Powyżej próba analizy piątkowego meczu...
Od siebie dodam składy przewidywane na dzisiejsze spotkanie
Nice : Hassen - Genevois, Baysse,
Le Marchand, Pied - Seri, N. Mendy, Koziello - Ben Arfa - Germain, A. Mendy.
Lyon : Lopes - Rafael, Gonalons, Yanga-Mbiwa, Morel - Ferri, Tolisso, Darder - Valbuena - Beauvue, Lacazette.
Nicea zaskoczenie pozytywne tego sezonu, świetnie gra Ben Arfa. Ależ szkoda, że on przez tyle lat rozmienił swój talent na drobne...
Lyon ciągle walczy, walczy z brakiem skuteczności, bo mało tych goli strzelają ogólnie, ale też bardzo mało tracą bo tylko 7.
Chętnie bym posłuchał Waszych opinii na temat takich meczów jak
Troyes - Lille
Typ: Poniżej 2,5 gola @ 1,56 Uni.bet1:1
Under znowu ? ????
Oglądając mecz Lille under to chyba pewka. Bilans bramek 7:8 po 12 kolejkach i undery kontra overy w stosunku 12-1 hehe.
Troyes zresztą nie lepsze bo jeszcze mniej goli strzelili! Ledwo 6.
Saint Etienne - Ol. Marsylia
Typ; Obie strzelą? TAK @ 1,80 ComeOn0:2 Wielka Marsylia!
Zdecydowanie mecz tej serii gier wg mnie, uznane marki naprzeciw siebie. Owszem Marsylia ciągle zawodzi, ciągle coś nie tak w ich grze, ale mam wielki sentyment to tego klubu, życzę im jak najlepiej, stać ich notabene na wszystko. Mogą zagrać dobre zawody jak w Paryżu i przgerac, mogą zagrać słabo i wygrać, rożnie to bywa.
Marsylia strzela ostatnio na wyjazdach systematycznie, mając szybkich graczy z przodu jak Allesandrini czy Cabella powinno w kontrach być łatwiej, a też Batshayui strzela tych goli sporo.
Wiadomo Zieloni u siebie mocni, ale jednak widzę gole w tym meczu.
Ciekaw jestem Waszych propozycji na ten temat.
@Nole, @anttys co Wy na to?
Lorient - Paris SG
Do tego meczu tylko dodam, że PSG jutro bez Davida Luiza, Marco Verrattiego i Javiera Pastore.
Ponadto polecam ciekawy tekst o PSG ->
http://vivelaligue1.pl/ofiary-bogactwa-psg/