>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

14. kolejka Ligue 1 [ 21.11 - 23.11.2014 ]

Status
Zamknięty.
matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik

Rozkład jazdy oraz kursy na 13 kolejką Ligue1 ! (Bet365):

Zapraszam typerów do wyrażania opinii na temat powyższych meczy. Piszcie swoje analizy , przemyślenia tylko pamiętajcie , że posty nic nie wnoszące będą usuwane!

yuura 262

yuura

Użytkownik
Nie zaskoczę nikogo mówiąc, że Lyon w dzisiejszym spotkaniu jest faworytem i powinien fajnie poradzić sobie z Bastią. Do spotkania niewiele czasu więc będę się streszczać. Historia po stronie gości, bowiem z pięciu ostatnich meczów na przestrzeni dwóch ostatnich lat to Lyon wygrywał aż 4, z czego wyniki jakie padały to 4:1, 3:1, 5:2, 0:2 i ten mecz przegrany to 4:1. Widzimy więc, że w tych spotkaniach padało dużo goli. Gospodarze przeplatają wygrane z porażkami ale dopiero od jakiegoś czasu zaczęli zdobywać punkty, ale punkty te zdobywane są raczej ze średniakami, a nie drużynami które notują już sześć zwycięstw z rzędu. Bastia u siebie słaba, dopiero 15 pozycja i bilans 2-3-2, zaś goście niby dużo nie lepsi ale wydaje mi się, że wpływ na to miał słaby początek sezonu. Ostatnim elementem o jakim chciałbym powiedzieć jest chyba ten najważniejszy w taktyce trenera Olympique - Lacazette. Gość strzela właściwie na zawołanie, dziś również powinien coś ukuć. Dobra oto propozycje ode mnie:
Lyon @2.05
Powyżej 2.5 @2.1
BTS @1.83
Powyżej 2.5 &amp; BTS @2.5
Lacazette strzeli i Dokładny wynik: 2:1 (dla Lyonu) @14 (kursy z Bet365)

⛔ odważnie pograłem i cóż nie opłaciło się ???? Pozdrawiam

daniel-7 888

daniel-7

Użytkownik
FC Nantes - AS Saint-Etienne 1 @2,70 ⛔ 0:0
Kurs aż ocieka tłuszczem można powiedzieć. Mam na niego taką ochotę, że aż nie potrafię się oprzeć. Moim zdaniem, to mecz z gatunku 50/50, i szanse są wyrównane. Natomiast wysoki kurs i parę atutów o których napisze sprawiają, że wolę pograć w stronę Nantes.
Ogólnie bardzo mi się podoba gra Kanarków w tym sezonie. Bardzo solidna, twarda gra w obronie daje wymierne efekty. Ekipa ormiańskiego trenera Zakariana może pochwalić się najmniejszą liczbą straconych bramek w tym sezonie! Zaledwie 9 straconych w 13 kolejkach, co daje fantastyczną średnią 0,7 bramki na mecz (wynik godny polskiego prezesa Waldemara Kity ;)). Piąte miejsce w tabeli, zaledwie 2 porażki - lepsze w tej statystyce jest tylko PSG. To ważne, bo problemem ASSE w tym sezonie jest zdobywanie bramek. 13 - dokładnie tyle samo co Nantes ale przy większych stratach z tyłu. Ogólny bilans +1 wielkiej chluby zielonym nie przynosi. Zwłaszcza że nieobecny dzisiaj będzie Melvut Erding, relacyjnie najlepszy napastnik Saint-Etienne. Zastępuje go Ricky van Wolfswinkel - dobry strzelec, lecz uzależniony od podań. Nantes potrafi jednak zaryglować środek pola i odcinać niebezpieczeństwo już na tym etapie konstruowania akcji. ASSE w środku zagra prawdopodobnie trójką Clement - Corgnet - Lemoine. Zestaw tyle solidny co niezbyt kreatywny (zawieszony jest Diomande).
Ważną sprawą jest atut własnego boiska. Nantes u siebie wyjątkowo nie lubi gubić punktów. W tak wyrównanym meczu to może mieć kluczowe znaczenie.
W Nantes brak wielkich gwiazd - jest solidny kolektyw. Twardziel Vizcarrondo dowodzi defensywą na którą patrzy się naprawdę przyjemnie. Młody Veretout zapewnia trochę polotu w środku pola, Bessat i Gakpe potrafią szarpnać skrzydłem. Naprawdę, piąte miejsce tej ekipy to nie przypadek.
W meczu piątej z siódmą, na boisku gospodarzy zwycięstwo Nantes nie będzie żadnym zaskoczeniem.

pietras-pl 269

pietras-pl

Użytkownik
Marsylia - Bordeaux X2 @ 2.30 Bet365 ⛔
Po tym kursie się skusiłem. Mecz dwóch drużyn z czołówki tabeli, Bordeaux w gazie- 3 zwycięstwa z rzędu. Nie wydaje mi się, by byli na tak straconej pozycji jak wskazują na to kursy bukmacherów. Marsylia na 4 ostatnie mecze- 3 porażki. Forma mocno w kratkę. Co prawda atut własnego boiska jest tu dość znaczący, ale goście wyjdą mocno zdeterminowani, aby zbliżyć się w tabeli do ich dzisiejszych rywali. Teraz tracą 4 oczka, po ew. zwycięstwie byłby to już tylko punkt. Nie odpuszczą, moim zdaniem po tym kursie warto zaryzykować.

polishvodka 57

polishvodka

Użytkownik
Marsylia - Bordeaux
Over 9,5 rzutów rożnych 1,72 Bet365 ✅
Ov 10 (azjan) 1,975 Bet365
✅

Dzisiejszego wieczoru Marsylia gra z Bordeaux a linia na rożne wydaje się dosyć niska.
Od czasu kiedy Marsylie przejął Marcelo Bielsa drużyna gra co najmniej dobrze,ich gra w dużej mierze opiera się na ataku skrzydłami dzięki czemu nabijają sporo rożnych, Bordo też jest niezłą drużyną i myślę że 3-4 rożne też powinna dorzucić (np w meczu z PSG nabili 4), Marsylia musi atakować jeśli myśli o wysokiej lokacie (na myślenie o mistrzostwo jeszcze trochę za wcześnie) bo PSG goni, zwłaszcza u siebie muszą wygrywać jeśli na coś liczą, zresztą u Bielsy nie ma kompromisów, jego drużyny zawsze atakują, nigdy nie grają zachowawczo.

Poniżej statystyki rzutów rożnych z ostatnich pięciu meczy:

Marsylia:
Caen 4 - 9 Marseille
Marseille 9 - 3 Toulouse
Lyon 3 - 3 Marseille
Marseille 9 - 2 Lens
Paris SG 6 - 8 Marseille

Bordeaux:
Reims 6 - 4 Bordeaux
Bordeaux 5 - 6 Caen
Paris SG 5 - 4 Bordeaux
Bordeaux 4 - 9 Toulouse
Lens 6 - 2 Bordeaux

Myślę że jedynym zagrożeniem może być nastawienie się Żyrondystów tylko i wyłącznie na obronę, ale myślę że Marsylia, grając u siebie będzie napierać na tyle intensywnie że w skrajnym przypadku jest w stanie sama pokryć linię.

Otrzymane punkty reputacji: +14
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom