Puszcza Niepołomice-
Miedź Legnica 2 @ 2.10 Sportingbet
1-4
Dla mnie zdecydowanym faworytem jest zespół z Legnicy.
Miedź po tragicznym panowowaniu pseudo trenera Ulatowskiego wraca na właściwe dla siebie miejsce.
Potencjał tego zespołu przewyższa w mojej ocenie zespół beniaminka o klasę. Po przejęciu zespołu przez Fedoruka widać w grze Miedzi pewność siebie i przede wszystkim jakiś pomysł w grze. Zespół jak by odżył. Po ostatnich zwycięstwach nabrał pewności siebie i dziasiaj to wykorzysta.
W tygodniu duet trenerski Adam Fedoruk – Piotr Tworek wreszcie miał do dyspozycji pełną kadrę. Żaden z zawodników Miedzi nie narzeka na kontuzje, nikt też nie pauzuje za kartki.
Zespół z Niepołomic nie przegrał od trzech kolejek.
Najpierw zremisował w Nowym Sączu z Sandecją 2:2, później u siebie rozbił Okocimskiego Brzesko 4:0, a w ostatniej kolejce zremisował 1:1 w Katowicach z GKS. Dzisiaj wbrew pozorom czeka ich najtrudniejsze zadanie...i w mojej ocenie nie zdobędzie u siebie nawet punktu. To nie jest zespół, który regularnie będzie punktował.
Reasumując......Dla mnie faworytem jest zespół Miedzi i po kursie 2.10 warto to pograć.
Potencjał piłkarski, większe doświadczenie przemawiają za zespołem z Legnicy.
Ps. Do kolegi z dołu.
Być może miałeś merytoryczne argumenty przeciwko mojemu typowi ale przynajmniej je napisz.... a nie piszesz jedno zdanie obalająć mój typ....twierdząc, że kurs 2.1 na wyjeździe nie jest wart gry......co to za argument
Tak jak napisałem wcześniej.....potencjał piłkarski zdecydowanie po stronie zespołu z Legnicy.. dzisiaj to udowodnili. Kurs 2.1 był dzisiaj promocją.