>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

14. kolejka Bundesligi (27-29.11.2015)

Status
Zamknięty.
valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Darmstadt - Koln Typ: Koln -0.5 AH @ 2.61 Pinnacle
Daleki jestem od deprecjonowania dokonań beniaminka z Darmstadt, jednak w ostatnich tygodniach beniaminkowi wyraźnie zaczęło brakować świeżości, przez co kolejne porażki posypały się niczym z rogu obfitości. Darmstadt gra dosyć prosty futbol. Jest to taka uproszczona wersja Borussii Dortmund z czasów Kloppa, gdyż opierają swoja grę na błyskawicznych kontratakach. Dzisiaj o takowe może być dosyć trudno, albowiem ich rywalem jest FC Koln, które słynie z dosyć zachowawczej gry i bardzo dużej obrony. Dlatego też w dzisiejszym spotkaniu nie spodziewam się zbyt wielu bramek tym niemniej kursy w okolicach @ 1.60 uważam dalece niesatysfakcjonujące. O wiele korzystniej prezentuje się zwycięstwo FC Koln, które mając na uwadze dysproporcje dzielące oba klubu wydaje mi się równie wielce prawdopodobne. Stołeczni po porażce z Hannoverem, która zawdzięczali głównie arbitrowi oraz planowej wpadce z Bayernem od trzech starć są niepokonani, tracąc w nich jedynie jedną bramkę podczas wyjazdowego zwycięstwa w Leverkusen. Dla porównania Darmstadt przegrywał w tym czasie z Ingolstadt, czy Stuttagertem.

objection 34

objection

Użytkownik
Hoffenheim – Borussia Mönchengladbach
  • B. Monchengladbach DNB @1,66 /Unibet [ZWROT]
  • B. Monchengladbach @2,30 /Unibet ⛔

Myślę, że tutaj nie ma co kombinować. Trzeba wykorzystać to, że po fatalnym początku sezonu jaki zaliczyła Borussia od pewnego momentu cały czas są w szczytowej formie. Ostatni raz w lidze przegrali z Köln, a miało to miejsce we wrześniu. Od tego czasu już sporo minęło, a drużyna pod wodzą Schuberta dwukrotnie urwała punkty Juventusowi, pokonała Manchester City, a w ubiegłym tygodniu gładko wygrali z Sevillą. Co do występów ligowych nie będę się rozpisywał - możecie to sobie sprawdzić - zwycięstwa z Wolfsburgiem, Schalke i Herthą na wyjeździe trzema bramkami! Raffael i Xhaka podobnie jak sezon temu ciągną na przód drużynę z Mönchengladbach. Co do Hoffenheim to tabela mówi wszystko. Ostatnie miejsce, bez stylu, bez perspektyw, u siebie jeszcze nie wygrali. W tym sezonie zanotowali jedno zwycięstwo z równie słabiutkim Augsburgiem. Sam Volland tego wózka nie pociągnie, chociaż sam już od jakiegoś czasu jest bez formy. Jeśli ten kryzys potrwa dłużej mogą na zimę zagościć w strefie spadkowej i święta nie będą już takie przyjemne. Nie ma się co wahać, tylko brać ładne kursy, póki nie pospadały.

oli12300 553

oli12300

Użytkownik
Bayern - Hertha
Bayern - Czyste konto - TAK
1.50 / Bet365
Moim zdaniem tutaj nie ma co się zastanawiać, w prawdzie Hertha jest na 4 miejscu w lidze, ale z Bayernem nie ma najmniejszych szans, bo znając grę podopiecznych Guardioli to oni zapewne będą ciągle grać na połowie przeciwnika, a jeśli pójdzie jakaś kontra ze strony gości, to zapewne nic z tego nie będzie. Kurs co prawda niski, ale do dubla w sam raz.
Bayern - Hertha 2:0, Zadanie wykonane.

Otrzymane punkty reputacji: +6
mat77 158

mat77

Użytkownik
Augsburg-Wolfsburg 2 @2.2 ⛔⛔⛔, Wolfsburg dnb @1.5 ZWROT

Sytuacja analogiczna jak w wyżej opisywanym spotkaniu &#39;&#39;Wieśniaków&#39;&#39; ze &#39;&#39;Źrebakami&#39;&#39;.Gospodarz to dopiero 17 ekipa w lidze, natomiast goście to poważni kandydaci do walki o wicemistrzostwo(mistrzostwo zaklepane oczywiście przez Bayern)Ostatnie spotkania z Werderem(6:0) czy CSKA(2:0) pokazały, że &#39;&#39;Wilki&#39;&#39; są w formie.Co prawda Augsburg miewa też mecze w których potrafi rozbić rywala (jak to miało miejsce np. w ostatniej ligowej kolejce z VFB 4:0) Jednak Wolfsburg to co najmniej klasa wyżej i patrząc na ich potencjał, kurs 2.2 to mała promocja którą można wg mnie pobrać.Dla mniej odważnych opcja bez remisu też całkiem spoko do dubla lub x2 @1.3 ✅✅✅ na przykład do spółki z Mynszen/x.

szkarlatny 1,2K

szkarlatny

Użytkownik
Hannover - Ingolstadt
over 4 kartek (azjan)
1,80 bet365 2/10 ✅✅✅

• sędziuje Tobias Stieler, całkiem niezły sędzia jeśli chodzi o kartki jak na niemieckie warunki, jest dość przewidywalny, w tym sezonie ma śr. 3,6 kartek/mecz, nie jest to może jakaś wysoka średnia ale w meczach w których powinien pokazać większą ilość kartek - robił to, liczę że dzisiaj także tak będzie
  • gospodarze bardzo słabo zaczęli sezon, u siebie grają wręcz tragicznie na możliwych 18 pkt zdobyli ledwo 3 pkt, są jedno z najczęściej faulujących drużyn u siebie w lidze mają śr. 15,7 fauli/mecz, natomiast goście to jedna z najlepszych drużyn na wyjazdach, osiągnęli to swoją nieustępliwością i walką przez 90 minut, Ingolstadt na wyjazdach ma śr. 15,7 fauli/mecz
  • Hannover śr. 2,2 kartki/mecz u siebie, Ingolstadt śr. 3,1 kartki/mecz

Jeżeli typ był to podbij reputę klikając w dzięki temu wiem że misja wykonana

Otrzymane punkty reputacji: +1
S 0

slaw.nh

Użytkownik
Mecz : Hoffenheim - M.Gladbach
Typ : 2 / X2
Kurs : (kolejno) 2.25 / 1.32
Buk : STS

Już na temat tego meczu dość sporo powiedziane lecz z racji własnego uzasadnienia uważam ze zespół wieśniaków leży gościom ostatnie dwa mecze to 2/7 BR. Do tego myślę ze po meczu LM są rozpedzeni i przy marnej skuteczności gospodarzy remis w tym meczu będzie dla nich porażka. Co do gospodarzy to jedynym zdaje się atutem może być własny teren na którym raczej remisuja i Volland ale on sam bez wsparcia przy obecnej dyspozycji wiele nie zdziała.
Pozdrawiam
po meczu 3:3 ;-)

Z 33

zerku

Użytkownik
Witam. 2 typy ode mnie na szybko.

Hoffenheim - gladbach
Gladbach wygra - 2.25 @bet365⛔⛔ 3:3

Krótko - gladbach w formie wygrywa ciągle są bardzo dobra i zgrana drużyna co udowodnili po raz klejny w Lm.

Bayern - Hertha berlin

Muller strzeli -1.72 ✅✅

Warto zagrać. ..na szpic Lewandowski, drugi do zdobycia bramki Muller. Robben nie zagra także gole na tych 2 napastników się rozłoża. Kurs na Mullera przekonujący polecam.

Sory za błędy z tel pisze.

Otrzymane punkty reputacji: +1
professional. 622

professional.

Użytkownik
Leverkusen vs Schalke
over 10.5 korka = 2,05 = Ónibet - 14 ✅✅

Szybciutko. Dla mnie sprawa jest prosta, zdecydowanie value na 11 korków w tym spotkaniu, obie ekipy nabijają ich w swoich spotkaniach sporo, a dziś widzę w miarę równy mecz i ataki z obu stron więc korki się nawiną same. Kilka ostatnich spotkań między tymi ekipami : 11, 13, 11. Schalke z Apoelem w LE 16 korków, wcześniej z Bayernem 10, ze Sprartą 16. Leverkusen, z Frankfurtem 11, z Koln 15 z Wolfsburgiem 10. Na prawdę polecam tą linię po tak pięknym kursiku. Bo dziś korków na pewno nie zabraknie!

Otrzymane punkty reputacji: +3
Z 33

zerku

Użytkownik
Borussia Dortmund - vfb Stuttgart

Marco Reus strzeli - 1.66 bet365⛔⛔

mial jedna stoprocentowa sytuacja, plus gola nieuznanego, i wiele innych okazji

Miał chwilkę by odpocząć podczas trwania LE. On i Aubameyang. Myślę że po wysokiej porażce z Hsv drużyna będzie ch ciała odbudować morale na własnym obiekcie i liczę dziś na dużo bramek, w tym myślę że ze strony gospodarzy Marco Reus strzeli co najmniej 1 bramke;)

S 0

slaw.nh

Użytkownik
Mecz : Augsburg : Wolfsburg
Typ : BTS
Kurs : 1.55

Myślę ze tu niema co się specjalnie rozpisywać gospodarze raczej bramki strzelać potrafią a i na własnym terenie na pewno. Jeslichodzi o wilki to wiadomo że drużyna o minimum klasę lepszą i walcząca o wicemistrzostwo jak ktoś napisał już ze Bayern raczej poza zasięgiem więc bramki padną. Do tego liczę ze Dost i Kruse pokażą swoją jakość.

Mecz : Leverkusen : Shalke
Typ : X2
Kurs : 1.98

W tym meczu powiem szczerze liczę na delikatne zmęczenie gospodarzy do tego tracą bramki regularnie i tu pokłada nadzieję w drużynie przyjezdni która uważam jest niedoszacowana a posiada piłkarzy którzy mają jakość i mogą decydować o przebiegu gry. Myślę ze pierwszą połową meczu z Bayernem Shalke pokazało ze ma potencjał i potrafi zdominować przeciwnika. Mój typ motywuje Przede wszystkim tym ze T jednak sąsiedzi z tabeli i remis ze wskazaniem na gości może wejść.

Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom