>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

14. Kolejka Bundesligi 25-27.11.2011

Status
Zamknięty.
uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Borussia zasłużyła sobie na to zwycięstwo. W pierwszej połowie przede wszystkim Lewandowski był bardzo aktywny. Piszczek zanotował kilka strat, ale przecież każdemu się to może zdarzyć, a w kilku sytuacjach pokazał, że nie na darmo jest nazywany jednym z najlepszych obrońców Bundesligi. Szkoda jednak, że swoich wszystkich atutów nie pokazał wprowadzony w drugiej części spotkania Pukki. Na pewno dla wszystkich miłym zaskoczeniem było zobaczenie Kuby Błaszczykowskiego od 1 minuty na placu gry. Pokazał, że jeszcze będzie liczył się w walce o podstawową 11, chociaż będzie o to niezmiernie trudno. Mecz ciekawy, wiele sytuacji z obydwu stron, chociaż tak jak komentatorzy zgodnie stwierdzili, przede wszystkim obrona Schalke była jeszcze zbyt mało doświadczona, aby mogła powalczyć ze zdecydowanie lepszymi pomocnikami i napastnikami z Dortmundu.

ciumar1 35

ciumar1

Użytkownik
jak widzicie mecz Werderu pod względem bramek?
Moim zdaniem under, coś czuje że będzie 0-0 albo 0-1 dla Stuttgartu.
Werder znany z tego że dużo strzela i dużo traci lecz ten mecz będzie wygladał inaczej.
Wydaje mi się że z przodu wyglądają słabo - brak Pizzaro, a nie będą chcieli chyba stracić bramki po ostatnim 5-0 z Borussią (chociaż w obronie brak Naldo).
W związku z powyższym polecam zagrac 2 DNB kurs ok 2,0

R 28

roki1

Użytkownik
Werder-Stuttgrt

Gospodarze mocno osabieni brak kilku obroncow jak i Pizaro moze wplynac na nie najlepsza gre.Beda zmobilizowani to na bank ale moze sie okazac ze to za malo.Mozliwe ze bedzie lekkie zamieszanie przy niektorych sytuacjach.Do tego wydaje mi sie ze Werder pozno wchodzi mecz. Pozno sie budza cienki Koln chociazby pyknal im szybko 2.Stuttgart jest duzo lepsz druzyna i jak zagra z zaangazowaniem to powinien tego spotkania nie przegrac .I dlatego zagram z podporka na Stuttgart.Co do pytania kolegi jezeli chodzi o bramki.To wydaje mi sie ze Werder duzo nie strzeli.A czy over czy under to poprostu nie wiem.

Werder-Stuttgart Typ X2 Kurs 1.61 Bet365

Mainz-Bayern Monachium

W drugim meczu zagram na over 2.5.Licze tu oczywiscie na zaangazowanie druzyny przyjezdnej.Sasiedzi w tabeli gonia,ostatnia kolejka przegrana trzeba grac.Druzyna Mainz tez lubi overy,wiec moze cos z tego bedzie.Choc musze przyznac,ze zwolenikeim over under to nie jestem.Troche jednak loteria.No ale zawsze kurs troche lepszy i w sumnie ten over jest dosc prawdopodobny.

Mainz-Bayern Typ. over 2.5 Kurs 1.61 Bet365

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom