>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

14. kolejka Scottish Premier League

Status
Zamknięty.
fabregas 498

fabregas

Forum VIP

Kilmarnock - Dundee United
Typ: under 2,5✅✅✅ (1.75 w Bwin)

Kilmarnock znakomicie rozpoczął sezon ale nękany kontuzjami stracił wysokie miejsce i plasuje się obecnie na siódmej pozycji. Co więcej przegrał ostatnie pięć spotkań z czego trzy na własnym stadionie a to właśnie dzięki dobrej grze u siebie Killies zdobywają większość punktów. Z drugiej strony Dundee Utd to obok Old Firms jedyna drużyna z dodatnim bilansem bramkowym. W przeciwieństwie do Killie mieli słaby początek sezonu ale teraz grają bardzo dobrze, a co najważniejsze nie przegrywają spotkań.
Manager Craig Levein wykonuje dobrą robotę na Tannadice i nowy właściciel chce go zatrzymać w klubie na dłuższy czas. Dundee zawsze było znane z dobrej defensywy i szerokiej ławki napastników którzy stwarzają wiele sytuacji. Na to spotkanie gotowi są dwaj z nich Jon Daly i Warren Feeney ale niewykluczone że Levein postawi na Francisko Sandaze (6 goli) i O&#39;Donovana którzy dostają dobre oceny pomeczowe. Jak już pisałem Kilmarnock zmaga się z kontuzjami. Nie zagra na pewno napastnik Donovan Simonds. Wraca kilku zawodników którzy nie pojechali w środku tygodnia na Celtic Park ale wciąż brakuje 3-4 zawodników z pierwszej &quot;11&quot;.
Granie czystej dwójki na Dundee jest moim zdaniem troche ryzykowne ale ciekawie wygląda typ na under 2,5. Strzelenie bramki w meczu z Kilmarnock na wyjeździe nie jest łatwe i choć ostatnio ich forma nie jest najwyższa to dobra gra w defensywie może zapewnić im np bezbramkowy remis. Mój typ; under 2,5 bramki.​

fabregas 498

fabregas

Forum VIP

Hamilton Academical - Celtic Glasgow
Typ: 2 (-1)⛔⛔⛔ (1.65 w Bwin)
Beniaminek z Hamilton gra obecnie beznadziejnie. Spadli na ostatnią pozycję w lidze i nic nie wskazuje na to, że po niedzielnym meczu z Celtami ich sytuacja się zmieni. Co prawda ostatni mecz z Hearts nie był najgorszy, bo przez chwilę oglądałem to spotkanie, ale przy przeprowadzanych od czasu do czasu brakowało kogoś, kto postawi kropkę nad &quot;i&quot;. Dlatego podopieczni Billego Reida ponieśli kolejną porażkę. The Bhoys pomimo licznych kontuzji grają bardzo dobrze bo dość szeroka ławka zapewnia pewną płynność w zespole.
Podopieczni Gordona Strachana bardzo pewnie wygrywają spotkania w SPL. Duża zasługa w tym Nakamury który bardzo ożywił grę zespołu. Wciąż brak Artura Boruca, nie zagrają też: McGeady, Crosas, Hesselink i Loovens. Myślę, że jedynie za dwoma pierwszymi można płakać. Strachan świetnie wstawił do składu Scheridana, po za tym wraca Samaras, a za Aidena śmiało może gra np Maloney. Beniaminek nie może poszczycić się taką ławką i każda absencja to nie lada kłopot. Tym razem nie zagra napadzior: Lucas Atkis i obrońca Mark McLaughlin. Dobrych kilka kolejek temu manager Hamiltonu zaczął eksperymentować z ustawieniem i nie wychodzi to na dobre. Wciąż grają dwójką napastników i wydaje mi się, że obecne wyniki nie zmienią się dopóki nie wrócą do pierwotnego ustawienia z jednym wysuniętym napastnikiem.
Biorąc pod uwagę formę obu zespołów ten handicap wydaje się dobrą propozycją. W pierwszym meczu na Celtic Park gospodarze wygrali 4:0. Ostatnie spotkania również świadczą o niezłej dyspozycji Celtów. Spodziewam się łatwego zwycięstwa gości bo jak nie teraz to kiedy i jak nie tu, to gdzie.;-)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom