>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

13.12.2006, Hochfilzen

Status
Zamknięty.
fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
dawno nie pisałem co mozna zagrac a troche grałem lecz widze ze tu mało ludu zaglada ....szkoda .

M.Glagow-S.Bailly 1 1.65
Jest to typek z betgun na wstepie powiem ze to chyba najpewnieszjszy z ich oferty.Myslałem tez o pojedynku A.Henkel-K.Wilhelm oczywiscie 1 tylko Kati lubi zaskakiwac i moze niespodziewanie powalczyc o wysoka lokate.Ale wracajac do typu Bailly w tym sezonie strzela bardzi kiepsko z biegiem nie jest tak zle ale jesli sie kiepsko strzela to nawet dobry bieg nie pomoze.Glagow myslalem ze w tym sezonie bedzie zdecydowanym numerem jeden a narazie zajmuje 4 miejsce w rankingu . Jak juz wspominałem Bailli kiepsko zaczeła sezon pewnie bedzie dochodziła do formy ale spokojnie .Dla mnie ten typek dosyc pewny .Mam tylko nadzieje ze Bailli sie nie obudzi lecz nawet jak by to sadze ze Glagow moze zajac miejsce w pierwszej piątce.Tylko biegnie jako pierwsza zawodniczka i nie bedzie znała czasów pozostalych zawodniczek.A ciekawe bedzie bo zaraz za nia pomknie na trase własnie Francuzka.Typek wchodzi w 80 % moim zdnaiem sam gram ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom