>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

14. kolejka 1. Bundesligi (21-23.11.2008r.)

Status
Zamknięty.
K 0

korasek25

Użytkownik
Wolfsburg - Stuttgart 1

Wydaje mi sie ze to ciekawy typ po dobrym kursie. Stuttgart to nie ta sama druzyna co kiedys dodatkowo Wolfsburg u siebie gra fenomenalnie, sa malo goscinni co kolejke rywale wracaja od nich ze spuszczonymi glowami. Wszystko przemawia za Wolfsburgiem. Ale to tylko statystyki..
Jak myslicie ?

K 0

konradpl

Użytkownik
Sam osoboście zagram ten mecz prawdopodobnie. To prawda Wolfsburg jest fenomenalny u siebie, ostatnio przegrali po ciezkim boju z Hoffenheim wiec mysle ze teraz zapewne beda chcieli zdobyc komplet pkt tym bardziej ze Stuttgart nie prezentuje wielkiej piłki.osobiście z bundesligi zagram także Handi na Bayern po dość dobrym kursie w STS 1,5. Myśle ze tu nie trzeba tłumaczyć dlaczego taki typ. Wydaje mi się że można by także zaryzykować delikatnie na Borussie i Bayer ale nad tymi typami muszę się jeszcze zastanowić ???? pozdrawiam

belfast-boy 415

belfast-boy

Forum VIP
Widzę, że typ na zwycięstwo Borussii kusi niemal wszystkich. Czy, aby na pewno, jest to typ na tyle pewny?
W ostatnim czasie kontuzje załapali Sebastian Kehl i Nelson Valdez (ten pierwszy, to jak wszyscy kibice wiedzą, najpewniejszy punkt drużyny z Dortmundu) i zapewne jutro ich nie zobaczymy. Jestem przekonany, że piłkarze Jurgena Kloppa jutro nie przegrają, ale czy sięgną po 3 punkty...?
Typ na zwycięstwo TSG z pewnością jest wart ryzyka po tak atrakcyjnym kursie. Kto wie, może sam się zdecyduję postawić na gości... W końcu wszyscy wiemy, który z tych beniaminków prezentuje się lepiej. Aczkolwiek piłkarze z Kolonii grają ostatnio całkiem dobrą piłkę, tylko wyniki jakoś tego nie potwierdzają (no może za wyjątkiem pogromu Stuttgartu...).
Wolfsburg?! Oj nie. Tego to ja nie tykam. Niby Wilki u siebie spisują się bardzo dobrze, a Grafite prezentuje wyśmienitą formę... Ale Stuttgart nie może ciągle zawodzić...

mozi 552

mozi

Użytkownik
vs

Karlsruher SC - Borussia Dortmund Typ: 2 Kurs: 2.35 Bukmacher: Betsson

Już jutro na mieszczącym około 30 tysięcy widzów stadionie Wildparkstadion w Karlsruher dojdzie do pojedynku inaugurującego 14 kolejkę Bundesligi w którym zmierzą się zespoły Karlsruher SC i Borussia Dortmund. Faworytem spotkania są oczywiście goście którzy w tym sezonie spisują się całkiem nieźle, niestety w przeciwieństwie do ich rywali. Borussia jest na wysokim szóstym miejscu w tabeli i do lidera (Bayer Leverkusen) traci &#39;&#39;zaledwie&#39;&#39; 7 pkt. W ostatnich 7 kolejkach wygrali zaledwie dwa spotkania (z Eintrachtem i 1. FC Köln), przegrali jedno (z HSV) i aż 4 zremisowali (z Bochum, Herthą, Werderem i Hannoverem 96). Ostatni mecz jednak był w wykonaniu graczy z Dortmundu wręcz fenomenalny. Wygrali z Eintrachtem na własnym stadionie aż 4:0 ! Na wyjazdach w tym roku również spisują się nie najgorzej. 3 mecze wygrali, 1 zremisowali i 2 przegrali. Karlsruher natomiast na barażowym 16 miejscu. Po świetnym pierwszym sezonie w Bundeslidze (zajęli 11 miejsce) teraz swoją grą pokazują że o podobny rezultat będzie o to dużo trudniej. Przed sezonem sporo mówiło się że strata tak ważnego zawodnika jakim niewątpliwie był u nich Hajnal będzie bardzo trudna do zastąpienia i jak się okazało mieli rację. Co więcej Węgier teraz notuje świetne występy w barwach ... Borussii Dortmund. Na początku wydawało się że zespół z południa Niemiec może powtórzyć wynik z zeszłego sezonu i pewnie utrzymać się w lidze bo w pierwszych 6 kolejkach zdobyli 9 pkt. Jednak w ostatnich 7 kolejkach zdobyli zaledwie ... 1 punkt ! Punkt ten został zdobyty przed dwoma tygodniami w meczu z Bayerem który zremisowali 3:3 choć już przegrywali 0:3 ! Pozostałe mecze przegrali m.in ze słabo spisującym się w tym sezonie zespołem Schalke u siebie aż 0:3. W zeszłym sezonie na Wildparkstadion Karlsruher co prawda ograło Borussię 3:1 ale jak już wspominałem wtedy była to zupełnie inna drużyna. W zespole z Dortmundu prawdopodobnie nie zagrają Sebastian Kehl oraz Nelson Valdez ale nie sądzę by te osłabienia miały aż taki wpływ na grę gości. Myślę że strata Valdeza będzie wręcz &#39;&#39;niezauważalna&#39;&#39; bo tacy zawodnicy jak: Frei, Zidan czy Klimowicz powinni godnie go zastąpić. Patrząc na statystyki wychodzi na to że zespół z Dortmundu powinien gładko rozprawić się z gospodarzami z Karlsruher ... Jednak statystyki nie grają ale ja i tak wierzę w zwycięstwo Borussii bo widzę jak ogromy potencjał drzemie w tym zespole. Myślę że jeśli będą pokonywać rywali tego pokroju to spokojnie mogą myśleć o miejscu w najlepszej piątce w tym sezonie, a może nawet (o czym marze) w &#39;&#39;top 3&#39;&#39; i grze w eliminacjach Ligi Mistrzów. Bo w końcu komu nie brakuje w tych rozgrywkach tak wspaniałego klubu z takimi tradycjami jakim niewątpliwie jest Borussia Dortmund ?

matejo 9

matejo

Użytkownik
Spotkanie:Karlsruhe - Borussia Dortmund
Typ: obie drużyny strzelą
Analiza:
Już dziś odbedzie się spotkanie otwierające 14 kolejke niemieckiej Bundesligi między Karlsruhe a Bor. Dortmund.Gospodarze przed tym spotkaniem nie mają nic do stracenia. Podopieczni Edmunda Beckera z dziesięcioma punktami na koncie otwierają strefę spadkową i pilnie potrzebują kolejnych &quot;oczek&quot;. Fani KSC będą teraz bowiem kibicować
swej drużynie, by ta utrzymała się w najwyższej klasie rozgrywkowej. Borussia Dortmund natomiast, występująca jutro w roli gości, notuje ostatnio dobrą formę. Po dyskusyjnej porażce z HSV ekipa Juergena Kloppa wzięła się w garść i nie miała problemu z pokonaniem Eintrachtu na Signal Iduna Park (4:0). Gracze z Westfalii wiedzą jednak, iż nie mogą zlekceważyć sobie tego spotkania, gdyż ich celem jest ścisła czołówka ligi, a z drużynami z dolnej jej części należy po prostu wygrywać. Kibice BVB moga martwić się jednak o formę napastników, która jest niestety słaba. Gole z reguły zdobywają pomocnicy i obrońcy, jak w ostatnim wspomnianym meczu. Gospodarze piątkowego meczu mają duży problem ze skutecznością i obroną. 12 bramek zdobytych i dwa razy tyle straconych to niechlubny wynik dla drużyny, która w poprzednim sezonie grała przyzwocie, zajmując w Bundeslidze bezpieczną 11. lokatę. W Karlsruhe od pierwszych minut na murawę wybiegną Cellozi, da Silva oraz Kapllani, który odpowiedzialny bedzie w piatek
wieczorem za zdobywanie goli. Goście wystawią Kubę Błaszczykowskiego, w ataku zagra Mohamed Zidan. Do składu gości
wraca jeden z kluczowych postaci druzyny - Tomas Hajnal. Jedynym zmartwieniem moze być to iż wieczorem meteorolodzy zapowiadają siedem stopni Celsjusza i pochmurne niebo (mozliwe opady sniegu). Zapowiada się bardzo ciekawe spotkanie, a w roli faworyta typuje zespoł gości. Mimo wszystko Karlsruher znaczna ilość punktów zdobywaja w meczach na własnym terenie. Gospodarze jak juz wczesniej wspomnialem tracą duzo bramek a poniewaz walcza o cenne punkty napewno będą starali się zdobyć bramke. Ciekawostka jest to iz w historii spotkań Karlsruher nie przegrało z Borussia spotkania notując nastepujące wyniki:
Dortmund Karlsruher 1:1
Karlsruher Dortmund 3:1

Moj typ: obie druzyny strzelą bramke.

matejo 9

matejo

Użytkownik
FC Köln - 1899 Hoffenheim​

Typ: 1899 Hoffenheim -1.0

Analiza:
Juz jutro o godzinie 15.30 czasu polskiego rozpocznie się spotkanie niemieckiej Bundesligi: Koeln vs Hoffenheim. Faworyt jest tylko jeden, rewelacyjnie spisująca się drużyna Hoffenheim. Goście zajmują 2 miejsce w ligowej tabeli, jednak jedyną stratą do lidera jest gorszy bilans bramkowy. Gospodarze zajmują miejsce w środku tabeli po 13 kolejkach, z dorobkiem 19 punktów na koncie. Niestety mankamentem w grze Koziołków jest słaba skuteczność, lecz w miare szczelna obrona – 17 straconych bramek. Teraz jednak do Kolonii przyjezdza druzyna z najlepszym atakiem w Bundeslidze. W linii ataku znajdzie się trójka piłkarzy, którzy robią w Bundeslidze furrorę. Mianowicie, Obasi, Demba Ba i Vedad Ibisevic. Szczególnie groźny jest ten ostatni, ponieważ prowadzi w klasyfikacji strzelców, zdobywając jedną bramkę więcej niż ma na swoim koncie rozegranych meczy. W poprzednim sezonie obie ekipy wspólnie występowały na boiskach 2. Bundesligi. Wówczas za każdym razem lepsi okazywali się gospodarze najbliższej potyczki, czyli piłkarze z Koeln. W Hoffenheim był wynik 0:2, zaś Kolonia u siebie dała sobie co prawda wvbic bramkę, jednak ostateczny rezultat osiągnęła zdecydowanie na swoją korzyśc wygrywając 3:1. Licze na rewanż ze strony gości którzy w tym sezonie grają na najwyższym poziomie. Sytuacja kadrowa w obu ekipach jest stabilna. U gospodarzy w kadrze nie znaleźli się dwaj piłkarze, którzy są ważnymi graczami pierwszego zespołu. Brecko pauzowac będzie za kartki, zaś skutki kontuzjo wciąż odczuwa Umit Ozat. Ralf Ragnick - trener gości nie skorzysta z trójki swoich zawodników. Nie w pełni sił są Terrazzino i Strifler, zaś za piątą żółtą kartę pauzowac będzie Beck.
W ostatnim spotkaniu goście zmierzyli się z Wolfsburgiem i wygrali 3:2, gospodarze zaś przegrali z Werderem 1:3. Teraz jednak Hoffenheim gra na pewno ze słabszym zespołem przynajmniej w ofensywie i licze na pewne 3 punkty znakomitego beniaminka.
W tym spotkaniu jest wiele wariantów które warto wytypować, ja stawiam na pewne 2-bramkowe zwycięstwo gości.

lionel21 191

lionel21

Użytkownik
Spotkanie: VfL Wolfsburg - VfB Stuttgart
Typ: Połowa Czasu/Pełny Czas 1/1
Kurs: 3.40
Bukmacher: betway

Analiza: Do analizy wybrałem spotkanie z jednej z najbardziej widowiskowych lig na świecie - ligi niemieckiej, inaczej Bundesligi. VfL Wolfsburg o 15:30 na stadionie Volkswagen-Arena VfB Stuttgart. Faworytami tego spotkania w moich oczach są gospodarze. Bukmacherzy również faworyzują ten zespół. Gospodarze to rewelacja ubiegłego sezonu. Tak można określić zajęcie 5 miejsca pod koniec sezonu, wyprzedzając takie drużyny jak np. VfB Stuttgart czy Bayer Leverkusen. Dzięki temu podopieczni Felixa Magatha mogą występować w tym sezonie w Pucharze UEFA. Idzie im w tych rozgrywkach badzo dobrze. Z pewnością koledzy Jacka Krzynówka chcą powtórzyć ten wyczyn i w tym sezonie. Narazie są na dobrej drodze. Zajmują w lidze 9 miejsce. Mogłoby być o wiele lepiej, gdyby nie słaba postawa w meczach wyjazdowych. Bowiem na własnym boisku gospodarze grają fenomenalnie. Wygrali 5 z 6 meczów i tylko 1 zremisowali. Bilans bramkowy 17:4. Za przeciwnika VfL Wolsburg w sobotę będzie miał VfB Stuttgart. Goście ubiegły sezon skończyli na 6 miejscu. Wynik dobry, choć to właśnie VfL Wolsburg zabrał możliwość występowania w Pucharze UEFA drużynie ze Stuttgartu. Obie ekipy miały tyle samo punktów, zadecydował bilans bramek. W tym sezonie gościom idzie kiepsko. Tak tylko można nazwać obecną sytuację ligową tej drużyny, 11 miejsce to słaby wynik. O ile tak samo jak w przypadku graczy z Wolsburga, goście u siebie grają bardzo dobrze, tak na wyjazdach bardzo słabo. Na wyjeździe wygrali zaledwie 1, spośród 6 meczów, 2 zremisowali i 3 przegrali. Bilans bramek 6:10.

Ostatnie spotkania gospodarzy:

15/11-08 Bundesliga 1899 Hoffenheim vs. Wolfsburg 3:2
08/11-08 Bundesliga Wolfsburg vs. Energie Cottbus 3:0
06/11-08 Puchar UEFA, Grupa E Wolfsburg vs. SC Heerenveen 5:1
31/10-08 Bundesliga Bayer Leverkusen vs. Wolfsburg 2:0
28/10-08 Bundesliga Wolfsburg vs. Borussia M&#39;Gladbach 3:0
25/10-08 Bundesliga Bayern Munich vs. Wolfsburg 4:2

Ostatnie spotkania gości:

15/11-08 Bundesliga VfB Stuttgart vs. Arminia Bielefeld 0:0
09/11-08 Bundesliga Eintracht Frankfurt vs. VfB Stuttgart 2:2
06/11-08 Puchar UEFA, Grupa C VfB Stuttgart vs. Partizan Belgrad 2:0
01/11-08 Bundesliga VfB Stuttgart vs. 1. FC Cologne 1:3
29/10-08 Bundesliga Hamburger SV vs. VfB Stuttgart 2:0
26/10-08 Bundesliga VfB Stuttgart vs. VfL Bochum 2:0

Podsumowując w sobotę spodziewam się bardzo ciekawego pojedynku. Obie drużyny preferują ofensywny styl gry i liczę na dużo bramek. Jak wspomniałem faworytami tego meczu są gospodarze. Tak naprawdę najbardziej do tego dosyć ryzykownego typu skusiła mnie świetna forma gospodarzy, a słaba gości. Gracze ze Stuttgartu są jednak nieobliczalni i trzeba na nich uważać. Grają w kratkę. Przeplatają bardzo słabe występy, bardzo dobrymi. Pójdę jednak na całość i postawię, że gospodarze będą prowadzić po pierwszej połowie i wygrają cały mecz. Dosyć obszerna analiza, mam nadzieję, że ktoś skorzysta :spokodfhgfh:.

mozi 552

mozi

Użytkownik
vs
Karlsruher SC - Karlsruher SC - Borussia Dortmund Wynik: 0:1 ✅✅
No i tak jak zakładałem Borussia Dortmund pokonała słabo spisujący się w tym roku Karlsruher. Czy zasłużenie ? Pewnie zdania są podzielone ale ja uważam że jednak zasłużenia. W pierwszej połowie zdecydowanie przeważali i udało im się strzelić bramkę która dała im jak się okazało w ostatecznym rozrachunku 3 pkt. W drugiej połowie optycznie wydawało się że tylko piłkarze gospodarzy mają piłkę i bez przerwy atakują ale Borussia miała co chwila kilka bardzo fajnych kombinacyjnych akcji i myślę że zdecydowanie należała im się jeszcze jedna bramka. Druga sprawa jest taka że Karlsruher w drugiej połowie należało się tych bramek kilka ale w końcu to jest Futbol i o zwycięstwie decydują bramki strzelone, a nie noty sędziowskie. Cóż Borussia dla mnie jest najładniej grającą drużyną dla oka w całej Bundeslidze. Gdyby wyrzekli się jeszcze fatalnych błędów w defensywie byliby dla mnie głównym faworytem do mistrzostwa. W ostatnich latach obrona Borussii grała słabo ale to było totalna klapa, źle się ustawiali, nie potrafili złapać na głupi ofsajd i przez to tracili masę bramek. Teraz wydaje się że błędy są spowodowane niedoświadczeniem zespołu i tym że nie są jeszcze odpowiednio zgrani. Dzisiaj kilka razy Hummels zamiast wykopać piłkę po przejęciu trafiał w swoich kolegów co dawało kilka na prawdę groźnych sytuacji gospodarzom którzy jednak nie wykorzystali ani jednej. I tym właśnie różnią się te zespoły. Wydaje mi się że jeśli ten zespół (BVB) jeszcze lepiej się zgra i nabierze odrobinę doświadczenia oraz co ważne powrócą kontuzjowani - Valdez i przede wszystkim kapitan Kehl wtedy moim zdaniem spokojnie może włączyć się do walki o najważniejsze cele czyli oczywiście Mistrzostwo Niemiec!

akarin 0

akarin

Forum VIP
vs

Schalke - Gladbach

typ: under 2,5 ⛔/ Schalke wygra jedną bramką ⛔
kurs: 2,10 ⛔bah / 4,00 bwin
⛔

W 14 kolejce dojdzie do kilku ciekawych pojedynków, ale ja wychwyciłem typ z tego meczu, który jest wg jak najbardziej warty zagrania. Otóż w meczu Schalke tylko niepoprawni optymiści powinni widzieć w tym meczu over. Nie do końca rozumiem czym kierują się bukmacherzy dając aż tak wysoki kurs na under 2,5 gola. Historia spotkań zdecydowanie przemawia za Schalke, ale to nie wszystko. Schlake jest obecnie w słabej formie, wielu mówi o powaznym kryzysie jeśli chodzi o poziom prezentowanej piłki. Trudno się z tym nie zgodzić, bo Konigsblauen grają słabo, bez pomysłu, a zwycięstwa zawdzięczają jedynie obrońcy Westermannowi, który jest najlepszym strzelcem Schalke zaraz po Kuranyim. A jak już jesteśmy przy tym drugim to on jest cieniem siebie samego, marnuje 90% sytuacji, nie walczy, właściwie tylko truchta i to są głowne zarzuty kibiców wobec niego. Formacja ofensywna Schalke gra słabo, nawet mimo zakupu Engelaara i Farfana. Ten pierwszy nie może się odnaleźć i gra średnio, Farfan miał stanowić wzmocnienie do ataku a na razie nie pokazuje pełni swoich umiejętności. W środku pola brakuje polotu i kreatywności. Jones, Engelaar, Ernst zajmują sie bardziej defensywą niż pomaganiem osamotnionemu Rakiticowi na skrzydle. Jedyną siłą Schalke są wejścia Westermanna i Rafinhy. Schalke ma jak na razie najepszą defensywę w lidze i taka drużyna jak Borussia bedzie miała problemy żeby strzelić choć jednego gola. Drużyna Hansa Mayera wyjdzie nastawiona defensywnie, nawet bardziej niż z Bayernem, bo teraz graja na wyjeździe. Raczej powtórka z przed tygodnia nie bedzie mieć miejsca. Zapowiada sie mecz podobny do tego z Arminią na Veltins Arena. Schalke ma po prostu zbyt małą siłę w ofensywie i za bardzo skupiaja sie na defensywie.
Można też postawić na dokładny wynik 1:0. Strzelec Westermann :wink:

vs

Bochum - Hertha

typ: X⛔ (half time)
kurs: 1,92 ⛔fortuna

Berlińczycy w tym sezonie w końcu prezentują sie na miarę oczekiwań kibiców, i to mimo paru sprzeczek w zespole. Drużyna Luciana Favre gra poukładaną, dość wolną piłkę nie strzelajac dużo goli. Do składu powrócić powinien już Pantelić, więc Nicu raczej zasiadzie na ławie, mimo iż prezentował sie bardzo dobrze. Hertha to drużyna mająca najepszego bramarza tego sezonu (największy % wybronionych sytuacji). Defensywa gra w końcu tak jak powinna. Friedrich wszystkich dobrze ustawia i nie ma tylu problemów co w zeszłych latach. Berlińczycy swoje bramki strzelaja głownie w drugiej połowie. Bochum wyjdzie nastawione do walki o 3 ważne punkty, ale defensywa gości powinna przetrwać te ataki. Bochum na razie jest w średniej formie, brakuje im skuteczności w kluczowych momentach spotkań. Jednak zazwyczaj swoje mecze zaczynają lekko cofnięci do tyłu, grają tak jakby na rozpoznanie jaką taktykę przyjął przeciwnik.

vs

1. FC Köln - TSG 1899 Hoffenheim

typ: 1X ⛔
Kurs: 1,60 bah ⛔

Kolejne z ciekawych spotkań. Wicelider Bundesligi przyjeżdża do innego świetnie spisującego się beniaminka. Koln to jedyny zespół, który w zeszłym sezonie dwa razy wygrał z obecną rewelacją Bl- Hoffenheim. Tym razem liczę na podobny rezutlat. Kolonia u siebie jest w stanie powalczyć z świetnie grajacym zespołem Rangnicka. Na wyjeździe Niebiescy radzą sobie nie tak dobrze jak na własnym stadionie- na 6 rozegranych spotkań 3 wygrali i 3 przegrali. Koln u siebie gra znacznie lepiej w defensywie niż na wyjzdach, co moze mocno przeszkadzać napastnikom TSG, ktorzy już 2 tygodnie temu pojechali do Berlina, gdzie gra również z mocną w defensywie Herthą i polegli. Tym razem może być podobnie, choć spodziewam sie w tym meczu paru bramek, na pewno wiekszej ilości niz w Berlinie. Do pierwszego składu powinien wrócić już Salihovic, warto zwrócić jednak uwagę, że najlepsi gracze TSG grali w środę w meczach towadzystkich/ eliminacyjnych. Natomiast z Koln wyjechało tylko paru reprezentantów i Daum mógł dobrze przygotować zespół do tego cieżkiego meczu. Mecz z Werderem był dość wyrówany, jakby tylko Koln miało wiecej odwagi, by mocniej przycisnąć Werder to mogliby oni z Wesser Sdation wywieźć jakieś punkty. U siebie dopingowani przez cały stadion powinni zaatakować śmielej, a Hoffenheim nie jest drużyną cyborgów, żeby co mecz aplikować rywalom po 5 bramek.

Z dzisiejszych meczy polecam zagrać: Bayern -1,5 ✅, F. Ribery strzelec bramki✅, M. Klose ✅strzelec bramki.

A 23

adam2173

Użytkownik
VfL Wolfsburg v VfB Stuttgart
Typ: 1
Kurs: 2,00 [Bet365]

Jedno z sobotnich spotkań 14 kolejki Bundesligi, WfL Wolfsburg zmierzy się z VfB Stuttgart. Wielkimi faworytami tego meczu są gospodarze, ja także myślę, że to oni odniosą dzisiaj już 6 zwycięstwo w tym sezonie. Dzisiejsi gospodarze są w świetnej dyspozycji, co prawda ostatnia porażka z Hoffenheim 2:3 ich nie podbudowała, ale było to bardzo dobre widowisko. Stuttgart początek miał bardzo udany, ale późniejsze porażki i remisy z dużo słabszymi rywalami zepchnęły go na dość odległą 11 pozycję. W poprzednim sezonie za każdym razem wygrywali gospodarze, odpowiednio Stuttgart 3-1 i Wolfsburg 4-0. Dzisiaj to &#39;&#39;Wilki&#39;&#39; wystąpią w roli wielkiego faworyta, myślę, że będący w świetnej formie Grafite poprowadzi swój zespół do zwycięstwa, typ jak najbardziej polecam, szczególnie po tak wygórowanym kursie!

blancos 56

blancos

Użytkownik
FC Bayern München - FC Energie Cottbus
Sadze ze jakiekolwiek rozpisywanie sie na temat tego meczu jest zbedne.Druzyna gosci na 10 spotkan z Bayernem wygrala tylko 2 razy(u siebie) ani razu nie padl remis i 8 zwyciestw zanotowali pilkarze Klinsmana.Bilans bramkowy 26:5 pokazuje jak ogromna roznica jest miedzy tymi zespolami.Goscie wystapia bez Angelova, Cvitanovica, da Silvy i Mitreskiego Natomiast dobre nastroje panuja w ekipia Bawarczykow po ostatnich zwyciestwach. w spotkaniu z Cottbus najprawdopodobnie wystapi Ribery ktory mial problm z kolanem.Nakoniec warto dodac ze ostani pojedynek Bayern u siebie wygral pewnie 5:0 wiec moj typ na ten mecz to:
Bayern M.-Cottbus H (0-1,5) 1.45:spokodfhgfh:

lukaszek69 0

lukaszek69

Użytkownik
Wolfsburg @ Stuttgart Typ:1 @2.04 Pinnacle✅✅✅

Dzisiaj na Volkswagen-Arena dojdzie do bardzo ciekawego pojedyku pomiedzy VfL Wolfsburg i VfB Stuttgart.W poprzedniej kolejce gospodarze ulegli rewelacyjnemu beniaminkowi Hofffenheim 3:2, wcześniej wygrali 3-0 z Energie , natomiast VFB zremisował na własnym obiekcie bezbramkowo ze słabiutką Arminią i także remis odnotowany we Frankfurcie. Początek sezonu goście mieli bardzo dobry jednak z każdą kolejką staczają sie coraz niżej i aktualnie plasuja się na 11 pozycji z dorobkiem zaledwie 18 punktów w 13 meczach. VFL co prawda zgromadził jedo oczko więcej , ale to nie zmienia faktu , że to ta ekipa będzie dzis faworytem meczu , bowiem na Volkswagen-Arena radzi sobie znakomicie 6W 1D 0L 17:4 .
W zeszłym sezonie Wolfsburg odprawił VFB z bagażem 4 bramek , nie dając sobie wbić żadnej. Wg mnie dzis bedzie podobnie
;)

czeslavv 56

czeslavv

Użytkownik
Nikt nic nie napisał o meczu

Arminia - B. Leverkusen⛔

nie wiem dlaczego?
Jak dla mnie ciekawym zagraniem tutaj moze być hc, leverkusen na wyjazdach spisuje się sehr gut, nie patrze w tym momencie na ogolna tabele i pozycje lidera chociaż ona też za tym przemawia...w kazdym z ostatnich 10wyjazdowych meczy strzelil 2 lub 3 bramki oczywiscie zdarza sie ze tyle tez tracą tak jak to było w meczu z Ksc, dlatego podchodze do tego meczu obiektywnie, mianowicie Arminia gra bardzo nierówno, raz remis z schalke raz z cottbus i przegrana z gladbach. Stawiam dziś na wygraną Leverkusen dwoma golami, świetna dyspozycja lini pomocy i ataku z wyciągniętymi przez zespół wnioskami po meczu z KSC może dać nam taki wynik.
a kurs 2,85 może tylko do tego zachęcić! wszystko wyjaśni się na boisku, ale jak nie wygrywac z arminią to z kim?

blancos 56

blancos

Użytkownik
Nikt nic nie napisał o meczu

Arminia - B. Leverkusen

nie wiem dlaczego?
Jak dla mnie ciekawym zagraniem tutaj moze być hc, leverkusen na wyjazdach spisuje się sehr gut, nie patrze w tym momencie na ogolna tabele i pozycje lidera chociaż ona też za tym przemawia...w kazdym z ostatnich 10wyjazdowych meczy strzelil 2 lub 3 bramki oczywiscie zdarza sie ze tyle tez tracą tak jak to było w meczu z Ksc, dlatego podchodze do tego meczu obiektywnie, mianowicie Arminia gra bardzo nierówno, raz remis z schalke raz z cottbus i przegrana z gladbach. Stawiam dziś na wygraną Leverkusen dwoma golami, świetna dyspozycja lini pomocy i ataku z wyciągniętymi przez zespół wnioskami po meczu z KSC może dać nam taki wynik.
a kurs 2,85 może tylko do tego zachęcić! wszystko wyjaśni się na boisku, ale jak nie wygrywac z arminią to z kim?
czeslavv is online now Raportuj zły post Odpowiedź z Cytowaniem Multi-Quote This Message Szybka odpowiedź do tej wiadomości

Moim zdaniem mimo iz zdecydowanym faworytem jest zespol Leverkusen to proponawylbym postawic 1x .Arminia w meczach z Bayerem potrafi sie mobilizowac czego dowodem sa ostatnie mecze miedzy tymi zespolami. Mam nadzieje ze w tym meczu niezawidzeie Wichniarek. Moj typ :1x

szary 0

szary

Użytkownik
Tyle że Bayer od lat nie był w tak wysokiej formie, z kolei Arminia z meczu na mecz gra coraz gorzej i chyba nie zabawi długo w 1 Bundeslidze. Podział punktów możliwy tylko ze względu na 1 remis Bayeru w tym sezonie, ale jeśli chodzi o dyspozycje obu zespołów - zdecydowanie 2.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Typ na Bayer wydaje sie byc OK, w Armini głownym problemem sa kontuzje.
Upartywałbym zwyciestwo Koln, które w zeszył sezonie dwa razy pokonało TSG i trener zapowiada ze dzis ich pokonaja ich własna bronia, grajac pressingiem.
Do tego under we Frankfurcie gdzie spotkaja sie dwie spisujace sie ponizej oczekiwan druzyny, duzo kontuzji z obu stron, w zespole gosci doszła nieobecnosc Schlaudraffa.
Ostatni typek to Bochum, od ponad 9 meczów nie wygrali, dzis graja u siebie co jest najwiekszym atutem dla nich, Hertha prawdopodobnie bez Pantelica, troche spuscila z tonu a na pewno na wyjazdach. Dla bezpieczenstwa mozna zagrac 1X
10000 x ⛔
fatalnie dzis.

miko_mu 1

miko_mu

Forum VIP
VS.

Bayern Monachium – Energie Cottbus
4:1 ⛔
Typ: Czy obie drużyny strzelą? NIE
Kurs: 1,70 milenium​
Bayern jest w dopiero 3 w tabeli. Dopiero, bo trener Klinsmann miał ich wnieść na wyżyny, a jak na razie nie jest lepiej niż przed rokiem. Bawarczy mają 25 punktów i tracą 3 punkty do Hoffenheim i Bayeru. Dziś muszą ograć ostatnią ekipę Bundesligi – Energie. Za gospodarzami przemawia wszystko począwszy od umiejętności, atutu własnego boiska, fatalnej postawy rywala na wyjazdach 1-1-4, a kończąc na historii spotkań:
26/09-07 Bayern Munich vs. Energie Cottbus 5:0
09/12-06 Bayern Munich vs. Energie Cottbus 2:1
21/09-02 Bayern Munich vs. Energie Cottbus 3:1
23/02-02 Bayern Munich vs. Energie Cottbus 6:0
10/03-01 Bayern Munich vs. Energie Cottbus 2:0
Goście dysponują najsłabszym atakiem w lidze – dotychczas zdobyli tylko 7 bramek. Bayern od dłuższego czasu gra bez Sagnola i Altintopa. Podopieczni Prasnikara będą musieli za to radzić sobie bez Angelova, Da Silvy, Cvitanovicia i Miterskiego. Znamy już składy na to spotkanie, podaję je poniżej.
Bayern: Rensing - Oddo, Lucio, Demichelis, Lahm - Schweinsteiger, van Bommel, Zé Roberto, Ribery - Klose, Toni
Energie: Tremmel - Radeljic, Kukielka, Cagdas, Ziebig - M. Kurth, T. Rost - Skela, Rivic - Rangelov, Iliev

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom