Oba grane tak samo a mianowicie + 1.5 AH na gości, oczywiście o ile i Torino i Milan mogą wymęczyć zwycięstwa tak chyba nikt z nas nie wierzy w wysokie wygrane oby zespołów co nie? (..) myślę, że
trójka odpowidająca za ofensywe Sampdorii czyli Soriano, Muriel, Eder chociaż raz użądlą Milan a jak się to stanie to już nie wierzy aby Bacca i spółka trafili 3 razy.
Właśnie skoro myślisz, że Sampdoria strzeli dziś to czy nie lepiej zagrać singla na coś takiego jak ja?
VS
AC Milan - Sampdoria
Typ: Obie strzelą ? TAK @ 2,01 Pinnacle4:1
Montella preferuje ofensywną piłkę, w Udinese tego się nie udało zagrac, ale jak się myśli o meczach w Udinese albo z Udinese to tam zawsze jakaś kopanina mi w głowie widnieje, może to zbyt surowy stereotyp, ale tak po prostu mam skojarzenie z tym stadionem i z tą drużyną obecnie...
Na San Siro inne granie będzie, Sampdoria dziś będzie miała swoje okazje w to nie wątpie. Z przodu Eder, Muriel, Soriano, ale i świetny w pomocy Fernando, który kapitalnie rozgrywa z głębi pola.
Milan ostatnio przystopował pod względem traconych bramek, ale widziałem ich domowy mecz z Atalantą to Donnarumma bohaterem, tyle co powyjmował strzałów gości to chapeau bas! Dlatego też na tym opierma dzisiejszy typ, Sampa będzie miała swoje okazje. Alex i Abate nie są najmocniejszymi punktami.
Z przodu Milan ma kim postraszyć, Cerci gra coraz lepiej, do tego Niang + Bacca bardzo groźni, no i nie ma co zapominać o Bonaventurze.
Sampdoria bez zawieszonego za kartki Zukanovica.
Myśląc o tym meczu widzę wynik kręcący się w okół remisu jakoś 1:1, w każdym razie bardzo wyrównane starcie się zapowiada, ale widzę też bramki dziś, kurs bardzo mnie satysfakcjonuje i myślę, że słabość wyjazdowa Sampy z początku sezonu należy odciąć grubą kreską, nowy trener i nowe założenia taktyczne. Ja w nich dziś wierzę.
MILAN (4-3-3): Donnarumma – Abate, Alex, Romagnoli, Antonelli – Kucka , Montolivo, Bonaventura –Cerci, Bacca, Niang.
SAMPDORIA (4-3-1-2): Viviano – De Silvestri, Silvestre, Moisander, Regini – Carbonero, Fernando, Barreto – Soriano – Muriel, Eder.
-------------------------
Torino nie gram bo kurs jest zbyt niski wg mnie, a Bologna gra lepiej i to widać po wynikach, mecz może być na styku.
Niedziela w Serie A
Ktoś ma jakiś pomysł w ogóle na mecze niedzielne? Bo im dłużej patrzę na te zestawienie to tym trudniej o te typy.
@Richi podał propozycję na Genoę i wydaje się to w zasadzie jedna z lepszych propozycji na jutro, ale czy coś więcej macie? Ciekaw jestem bo na pierwszy rzut oka trudne te starcia się wydają, chyba, że ktoś czymś ciekawym natchnie to się rozważy
Zachęcam do dyskusji!