>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

12 kolejka Ligue 1

Status
Zamknięty.
S 0

sportinwest

Użytkownik
FC Metz - AS Nancy

AS Nancy jest rewelacją tego sezonu we francuskiej Ligue 1. Drużyna ta zajmuję drugie miejsce, a jej włodarze nieśmiało wspominają o awansie do europejskich pucharów. Podopieczni Pablo Correy tworzą niesamowicie zgrany kolektyw. Siłą Nancy jest zespołowa gra w defensywie i zabójcze kontrataki. Correa potrafił wyciągnąć z tej drużyny wszystko co najlepsze i efekty tego widać zarówno na boisku jak i w tabeli ligowej. W zupełnie innej sytuacji jest szkoleniowiec FC Metz, Francis De Taddeo. Szefowie jego klubu stwierdzili, że w Ligue 1 o obliczu Metz będą decydować ci sami zawodnicy co w drugiej lidze. Jaka jest różnica pomiędzy tymi klasami rozgrywkowymi pokazuje tabela. FC Metz jest dopiero na piątym miejscu z dorobkiem jedynie pięciu punktów w jedenastu spotkaniach. Jak na razie, beniaminek jest głównym kandydatem do spadku. Zawodnicy AS Nancy ostatni raz wygrali z Metz w.....1998 roku. Później, albo nie dane im było zagrać z tą drużyną, albo była ona zbyt mocna żeby ją pokonać. Jednakże dziś goście mają znakomitą okazję aby na Stade Saint Symphorien przełamać tą niechlubną serię i pokonać gospodarzy. Jak wspomniałem wcześniej, goście po cichu myślą o europejskich pucharach - aby do nich awansować, mecze takie jak dzisiejszy, muszą koniecznie wygrywać. Kurs na sukces AS Nancy jest bardzo wysoki biorąc pod uwagę szanse na zwycięstwo tego zespołu. DOXX.bet oferuję 2.30 za &quot;czystą dójkę&quot; - jak dla mnie to wystarczy. Mój typ to wygrana AS Nancy.

Typ: 2
Stawka: 5/10

golas_12 0

golas_12

Użytkownik
PSG - Ol. Lyon
PSG bedzie podejmowalo u siebie lidera Ligue 1 Olympiue Lyon. PSG w obecnym sezonie nie spisuje sie najlepiej i zajmuje bardzo slabe 14 miejsce. Lyon ostatnio przelamal sie w LM wygrywajac 2:0 z Stuttgartem co pozytywnie wplynelo na morale druzyney. Nie bedzie to latwy mecz dla Lyonu ale mysle ze nieznacznie wygraja. Dla pewnosci mozna tez obstawic X2.

Typ: OLympique Lyon kurs: 2,17
Typ: x2 kurs:1,24

S 0

sportinwest

Użytkownik
FC Metz - AS Nancy

AS Nancy jest rewelacją tego sezonu we francuskiej Ligue 1. Drużyna ta zajmuję drugie miejsce, a jej włodarze nieśmiało wspominają o awansie do europejskich pucharów. Podopieczni Pablo Correy tworzą niesamowicie zgrany kolektyw. Siłą Nancy jest zespołowa gra w defensywie i zabójcze kontrataki. Correa potrafił wyciągnąć z tej drużyny wszystko co najlepsze i efekty tego widać zarówno na boisku jak i w tabeli ligowej. W zupełnie innej sytuacji jest szkoleniowiec FC Metz, Francis De Taddeo. Szefowie jego klubu stwierdzili, że w Ligue 1 o obliczu Metz będą decydować ci sami zawodnicy co w drugiej lidze. Jaka jest różnica pomiędzy tymi klasami rozgrywkowymi pokazuje tabela. FC Metz jest dopiero na piątym miejscu z dorobkiem jedynie pięciu punktów w jedenastu spotkaniach. Jak na razie, beniaminek jest głównym kandydatem do spadku. Zawodnicy AS Nancy ostatni raz wygrali z Metz w.....1998 roku. Później, albo nie dane im było zagrać z tą drużyną, albo była ona zbyt mocna żeby ją pokonać. Jednakże dziś goście mają znakomitą okazję aby na Stade Saint Symphorien przełamać tą niechlubną serię i pokonać gospodarzy. Jak wspomniałem wcześniej, goście po cichu myślą o europejskich pucharach - aby do nich awansować, mecze takie jak dzisiejszy, muszą koniecznie wygrywać. Kurs na sukces AS Nancy jest bardzo wysoki biorąc pod uwagę szanse na zwycięstwo tego zespołu. DOXX.bet oferuję 2.30 za &quot;czystą dójkę&quot; - jak dla mnie to wystarczy. Mój typ to wygrana AS Nancy.

Typ: 2
Stawka: 5/10
Wynik: 0:0 ⛔

4nikes 0

4nikes

Użytkownik
Czułem tutaj remis.. po wyczynie z Sochaux jednak każdy mądry po ???? Dzisiaj zagram 2 na Lyon, ostatnio coś szaleją ;)
Wyniki z 27/10/2007
17:10 Koniec Metz 0 - 0 Nancy (0 - 0)
20:00 Koniec Bordeaux 2 - 1 Valenciennes (2 - 1)
20:00 Koniec Lille 0 - 3 Strasbourg (0 - 2)
20:00 Koniec Lorient 0 - 0 Nice (0 - 0)
20:00 Koniec Monako 0 - 0 Caen (0 - 0)
20:00 Koniec Sochaux 2 - 1 Marseille (1 - 1)
20:00 Koniec St Etienne 0 - 0 Auxerre (0 - 0)

tbm 642

tbm

Forum VIP
Paris Saint Germain - Olympique Lyon
Tak jak napisał golas_12 pilkarze PSG mocno zawodzą w tegorocznych rozgrywkach. Zresztą... w Ligue1 w tym sezonie sporo niespodzianek. Zawodzi Marsylia, PSG, Lens, Monaco.. a i Auxerre gra znacznie poniżej oczekiwań. Lyon poczatkowo też zawodził swoich fanow, ale wydaje się, że teraz wszystko wróciło na dobrą drogę, lecz czy aby na pewno? Paryżanie co prawda w tegorocznych rozgrywkach mocno zawodzą, zwłaszcza kiedy grają przed własną publicznością, ale co jak co lecz na taki mecz na pewno mobilizacja w drużynie będzie 100%. Uważam, że ten mecz może być początkiem dobrej passy PSG, ale aby tak się stało należy wygrać z Olympique Lyon. Zadanie oczywiście będzie niezwykle trudne, ale i w miarę realne do spełnienia. I choć nie gram tego typu, a jeśli gram to na jakimś tasiemcu... to typowałbym w tym meczu zwycięstwo PSG!
Mój typ: Paris Saint Germain - 3,65 w Unibet

golas_12 0

golas_12

Użytkownik
PSG - LYON

W skladzie PSG zabraknie: Bourillona, Chantôme, Gallardo, Boli, Mvoto i N&#39;Goga.

Sklady:
PSG: Landreau – Ceará, Camara, Yepes, Sakho – Ngoyi, Clément, Sankharé – Arnaud, Rothen - Diané.

Lyon: Vercoutre – Clerc, Squillaci, C. Anderson, Réveillère – Fabio Santos, Juninho (kap.) (Bodmer), Kallström – Govou, Benzema (Fred), Ben Arfa (K. Keita).

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom