>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

14. kolejka Eredivisie/15. Jupiler Pro League (25 - 27.11)

Status
Zamknięty.
pirelli 739

pirelli

Forum VIP
Kursy z Bwina

Już w dniu jutrzejszym kolejna kolejka zmagań w holenderskiej Eredivisie oraz belgijskiej Jupiler League. Aczkolwiek chyba najciekawiej zapowiadają się dopiero spotkania niedzielne. W Eredivisie w niedzielne popołudnie Twente podejmuje trochę dołujące ostatnio Vitesse. Z kolei w w Jupiler League w niedzielny wieczór Gent zagra z Genkiem, który już może się skupić na walce o ligowe punkty, gdyż w rozgrywkach europejskich jak widać było w tym tygodniu nie &quot;poszaleli&quot;
Zapraszam do wspólnych komentarzy i dyskusji.

P 37

piotreklyon

Użytkownik
AZ vs Utrecht

Typ - powyżej 2,5 bramki
Bukmacher - Betgun
Kurs - 1,45
Możemy być świadkami bardzo emocjonującego meczu, głównie ze względu na bardzo ofensywną i otwartą grę gości. W czterech ostatnich meczach Utrechtu padały conajmniej 4 bramki a w meczu z Ajaxem kibice zobaczyli aż 10 goli a spotkanie zakończyło się wynikiem 6-4. AZ również nie jest drużyną która lubi się bronić. Na własnym stadionie gospodarze dzisiejszego meczu zdobyli aż 17 bramek w 6 spotkaniach. Również w ostatnim meczu tych drużyn padło wiele bramek a Utrecht wygrał aż 5-1. AZ napewno będzie chciało się zrewanżować za tak wyską porażkę a patrząc na formę aktualnego lidera nie powinno być to trudne. Moim zdaniem zapowiada się wysokie zwycięstwo gospodarzy, choć przy otwartej grze z obu stron nie zdziwie się, że i Utrecht zdobędzie w tym meczu bramkę.

Ostatnie mecze AZ:
2011-11-06 AZ - ADO Den Haag 3-0
2011-10-30 Heracles Almelo - AZ 0-1
2011-10-23 AZ - Roda JC 1-0
2011-10-15 Ajax - AZ 2-2
2011-10-02 VVV Venlo - AZ 1-3

Ostatnie mecze Utrechtu:
2011-11-20 ADO Den Haag - FC Utrecht 2-2
2011-11-06 FC Utrecht - Ajax 6-4
2011-10-30 NEC - FC Utrecht 3-1
2011-10-22 FC Utrecht - SC Heerenveen 1-4
2011-10-15 PSV Eindhoven - FC Utrecht 1-0

Ostatni mecz pomiędzy tymi drużynami:

2011-05-15 13:30 FC Utrecht - AZ 5-1

zonovsky 54

zonovsky

Użytkownik
@up nice! ;)
St. Truiden - Leuven
Od kiedy mam w abonamencie TV SportKlub zacząłem oglądać Jupiler Pro League. Jakby tak spojrzeć na tabelę to od razu widać, że oba klub prezentują się tragicznie. Goście nawet zajmują lepszą pozycję, widać było po wcześniejszych kursach, że St.Truiden nie jest takim murowanym faworytem. Wcześniej na kurs wynosił nawet 2.40 w Bwinie. Żałuję, że dopiero wczoraj wieczorkiem postawiłem na gospodarzy. Złapałem 2.00 na Expekcie. St. Truiden potrzebuje punktów. Sezon w pełni, a oni kręcą się w okolicach strefy spadkowej. Gdzie zdobywać punkty jak nie u siebie z rywalem, który jest jak najbardziej w zasięgu? Kluczową postacią będzie Irańczyk Ghoochannejhad. W tym sezonie zdobył już 9 goli i wyraźnie odstaje poziomem od reszty zespołu. Zobaczymy raczej nudny mecz, ale po co emocje, skoro kaska wpada do kieszeni? ????
Moje typy:
Sint Truiden @ 1.87 Pinnacle✅
Dokładny wynik 2:0 @ 11.00 Unibet⛔ Prawie, prawie, 2:1

Otrzymane punkty reputacji: +1
patryk23 47

patryk23

Użytkownik
Belgia Jupiller League 2011/12
Spotkanie : Cercle Brugge-Lokeren
Dyscyplina: Belgia Jupiler League
Typ:1
Kurs:2,00
Bukmacher :

Analiza:
Dzisiejszego dnia o godzinie 20.00 w Belgii zostanie rozegrane spotkanie miedzy Cercle Brugge-Lokeren. Moim faworytem jest tutaj drużyna gospodarzy która po 14 spotkaniach znajduje się na 4 pozycji z 26 punktami. U siebie ta drużyna spisuję się bardzo dobrze na 7 meczy 4 wygranych i 3 remis. Lokeren po 14 spotkaniach znajduję się na 10 pozycji w tabeli z 16 punktami na koncie. Lokeren na wyjazdach spisuje się przeciętnie ma 3 zwycięstwa 2 remisy i 2 porażki. W ostatnich 5 meczach 2 wygrywali 2 razy remisowali i 1 razy oddawali punkty drużynom przeciwnym. Sądzę że w tym meczu Cercle Brugge dopnie swego i pokonają gości oraz wrócą na 3 miejsce które mieli przed wczorajszym spotkaniem Standardu z Mechelen.

K 23

kajzer

Użytkownik
Waregem-Anderlecht

Typ:2
Kurs:1.67

Po dłuższej przerwie postanowiłem wybrać coś z ligi belgijskiej, gdzie zainteresował mnie mecz pomiędzy Waregem a Anderlechtem. Oczywiście zdecydowanym faworytem tego spotkania będą goście, którzy walczą o mistrzostwo jak na razie są na dobrej drodze bowiem zajmują pierwszą lokatę, którą dają im 32 punkty. Gospodarze natomiast są drużyną, których głównym celem będzie utrzymanie, aktualnie są na odległej aczkolwiek bezpiecznej 13 pozycji, jak dotąd uzbierali oni 13 oczek. Jak widać obydwie ekipy dzieli prawdziwa przepaść w ligowej tabeli i myślę, że podobnie będzie na boisku ponieważ Anderlecht jest drużyną zdecydowanie lepszą i w wyższej formie, w 5 ostatnich spotkaniach zdobyli oni aż 12 punktów, zaś Waregem w tej samej liczbie meczów jednie 3 oczka. Myślę, że warto postawić na to spotkanie ponieważ kurs jest zaskakująco wysoki jak na spotkanie mające tak zdecydowanego faworyta.
http://www.injurytable.com/

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Waregem-Anderlecht

Typ:2
Kurs:1.67

Po dłuższej przerwie postanowiłem wybrać coś z ligi belgijskiej, gdzie zainteresował mnie mecz pomiędzy Waregem a Anderlechtem. Oczywiście zdecydowanym faworytem tego spotkania będą goście, którzy walczą o mistrzostwo jak na razie są na dobrej drodze bowiem zajmują pierwszą lokatę, którą dają im 32 punkty. Gospodarze natomiast są drużyną, których głównym celem będzie utrzymanie, aktualnie są na odległej aczkolwiek bezpiecznej 13 pozycji, jak dotąd uzbierali oni 13 oczek. Jak widać obydwie ekipy dzieli prawdziwa przepaść w ligowej tabeli i myślę, że podobnie będzie na boisku ponieważ Anderlecht jest drużyną zdecydowanie lepszą i w wyższej formie, w 5 ostatnich spotkaniach zdobyli oni aż 12 punktów, zaś Waregem w tej samej liczbie meczów jednie 3 oczka. Myślę, że warto postawić na to spotkanie ponieważ kurs jest zaskakująco wysoki jak na spotkanie mające tak zdecydowanego faworyta.
Do 83 minuty gospodarze wygrywali 2:0.
W 84 minucie gola na 2:1 strzelił Wasilewski.
W 86 minucie zrobiło się 2:2.
W 88 minucie 2:3 dla Anderlechtu.
Anderlecht w 4 minuty strzelił 3 gole !
Niesamowity mecz. Polecam skrót:
----&gt; Waregem - Anderlecht &lt;----

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom