>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

12 kolejka Eredivisie !

Status
Zamknięty.
komarr 4

komarr

Forum VIP

Przed nami 12 juz kolejka Eredivisie. Czy Ajax poradzi sobie bez problemow z Vittese. Czy Portowcy zanotuja kolejne juz w tym sezonie zwyciestwo ? Czy Graafschap zdolny jest aby spowodowac niespodzianke z Heerenveen ? Czekamy na twoja opinie ! Kursy z BAH .​

cerber 2

cerber

Użytkownik
Excelsior Rotterdam - PSV Eindhoven

Dla mnie to najpewniejszy mecz tygodnia.Ostatnie statystyki ligowe PSV nie prezentują sie za dobrze.Najpierw porażka i ostatnio remis.Trzeba jednak wspomniec,ze przeciwnicy na wysokie wygrane nie pozwalali.Mecz z Heerenveen,na wyjeździe,które jest w świetnej formie wynik chyba nie był niespodzianką.Następnie AZ Alkmaar,które początek sezonu przespali,ale już zwyciestwa z Bredą czy Nijmegen i ostatni remis właśnie z Eindhoven wróżą powrót do wielkiej formy.Excelsior ostatnio spotyka sie z drużynami z dołu tabeli.Wymęczone zwyciestwo ze Spartą 4:3 u siebie i 10 listopada remis wyjazdowy z De Graafschap 1:1.PSV musi się wziac do roboty bo ostatnie spotkanie Ajaxu i Feyenordu nie wykorzystali,a ci odskoczyli Eindhoven na 1 pkt.Teraz Feyenord zagra na wyjezdzie gdzie dobrze sie nie spisuje.Ajax zagra u siebie i pewnie zdobrzedzie 3 pkt i jeszcze Heerenveen,które depcze po piętach PSV również jest faworytem meczu z De Graafschap.Kurs w BAH jest słaby,ale w STS widziałem 1.50,w totolotku złapałem po 1.45,a Bwin oferuje 1.40.W składzie PSV nie zagrają:Timmy Simons i Tommie van der Leegte,pod znakiem zapytania stoi także występ Danko Lazovica.W jutrzejszym meczu najprawdopodobniej zagra pomocnik Jason Culina,który wraca po operacji kolana.Polecam ;-)

Typ:2✅

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Napiszę tutaj swoje krótkie przemyślenia nt. spotkania Utrecht vs NEC

Utrecht w tym sezonie spisuje się fatalnie na własnym boisku. U siebie zdobyli tylko 1 punkt :!: Co jest najgorszym wynikiem w Eredivisie. Pstatnie 3 mecze jednak grali dość dobrze. Przegrali po 0:1 z Bredą oraz Ajaxem i w ostatniej kolejce ograli Willem 4:1 na wyjeździe. Kibice są bardzo zniesmaczeni postawą swoich ulubieńców na własnym stadionie i domagają się w końcu zwycięstwa. Dla Utrechtu będzie to zdecydowania bardzo dobra sytuacja by wreszcie wygrać u siebie. Jednak mją spore problemy ze składem, gdyż nie wystąpią: Lucian Sanmartean, Cedric van der Gun, Kees van Buuren, Kevin Vandenbergh i bramkarz Michel Vorm.
Z drugiej strony mamy NEC Nijmegen. Były klub Andrzeja Niedzielana, spisuje się tragicznie w spotkaniach wyjazdowych: 0-1-5 i 0:15 w bramkach :!: Nie mają większych problemów w drużynie i prawdopodobnie zobaczymy &#39;najsilniejszy&#39; skład. NEC gra jednak dość dobrze u siebie.
Jak widać są to dwie zupełnie różne drużyny w tym sezonie. Obydwa zespoły prezentują podbną formę w ostatnich spotkaniach. Spotkanie to powinno być dość wyrównane. I ja bym się jednak skłonił na typ: 1. Utrecht ma naprawdę sporą motywację. Trzeba przerwać fatalną passe u siebie, gdyż to już jest ogromny wstyd tak grać na własnym boisku. Jeśli znów nie wyjdzie im mecz, mogą stracić poparcie kibiców.

Na 1 w StanJames jest 1.91.
Stake: 3/10

pzDr

cl9vius 17

cl9vius

Użytkownik
Jak najbardziej zgadzam się z typem. Kiedy ma się przełamać Utrecht, jak nie w spotkaniu z Cesarskimi? 0 strzelonych goli na wyjeździe przyjezdnych, tym też się kierowałem. W poprzednich sezonach to boisko Utrechtu było ich twierdzą, trzeba do tego powrócić bo do gry na wyjeździe nie można się doczepić, można tylko pochwalić. W zespole gospodarzy dużo absencji, ale powiedzmy sobie szczerze - tylko brak Luciana Sanmarteana może być widoczny - rozegrał 9 spotkań, napastnik pauzujący za czerwień Kevin Vandenbergh to rezerwowy. No może jeszcze obsada bramki trochę mnie martwi - Franck Grondel, jakoś mnie nie przekonał po meczu z Ajaxem. Po odejściu Niedziela i Denedebooma nie ma kto strzelać dla Cesarskich, dziś też będą mieli spore problemy ze sforsowaniem obrony Utrechtu. Odmiennie w napadzie gospodarzy - myśle, że drediarz Nelisse z 7 już trafieniami da sobie rade przy pomocy Georga bądz Rossiniego.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Utrecht vs NEC 3:2

Po bardzo ciekawym spotkaniu, z pierwszego zwycięswa u siebie cieszy się zespół Utrzechtu. NEC tak samo jak Utrecht przerwał tragiczną passe. Zespół z Nijmegen w końcu strzelił bramkę na wyjeździe, a nawet 2. Dzięki bramce w 89&#39; typ na plus.
pzDr ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom