>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

14 Kolejka Lique1 20.11-22.11.2015

Status
Zamknięty.
majkeloo 10

majkeloo

Użytkownik
20.11.2015, godzina: 20:30
Nice - Lyon BTS @1.75 (kurs z sts)
Myślę, że to rozwiązanie w tym meczu będzie bardzo dobrym pomysłem Nice bardzo dobrze sobie radzi ostatnio 1:0 z Marsylia co prawda zdarzyła im się porażka z Nantes ale tam również strzelili bramkę. Lyon drugie miejsce w Ligue 1, 25 pkt strata do pierwszego PSG dość duża bo 10 punktów ale za plecami już mają Caen więc będzie im zależało na wygranej a do tego potrzebna jest bramka w lidze mistrzów radzą sobie gorzej chociaż na wyjeździe w Rosji udało im się ukuć bramkę, która strzelają raczej co mecz. Liczę na wyrównany mecz i dużo bramek. W tym roku gdy spotkali się w Lyonie padł wynik 1:2 dla przyjezdnych ogólnie H2H bardzo często padały bramki dla obu zespołów. Jeśli miałbym typować wynik to 1:2 dla Lyonu ale to się okaże wieczorem.

Jeśli przydała się analiza
Kliknij +dzięki​

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Powyżej próba analizy piątkowego meczu...

Od siebie dodam składy przewidywane na dzisiejsze spotkanie

Nice : Hassen - Genevois, Baysse, Le Marchand, Pied - Seri, N. Mendy, Koziello - Ben Arfa - Germain, A. Mendy.
Lyon : Lopes - Rafael, Gonalons, Yanga-Mbiwa, Morel - Ferri, Tolisso, Darder - Valbuena - Beauvue, Lacazette.

Nicea zaskoczenie pozytywne tego sezonu, świetnie gra Ben Arfa. Ależ szkoda, że on przez tyle lat rozmienił swój talent na drobne...
Lyon ciągle walczy, walczy z brakiem skuteczności, bo mało tych goli strzelają ogólnie, ale też bardzo mało tracą bo tylko 7.

Chętnie bym posłuchał Waszych opinii na temat takich meczów jak

Troyes - Lille
Typ: Poniżej 2,5 gola @ 1,56 Uni.bet
✅1:1

Under znowu ? ????
Oglądając mecz Lille under to chyba pewka. Bilans bramek 7:8 po 12 kolejkach i undery kontra overy w stosunku 12-1 hehe.
Troyes zresztą nie lepsze bo jeszcze mniej goli strzelili! Ledwo 6.

Saint Etienne - Ol. Marsylia
Typ; Obie strzelą? TAK @ 1,80 ComeOn
⛔0:2 Wielka Marsylia!:cool:

Zdecydowanie mecz tej serii gier wg mnie, uznane marki naprzeciw siebie. Owszem Marsylia ciągle zawodzi, ciągle coś nie tak w ich grze, ale mam wielki sentyment to tego klubu, życzę im jak najlepiej, stać ich notabene na wszystko. Mogą zagrać dobre zawody jak w Paryżu i przgerac, mogą zagrać słabo i wygrać, rożnie to bywa.
Marsylia strzela ostatnio na wyjazdach systematycznie, mając szybkich graczy z przodu jak Allesandrini czy Cabella powinno w kontrach być łatwiej, a też Batshayui strzela tych goli sporo.
Wiadomo Zieloni u siebie mocni, ale jednak widzę gole w tym meczu.

Ciekaw jestem Waszych propozycji na ten temat. @Nole, @anttys co Wy na to? ;)

Lorient - Paris SG

Do tego meczu tylko dodam, że PSG jutro bez Davida Luiza, Marco Verrattiego i Javiera Pastore.
Ponadto polecam ciekawy tekst o PSG -&gt; http://vivelaligue1.pl/ofiary-bogactwa-psg/

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Ciekaw jestem Waszych propozycji na ten temat. @Nole, @anttys co Wy na to?
Z mojej strony napiszę jutro szersze analizy... ???? Z pewnością mecz St. Etienne z Marsylią będzie bardzo ciekawy do oglądania...pachnie golami.
Myślałem nad grą w stronę Lyonu w dzisiejszym meczu, ale jednak odpuszczam ten mecz...Dla mnie może być dziś równie dobrze 0:0. Jakbym miał dzisiaj coś postawić na siłę to zagrałbym X2.

A 39

anttys

Użytkownik
@robson United wieczorem dam znać co i jak ???? bo zaraz mecz już a też już zaczynam poszukiwania na jutro.
Na szybko co do kartek w Nice over 3,5 po 1,61 jak kolega wyżej wspomniał wchodzę dość mocno. Linia bardzo niska, myślę że powinni pokryć na kompletnym luzie.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Lorient - PSG
Co prawda nadal żałoba jest we Francji jednak liga gra normalnie i wczoraj Nicea zdemolowała zespół Lyonu, Dzisiaj swoje spotkanie rozgrywa lider z PSG który ma przewagę 10pkt nad wspomnianym Lyonem, w spotkaniach bezpośrednich pomiędzy Lorient a PSG prowadzą pewnie Paryżanie którzy wygrali ostatnie pięć spotkań z rzędu. W zespole gości na murawie nie zobaczymy dzisiaj Marco Verrattiego, Marquinhosa. Lorient natomiast Waris i Lautoa. PSG ma niesamowitą ofensywę między innymi Zlatan, Moura czy Di Mariia natomiast w obwodzie pozostaje zawsze Cavani.
Lorient: Lecomte - Gassama, Kone, Toure, Goff - Jouffre, Ndong, Abdullah, Guerreiro - Waris, Moukandjo.
PSG: Trapp - Aurier, Silva, Luiz, Kurzawa - Rabiot, Motta, Matuidi - Di Maria, Ibrahimović, Moura
Zwycięstwo PSG @@ 1.45 Otobet ✅ ✅

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Przeglądam jutrzejsze spotkania Ligue 1 i odnoszę wrażenie, że są to mecze wyjątkowo ciężkie do typowania. Składy są dość mocno osłabione, dużo kontuzji...jakaś dziwna kolejka. Dzisiaj Lyon został zdemolowany przez Nice, która zaczyna mi powoli imponować. Rośnie w siłę ciekawa ekipa.
Tak jak Robson wyżej napisał mecz Troyes z Lille to takie spotkanie na szczycie od dołu tabeli. Ekipy, które grają piłkę tak koszmarnie statyczną, że oglądać tego nie sposób...
W meczach h2h między nimi, które odbyły się w Troyes tylko raz w historii padł over 2,5 gola. Myślę, ze to dobry pomysł szukać tutaj underu.
Ja spróbuję jutro zagrać taką kombinację.
Bastia - Ajaccio over 1,5 gola
Monaco - Nantes over 1,5 gola Kolejny under u siebie na boisku :/ Co za minimaliści...
AKO @ 2.00 ! Fortuna

W sumie wychodzi z tego przyjemny kurs. Monaco mimo, że kontuzjowane to stać jutro na dwa gole. Spotkanie jest ciekawe, bo ekipy ze sobą bezpośrednio sąsiadują w tabeli. Statystycznie patrząc, a na tym w tym przypadku dość mocno opieram typ Monaco nie zdarzyło się od bardzo dawna, aby 3 razy pod rząd na własnym podwórku zdarzył się under 1,5 gola. W ostatnich dwóch spotkaniach w Monaco padł tylko 1 gol. Według mnie Nantes to ekipa, która jest całkiem mocna i spokojnie ich stać na gola. Może to być ciekawy overowy mecz. Opcja 1,5 gola mnie przekonuje. Goście ostatnio przegrali w Montpelier co było dla mnie niespodzianką. Jutro moim zdaniem powalczą o jakieś punkty.
Drugi mecz to Bastia z Ajaccio. Goście po fatalnym początku sezonu jakby się obudzili i wygrali 3 ostatnie mecze. Mimo wszystko zajmują 18 miejsce w tabeli. Bastia również przed przerwą zanotowała zwycięstwo i remis po długiej serii porażek. Myślę, że w tym meczu padną spokojnie dwa gole.

martins20 74

martins20

Użytkownik
Guingamp - Tolouse

Obie ekipy nie zachwycają. Dla mnie jednak gospodarze grają lepiej, szczególnie w meczach u siebie. Seria trzech remisów u siebie, trochę mnie zniechęciła, ale w meczach tych byli stroną przeważającą (na podstawie statów). Mecz na przełamanie dla mnie bardziej dla gospodarzy.

&quot;Żeżą&quot; HW @2,1 fortuna 2/10

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Tak jak Robson wyżej napisał mecz Troyes z Lille to takie spotkanie na szczycie od dołu tabeli. Ekipy, które grają piłkę tak koszmarnie statyczną, że oglądać tego nie sposób...
W meczach h2h między nimi, które odbyły się w Troyes tylko raz w historii padł over 2,5 gola. Myślę, ze to dobry pomysł szukać tutaj underu.
W kontekście typu jeszcze bardzo ważna kwestia o której nie wspomniałem wyżej.
Otoż Lille dziś bez swojego najlepszego gracza bo Boufal obejrzał czerwo w poprzedniej kolejce i dziś pauzuje! Ponadto Obbadi też ważny gracz w drugiej linii Lille nie zagra, do tego jeszcze Beria.

Troyes : Bernardoni - Martins Pereira, Saunier, Mavinga, M.Dabo - Ayasse, Pi - Darbion, Nivet (cap), Karaboué - Jean
Lille : Enyeama - D.Sidibé, Civelli, Basa, Soumaoro - Balmont, Mavuba (cap), M&#39;Bemba - Benzia, Guirassy, Bauthéac

Po długiej kontuzji za to wraca Marvin Martin. Wczoraj fajny materiał o nim oglądąlem, Odkąd przybył do Lille to z powodu kontuzji nie zagrał ok 50 meczów! Opuścił jakoś 350 dni bo tyle musiał sie leczyć, były to rożne urazy, miesień, stopa, kolano itp.

A 39

anttys

Użytkownik
Robson ten under wygląda OK, co do OM zaufałem im w spotkaniu z Nice. Nie potrafili nawet strzelić gola na własnym terenie. Więc ja grałbym wszystko w stronę ASSE bo OM to naprawdę dno i metr mułu.
Na dziś niestety bez analizy :
Lorient-PSG btts kurs 1,90 ✅✅✅

szkarlatny 1,2K

szkarlatny

Użytkownik
AS Saint-Etienne - Olympique Marseille over 3,5 kartki (azjan) 1,85 bet365 3/10 ⛔⛔⛔ 2 kartki

• spotykają się zespoły w podobnej formie w ostatnich tygodniach, St. Etienne zdobyło 6 a Marseille 7 punktów w ostatnich 5 kolejkach, gospodarze są typową drużyną własnego boiska, na nim mogą z każdym wygrać, goście na pewno podejmą to wyzwanie gdyż coraz lepiej wychodzi im gra na wyjazdach, spodziewam się zaciętego spotkania
  • gospodarze mają śr. 1,7 kartki/mecz i śr. 12,2 fauli/mecz u siebie, natomiast goście śr. 3,1 kartki/mecz i śr. 15,8 fauli/mecz
  • większość meczy między tymi zespołami na tym stadionie obfitowała w kartki
  • sędziuje pan Fredy Fautrel , będzie to jego 4 mecz pomiędzy St. Etienne a Marseille, w 2/3 pokrył over 3,5 liczę że dzisiaj polepszy tą statystykę, w tym sezonie prowadził już 6 spotkań w Ligue 1 i w 4 pokazał co najmniej 4 kartki

Jeżeli typ był to podbij reputę klikając w dzięki temu wiem że misja wykonana

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom