>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

12 kolejka ligue 1

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS

⚽Olympique Marsylia-Saint Ettiene
Typ : 1
Kurs : 1,62
✅✅WYNIK 3:1✅✅

Na Stade Velodrome przyjedzie zespół St Etienne który w ostatnim czasie przeżywa kryzys przez duże &quot;K&quot;, bo tak należy nazwać wpadki(?) z Grenoble 0:2 i Lorient 1:4 , w dodatku nie są nie są już tak silni jak zawsze na swoim boisku. Dla gospodarzy ostatnie mecze także nie są wcale dobre, bo porażka w derbach Francji jak nazywane są mecze OM-PSG 2:4. Po tej klęsce bo tak traktuja tą porażke fani Marsylii przyszło kolejne rozczarowanie w środowym meczu z FC Nantes 1:1. W tym ostatnim meczu piłkarze Gareatsa mieli ogromną przewagę ale jedynie raz udało się pokonać bramkarza gospodarzy. Dokonał tego Bakari Kone. Potwierdzają to statystyki z tego spotkania. Posiadanie piłki na poziomie 73%, strzały 17-3 na korzyść OM. W tym meczu po 1 połowie bramke musiał opuścić Steve Mandanda i to jest jeden czynnik który budzi moją niepewność w tym meczu, ale jednak po namysle zdecydowałem się postawić na OM. Liczę na przełamanie gospodarzy którzy nie wygrali już 3 meczy z rzędu licząc także wyjazd do Eindhoven i mecz z tamtejszym PSV przegrany 0:2. Forma St Etienne pozwala snuć wnioski że gospodarze zmotywowani bardzo będą chcieli swoim fanom zrekompensować w jakiś sposób klęske z PSG i wygrać ten mecz w jak najlepszym stylu. A w meczu z Nantes zabrakło jedynie skuteczności bo przewaga jak widać powyżej była zdecydowana.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Nancy v Bordeaux || Bordeaux || 2.60 @ Bet365
W ostatnim meczu Nancy gladko przegralo 1-3 z Monaco natomiasto Bordo , rozgromilo 4-0 druzyne La Havre. Dzis moze to byc inne mecz - dlaczego ? Druzyna przegrywajaca 1-3 z srednim MOnaco ma cos do udowodnienia prezesowi i kibicom . Bordo z jednej strony pewny faworyt do zwyciestwa jednak z drugiej moze byc ciezko , grac mecze za mecze do tego dochodzi LM. Nancy do tej pory wygralo tylko raz ! W tabeli Bordeaux na drugiej pozycji natomiast Nancy na siedemnastej . Zaden z zespolow nie narzeka na problemy z kontuzjami, choc w druzynie gospodarzy znow zabraknie Michaela Chretiena. Moim zdaniem za drobne warto stawiac Bordeaux ????
Reszta pozniej .

mucios92 0

mucios92

Użytkownik

Spotkanie: Lille - Nantes
Typ: ( 0:1 ) @ 1
Kurs: 2,55
Bukmacher: Unibet
Analiza:
▶
W dzisiejszym spotkaniu na Stadion Lille-Metropole odbędzie się mecz pomiędzy drużyną gospodarzy Lille OSC a drużyną FC Nantes. Gospodarze mimo tego, że od trzech kolejek nie moga wygrać meczu są faworytami tego meczu.W 11 kolejce bezbramkowo zremisowali z Grenoble notujac na swoim koncie trzeci remis z rzędu.Nie ponieśli także porażki już od osmiu spotkań.Aktualnie Lille zajmuje 7 miejsce w tabeli z dorobkiem 17pkt.Piłkarze Rudy&#39;ego Garcii występując w roli gospodarzy ponieśli tylko jedną porażkę.Do pierwszego składu w drużynie gospodarzy mają wrócić dwaj piłkarze Mavuba i Bastos.
Ekipa przyjezdna FC Nantes to drużyna broniąca się przed strefą spadkową.Aktualnie z dorobkiem 9pkt. plasują się na 17 pozycji.Na wyjazdach podopieczni Elie Baupa nie radzą sobie zbyt dobrze.Ich bilans meczów wyjazdowych wynosi 0-1-4, zdołali strzelić zaledwie jedną bramkę tracąc przy tym aż 9.Dużo większe problemy kadrowe zdecydowanie mają podopieczni Baupa.Zabraknie takich zawodników jak Bekamengi, Marevala, Talla, Guillona, Das Nevesa, Abdouna i Cappoue.Tak jak widać duże luki w zespole Nantes, a biorąć pod uwagę fakt, że są oni w nierównej formie nie wróży im to najlepiej.Uważam, że Lille wykorzystają problemy kadrowe gości i nie tylko wygrywając przynajmiej różnicą dwóch goli.Pozdrawiam.
Sory, że wcześniej nie wkleiłem tej analizy tutaj, zupełnie zapomniałem dlatego daje opcje cytuj zebyscie widzieli ze analize dałem w pore w TD.Pozdrawiam

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Sory, że wcześniej nie wkleiłem tej analizy tutaj, zupełnie zapomniałem dlatego daje opcje cytuj zebyscie widzieli ze analize dałem w pore w TD.Pozdrawiam
Mozesz mi wyjasnic jaki sens jest wklejania tu analiz gdy do zakonczenia meczu pozostalo 15 minut?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom