>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

13. kolejka Jupiler Pro League (28.10-30.10.2014)

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP

Kolejka JPL w środku tygodnia przed nami. Najciekawszym meczem będzie środowe starcie KV Kortrijk z ekipą Anderlechtu Bruksela. Fiołki ostatnio uległy Standardowi, zatem tym razem będą szukać kompletu oczek. Ponadto ciekawie powinno być w rywalizacji Mechelen z ekipą Essevee. Kolejka zapowiada się niezwykle ciekawie.

Zapraszam do wspólnej analizy oraz dyskusji.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Kortrijk - Anderlecht
W ostatniej kolejce Kortrijk uległ Westerlo, wcześniej zanotował serię czterech zwycięstw pod rząd i wspiął się w ligowej tabeli na ósme miejsce, w dzisiejszym spotkaniu będzie mocno osłabione nie wystąpi najlepszy strzelec drużyny Santini. Anderlecht jest rządny krwi w ostatniej kolejce uległ w prestiżowym spotkaniu St Liege, a ich forma w ostatnich pięciu spotkaniach zarówno w lidze jak i championship jest katastrofą, trzy porażki i dwa remisy. Przewaga w lidze to już tylko 1pkt. Szkoleniowiec Fiołków Besnik Hasi ma dzisiaj do dyspozycji wszystkich piłkarzy. Pytanie tylko czy przy takiej formie będzie umiał ich odpowiednio zmotywować. Ja liczę osobiście na duet Mitovic - Suarez. Fajnie również poczyna sobie młodziutki Tielemans na którego już swoje &#39;&#39;sieci&#39;&#39; założyła premier league, tak szczerze mówiąc gdyby dziś fiołki nie wygrały zaczęło by się robić gorąco.
Zwycięstwo Anderlechtu @@ 1.85
✅ ✅
Cercle Brugge - St Liegoe 2 @@ 1.90 ✅ ✅

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
Gent - Waasland-Beveren 1 @ 1.40 ✅
Gent - Waasland-Beveren 1 (-1.5) @ 2.22 ✅
// pinnacle
Gent ostatnio zanotował 4 remisy z rzędu. Warto jednak powiedzieć, że te remisy były z drużynami górnej części tebali, jedynie remis z Charleroi można uznać za małą niespodziankę jednak goście strzelili gola w 90+3 więc można powiedzieć, że wymknęło im się zwycięstwo rzutem na taśmę.
Wg mnie czas na przełamanie! Przeciwnik wydaje się wyśmienity czyli drużyna z końca tabeli, będąca w dołku (4 przegrane na 5 meczy, wygrana z ostatnim zespołem).
Nie ma co wiele komentować: Gent stać tutaj na pewną wygraną i wydaje mi się, że handicap powinni pokryć luzem.
Zwycięstwo Anderlechtu @@ 1.85
Jakoś średnio to widzę. Anderlecht ewidentnie jest w dołku. Ostatnio porażka, dwa remisy, a wcześniejsze wygrane to mecz z ostatnią drużyną i zmordowana wygrana z jedną z najsłabszych drużyn (Cercle). Nie wiem z czego to wynika: czy to słabsza dyspozycja czy Liga Mistrzów ich dobija ale wliczając dodatkowe rozgrywki nie wygrali od 5-ciu meczów! Czy się przełamią? Przeciwnika mają bardzo niewygodnego, bo Kotrijk to drużyna nieobliczalna. Potrafią stracić punkty z takim Club Brugge 5:0 a potem wygrać w Gent.
Wg mnie 1.80 nie jest wart ryzyka...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom