>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

13 kolejka Campeonato Brasileiro [23 - 24 lipca]

Status
Zamknięty.
simons 646

simons

Forum VIP

Kolejna dawka Brazylii, znów przed weekendem. Atletico Mineiro wciąż prowadzi, lecz niebezpiecznie zbliżyło się Palmeiras (ma 1 mecz mniej). Cruzeiro po porazce w Copie musi w koncu zaczac wygrywac w lidze (18 miejsce!).
Więc sporo ciekawych wydarzen ;)
Zapraszam do dyskusji
PS: Info wiecie skad brac ;) ???? ???? ????​

kacmon 330

kacmon

Forum VIP
Ciekawie zapowiada się mecz Internacionalu z Sao Paulo. Internacional ostatnio spore problemy spowodowane napiętym terminarzem, natomiast Sao Paulo wreszcie wygrało mecz. Tylko czy zwycięstwo z Santosem na własnym stadionie oznacza nadejście lepszej formy i wyników? Zobaczymy jutro.

Dla mnie mecze kolejki to Flamengo - Barueri i Corinthians - Vitoria. W tym pierwszym spodziewam się zaciętego pojedynku z przewagą gości. Myślę nad postawieniem X2 bo kursy są bardzo zachęcające. Flamengo sporo nie obecności. Kontuzja Ze Roberto i Juana, a za kartki pauzuje Everton, Wellinton i Fabricio. Już w ostatnich meczach widać, że Flamengo ma gorszą formę i nie gra jak na początku sezonu, dlatego remis dla mnie bardzo prawdopodobny, nie wiem skąd tak niskie kursy na gospodarzy. Barueri w każdym meczu pokazuje, że ich forma nie jest chwilowa i naprawdę mogą namieszać w tym sezonie w Serie A.

Mecz Corinthians - Vitoria wydaje się być bardzo wyrównany, ale to co robi Vitoria na wyjazdach każdy widzi... Nie wiem jak można tak słabo spisywać się na wyjazdach, przy wspaniałej grze na własnym terenie. Corinthians ostatnio gra bardzo dobrze, ale tracą bardzo dużo goli. Z dobrym atakiem Vitorii o zwycięstwo będzie ciężko i tutaj również kurs na gospodarzy wydaje mi się zbyt niski.

Natomiast nie wiem co myślicie o meczu Santosu. Nowy trener, powrót Luxemburgo na pewno zmobilizuje zespół. Stać ich w tym sezonie na więcej i chyba powinni sobie poradzić z przeciętnym Ateltico PR na własnym stadionie?

simons 646

simons

Forum VIP
Spotkanie między drużynami z dolnej części tabeli - ostatni Nautico i 17stym Botafogo , z 2ma punktami więcej od dzisiejszych gospodarzy. Nautico przegrało 7 z ostatnich 8 meczy. Ostatnie zwycięstwo gospodarzy sięga 3ciej kolejki gdy pokonali atletico Paranense 3-2 na własnym terenie. Botafogo z kolei w ostatnim meczu zdobył bardzo cenny remis z Flamengo (2-2) tracąc bramkę w końcówce.
W Nautico wszyscy zawodnicy są do dyspozycji Geninho.
Z kolei goście nie mają tak dogodnej sytuacji jak gospodarze. W dzisiejszym meczu na boisku nie zobaczymy takich podstawowych zawodników jak Alessandro, Emerson, Thiaguinho i Eduardo. Drużyna więc będzie głównie liczyła na szybkie kontry i na to że Nautico zostawi im wystarczająco miejsca na strzelenie bramki
Prawdopodobne składy:
NAUTICO (3-5-2)

Eduardo
Vagner Silva, Gladstone, Gallardo
Sidny, Johnny, Derley, Dinda, Anderson Santana
Carlinhos Bala, Gilmar​
BOTAFOGO (3-5-2)
Castilho
Wellington, Juninho, Leandro Guerreiro
Túlio Souza, Fahel, Renato, Lúcio Flávio,Batista
André Lima, Victor Simões​
Propozycja SimonS&#39;a:
Nautico - Botafogo 1 DNB (remis nie ma zakładu) 6/10
źródło: liga brazylijska

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Szybko i na temat. Dzisiaj dużo meczów jednak nie zdażylem z analizą...Jednak pare słow moge naskrobac. Może ktoś zdąrzy przeczytac i zagrac.

⚽Internacional Porto Alegre - FC Sao Paulo​

Inter po klęsce w derbach z Gremio. Warto dodac że były to derby 100letnie.
Tak więc blamaż należało by jak najszybciej zmazac a okazja ku temu jest doskonała. Mecz z Sao Paulo, które nie spisuje się najlepiej. Szczególnie Sampa zawodzi na wyjazdach. 0-2-4 i 1 strzelony gol w tylu meczach to maluuutko.
Jeżeli chodzi o składy to w bramce Sao Paulo widze dzisiaj media podają że ma stanac Bosco, którego szczerze powiem nie kojarze. Wszyscy w klubie zapewne czekają aż wróci Rogerio Ceni po kontuzji, ale jego zmiennik Denis nie wiem czemu nie wystąpi. Tak więc nie wiem czego sie spodziewac bo Bosco. Może miec cięzko z huraganowymi atakami gospodarzy u których wszyscy najlepsi są do dyspozycji Tite.
Gospodarze u siebie grają niemal jak z nut 4-1-0 co wobec miernej postawy Sampy może przyniesc efekt. Sklad mają optymalny. Forma mimo klęski przed tygodniem jednak mimo wszystko bardziej stabilna.

Oto jak sklady mają wygladac.

INTERNACIONAL : Lauro - Bolivar, Indio, Sorondo - Kleber, Sandro, Guinazu, Magrao, D&#39;Alessandro - Nilmar, Taison

SAO PAULO : Bosco - Renato Silva, Andre Dias, Miranda, Jean - Hernanes, Richarlyson, Marlos, Junior Cesar - Dagoberto, Washington

Typ : Internacional win @ 1,80 Tobet (6/10)

Zapraszam do analizy spotkan Brasileiro ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom