>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

12 kolejka Primera Division 28-29 listopada 2009r.

Status
Zamknięty.
M 27,2K

madangelo

Forum VIP

Sobota 28.11.09

[18:00] Sporting Gijón - Villarreal 2.85 3.20 2.45
[20:00] Valencia - Mallorca 1.55 3.75 6.25
[22:00] Sevilla - Málaga 1.25 5.35 11.50

Niedziela 29.11.09

[17:00] Zaragoza - Osasuna 2.05 3.30 3.60
[17:00] Real Valladolid - Tenerife 1.95 3.35 3.85
[17:00] Getafe - Xerez 1.50 3.75 7.25
[17:00] Racing Santander - Dep La Coruña 2.65 3.30 2.55
[17:00] Almeria - Athletic Bilbao 2.25 3.30 3.10
[19:00] Barcelona - Real Madrid 1.85 3.45 4.15
[21:00] Atletico Madrid - Espanyol 1.75 3.45 4.80

Zachęcam do analiz i dyskusji na temat nadchodzących meczy ????

tbm 642

tbm

Forum VIP
Smakowicie wygląda kurs na Villarreal. Ok, może nie pokonali nikogo imponującego, ale tutaj chodzi o ich grę, w której widać wyraźny progres. Gijon tak wysoko w tabeli? Nie może być! Drużyna, którą znamy z bezkompromisowości w poprzednim sezonie, przecież tak wiele się nie zmieniła, a zajmuje tak wysoką lokatę. Czas chyba jednak najwyższy aby wszystko zaczęło powracać do normy, a za taką uznaję miejsce w górnej połowie tabeli dla Villarreal, a w dolnej części dla Sportingu. Kurs 2,45 na Villarreal kusi.

Nie opłaca się stawiać na Atletico Madryt, które podejmuje Espanyol. Villarreal już raczej zaskoczyło na odpowiednie tory, a Atletico jeszcze nie. I moim zdaniem nie opłaca się grać na ich przełamanie. Zagrałem ze dwa razy, ale zrozumialem już parę kolejek temu, że to nie ma sensu. Dopiero kiedy wygrają np. z Espanyolem w następnej kolejce na nich postawię, bo im potrzeba uwierzenia we własne możliwości, że potrafią ciągle wygrywać. A tak ciągle notują kiepskie wyniki, pewnie niektórzy piłkarze myślą o zmianie barw klubowych. Ogólnie brakuje tam odpowiedniej atmosfery i dlatego 1,75 nie jest atrakcyjnym kursem, a każdy wynik jest tam możliwy.

Wielki mecz na Camp Nou... Takie spotkania rządzą się swoimi prawami i co i chyba tyle nt. tego spotkania. Każdy doskonale zna możliwości obu drużyn, ale czego możemy spodziewać się po tym meczu? Ja nic sensownego nie wymyśliłem, swojego faworyta nie mam, a kibicował będę aby widowisko było jak najlepsze.

M 0

mesjasz

Użytkownik
Ja osobiście jestem w 95% przekonany że Barcelona tego meczu nie przegra. Kurs na takie roztrzygnięcie jest marny no ale jak dla mnie warty wzięcia. Real ostatnio dużo nie tracił ale i nie miał godnych przeciwników. Wiele też nie strzela. Dlaczego? Owszem Ronaldo nie grał a jest najgroźniejszą armatą Realu ale też dlatego że nie tworzy drużyny i o ile indywidualne umiejętności zawodników pozwalają kogoś ogrywać o tyle jako drużyna Real prezentuje się kiepsko. A żeby ograć Barcelonę na Camp Nou trzeba mieć zarówno drużynę jak i dużo szczęścia.

Z tak kombinacyjną i pomysłową grą Barcelony obrona Realu nie da sobie Rady. A po swojej stronie Real w ataku ma bardzo mało do zaprezentowania (przynajmniej narazie tak to wygląda). CR dopiero wrócił i do formy musi dojść. Niewiem jak z kadrą Barcy ale Ibrahimovicia i Messiego mam nadzieje dadzą na mecz.

kuuba 28

kuuba

Użytkownik
W Barcelonie światło na grę otrzymał już Toure, więc chyba obejdzie sie bez osłabień, bo Messi i Ibra na 99% będą gotowi do gry.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Ja osobiście jestem w 95% przekonany że Barcelona tego meczu nie przegra. Kurs na takie roztrzygnięcie jest marny no ale jak dla mnie warty wzięcia.
Dla mnie nie ma sensu, no ale jeśli dla Ciebie zrobi to różnicę na kuponie i jesteś przekonany to możesz grać. Ok, Barca gra świetną piłkę, ale akurat mecz z Realem to coś ponad kategoriami i ciężko przewidzieć co się wydarzy. Ja mimo wszystko odradzałbym - na tym meczu bukmacherzy powinni dużo zarobić bez względu na wynik.

matejo 9

matejo

Użytkownik
Gra na wygraną Villarreal jak najbardziej... Real z Barcą no bet, na podwyższenie AKO proponuję Seville, mimo porażki w LM drużyna Manolo Jimeneza nie powinna miec problemów z pokonaniem słabej w tym sezonie Malagi:spokodfhgfh:

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Gra na wygraną Villarreal jak najbardziej... Real z Barcą no bet, na podwyższenie AKO proponuję Seville, mimo porażki w LM drużyna Manolo Jimeneza nie powinna miec problemów z pokonaniem słabej w tym sezonie Malagi:spokodfhgfh:
Ja bym powiedzial nawet ze porazke w LM mozna traktowac jako atut przy typowaniu ligowego spotkania poniewaz trener w tamtym meczu dal odpoczac kilku kluczowym zawodnikom.

hardpr0 6

hardpr0

Użytkownik
⚽ Hiszpania, Primera Division,
godz. 20:00​

vs
Valencia - Mallorca
Typ:Valencia @ 1.53
betsafe

Ciekawe zapowiada się spotaknie w sobotni wieczór na Estadio Mestalla, gdzie czwarty zespół Primera Division Valencia podejmie szóstą drużynę Real Mallorca, ale według mnie zdecydowanym faworytem tego meczu jest Valencia.
Valencia aktualnie zajmuje 4 pozycję w tabeli z dorobkiem 24 pkt. Jak do tej pory szkoleniowiec Valencii - Unai Emery powinien byc zadowolony z gry swoich podopiecznych, którzy są niepokonani aż od 7 meczy(5-2-0)! Zwłaszcza ich forma w ostatnich 4 meczach jest bardzo wysoka. Otóż wygrali oni 4 mecze z rzędu, z tego aż 3 na wyjazdach strzelając przy tym rywalom 10 bramek, a tracac zaledwie dwie! Valencia jak narazie w tym sezonie poniosła zaledwie jedną porażkę z Getafe (3:1) na wyjeździe. Nietoperze w tym sezonie grają ofensywny oraz miły dla oka futbol i bez większych problemów wygrywają mecze z przeciwnikami o podobnej klasie do Mallorci (np. Valladolid czy Osasuna). Valencia oprócz bardzo dobrej formy mogą również pochwalic się faktem, iż są jednym z niewielu klubów w tym sezonie, który zdołał zatrzymac dumę Katalonii - Barcelonę (0:0). Do tego jeszcze w Valencii gra najlepszy strzelec ligi - David Villa, który na na swoim koncie ma już 9 trafień i wyprzedza &quot;trio&quot; strzeleckie Barcelony - Ibrahimovic, Messi, Keita. Ze strzelaniem bramek w tym meczu Valencia nie powinna miec problemów, ponieważ w świetnej formie znajdują się czołowi gracze ofenswyni Nietoperzy - Mata, Silva, Villa oraz Joaquin, który odzyskuje swoją dawną, świetną formę. Unai Emery w tym meczu będzie miał do dyspozycji wszystkich swoich najlepszych graczy, a zabraknie jedynie Vicente, Gonzaleza oraz Fernandesa. Dodam jeszcze, że jak Valencia wygra dzisiejszy swój mecz to zbliży się do liderów tabeli - Barcelony i Realu Madryt, ponieważ te dwie drużyny spotkają się w tej kolejce ze sobą w bezpośrednim spotkaniu i któraś z tych drużyn będzie musiała zgubic punkty na Camp Nou.
Dobrze w Primera Division spisują się także piłkarze Realu Mallorca, którzy zajmują aktualnie 6 pozycję w tabeli z dorobkiem 20 punktów. Piłkarze Mallorci wygrali jak do tej pory wygrali 6 meczów i wygrane zostały odniesione tylko na własnym stadionie! U siebie Mallorca gra dobrze, ale mają bardzo duże problemy w spotkaniach wyjazdowych, co w pełni pokazują ostatnie ich wyniki na wyjazdach(bilans: 0-2-3). W ostatnim meczu Mallorca ograła na własnym stadionie dośc szczęśliwie Almerię 3:1 i dzięki tej wygranej plasują się oni na 6 pozycji w tabeli premiującej udział w europejskich pucharach. Zespół Mallorci prezentując słaby poziom gry na wyjazdach w meczu przeciwko Valencii nic nie zdoła ugrac, bo spotkanie na Estadio Mestalla według mnie skończy się dla nich srogą porażką. Mallorca przystąpi do tego spotkania bez kontuzjowanych Vareli oraz Felipe
Ostatnie 21 spotkań pomiędzy tymi drużynami na Estadio Mastalla zakończyły się aż 16 zwycięstwami Valencii, 4 remisami i zaledwie jedną wygraną piłkarzy Mallorci! Jeśli Nietoperze zagrają z determinacją, agresją w defensywie oraz dobrą i skuteczną grą w ofensywie, to nie powinni mieć większych problemów z pokonaniem dzisiejszego słabiutkiego na wyjazdach rywala. A o formę oraz ofensywę Valencii w tym meczu jestem spokojny. Liczę, że po tym meczu Valencia podtrzyma swoją passę zwycięstw w lidze oraz odniesie swoje kolejne pewne zwycięstwo na Mallorca.

Inna propozycja:
Valencia (-1.5) @ 2.40 betsafe

Prince de Belial 1,7M

Prince de Belial

Forum VIP
19:00 El Clásico ! Show must go on =)

:idea: ▶ ciekawe statystyczno-historyczne info odnośnie byłych spotkań http://www.elmundodeportivo.es/infograficos/clasico09.html :!:

:idea: ▶ godzina po godzinie minuta po minucie relacja do rozpoczęcia spotkania http://www.elmundodeportivo.es/gen/20091129/53833046029/noticia/la-previa-del-barsa-madrid-al-minuto.html :!:

:idea: ▶ porównanie zawodników obu drużyn http://www.marca.com/2009/11/23/multimedia/graficos/1258986879.html :!:

:idea: ▶ Undiano Mallenco, sędzia-talizman dla Messiego http://www.fcb24.com/news/undiano-mallenco--sedzia-talizman-dla-messiego-cebb64f794e1c92c268cb2b1e98b22ba.html :!:

:idea: ▶ statystyki sędziego http://www.worldfootball.net/schiedsrichter_profil/alberto-undiano-mallenco/1/1/#redirect :!:

1.75 na Barcelonę ? wiem, że grają magicznie a Realu obrona to szwajcarski ser, aczkolwiek dla mnie to trochę mało....

bede uzupełniał informacje w ciągu dnia :&gt;

p.s.
mecz bedzie mozna ogladac na zywo w bwin ! wow !

1 0

123owca321

Użytkownik
Co myślicie o Racing de Santander - Deportivo La Coruña (0:1) po kursie 1,45? Deportivo nie spisuje się tak źle w tym momencie, ostatnie 5 meczów i żadnej porażki a z Racingiem u nich były remisy i wygrane Deportivo.

0:1 ✅

travism 190

travism

Forum VIP
Spotkanie: Real Valladolid - CD Tenerife
Typ: 1
Kurs: 1.95
Buk: Bwin

Dziś dojdzie do spotkania pomiedzy plasującymi sie w dolnej czesci tabeli zespołami Realu Valladolid i CD Tenerife. Systuacja obu ekip nie rysuje sie w jasnych kolorach. Oba zespoły wyraznie są w kryzycie co widac w ostatnich meczach, CD Tenerife zgromadził zaledwie 4 pkt. zaś gospodarze dzisiejszej potycznie nie wiele więcej bo 5 pkt. Lecz patrząc na wyjazdową formę Teneryfy inny wynik niz wygrana Realu bedzie niespodzianką, ponieważ na 5 mezy wyjazdowych goście nie zdobyli zadnego punktu strzelając zaledwie 1 bramkę a tracąc 15. Do tego bilans bezposrednich spotkań wskazuje wyraźnie na zespół gospodarzy. Na 10 ostatnich meczy na stadionie w Valladolid, Real wygrywał aż 6 razy, 2 razy dzielił się punktami i również 2 razy musiał uznac wyzszosc rywala. Typ wydaje sie dosc oczywisty ale jak to bedzie w dzisiajszym meczu dowiemy sie około godz. 19:00 ????

3:3 ⛔

jak mozna wygrywać 3:0 i zremisować ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom