>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

#14DniChallenge

rasiak221 68

rasiak221

Użytkownik
Cześć - od dziś będę wstawiał tutaj swoje typy przeważnie poparte głębszą analizą i moją wiedzą. Challenge polega na tym, że każdy typ grany jest stałą płaską stawką - 200 zł i trwa on jak sam temat mówi 14 dni. Przeważnie dziennie będzie po jednym typie i będą one rozliczane wieczorami. Chce sprawdzić siebie jaki zysk i czy wogóle zysk jestem w stanie wypracować przez 14 dni grając chłodną głową mała ilość zakładów. Bukmacher to Bet365 ponieważ ma on najszerszą game zakładów z dyscyplin którymi się interesuje a mianowicie koszykówka. Pozdrawiam i życzę miłego czytania.
Prosiłbym o niekomentowanie dla przejrzystości tematu. ???? :cool:

rasiak221 68

rasiak221

Użytkownik
1# Maccabi Ashdod - Hapoel Holon 20:00 25.04.2016

Maccabi walczy o playoffy i są na dobrej drodze - brakuje im jednego punktu to przeskoczenia ostatniego na miejscu premiowanyn Maccabi R-Lez które ostatnio gra tragedie. Nie jest to jakiś wysoki poziom bo taka jest ta liga ale dlatego licze na powodzenie tego typu. nie oglądałem meczu żadnej z tych drużyn sugeruje siętylko i wyłącznie statystykami. Hapoel przegrywa ostatnio wszystko jak leci i są na prostej drodze do spadku, ostatni mecz w tym roku między tymi drużynami skończył się blowoutem 94-68 gdzie gospodarzem było Maccabi. Motywacja duża bo wygrana daje miejsce w playoffach i śmiem twierdzić że chłopakami postarają się o wygraną, a według mnie skończy się to około +15.
Maccabi Ashdod -4,5 @1,83 ⛔⛔⛔
ostatnia kwarta -15 zrobiła swoje.. 81-98

Do góry Bottom