W PSV przede wszystkim nie trybi to ,że Cocu myślał,że będzie grał swoimi podopieczymi z młodego PSV,a tu tymczasem trochę to "nie bangla",odpadnięcie z
LM chyba było wkalkulowane(w chwili wylosowania Milanu),
LE na pewno nie jest priorytetem,teraz odpadniecie z krajowego pucharu który stał się troszkę kulą u nogi zwłaszcza w obliczu kontuzji 2ch bramkarzy.
Troche przmeblowań w porównaniu z poprzednim seoznem jest i o ile koniec kariery van Bommela był nieunikniony to ja nie rozumiem(może nie znam kulisów) odejscia Marcelo,tak samo jak się wyróżniał w Wiśle tak samo pewnie wyglądał też w PSV i spodziewałem się ,że wyląduje w dużo lepszym klubie.
Przyglądając się dzisiejszemu spotkaniu na pewno warto zwrócić uwagę na dobrą postawę PSV u siebie,tylko jedna stracona bramka przy 14 strzelonych i tylko jeden remis.Zwolle na pewno nie jest drużyną która bedzie chciała(lub byłaby w stanie) zamurować się na 0:0,więc pewnie popróbują coś z przodu,będzie im o tyle trudniej,że do bramki najprawdopodobniej powróci już Tytoń.
Dla mnie osobiście wyznacznikiem jest umieszczenie tego meczu przez STS w sekcji SUPEROFERTY,a tam często są "podpuchy".
Kurs już teraz jest 1,4 na PSV,dla mnie to jednak ciągle za mało(może wzrośnie do wieczora),ja jednak mimo wszystko spodziewam się małego przełamania gospodarzy,oraz utrzymania serii domowej,odpuszczenie pucharu nie może przecież pójść na marne.