Monaco - Marseille
Monaco -1 AH ::: 2,19 ::: 1/3 Pinek
O Monaco w tym sezonie pisałem już nie raz, w ogóle to
Ligue 1. w tym sezonie wygląda ciekawie, a przede wszystkim na razie w rundzie jesiennej. Do walki o tytuł włączyła się nieoczekiwanie Nicea, świetnie gra Monaco, jak i PSG.
Fakty są jakie są czyli Monaco w tym sezonie jeszcze nie przegrało u siebie meczu, zanotowali tylko 2 remisy z Leverkusen 1:1 pod koniec września i Guningamp w sierpniu. Pozostałe mecze wygrali dość pewnie. 6:0 z Nancy, 6:2 z Montpellier, czy na wyjeździe 0:3 z Lorient czy 0:7 z Metz.
"OM" jak na razie to typowy średniak, 11 miejsce w lidze, wyniki mieszane, sporo remisów. Tak dla porównania ataku Monaco, to gospodarze wbili 39 bramek, czyli 3 razy więcej niż OM. PSG ma 26 strzelonych, a Nicea 25.
Monaco nadal na fali, w tygodniu grali w
LM, pokonali Tottenham 2:1, więc forma nadal dopisuje i moim zdaniem trzeba to typersko wykorzystać. Gram z handicapem, bo jak już wyżej wspomniałem Monaco potrafi rozstrzelać swoich przeciwników dość wysoko.
Ostatnio po wejściu z ławki rezerwowych Falcao, od razu wyszli na prowadzenie. Mam nadzieję, że trener wystawi go dzisiaj od 1 minuty bo facet robi różnicę w ataku. Kamil Glik ma na koncie już 3 bramki.
Wynik: