>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

13. kolejka Eredivisie/14. kolejka Jupiler League 06-08.11.2009r.

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Kursy od Expekt.com:

Ta kolejka będzie bardzo ciekawa w Holandii. Dwa wielkie hity: AZ kontra Feyenoord oraz mecz z udziałem lidera, Twente z Ajaxem. Duzo się wyjaśni po tej rundzie w czołówce tabeli. Łatwą przeprawę powinien mieć PSV. Innym interesujący meczem będzie pojedynek Utrechtu z Herenveenem. Czy aby na pewno kurs 5.05 na gości jest adekwatny do sytuacji i formy :?:
Belgia również wygląda ciekawie. Interesuje mnie postawa Gentu w piątkowym wyjazdowym meczu przeciwko nieobliczalnemu Charleroi. W sobotę natomiast ciekawie zapowiada się mecz Cercle Brugge z Westerlo oraz najpewniejszy według mnie mecz w kolejce Germinal kontra St. Truiden. Jednak emocje zaczną się dopiero w niedziele, bo czekają na nas dwa szlagiery, klasyki. Najpierw Genk spróbuje wywalczyć punkt przeciwko Anderlechtowi, a potem Standard zmierzy się z Clubem Brugge. Na pierwszy rzut oka handicap azjatycki po kursie oscylującym w granicach 2.50-2.60 na Club Brugge wygląda smakowicie.
Zapraszam do wspólnej analizy i zachęcam do dyskusji ;)

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Piątek:
Charleroi vs Gent 2 (AH 0), 1.75 Interwetten 2/10 ✅ 0:2
Dość ciekawie zapowiada się widowisko w Charleroi. Gospodarze to drużyna należąca do grona ekip lubiąca robić niespodzianki. Jednak zazwyczaj robią ta na terenie rywala. U siebie są zwykłą, słabą drużyną. W Jupiler Pro League gorszy bilans spotkań u siebie ma tylko ostatnie w tabeli Roeselare. Charleroi (1-2-3 - u siebie) zajmuje w tabeli póki co 12te miejsce, a ich ostatnia forma jest typowa dla tej drużyny: RPRR. Remisy raczej bez większych niespodzianek, prócz tego z ostatniej soboty, gdzie to Charleroi wywalczyła punkt w ostatnich minutach meczu przeciw Zulte Waregemowi. Porażka natomiast została ponisiona przeciwko Anderlechtowi. Drużyna ta preferuje bardziej ofensywny styl gry, a to ze względu na to, że mają słabszą defensywę. 23 stracone gole do tej pory to dość sporo jak na &#39;klimaty&#39; belgijskich boisk. Także nie mało strzelili, bo 16 bramek. Trener gospodarzy nie ma zmartwień kadrowych.
Gent po &#39;niespodziewanej&#39; ( :p ) porażce z Germinalem jest teraz dopiero na 7ej pozycji. Aktualna forma drużyny Gandawy nie jest takż dobra: RPWP. Porażka z Germinalem była szokiem dla fanów gospodarzy, jednak wcześniejsza porażka z Clubem Brugge nie była większą niespodzianką. Zwycięstwo, dodam, że wymęczone z St. Truiden było jedynym dobrym wynikiem w ciągu ostatnich kilku tygodni. Remis z Muscrounem nie był dla mnie niespodzianką. Ważnym punktem analizy jest to, że goście, a szczególnie trener Preud&#39;homme powoli traci swój autorytet i za niedługo może stracić pracę. W trakcie oglądania meczu z Germinalem, zauwarzyłem, że kibice Gentu wywierają ogromną presję na swoich ulubieńców. Często gwizdali i zachowywali się czasami jak kibice reprezentacji Polski w meczu z Czechami... Dlatego też liczę, że tylko wierni kibice przyjadą do Charleroi, a drużyna Gentu wyciszy się i uspokoi. Preud też pewnie zmotywuje swoją ekipę, która będzie bardzo mocna.
H2H w ostatnich latach wygląda bardzo fajnie dla gości. Dwa ostatnie sezony to 4 wygrane Gentu na 4 spotkania. Dziś liczę na to samo, może nie na powtórkę rezultatu z poprzedniego sezonu (Charleroi vs Gent 2:5), ale na pewno na wygraną gości. Kurs na handi azjatycki tylko kusi ;)
Inny typ:
Groningen vs Heracles 1, 2.10 Expekt 1/10 ✅ 4:1 i$$$i
Groningen - nóż na gardle, kilka ważnych powrotów do kadry.
Heracles - passa 3 zwycięstw jest do nich niepodobna, małe braki kadrowe, ale dość ważne.
Pozdrawiam ;)

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
07 listopada 2009r
godzina 20:00​

⚽ Belgia, Jupiler League

Spotkanie: Cercle Brugge - KVC Westerlo
Typ: Cercle Brugge
Kurs: 2,19
Buk: Pinacclesports

Analiza:
14. kolejka w Belgii rozpoczęła się już wczoraj, kiedy Gent pokonał pewnie Charleroi. Dzisiaj dokończenie tej serii, w którym zwróciłem uwagę na mecz Cercle Brugge - KVC Westerlo.
Gospodarze grają różnie, ostatnie zwycięstwo odnieśli przed 5 kolejkami. W tej chwili znajdują się na 13. pozycji i mają na swoim koncie 13 punktów. Liczę na to, że te liczby przyniosą mimo wszystko dzisiaj szczęście. Goście plasują się dwie pozycje wyżej i mają też dwa punkty więcej. Westerlo, po sensacyjnym zwycięstwie ze Standardem Liege, zaliczyło 2 remisy z rzędu. Teoretycznie są w lepszej formie. W takim razie skąd taki a nie inny typ?

Po pierwsze Cercle Brugge wygrało ostatnio ligowe spotkanie na Jan Breydelstadion pod koniec września. Kiepski wynik, kibice powoli zaczynają się irytować, a Glen De Boeck - trener - traci kredyt zaufania... Piłkarze muszą coś zrobić, aby sytuacja w klubie się polepszyła, a najlepszą rzeczą będzie zwycięstwo w dzisiejszym meczu. Mobilizacja powinna być pełna i na pewno żaden z zawodników nie odpuści.

Po drugie Cerlce Brugge jeszcze nigdy nie przegrało na własnym obiekcie z Westerlo. Bilans tych meczy to 3-3-0 na korzyść gospodarzy. Generalnie spośród wszystkich 12 bezpośrednich spotkań zielono-czarni tylko raz musieli uznać wyższość rywali. Ostatnie 3 potyczki to 3 zwycięstwa Brugge. Widać, że rywal, jakim jest Westerlo leży piłkarzom Glena De Boecka.

Mecz powinien być zacięty, ponieważ obie drużyny strzelają bramki w praktycznie każdym meczu, zatem wynik teoretycznie jest sprawą otwartą. Jednak z doświadczenia wiem, że w spotkaniach na dole tabeli sporym atutem jest przewaga własnego boiska i wola walki, dlatego liczę na skromne zwycięstwo Cercle Brugge.

:cool: :!: Powodzenia :!: :cool:
[/quote]

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Póki co jeden typ:
Standard vs Club Brugge 2 (AH 0), 2.19 Bet365 2/10
Jest to zdecydowanie hit kolejki. Jednak po tym co się dowiedziałem, poczytałem to raczej powinien być jednostronny. Kursy tutaj są zdecydowanie przesadzone na Club Brugge i warto skorzystać z błędu oddsmakerów. Azjatycki handicap jest tutaj idealny, bo Standard może coś próbować powalczyć, a kurs 2.19 to kosmos, dla przykładu w Interwetten jest jedynie 2.00.
Standard w tym sezonie rozczarowuje. Grają słabo, mało efektywnie. Słaba skuteczność w drużynie to aktualnie poważny problem. Poza tym forma ekipy, która zajmuje 3 miejsce w Jupiler Pro League także jest słaba: WPRR. Wygrana z Genkiem była jedyną dobrą sprawą w rozgrywkach ligowych. Porażka na własne życzenie z Westerlo 0:2 zaskoczyła mnie, jak i fanów. Remisy z Waregemem i Excelsiorem był do przewidzenia. Na szczęście w tygodniu zagrali dobry mecz w LM. Ograli Olympiakos i nadal mają nadzieję na LE, a może i fazę pucharową w LM :?: Na pewno morale drużyny się poprawiły, ale nie na tyle by teraz zagrać świetny mecz z liderem. Głównym problemem Standardu jest lista kontuzjowanych. Jutro prawdopodobnie nie pojawią się: Sarr, Rocha, Felipe, Collet, Dalmat, Defour, Dacourt, Kabamba, De Camargo, Traore i Cyriac. Jeśli dla przykładu Defour i Traore nie wystąpią będzie to olbrzymi problem dla gospodarzy. Cieszy jednak powrót Mbokaniego, ale on sam nie wygra meczu.
Club Brugge w przeciwieństwie do obrońcy tytułu gra świetnie i to na wielu płaszczyznach. Puchar Belgii, LE czy liga to i tak świetne rezultaty. W lidze ich passa wygląda tak: WWWW. Szczególnie cieszy zwycięstwo przeciwko Anderlechtowi i to 4:2. W LE w czwartek gładko ograli Partizan 4:2 i to w Belgradzie. Są najlepiej grającą ekipą na wyjeździe: 4-1-1. Trener gości nie ma większych problemów kadrowych, bo nie wystąpi jedynie Hoefkens i Vargas. Najważniejsze, że Perisic zagra, jest on ostatnio w świetnej dyspozycji, przeciw Partizanowi to on głównie przyczynił się do wygranej.
H2H jest zdecydowanie na korzyść Standardu, bo na ostatnie 4 meczy 4 razy wygrał właśnie Standard. Jednak tym razem jest inaczej, to Club Brugge jest faworytem (tylko nie u buków ???? ). Każda seria kiedyś się kończy, mam nadzieję tylko, że to seria Standardu (H2H) się skończy, a nie passa 4 wygranych z rzędu Clubu Brugge. Handi azjatycki do grania i to zdecydowanie.
Pozdrawiam, później wrzucę coś jeszcze bądź jutro rano.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Genk vs Anderlecht 2, 2.16 Pinnacle 2/10
Genk po ponad półrocznej przerwie wygrał mecz na własnym stadionie. Było to w poniedziałek z Cercle Brugge. Fani w końcu mieli powody do radości. Jednak tym razem będzie bardzo ciężko. Z Genkiem zmierzy się najbardziej utytułowana drużyna w Belgii, Anderlecht. Genk w tej chwili jest w lepszej kondycji mają dwie wygrane z rzędu i są na pewno podbudowanie psychicznie. Pozycja w tabeli nie jest nadal satysfakcjonująca, bo zajmują dopiero 10te miejsce. Ich bilans spotkań u siebie wciąż wygląda słabo: 1-3-3. Podbudowani są, ale z takim przeciwnikiem nie będzie łatwo, bo także nie będzie mogło zagrać dziś dwóch zawodników: Courtois (rezerwowy golkiper) i Hubert.
Anderlecht jest aktualnie w świetnej formie. PWWW to dobry bilans, jedyna porażka to z liderem 2:4, a tak same zwycięstwa po 2:zero: Mechelen, Lokeren i Charloeri. W tygodniu pokonali łatwo Timisoarę w LE 3:1. Trener Jacobs jest nastawiony bardzo pozytywnie do tego meczu. Nie mają większych zmartwień, jedynie występ węgierskiego obrońcy Juhasza stoi pod znakiem zapytania. Lider drużyny Boussoufa i ostatnio w świetnej formie Lukaku wystąpią. Kurs na gości jest atrakcyjny.
H2H jest nz korzyść Anderlechtu. Cztery mecz to trzy wygranej drużyny ze stolicy Belgii i raz padł remis. W ub sezonie Anderlecht wygrał z Genkiem na ich terenie 2:0. Dziś liczę na powtórkę.
Inne typy:
ADO vs PSV 2, 1.45 Betsson 4/10
AZ vs Feyenoord 1, 1.90 NordicBet 2/10
Sbadki na drżynę gospodarzy ;)
Później napiszę analizę do mecz Twente - Ajax.
Powodzenia.

M 0

martines0071994

Użytkownik
Den Haag - PSV - 2

Mój typ wedługł mnie jest jak najbardziej uzasadniony.Gospodarze 1 wygrali i 1 zremisowali natomiast aż 4 razy doznali goryczy porażki na własnym stadionie.PSV na wyjazdach jeszcze nie przegrało stracili zaledwie 2 bramki strzelając 10 , 2 mecze zremisowali i 3 wygrali.
Remisy PSV:

FC Twente vs. PSV Eindhoven 1:1
FC Utrecht vs. PSV Eindhoven 0:0

Czyli remisy następowały kolejno z 1 i 5 zespołem w tabeli a więc z zespołem na 14 miejscu powinni sobie poradzić.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Twente vs Ajax 2 (+0.5 AH), 1.49 Bet365 4/10
Twente w tym sezonie póki co nie pokonane. Ich aktualna forma to 7 wygranych z rzędu :!: Świetny bilans, nikt się nie spodziewał takiej postawy ekipy z Enschede. W środku tygodnia ograli Sheriff Tiraspol 2:1, nie był to dobry mecz w wykonaniu gospodarzy. Sheriff przeważał przez spory okres meczu. U siebie Twente gra rewelacyjnie 5-1-0. Jednak ich forma nieprzekonuje mnie. Z wielkimi drużynami holenderskimi nie grali jakoś świetnie. Wygrana z AZ 3:2, remis z Feyenoordem 1:1 i remis z PSV na początku sezonu. Te rezultaty pokazują, że wciąż nie jest im łatwo ogrywać te ekipy, a dzisiaj zagrają z aktualnie najlepszym zespołem holenderskim Ajaxem.
Ajax gra genialny futbol. Pogromy z AZ (4:2) i Feyenoordem (5:1) to super wyniki :!: Nie ma mocnych na nich w tej chwili. W LE zagrali bardzo dobrze przeciwko Dynamowi Zagreb w Chorwacji. Suarez wraz z ekipą są świetną drużyną i po tym co ostatnio pokazują są dla mniezdecydowanymi faworytami do tytułu. Na wyjazdach świetnie 4-1-1, porażka z PSV, więc wstydu nie ma.
Obydwa zespoły bez zmartwień kadrowych. H2H jest aktualnie na korzyść Ajaxu. 4 mecze - 2 wygrane Ajaxu (obie w poprzednim sezonie), 1 remis i wygrana Twente. Dziś jednak jestem zdecydowanie przekonany, że Ajax tego nie przegra. Twente już za dużo spotkań ma bez porażki. Liczę na gości :!:
Powodzenia, to wszystko na ten weekend ode mnie.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
ADO vs PSV 1:5 ✅
AZ vs Feye 1:1 ⛔
Twente vs Ajax 1:0 ⛔
Genk vs Anderlecht 0:2 ✅
Standard vs Club 3:1 ⛔
To była słaby weekend :|

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom