Gent - Waasland-Beveren 1 @ 1.40
Gent - Waasland-Beveren 1 (-1.5) @ 2.22
// pinnacle
Gent ostatnio zanotował 4 remisy z rzędu. Warto jednak powiedzieć, że te remisy były z drużynami górnej części tebali, jedynie remis z Charleroi można uznać za małą niespodziankę jednak goście strzelili gola w 90+3 więc można powiedzieć, że wymknęło im się zwycięstwo rzutem na taśmę.
Wg mnie czas na przełamanie! Przeciwnik wydaje się wyśmienity czyli drużyna z końca tabeli, będąca w dołku (4 przegrane na 5 meczy, wygrana z ostatnim zespołem).
Nie ma co wiele komentować: Gent stać tutaj na pewną wygraną i wydaje mi się, że handicap powinni pokryć luzem.
Zwycięstwo Anderlechtu @@ 1.85
Jakoś średnio to widzę. Anderlecht ewidentnie jest w dołku. Ostatnio porażka, dwa remisy, a wcześniejsze wygrane to mecz z ostatnią drużyną i zmordowana wygrana z jedną z najsłabszych drużyn (Cercle). Nie wiem z czego to wynika: czy to słabsza dyspozycja czy
Liga Mistrzów ich dobija ale wliczając dodatkowe rozgrywki nie wygrali od 5-ciu meczów! Czy się przełamią? Przeciwnika mają bardzo niewygodnego, bo Kotrijk to drużyna nieobliczalna. Potrafią stracić punkty z takim Club Brugge 5:0 a potem wygrać w Gent.
Wg mnie 1.80 nie jest wart ryzyka...