>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

12 kolejka Premier League [19-21 listopad 2016]

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

Promocja w Sportingbet: Bonus powitalny 200PLN

12 kolejka Premier League to przede wszystkim starcie na Old Trafford, ale o meczu Manchesteru United z Arsenalem dyskutujemy w osobnym wątku.
Chelsea idzie jak burza, czy zatrzyma się na beniaminku z Middlesborough?
Liverpool czeka trudny wyjazd do Southampton, mecz ciekawy, ale ... raczej w polskiej tv go nie zobaczymy bo Canal + ma jakąś karę na mecze o godzinie 16:00 w sobotę ... eh.
Jakieś przemyślenia już macie? Śmiało wpisywać i argumentowąc swoje typy!
Zachęcamy do merytorycznej i kulturalnej dyskusji!

Otrzymane punkty reputacji: +3
gary-linker 69

gary-linker

Użytkownik
Ja gram w tą kolejkę(na bet365):

So&#39;ton - Liverpool
Liverpool 2.10
Liverpool DNB 1.50

Widzę w tym spotkaniu spore value w graniu na Liverpool, który jest w gazie i gromi ogórki,
ale też wygrywa trudne mecze na wyjeździe np. z chelseą. Southampton mnie nie przekonuje,
gra nie najgorzej, ale z topem sobie nie radzi. W dodatku Liverpool ma pozytywny bilans ze
świętymi w ostatnich latach. Dlatego właśnie gram the reds, uważam, że święci w tym roku
nie mają szans z maszyną Kloppa.

Crystal Palace - Man City
City 1.5
Kolejne &#39;proste&#39;, &#39;przyjemne&#39; do typowania spotkanie, o dobrym kursie na zwycięstwo city nad
crystal palace. Crystal palace gra ostatnio bardzo słabo, cztery porażki pod rząd mówią
same za siebie. Z drugiej strony Manchester city ostanio potracił kilka punktów, dlatego musi wygrać taki mecz, żeby być w czołówce. Aktualna forma palace oraz dobra gra city w składzie ze zdrowym Aguero, skłania mnie do gry na czyste zwycięstwo city.

Stoke - Bournemouth
Stoke 2.3
Stoke DNB 1.61

Stoke jest niepokonane od sześciu spotkań, a Bournemouth przegrało u siebie z Sunderlandem... Gram na the potters, ponieważ grają u siebie i są w formie oraz przemawia za nimi H2H,
gdzie za każdym razem wygrywają z wiśniami. Styl gry obu drużyn się nie zmienił, a więc uważam,
że to znowu Stoke wygra.

kokosek1960 1K

kokosek1960

Typer
FA Premier League | Anglia | Piłka Nożna
17:00 Middlesbrough - Chelsea

Gospodarze w ostatniej kolejce sprawili niespodzianke remisujac 1-1 z City na wyjezdzie.
15 lokata w tabeli [11 pkt]to malo bo do finiszu rozgrywek jeszcze daleko.
Goscie z Chelsea po wspanialym widowisku pokonali Everton 5-0 [gole miedzy innymi Hazard i Diego Costa]
To spotkanie zawodnicy trenera Karanki raczej nie wygraja a i o remis bedzie trudno.
Gospodarze na wlasnym obiekcie przegrali 1 - 2 Tottenham ,0 - 1 Watford ,1 - 2 Crystal P.
Druzyna Chelsea pod wodzą A. Conte w kazdym meczu prezentuje sie wysmienicie [oprocz meczu z Arsenalem gdzie ulegli 0-3]
Nie zobaczymy w tym meczu Diego Costy [kontuzja]ale Hazard i spolka powinni wywiezc 3 pkt z Riverside Stadium
Pokusic moża sie w tym meczu na overa 2.5 ale ja daje na wygrana Chelsea chociaz kurs nie jest za wysoki.
typ2//1.49 Betsafe

ziolek00 6

ziolek00

Użytkownik

Gospodarze w ostatniej kolejce sprawili niespodzianke remisujac 1-1 z City na wyjezdzie.
Goscie z Chelsea po wspanialym widowisku pokonali Everton 5-0 [gole miedzy innymi Hazard i Diego Costa]
To spotkanie zawodnicy trenera Karanki raczej nie wygraja a i o remis bedzie trudno.
Gospodarze na wlasnym obiekcie przegrali 1 - 2 Tottenham ,0 - 1 Watford ,1 - 2 Crystal P.
Druzyna Chelsea pod wodzą A. Conte w kazdym meczu prezentuje sie wysmienicie [oprocz meczu z Arsenalem gdzie ulegli 0-3]
Nie zobaczymy w tym meczu Diego Costy [kontuzja]ale Hazard i spolka powinni wywiezc 3 pkt z Riverside Stadium
Pokusic moża sie w tym meczu na overa 2.5 ale ja daje na wygrana Chelsea chociaz kurs nie jest za wysoki.
typ2//1.49 Betsafe
Hazard też pod znakiem zapytania, lepiej wstrzymać się do czasu, aż będzie klarowne ;)
Shake// flashscore to słabe źródło absencji, polecam rotoworld albo physioroom

ftwlol 140

ftwlol

Użytkownik

typ2//1.49 Betsafe
Najbardziej niepewnie tu wyglądają gracze który byli na reprezentacjach, wszyscy poza pedro byli w delegacji + prawdopodobne kontuzje diego i hazarda. Na papierze nie wygląda to najlepiej i zagrał bym raczej remis.

belo 106

belo

Użytkownik
Najbardziej niepewnie tu wyglądają gracze który byli na reprezentacjach, wszyscy poza pedro byli w delegacji + prawdopodobne kontuzje diego i hazarda. Na papierze nie wygląda to najlepiej i zagrał bym raczej remis.
Hazard trenował już wczoraj, było wrzucane zdjęcie z treningu.
Ponadto Diego Costa też już podobno wrócił wczoraj do treningów, ale to akurat nic pewnego bo info z The Sun, jednak w takich kwestiach raczej nawet oni nie powinni się mylić.

kwwwk 14

kwwwk

Użytkownik
Crystal Palace- Manchester City 2 [1,50]
Everton- Swansea 1 [1,57]
AKO: 2,35

Crystal Palace poniosło cztery porażki w ciągu ostatnich pięciu meczy. Wyłączając Liverpool, nie były to pojedynki z czołówką tabeli, gospodarze sobotniego meczu przegrali z Burnley oraz Leicester na wyjeździe a także z The Reds i West Hamem u siebie. Wyniki oraz styl gry nie powalają. Zawodnikom tej drużyny udaje się strzelać gole jednak to za mało w porównaniu do tego ile ich tracą. Wbili dwa gole Burnley na wyjeździe, doprowadzając do remisu, jednak to było za mało, gdyż nie potrafili dowieźć tego wyniku do końca, tracąc gola w końcówcze meczu. Dwie bramki strzeli także obecnemu liderowi Premier League z czego pierwszą po fatalnym błędzie Lovrena. Przy okazji stracili cztery. Brak Benteke jeszcze bardziej osłabia i tak już małą siłę rażenia tej drużyny. Nie sądzę aby ostatnia ligowa wpadka City wpłynęła w negatywny sposób na zawodników podczas sobotniego starcia. Wręcz przeciwnie powinna dodać mobilizacji do gonienia rywali w walce o mistrzostwo. Środowy mecz w LM to także słabe wytłumaczenie, zawodnicy będą mieli czas na regenrację do następnego starcia w europejskich pucharach. Brak Kompanego, Sagny, Fernando oraz Delpha nie powinien wywrzeć decydującego wpływu w starciu z taką ekipą jak CP.

-----

Czas na przełamanie łabędzi? Uważam, iż w nie nastąpi to w najbliższym meczu. Everton po tęgim laniu od Chelsea wraca przed własną publiczność w roli faworyta ligowego meczu. Chęć rekompensaty przed kibicami będzie bardzo duża, The Toffees będą chcieli zwyciężyć ligowy pojedynek. Baines oraz McCarthy- czas na powrót do zespołu po kontuzajch. Być może wystąpią już w sobotę. Zespół gości odnotowuje praktycznie same porażki. Między innymi były to mecze z MU, MC, Arsenalem czy L&#39;poolem co może w jakimś stopniu usprawiedliwać ekipę Swansea. Jednak zdarzyły się również przegrane ze Stoke czy Southamptonem. Pięć punktów po jedenastu meczach nie napawa optymizmem, goście będą musieli zaciekle walczyć o każdy ligowy punkcik, jednak nie sądzę aby udało im się urwać coś w tej kolejce. Łabędziom udało się wygrać z Evertonem w tym roku 1:2 jednak miało to miejsce w styczniu. Nie sądzę aby podobny scenariusz czy nawet remis miał miejsce podczas najbliższego wekendu.

ftwlol 140

ftwlol

Użytkownik
Hazard trenował już wczoraj, było wrzucane zdjęcie z treningu.
Ponadto Diego Costa też już podobno wrócił wczoraj do treningów, ale to akurat nic pewnego bo info z The Sun, jednak w takich kwestiach raczej nawet oni nie powinni się mylić.
Hazard pewny, zagra napewno w końcu musi potwierdzić zdobytą statuetkę ????
Raczej chelsea wygląda pewne.

Co do typu na everton nie jestem pewien. Jak to się mówi - Każda seria się kiedyś kończy ???? Everton gra naprawdę słabo, jesli nie powiedzieć beznadziejnie. Łabędzie muszą w końcu zacząć zdobywać pkt, a nie kiedy jak teraz z lepszą drużyną w tabeli. Długa laga na lukaku jest łatwa do odcięcia + na bramce stoi fabian. Raczej szedł bym tu w stronę remisu, ale dla mnie to nobet

slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Brak Benteke jeszcze bardziej osłabia i tak już małą siłę rażenia tej drużyny.
W drużynie Crystal Palcace gra dwóch zawodników o nazwisku Benteke. Nawet są braćmi. I kontuzjowany jest ten &quot;drugi&quot;. Któryś raz się pojawia informacja o kontuzjowanym Benteke i na razie zawsze chodzi o młodszego z braci. Tak więc &quot;siła ofensywna&quot; CP nie została osłabiona (choć Christian od września strzelił tylko jedną bramkę dla CP, w ostatnim meczu z Burnley).

Typ na City powinien jednak wejść, gdyż od pewnego czasu, a właściwie od meczu z Evertonem na wyjeździe (gdzie powinni wygrać, gdyby nie błąd sędziego nie uznającego bodajże bramki CP) podopieczni Alana Pardew grają dość mizernie zwłaszcza w obronie. City może zaszkodzić przerwa reprezentacyjna, ale z CP powinni sobie poradzić (na ostatnie 7 pojedynków 6 razy wygrywali zawodnicy z Manchesteru)

Otrzymane punkty reputacji: +2
kwwwk 14

kwwwk

Użytkownik
W drużynie Crystal Palcace gra dwóch zawodników o nazwisku Benteke. Nawet są braćmi. I kontuzjowany jest ten &quot;drugi&quot;. Któryś raz się pojawia informacja o kontuzjowanym Benteke i na razie zawsze chodzi o młodszego z braci.
haha czytałem te posty z poprawkami odnośnie braci Benteke a sam dałem się w to wkopać ???? ok, napastnik Christian Benteke jutro wystąpi, ale i tak nie zmieniam swojego typu, mimo jego obecności :razz:

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Anglia
Godz: 16:00
Spotkanie Crystal Palace-Man City
Typ: goście wygrają dokładnie 1 golem
Kurs 3.80
Buk Sportingbet
Analiza: Już jutro kolejne spotkanie Premier League będący na 16 pozycji w ligowej klasyfikacji zawodnicy Crystal Palace podejmował będzie przed własną publicznością drużynę Manchesteru City, goście naturalnie są faworytem do zdobycia kompletu punktów . Manchester City po 4 spotkaniach bez wygranej na wyjeździe wreszcie zdołał wygrać swoje spotkanie wyjazdowe z zespołem West Bromu i teraz na pewno znów będzie chciał swoje spotkanie wygrać, do pewnego momentu City było liderem w Premier League ale już od kilku spotkań ich sytuacja się pogorszyła i goście zajmują dopiero 3 pozycję ze stratą dwóch punktów do lidera z Liverpoolu, gospodarze natomiast w tym sezonie ugrali tylko 11 punktow nie zdołali wygrać swojego spotkania od 5 kolejek ligowych gdzie zanotowali 4 porażki oraz jeden remis ,ogólnie w starciach z Manchesterem City ich bilans nie jest korzystny 2 wygrane remis oraz 4 spotkania przegrane, mój typ na to spotkanie to wygrana ekipy gości dokładnie róznica jednej bramki oraz dokładny wynik 1:2

kitex 738

kitex

Użytkownik
Middlesbrough - Chelsea
Typ: 2
Kurs: 1,57 bet365
Co prawda zawsze jestem ostrożny w typowaniu po przerwie na mecze reprezentacyjne, jednak nie wyobrażam sobie innego wyniku jak pewne zwycięstwo gości.
Na przedmeczowej konferencji Antonio Conte potwierdził, że ma wszystkich piłkarzy do dyspozycji, a więc Hazard i Costa będą brani przy ustalaniu składu na mecz z Middlesbrough. The Blues w ostatnich 5 meczach zdobyli komplet 15 pkt z bilansem bramkowym 16:0!, a nie grali z byle kim (m. in. z Evertonem, United i Leicester u siebie i zawsze ciężki teren w Southampton).
Goście natomiast z bilansem 2-5-4 okupują dolne rejony tabeli, chociaż muszę przyznać, że w ostatnich spotkaniach zanotowali zaskakujące wyniki. O ile zwycięstwo 2:0 z Bournemouth nie powinno aż tak dziwić, to jednak urwanie punktów City i Arsenalowi i to w dodatku na ich boiskach to już nie lada sztuka. Czy pokuszą się o kolejną niespodziankę? Myślę, że w takiej formie w jakiej są teraz piłkarze The Blues nie pozwolą sobie na stratę punktów.

Otrzymane punkty reputacji: +5
K 218

krystian95

Użytkownik
Everton - Swansea
Everton gra naprawdę słabo, jesli nie powiedzieć beznadziejnie. Łabędzie muszą w końcu zacząć zdobywać pkt, a nie kiedy jak teraz z lepszą drużyną w tabeli.
Skoro twierdzisz,że Everton gra tak beznadziejnie to jak opisać grę Swansea? Oczywiście,Everton też w dołku,ale myślę,że to chwilowy kryzys. Natomiast w zespole Swansea na tą chwilę upatruję głównego kandydata do spadku,jeśli w zimowym okienku transferowym nie nastąpią gruntowne zmiany.
Everton w ostatniej kolejce został zmiażdżony przez Chelsea. The Blues są ostatnio w znakomitej formie,ale jednak porażka w takich rozmiarach to spora ujma dla zespołu prowadzonego przez Koemana. Jutro spodziewam się całkiem innej postawy zespołu.Zresztą patrząc wstecz często zespoły reagują pozytywnie po tak wysokich porażkach,w sensie grając z dużo większą determinacją. Jeśli chodzi o personalia to w drużynie gospodarzy dosyć komfortowa sytuacja. Brak nowych urazów, natomiast w kadrze zespołu powinni się znaleźć na jutrzejszy mecz Baines i McCarthy. Również do składu po pauzie za kartki wraca Gueye. Natomiast tym razem za kartki odpocznie Barry.Sądzę,że duet Lukaku-Bolasie może jutro wyrządzić wiele szkód zespołowi z Walii.
Odnośnie Swansea to grają naprawdę fatalnie ostatnio,także pozycja w tabeli nie jest przypadkowa. Był Guidolin,jest Bradley,ale postępów wciąż brak. Bardzo słabo spisuje się defensywa. Łabędzie stracili już 21 bramek. W ataku też brakuje siły ognia. Ciężko tu mieć pretensje do napastników,bowiem po prostu mało akcji kreuje druga linia. Być może lekkim powodem do optymizmu jest przewidywany powrót Nathana Dyera.
Tak jak pisałem na początku,Swansea jest w kompletnym chaosie. Na ten moment nie widzę żadnego pomysłu na grę w tym zespole.
Jedyne wątpliwości jakie mam przed tym spotkaniem to to,że jednak więcej zawodników Evertonu przebywało na zgrupowaniach. Mimo wszystko stawiam na zwycięstwo Evertonu. Na Goodison Park Everton zawsze jest mocny. The Toffes mają też dużo większy potencjał. Myślę,że jutro będą mieli doskonałą okazję powrócić na zwycięską ścieżkę,mierząc się z tak słabą w tym sezonie Swansea.
Everton @ 1,55
bet365
--------------------

Tottenham - West Ham

Uważałbym dzisiaj z granie na Tottenham. Kurs podobny do tego na Everton,ale myślę,że Koguty będą miały dzisiaj ciężką przeprawę. Przed przerwą reprezentacyjną im nie szło. W następnym tygodniu grają też bardzo ważny mecz z Monaco w LM. Tak naprawdę to we Francji muszą zdobyć punkty,aby mieć szanse na awans. Dzisiaj niepewna jest obecność Dele Alli&#39;ego,który złapał uraz na kadrze i dzisiaj jego występ stoi pod znakiem zapytania. Ciągle nieobecny jest Alderweireld,a jest to gracz absolutnie kluczowy jeśli chodzi o defensywę Kogutów. Oprócz tego Davies i Lamela są także nieobecni.
West Ham gra w tym sezonie zaskakująco poniżej oczekiwań. Jednak nie lekceważyłbym Młotów. W tamtym sezonie świetnie punktowali z czołówką. W tym też potrafili pokonać Chelsea w Pucharze Ligi. Poza tym jest to mecz derbowy i na pewno kibice będą tworzyć dodatkową presję. W zespole gości Noble pauzuje za kartki. Kilku graczy jest też ciągle kontuzjowanych,jak Tore czy Carrol. Natomiast do składu zespołu wraca Diafra Sakho.
Biorąc powyższe pod uwagę nie grałbym na Tottenham. Na pewno będzie to cięższy mecz niż sugerują to kursy. West Ham też nie do końca wykorzystuje swój potencjał w tym sezonie. Dla mnie najlepiej typowanie 1x2 odpuścić. Natomiast myślę,że warto spróbować BTS. Tottenham jak pisałem ostatnio przeciętnie w defensywie. Może patrząc na wyniki nie tracili zbyt wiele bramek,ale popełniali sporo błędów. Nie wątpię,że Młoty swoje okazje będą mieli. W przodzie Tottenhamu jest już Kane,także na pewno jest to większy gwarant goli niż Janssen.
BTS @ 1,80
bet365

_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Dziś wyjątkowo krótko, bo awaria internetu zmusiła mnie do korzystania mobilnie. Wszystko Bet365.
Southampton - Liverpool -&gt; obie drużyny strzelą gola: TAK @1.66 0:0
Obie drużyny, w moim przekonaniu, lubią grać ofensywnie. Być może w przypadku gospodarzy, nie przekłada się to na ilość strzelonych goli, bo po 11. kolejkach mają ich 12, natomiast Liverpool ma tych bramek strzelonych aż 30! Największą bolączką gości jest natomiast defensywa. 14 straconych bramek, co daje liczbę 1,27 gola straconego w meczu. Czyli statystycznie rzecz biorąc, tracą bramkę na mecz. I potwierdza się to w ostatnich meczach podopiecznych Kloppa, bo na 10 ostatnich rozegranych meczów w lidze i pucharach, tylko w 2 meczach udało im się zachować czyste konto. Liczę na to, że Święci wykorzystają niefrasobliwość defensywy gości i strzelą bramkę, a znając ofensywny zapał The Reds, uważam, że ich bramka jest równie prawdopodobna.
Sunderland - Hull -&gt; Hull (+0,5) @1.675 3:0
Pojedynek dolnych rejonów tabeli. Co prawda Sunderland ostatnio wygrał, odnosząc pierwszą wygraną w sezonie, ale jedna jaskółka wiosny nie czyni. Podopieczni Moyes&#39;a zmierzą się z Hull, sytuacja w tabeli wygląda następująco:
18. Hull (3-1-7), 10:24, 10 punktów
20. Sunderland (1-2-8), 9:21, 5 punktów
Pojedynek tak naprawdę o to, kto odbije się chociaż trochę od dna, a kto na tym dnie ugrzęźnie bardziej. Uważam, jednak, że ekipa Hull prezentuje się lepiej, niż Sunderland, tak optycznie. Podtrzymuję swoją opinię, że Sunderland wychodzi na mecz, aby nie przegrać i uważam, że tegoroczny beniaminek tego meczu nie przegra.
Tottenham - West Ham United -&gt; over 2.5 @1.70 3:2
Nie wiem, czemu, ale pomimo ostatnich statystyk, widzę tu over. Tottenham jest faworytem tego meczu, zdecydowanie, ale nie ukrywajmy, że WHU z Payetem na czele jest w stanie strzelić bramkę Tottenhamowi. A wtedy zacznie się granie. Obie drużyny ofensywne, zwłaszcza Tottenham u siebie, także myślę, że będzie otwarte spotkanie i zobaczymy kilka bramek.

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia
Godzina:
17:00
Spotkanie:
Middlesbrough-Chelsea
Typ:
Goście wygrają dokładnie 2 golami
Kurs:
4.75
Bukmacher:
Unibet
Analiza:
Na jutro dla mnie najpewniejszym spotkanie będzie rywalizacja ekip beniaminka z Middlesbrough z zespołem Londyńskiej Chelsey. Gospodarze na chwilę obecną są na 16 pozycji w ligowej klasyfikacji z dorobkiem 11 oczek na swoim koncie ogólnie ich poprzednie 3 spotkania ligowe to wyniki pozytywne bowiem wygrana z zespołem Bournemouth oraz podziały punktów w spotkaniach z ekipami Arsenalu oraz Manchesteru City mogą cieszyć trenera oraz drużynę , problemem jest jednak fakt iż Chelsea jest ostatnio w bardzo dobrej dyspozycji i nie licząc wpadki w pucharze to ekipa Conte zanotowała 5 kolejnych zwycięstw w lidze nie tracąc ani jednaj bramki zdołali zdobyć ich aż 16, a za przeciwników mieli między innymi takie ekipy jak Everton Southampton oraz Leicester. Goście dla mnie są tutaj faworytem do wygranej , niezależnie do tego czy grac będa na swoim stadionie czy na wyjeździe, gospodarzom z czasem szczęscia zabraknie a ostatnio mieli go niezwykle dużo, dlatego też ja pogram na wyjazdowe zwycięstwo zespołu przyjezdnych , którzy ostatnio z Middlesbrough notowali same zwyciestwa ,wiec ta ekipa im leży jak najbardziej, stawiam więc na wynik 0:1 do połowy oraz 0:2 po 90 minutach tej rywalizacji.

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Middlesbrough - Chelsea @1.53 ✅✅✅
Nie wyobrażam sobie żeby ten mecz skończył się przegraną Chelsea lub remisem. Conte na konferencji powiedział, że na dzisiejsze spotkanie ma dostępnych wszystkich zawodników. Prawdopodobnie zobaczymy taki sam skład jak w poprzednim meczu:
(3-4-3) Tibo; Cahill, Luiz, Azpi - Alonso, Kante, Matic, Moses - Hazard, Costa, Pedro
Boro beniaminek, który póki co słabo spisuje się na najwyższym szczeblu rozgrywkowym. Fajnie, że udało im się zremisować z takimi zespołami jak Arsenal czy City, ale dzisiaj nie widzę dla nich jakichkolwiek szans. Warto wspomnieć, że ta kolejka póki co ułożyła się idealnie pod The Blues i jeżeli Chelsea wygra dzisiejsze spotkanie to wskoczy na fotel lidera Premier League, więc myślę że tym bardziej zawodnicy będą zmotywowani by wrócić do Londynu z 3 punktami. Grane w b365

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia
Godzina: 21:00
Spotkanie: West Brom-Burnley
Typ: west brom wygra dokładnie 1 golem
Kurs: 3.50
Bukmacher: Unibet
Analiza: West Bromwich w dniu jutrzejszym spotkaniem z zespołem Burnley zakończy 12 kolejkę Angielskiej ekstraklasy piłkarskiej, gospodarze są w tej rywalizacji stawiani w roli faworyta do zdobycia kompletu punktów na swoim stadionie, Burnley w tym sezonie awansował do Premier League 11 pozycję w ligowej klasyfikacji goście zawdzięczają tylko i wyłącznie spotkaniami na swoim terenie gdzie zdołali zdobyć 13 punktów, spotkania wyjazdowe wychodzą im miernie żeby nie powiedzieć bardzo źle, do tej pory goście zdobyli tam tylko jeden punkt a ich bilans bramkowy wynosi 1:9, gospodarze u siebie na boisku natomiast potrafią punktować słabiej niż na wyjazdach jednak spotkanie z praktycznie najgorszym zespołem pod względem spotkań wyjazdowych jest dobre na przełamanie i zwycięstwo na swoich śmieciach, nie mówie że będzie łatwo bowiem przecież dla beniaminka z Burnley to spotkanie będzie również cięzkie ,ale według mnie w tym spotkaniu zobaczymy co najmniej dwie bramki, ja stawiam na wynik 2:1 dla zespołu gospodarzy,a jak goście zagrają na maxa swoich możliwości i szybko zdobędą tutaj bramkę to myślę że mogą zawalczyć nawet o remis, pomimo tego iż bilans z zespołem z West bromu mają po prostu fatalny, do tej pory na tym stadionie obie ekipy spotykały się ze sobą 7 - krotnie , goście nie wygrali ani razu padło 2 podziały punktów i 5 razy górą byli gospodarze.

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Typ: 2
Kurs: 1.52
buk: unibet
Wynik:

Chyba nikt z nas się nie spodziewa, że w tym spotkaniu może dojść do jakiejkolwiek niespodzianki. W ostatniej kolejce The Blues zdecydowanie rozprawili się z Evertonem już w pierwszej połowie strzelając trzy bramki i nie pozwalając rywalom na ani jeden celny strzał na swoją bramkę. W świetnej formie strzeleckiej jest Hazard, który ostatnio zaliczył dwa trafienia. Dobrze wygląda Pedro i Costa. Ten pierwszy w końcu się odnalazł w PL, bo początki pod wodzą innych trenerów miał kiepskie. W pięciu ostatnich meczach Chelsea jako jedyny zespół w lidze nie straciła ani jednego punktu, a w dodatku nikt nie strzelił zespołowi Conte ani jednej bramki!. Chelsea wygrała sześc ostatnich spotkań przeciwko Middlesbrough we wszystkich rozgrywkach i dziś zapewne podtrzymają tą passę. O gospodarzach można napisać tyle, że to jedna z najgorszych obecnie drużyn w lidze na swoim boisku, w pięciu meczach Boro wygrali tylko raz strzelając tylko pięć goli. Kurs fajny do dubla i ja to kupuje.

forky 734

forky

Użytkownik
M&#39;boro - Chelsea​
Chelsea ostatnio jest w fantastycznej dyspozycji. Jak wielu z was zauważyło, w ostatnich 5 meczach nie stracili nawe bramki sami aplikując przeciwnikom 16. W gazie są gwiazdy The blues: Hazard i Costa, a nawet Pedro w meczu z Evertonem się obudził, ale nie popadajmy w hurra optymizm. Granie z Middlesbrough to nie jest taka łatwa bajka na jaką się zapowiada. W meczach z Boro pada w tym sezonie bardzo mało bramek (średnio 2 na mecz - najmniej w całej PL). Conte znany jest z tego, że nie traci wielu bramek (Chelsea straciła tylko 9 w tym sezonie), więc zanosi się na to, że nie będzie tutaj wielu goli. Pamietać należy również, że są to spotkania po meczach reprezentacji, i zazwyczaj o niespodzianki w takich spotkaniach nie jest ciężko (podobnie z resztą jak po LM/LE). Granie Chelsea po takim kursie w tym momencie jest nie opłacalne, więc sugeruje pójśc w trochę inną stronę. Zakładam ciężki mecz dla Chelsea gdzie o wygranej zadecydują &quot;te detale&quot;
Under 2.5 @1.90 B365 ✅ ✅ ✅ 0-1

_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Middlesbrough - Chelsea -&gt; Chelsea powyżej 1.5 gola @1.66 0:1
Wszyscy wiemy, jak gra Chelsea i dlaczego jest zdecydowanym faworytem dzisiejszego meczu, ładuje rywalom gola za golem, nie patrząc na wynik - to się ceni. Dziś zmierzą się z beniaminkiem, który dość poprawnie spisuje się w lidze, zajmując 15. miejsce w lidze z dorobkiem 11 oczek. Chelsea jednak jest na fali, w 5 ostatnich meczach strzelili 16 bramek, nie tracąc żadnego, w tym wrzucili 5 bramek Evertonowi, 4 Manchesterowi United i 3 Leicester. Podopieczni Conte grają jak z nut. Mają ogromny potencjał ofensywny i nie zdziwię się, jeśli 2 bramki strzelą już w pierwszej połowie.

Otrzymane punkty reputacji: +11
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom