>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

12 kolejka Primera Division

Status
Zamknięty.
tbm 642

tbm

Forum VIP
Przed nami 12 seria spotkań Primera Division, w której hitowo zapowiada się pojedynek Villareal z Sevillą. Oprócz tego spotkania na uwagę zasługują mecze dobrze dysponowanego Getafe z Barceloną oraz Realu Madryt z nieobliczalną Mallorcą.

Kto w tej kolejce będzie zwycięzcą a kto przegranym?

Zapraszam do typowania i analizowania spotkań ;)

Oto pary 12 kolejki wraz z notowaniami u bukmachera Bwin:

tbm 642

tbm

Forum VIP
Dziś na boiskach hiszpańskiej Primera Divison odbędą się dwa spotkania ;):

W pierwszym z nich Getafe podejmuje wielką Barcelonę, która w tegorocznych rozgrywkach jakoś nie przekonuje mnie w meczach wyjazdowych. A Getafe? po fatalnym początku sezonu drużyna nabrała rozpędu i wygrała w przekonywujący sposób kilka spotkań z rzędu. na ich drodze stanął m.in Tottenham (w UEFA), ktory pilkarze Getafe ograli 2:1 na White Harne Line. Osobiscie opuszczam typowanie tego spotkania gdyż mimo ostatniego zwycięstwa Blaugrany w Lidze Mistrzów uważam, że gospodarze są dziś wstanie sprawić niespodziankę ;)
no bet

W drugim meczu borykajaca się z różnymi problemami Valencia podejmuje beniaminka z Murcii. W Valencii ostatnimi czasy źle się dzieje... bolesna porażka 1:5 z Realem Madryt, ale pozniej wygrana 2:0 z Mallorcą i wydawało się, że będzie lepiej lecz... w środku tygodnia &quot;Che&quot; już pod wodzą nowego trenera - Ronalda Koemana ulegli w meczu Champions League na Estadio Mestalla 0-2 Rosenborgowi Trondheim. Jednak mimo to gospodarze w dzisiejszym spotkaniu są faworytem, choć mając na uwadze fakt iż w tegorocznych rozgrywkach na Mestalla nie gra im się za dobrze, a i nowy trener nie zna jeszcze zespołu zdecydowałem się odpuścić typowanie tego spotkania.
no bet

A jakie są Wasze opinie na temat dzisiejszych i jutrzejszych spotkań Primera Division ?

A 3

adamk1988

Użytkownik
Villarreal FC - FC Sevilla
Typ: X lub x2 5/10 ⛔
Under/Over 2 8/10
✅
Jest to bez wątpienia najciekawszy mecz tej kolejki Primera Division. 3 drużyna w Hiszpanii(bilans bramek gorszy od Barcelony) podejmować będzie drużynę Sevilli, która niespodziewanie w tym momencie zajmuje dopiero 10 miejsce.Villarreal u siebie na 5 meczów wygrał 4 strzelając 9 goli, z czego 6 w dwóch ostatnich meczach z Barceloną i Levante.Zespół prowadzony przez Manuela Pellegriniego u siebie przegrał jedynie 02.09 z Realem, jedynak było to niezłe lanie, które piłkarze z pewnością zapamiętali i wyciagnęli wnioski(0:5).Żółta łódź podwodna w czwartek wygrała na wyjeździe 2:1 z Mladą Bolesław w Pucharze Uefa.Po ostatnich dobrych wynikach w lidze i PU drużyna jest mocno zmotywowana na mecz z Sevillą. Goście na wyjazdach spisują się słabo, a jeśli popatrzeć na szeroką kadrę czy wyniki poprzedniego sezonu można powiedzieć, że wręcz tragicznie.Jedna wygrana z najsłabszym w lidzie Levante 2:0 i 3 porażki.Jednak były to drużyny bijące się o miejsca pucharowe( Barcelona,Atletico,Saragossa). Sevilla pokazała w ostatnich spotkaniach, że podnosi sie z dołka ogrywając wysoko Valencię, Real po ciekawym meczu czy zespół Steaua Bukareszt w Lidze Mistrzów na trudnym rumuńskim terenie.Sevilla na wyjeździe strzeliła stosunkowo mało bramek bo tylko 6, jednak średnią zaniżają wyniki, z początku sezonu kiedy to zespół był w kryzysie.Myślę, że i niemoc strzelecka i dobrych wyników minęła i zobaczymy ciekawy mecz i kilka bramek.Stawiam na remis z wynikiem overowym 2:2 3:3.Nie byłbym zaskoczony jeżeli Sevilla po zaciętym meczu przechyliłaby szalę zwycięstwa na swoją korzyść strzelając jedną bramkę więcej.

sztandi 66

sztandi

Użytkownik
Getafe vs. FC Barcelona
Typ: poniżej 2,5 bramki
Kurs: 1,92

Dzisiejszego wieczoru w pierwszym meczu 12 kolejki hiszpańskiej Primera Division spotkają się zajmujące 15 miejsce w ligowej tabeli getafe z wiceliderem, czyli FC Barceloną. Faworyt tego spotkania może być tylko jeden i jest nim oczywiście popularna &quot;Barca&quot;. Jednka jej słaba gra na wyjazdach w tym sezonie oraz dobra forma w ostatnich tygodniach Getafe, które pokonało m.in. Tottenham w rozgrywkach Pucharu Uefa, zniecheciły mnie do grania na 2. Jednak analizując to spotkanie doszedłem do wniosku, że bardzo ciekawym i prawdopodobnym typem jest under 2,5 gola po dobrym kursie w Unibet. Do zagrania tego typu skłoniły mnie ostatnie mecze Barcelony, w których padał wynik poniżej 3 bramek. Dodam jeszcze do tego, że Getafe jest drużyna typowo defensywną i na swoim boisku w 5 meczach straciło tylko 2 bramki. Natomiast barcelona strasznie sie w tym sezonie męczy na wyjazdach, gdzie wygrała tylko raz ze słabym Levante, a poza tym odnotowała 3 remisy i także 1 porażkę. W tych 5 meczach wyjazdowych strzeliła tylko 6 bramek. Warto dodać jeszcze, że Getafe w tym sezonie na swoim boisku nie zanotowało jeszcze overa. Dużo będzie zależec od początku spotkania i tego czy uda się Katalończykom szybko strzelić bramkę. Myśle, że typ jest dobry, ale co sądzą o nim inni?

sutek 79

sutek

Forum VIP
Ja typowałbym zwycięstwo Valladolid w mecz z Levante.Gospodarze ostatio remisowali m.in z silną Barceloną a Levante po serii 8 porażek z rzędu pokonało słabiutkią Almerie.Wydaje mi się że jutro Real ma szanse na wygranie oczywiscie Real Valladolid osiem porażek z rzedu to nie przypadek to poprostu pokazuje ze Levante jest słabe,wiecej szans na wygraną daję piłkarzą Valladolid kurs na zwyciestwo gospodarzy w Bwin wynosi 1,70

✅ Wynik 1:0

chery 0

chery

Użytkownik
Ciężka moim zdaniem kolejka do typowania kolejka patrząc na mecze to wpadl mi jeden w oko Espanyol-Bilbao.Wiadomo baskowie na wlasnym terenie mogli by o cos powalczyc u siebie pokazywali charakter zawsze.Na wyjazdach jest troche gorzej wszystko wskazuje ze Yeste nie zagra w tym meczu.Kto interesuje sie hiszpanska pilka to wie że to jest caly mózg Basków.Espanyol powinien wygrac ten mecz wiadomo tworza kolektyw Tamudo-Luis Garcia-Riera jesli ta 3 zagra to ciezko bedzie aby Espanyol tego meczu nie wygrał.
Stawiam na zespół z Kataloni czysta 1

sztandi 66

sztandi

Użytkownik
Getafe vs. FC Barcelona
Typ: poniżej 2,5 bramki ✅
Kurs: 1,92

Dzisiejszego wieczoru w pierwszym meczu 12 kolejki hiszpańskiej Primera Division spotkają się zajmujące 15 miejsce w ligowej tabeli getafe z wiceliderem, czyli FC Barceloną. Faworyt tego spotkania może być tylko jeden i jest nim oczywiście popularna &quot;Barca&quot;. Jednka jej słaba gra na wyjazdach w tym sezonie oraz dobra forma w ostatnich tygodniach Getafe, które pokonało m.in. Tottenham w rozgrywkach Pucharu Uefa, zniecheciły mnie do grania na 2. Jednak analizując to spotkanie doszedłem do wniosku, że bardzo ciekawym i prawdopodobnym typem jest under 2,5 gola po dobrym kursie w Unibet. Do zagrania tego typu skłoniły mnie ostatnie mecze Barcelony, w których padał wynik poniżej 3 bramek. Dodam jeszcze do tego, że Getafe jest drużyna typowo defensywną i na swoim boisku w 5 meczach straciło tylko 2 bramki. Natomiast barcelona strasznie sie w tym sezonie męczy na wyjazdach, gdzie wygrała tylko raz ze słabym Levante, a poza tym odnotowała 3 remisy i także 1 porażkę. W tych 5 meczach wyjazdowych strzeliła tylko 6 bramek. Warto dodać jeszcze, że Getafe w tym sezonie na swoim boisku nie zanotowało jeszcze overa. Dużo będzie zależec od początku spotkania i tego czy uda się Katalończykom szybko strzelić bramkę. Myśle, że typ jest dobry, ale co sądzą o nim inni?
Typ trafiony, szkoda tylko, że 2-0 dla getafe, a nie dla Barcy.

matty07 0

matty07

Użytkownik
Spotkanie:Real Madrid - Mallorca
Typ:Real Madrid -1
Kurs: 2.05
Bukmacher: Expekt

Real gra u siebie znakomicie, 5 zwycięstw na 5 meczy, drużyna gości 1-3-1. Real jest liderem ligi i na pewno bedzie chciał odskoczyc Brasie która sensacyjnie przegrała w sobote swój mecz z Getafe, Real bedzie bardzo tym faktem zmotywowany bo drugi raz taka okazja sie moze nie powtórzyć... po ostatnich dwóch ciężkich meczach (porażce na wyjeździe z Sevilla i remisie z Olimpiakosem też na wyjeździe) przyszła pora na zwycięstwo, i to wyrazne, pokazujace ze Real nie stracił formy z początku sezonu!! Własnie w tym meczu bedzie ku temu wielka okazja, Mallorca w ostatnich 3 meczach 2 razy zremisowała i przegrala ostatnio ze słabiutką ostatnie czasy Valencia u siebie, myśle ze w tym meczu Real spokojnie wygra przynajmniej dwubramkowa przewaga!!

manieq12 0

manieq12

Użytkownik
Real Madrid - Mallorca
11.11.07 godzina 19:00
mój typ 1
kurs 1.35
Przed tygodniem Królewscy zostali pokonani na Ramon Sanchez Pizjuan przez Sevillę, a po meczu zarówno piłkarze Realu, jak i sam trener całą odpowiedzialność za porażkę obarczyli sędziego. Prawda jest jednak taka, że to piłkarze z Madrytu nie zaprezentowali się zbyt dobrze, ale Sevilli to spotkanie po prostu wyszło.
W ostatnim spotkaniu Mallorca nie sprostała Valencii ulegając przed własną publicznością. Wcześniej zremisowała z Deportivo La Coruna i Espanyolem Barcelona. Trener Gregorio Manzano wierzy jednak w swój zespół i uważa, że jego podopiecznych stać na niespodziankę w niedzielnym spotkaniu z Realem Madryt. Sporym osłabieniem Mallorki będzie na pewno brak Miguela Angle Moyi, który na treningu zerwał mięśnie prawego uda i czeka go teraz czterotygodniowa przerwa.
Po wczorajszej porażce Barcelony Królewscy mają dziś okazję odskoczyć w ligowej tabeli na kolejne 3 punktu i moim zdaniem tak się własnie stanie.

kwiat 0

kwiat

Użytkownik
Villarreal - Sevilla
Długo zastanawiałem się, czy zagrać ten typ i zdecydowałem się jednak, ale zagram go za symboliczną stawkę, tak na początek. Mianowicie chodzi o wielki hit Primera Division Villarreal - Sevilla. Wiele przemyśleń na temat tego spotkania kusi mnie w stronę 5 z rzędu remisu tych drużyn (i on wydaje mi się tutaj najbardziej prawdopodobny). Zdecydowałem się jednak zagrać asian handi 0/+0.5 na Seville. Jak wiadomo, rzut oka na tabelę i nie powinno być wątpliwości co do zwycięzcy. Jednak Sevilla to nie ta sama drużyna co na początku sezonu za czasów Ramosa. Podobnie jak Villarreal, Sevilla odniosła w ostatnich 4 meczach 3 zwycięstwa, obydwie ekipy wygrały na wyjazdach mecze w P.UEFA i LM. Fakt, który skłania mnie do typu, że Sevilla nie przegra, jest brak w skladzie gospodarzy najlepszego strzelca Giuseppe Rossiego. Goście natomiast powinni sobie poradzić bez Kerżakowa, Escude i Maresc&#39;i, bo rezerwowi z andaluzji wcale nie są gorsi i palą się do gry. Myślę, że będziemy świadkami bardzo dobrego i wyrównanego spotkania. Zaklad jest z ubezpieczeniem w razie remisu, ale wg mnie Sevilla wyjedzie z El Madrigal z 3 punktami.

A 3

adamk1988

Użytkownik
Villarreal FC - FC Sevilla
Typ: X lub x2 5/10 ⛔
Under/Over 2 8/10
✅
Jest to bez wątpienia najciekawszy mecz tej kolejki Primera Division. 3 drużyna w Hiszpanii(bilans bramek gorszy od Barcelony) podejmować będzie drużynę Sevilli, która niespodziewanie w tym momencie zajmuje dopiero 10 miejsce.Villarreal u siebie na 5 meczów wygrał 4 strzelając 9 goli, z czego 6 w dwóch ostatnich meczach z Barceloną i Levante.Zespół prowadzony przez Manuela Pellegriniego u siebie przegrał jedynie 02.09 z Realem, jedynak było to niezłe lanie, które piłkarze z pewnością zapamiętali i wyciagnęli wnioski(0:5).Żółta łódź podwodna w czwartek wygrała na wyjeździe 2:1 z Mladą Bolesław w Pucharze Uefa.Po ostatnich dobrych wynikach w lidze i PU drużyna jest mocno zmotywowana na mecz z Sevillą. Goście na wyjazdach spisują się słabo, a jeśli popatrzeć na szeroką kadrę czy wyniki poprzedniego sezonu można powiedzieć, że wręcz tragicznie.Jedna wygrana z najsłabszym w lidzie Levante 2:0 i 3 porażki.Jednak były to drużyny bijące się o miejsca pucharowe( Barcelona,Atletico,Saragossa). Sevilla pokazała w ostatnich spotkaniach, że podnosi sie z dołka ogrywając wysoko Valencię, Real po ciekawym meczu czy zespół Steaua Bukareszt w Lidze Mistrzów na trudnym rumuńskim terenie.Sevilla na wyjeździe strzeliła stosunkowo mało bramek bo tylko 6, jednak średnią zaniżają wyniki, z początku sezonu kiedy to zespół był w kryzysie.Myślę, że i niemoc strzelecka i dobrych wyników minęła i zobaczymy ciekawy mecz i kilka bramek.Stawiam na remis z wynikiem overowym 2:2 3:3.Nie byłbym zaskoczony jeżeli Sevilla po zaciętym meczu przechyliłaby szalę zwycięstwa na swoją korzyść strzelając jedną bramkę więcej.
Byłem blisko, fatalnie, że został podyktowany rzut karny dla Villarreal, jednak tak jak myślałem padło dużo bramek.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom