spotkań 15. kolejki niemieckiej 1. Bundesligi, w którym miejscowe VfL Bochum podejmować będzie drużynę Hamburgera SV.
Piłkarze Bochum często dzielą się punktami w tym sezonie (7 remisów) i podobnie może być również dzisiaj.
Marcel Koller nie będzie dziś mógł skorzystać jedynie z kontuzjowanego Conchy.
Natomiast w HSV wciąż urazy leczą Atouba, de Jong i Castelen.
W dzisiejszym spotkaniu typuję wynik remisowy, choć nie zdziwię się, jeżeli gospodarze pokonają grających w czwartek z Ajaxem w Pucharze UEFA gości z Hamburga.
Mój typ: 1:1.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom