Dyscyplina: Piłka nożna - Anglia - PL
Godzinna: 14:30
Spotkanie: Tottenham - Fulham
Typ: Tottenham więcej rożnych + over 5,5 rożnych + każda drużyna otrzyma over 0,5 kartki + poniżej 5,5 goli w meczu + Tottenham wygra lub zremisuje 2 połowę
Kurs: 2,80 wszystko się zgadza, ale nagle Fulham 11 RR przy 7 Tottenhamu...
Bukmacher: Superbet
Taka składanka ode mnie na ten mecz. Sporo składowych, ale moim zdaniem każda z nich wydaje się być prawdopodobna. Pierwsze co mi się rzuca w oczy to rzuty rożne drużyny dzisiejszych gospodarzy. W meczach Kogutów pada najwięcej rzutów rożnych w całej
Premier League, ale patrząc na same statystyki gospodarzy ich średnia wykonywanych rożnych wynosi 8,8 i jest to drugi wynik w lidze. Patrząc na mecze u siebie, średnia wynosi 9,8 RR i jest to pierwsze miejsce współdzielone z Manchesterem City.
Jak do tej pory w meczach domowych PL Tottenham nabił odpowiednio 12,7,9,13,6,12 RR. A więc w każdym z tych meczów linia 5,5 RR została pokryta. Dodatkowo, w każdym z tych meczów mieli oni więcej RR niż drużyna gości.
Liczby Fulham na wyjeździe: 8,6,5,3,2,8 i w czterech z tych meczów mieli mniej niż ich rywale, co skłania mnie do typowania dzisiaj Tottenhamu.
Jeśli chodzi o over 0,5 kartki dla każdej z drużyn. Jest to mecz derbowy, co samo w sobie powinno kierować w stronę kartek, dodatkowo w 5/6 meczów domowych Tottenham dostawał kartkę i to samo tyczy się Fulham na wyjeździe, czyli 5/6. Co ciekawe jedynym przeciwnikiem w którym nie dostali oni kartki są ich mecze z Evertonem, zarówno Fulham jak i Tottenham.
Under 5,5 gola było w każdym z meczów tych drużyn w tym sezonie PL i dzisiaj myślę, że powinno być podobnie. Do tego wygrana lub remis Tottenhamu w drugiej połowie. Gospodarze 5/6 drugich połówek u siebie to wygrane.
Do tego singlowy typ - Tottenham więcej rzutów rożnych - 1,53