>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

12. kolejka Eredivisie/13. kolejka Jupiler League 30.10-2.11.2009r.

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Kursy od Expekt.com:

Kolejny weekend na boiskach belijskich i holenderskich będzie interesujący. Najciekawszym spotkaniem zapewne będzie pojedynek Ajaxu z Portowcami. Również warto zwrócić uwagę na mecz w którym udział weźmie fatalnie grający beniaminek, RKC Waalwijk.
Belgia będzie bardzo ciekawa do grania. Mecze Clubu Brugge i Anderlechtu powinny zakończyć się bez niespodzianek. Jednak na mecze Gentu i Racingu Genk trzeba się przyjżeć dość wnikliwie, bo ich rywale, Germinal Beerchot i Cercle Brugge nie są takimi chłopcami do bicia. Expekt popełnił błąd, ponieważ nie wystawił jeszcze meczu: Excelsior vs Standard, który odbędzie się w piątek i w tym spotkaniu na pewno odpuszczę grę na gości ;)
Zapraszam serdecznie do wspólnej dyskusji oraz wnikliwej analizy :!:

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Mam mało czasu, ale napiszę kilka słów nt. dzisiejszych spotkań.
Excelsior vs Standard 1 (+1 AH), 1.51 Bet365 2/10 ✅ 0:0 ????
Venlo vs Breda 1, 2.58 Pinnacle 1/10 ⛔ 1:1 Breda... :eek:
Excelsior jak wielu pewnie zauważyło jest w coraz lepszej formie. Po dziwnym meczu z Germinalem, znów muszą walczyć o punkty. Dziś okazja będzie nawet na wywalczenie 3pkt. Ja jednak nie będę hardcorem i gram 1 z handi azjatyckim. Standard mentalnie może się przygotować do tego meczu, ale będzie im i tak ciężko, a jeśli już wygrają to maksymalnie 1 bramką.
Venlo zagrało dobry mecz z Feyenoordem. Breda słabo z RKC Waalwijkiem. Do tego Venlo potrzebuje pkt. I przeczucie mi tutaj podpowiada grę na gospodarzy, ale w tym spotkaniu bez szaleństw proszę.
Przepraszam, że tak krótko, ale znikam.
Powodzenia.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Westerlo vs Roeselare 2 (AH +1.5), 1.59 Bet365 2/10
Pierwszą moją myślą było postawienie na gospodarzy. Jednak po spojrzeniu na braki kadrowe zdecydowanie handi azjatycki jest bardziej opłacalny niż HW po kursie 1.42. Westerlo w ostatnim czasie gra lepiej w lidze. Ich ostatnie wyniki wyglądają tak: wygrana ze Standardem 2:0, remis z Charleroi i porażka z Germinalem 1:3. Do tego zagrali fatalnie w pucharze Belgii przeciwko amatorom z Aalst. Ledwo wygrali w dogrywce 3:2, ogólnie postawa jak na podwórku... Przeciwko najgorszej drużynie ligi nie zagrają dzisiaj zawieszeni Mravac i Poleć oraz kontuzjowani, Corstjens, Ruiz, Modubi i Van Hout.
Roeselare w lidze zaczyna prezentować się coraz lepiej. Co prawda może nie przekłada się to na punkty, ale na formę i wzrost morali w drużynie. 4 ostatnie mecze to ciekawy remis z Genkiem, wygrana z Cercle Brugge, porażka z Kortrijkiem oraz Clubem Brugge, ale po walce (2:3). W środku tygodnia grali w pucharze i awansowali. Co prawda po dogrywce, ale awansowali. Na pewno lepiej to wyglądało niż w Westerlo, ale też nie najlepiej. Goście wciąż bez swojego lidera El Gaaourira, a także bez Hauvela, Tanghe i Johna.
Braki kadrowe zdecydowanie większe w Westerlo. Spróbować można, bo na gospodarzy nie ryzykuję dzisiaj.
Powodzenia (później więcej typów).

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Groningen vs AZ 2 (AH 0), 1.80 Interwetten 2/10
Groningen po świetnym pucharowym meczu z Vitesse (5:1) zagrają dzisiaj ciekawy mecz z AZ. Groningen rozgromił w Arnhem miejscowe Vitesse i awansowali do dalszej fazy rozgrywek. Prawdą jest też to, że Vitesse w tym sezonie woli postawić wszystko na jedną kartę i zacząć grać porządnie w lidze. W Eredivisie Groningen zajmują 15te miejsce i nie są w najlepszej formie: WRRP. Tą jedyną ligową wygraną w ostatnim czasie odnieśli właśnie przeciw Vitesse. Remisy natomiast z Utrechtem oraz ADO nie są satysfakcjonujące, a porażka 0:4 z Twente zdemotywowałą drużynę. Morale są jednak nieco wyższe po środowym spotkaniu pucharowym. Problemy kadrowe w Groningen jednak nie są w dobrej kondycji. Nie wystąpi dzisiaj aż 6u zawodników, z czego dwóch podstawowych: Holla, Zoneveld, Andersson, Svejdik, Rijsdijk, Hiariej. Dwaj pierwsi grywają zazwyczaj w podstawowym składzie. Dzisiaj to na pewno nie będzie spacerek dla gospodarzy.
AZ w pucharze ograło amatorkski zespół po dogrywce. Nie był to zachwycający wynik, ale mnóstwo roszad w składzie musiało się tak skończyć, jednak rezultat końcowy tj. awans był najważniejszy. Alkmaar gra fatalnie i potrzebuje koniecznie punktów. Ich forma to: PWPP. Jedyna wygrana była odniesiona na własnym boisku przeciwko słabemu NAC Bredzie. Jednak te ostatnie porażki z Twente oraz Ajaxem nie były niespodziankami. Pora jednak na wygraną i zdobycie ważnych trzech punktów. Na wyjeździe Alkmaar albo wygrywa albo przegrywa: 2-0-4. Liczę tutaj na to, że tym razem wygrają. Jest też plusem to, że nie zagra tylko jeden podstawowy gracz dzisiaj, a jest nim obrońca Jaliens.
H2H w ostatnim czasie jest zdecydowanie na korzyść gości. Liczę na to, że AZ powalczy dzisiaj, szczególnie, że mają jeszcze marzenia dotyczące obrony tytułu. Jeśli jednak nie zaczną grać dobrze to szanse stracą jeszcze w części jesiennej.
Inny kupon:
Anderlecht vs Lokeren 1
Club Brugge vs St. Truidense 1
1.66 10bet 5/10
Jak dla mnie są to peFFki z Belgii :|
Powodzenia.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Westerlo vs Roeselare 2:2 ✅
Kupon:
Anderlecht vs Lokeren 2:0
Club Brugge vs St. Truiden 1:0 ✅ ✅ ????
Groningen vs AZ 0:1 ✅
Kolejny udany dzień. AZ w końcówce strzeliło bramkę. Groningen jednak za bardzo &#39;podnieciło&#39; się po meczu pucharowym i nie wytrzymali. W przyszłej kolejce warto będzie spróbować grę na AZ. CO do innych spotkań w Eredivisie to bez niespodzianek. Byłem dzisiaj pewien Heerenveen, ale nie wpisałem tutaj, bo nie miałem jak. Twente bałem się grać, ale wygrali. PSV wymęczyło 1:0.
Belgia także bez niespodzianek, ale spodziewałem się czegoś więcej po ekipie Zulte Waregemu, ale odpuściłem to, bo jednak Charleroi lubi niespodzianki. Westerlo, natomiast bardzo mnie zdziwiło w drugiej połowie. 2:0 prowadzili i to w tak okrojonym składzie, już myślałem, że Roeselare to dziady. Końcówka jednak należała do gości i 2:2. Anderlecht i Club Brugge zgodnie z planem, choć Club Brugge stresował mnie trochę.
Później wrzucę kilka analiz na jutro.
Pozdrawiam. I mam nadzieję, że ktoś skorzystał.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Ajax vs Feyenoord 1, 1.50 Bet365 3/10
Hit kolejki zapowiada się... jednostronnie. Ajax zaczyna być potęgą w Eredivisie. Osie spotkań bez porażki w tym aż sześć zwycięstw jest naprawdę imponującym bilansem. Ostatni mecz był ważny i ekipa z Amsterdamu nie dała najmniejszych szans Alkmaarowi. Ograli AZ na ich własnym stadionie aż 4:2. Poza tym dwie rundy wcześniej Ajax wygrał bez jakiego kolwiek problemu Willem 4:0. Suearez wraz z ekipą grają rewelacyjny futbol w lidze. Podkreślam, że w lidze ponieważ w pucharze męczyli się z Dordrechtem. Martin Jol będzie mógł skorzystać z wszystkich najważniejszych zawodników, bo kontuzjowani jedynie są Aissati i Rommedahl.
Feyenoord jest tuż za plecami Ajaxu i tracą do nich 4 punkty. Portowcy są w całkiem niezłej formie, ale jednak nie w takiej jak Ajax. Ich aktualna forma wygląda tak: WWPW. Porażka została odniesiona podczas derbów Rotterdamu ze Spartą. Zwycięstwa natomiast ze słabymi rywalami: Bredą, Waalwijkiem oraz Venlo. Przeciwko Venlo zagrali dość nudny i słaby pojedynek. Feyenoord ma także problemy kadrowe, bo prócz długoterminowych kontuzji De Guzmana i Fernandeza nie zagrają zawieszeni Tomasson i Seidou Cisse. Na pewno są to ważne ubytki w drużynie gości.
H2H jest zdecydowanie na korzyść gospodarzy. Feyenoord ostatnim razem wygrał na Amsterdam ArenA w 2005 roku. Nic jednak nie wskazuje na to, że passa zostanie przełamana. Kurs jest adekwatny do sytuacji, a do tego nie jest zbyt niski. Warto zagrać to spotkanie.
RKC Waalwijk vs Willem over 3.5, 3.20 Bwin 1/10
RKC Waalwijk to fatalnie spisujący się beniaminek. Na swoim koncie mają &#39;aż&#39; 3 punkty. Ogólny ich bilans wygłada tragicznie: 1-0-10 i 7:25 w bramkach. Jedyne zwycięstwo odnieśli cztery kolejki temu przeciwko Rodzie Kerkrade 4:1. Jak widać potrafią się zmobilizować, ale czy i tym razem tak będzie :?: Ostatnie 3 mecze to porażki, jednak tylko z Feyenoordem doznali porażki bez większej walki (0:3). Pojedynki z Heraclesem i Bredą (oba 0:1) nie był aż takie złe w wykonaniu beniaminka. Próbują, ale im nie wychodzi. Problemy kadrowe jednak są nadal w drużynie gospodarzy. Dziś nie zagrają: Pauletta, Jongsmy, Augusien i Luirink.
Willem to strasznie zmienny zespół. Raz zagrają rewelacyjny mecz, a raz zostają upokożeni. Tydzień temu zagrali rewelacyjnie przeciwko Heerenvenowi i wygrali aż 4:1. Wcześniej porażka z Ajaxem (0:4) dała Królewskim do myślenia. Tym razem nie musi być wcale kolorowo, bo RKC zaczyna wątpić w cokolwiek i mogą zaskoczyć wszystkich. Szczególnie, że Willem na wyjeździe nie zdobył choćby punktu: 0-0-5 i 3:12 w bramkach. Poza tym kontuzje też są mankamentem Willemu. Quasten, Janse i Akguna nie zagrają przeciwko RKC.
Stawiam tutaj na over, po niskiej stawce ze względu na walkę. Obie ekipy ruszą na siebie. Szereg kontuzji, głównie w RKC (brak podstawowego obrońcy) może spowodować grad goli. Oczywiście może być też odwrotnie, ale jednak więcej wskazuje na 4-5 bramek niż 0 czy 1. Tutaj bez szaleństw ;)
Pozdrawiam.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Gent vs Germinal 2, 5.00 Bet365 1/10
Takiego kursu nie można przegapić :!:
KAA Gent po bardzo dobrym początku sezonu zaczął grać słabiej. Aktualnie zajmują 6te miejsce. Ostatnia forma Gentu to: PRPW. Porażka z Clubem Brugge nie była zaskoczeniem, z Waregemem również. Remis z coraz lepiej spisującym się Excelsiorem także nie był jakimś przypadkiem. W poprzedniej rundzie natomiast strasznie się męczyli ze słabiutko spisującym się St. Truiden (6 porażek z rzędu :!: ). Ledwo w końcówce wygrali 2:1. W tygodniu pokonali amatorów w pucharze Belgii 3:1. Według mnie nie był to satysfakcjonujący wynik. W dzisiejszym meczu nie wystąpi kilku zawodników.
Germinal natomiast spisuje się bardzo dobrze ostatnio. Siedem ostatnich spotkań to aż 5 zwycięstw i 2 porażki. Porażki z Waregemem czy Anderlechtem na wyjeździe nie były niespodziankami. We wtorek w pucharze Belgii gładko ograli Deinze 3:0. W dodatku Jose Daerden będzie miał dzisiaj do dyspozycji pełen skład :!: :!: :!: To jest bardzo ważny aspekt dzisiejszego meczu.
H2H jest wyrównane, a w poprzednim sezonie Germinal wygrał z Gentem na ich stadionie aż 3:1. Dzisiaj spodziewam się wygranej, a kurs tylko kusi :!: ;)
Polecam na singlu.
Pozdrawiam.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Ajax vs Feyenoord 5:1 ✅
RKC vs Willem 0:1 ⛔
Gent vs Germinal 0:1 ✅ 5.00 ????
Ajax bez problemów. Feyenoord do 41 minuty coś tam próbował, potem gol i czerwień. Po ptokach. Druga połowa to była świetna gra Ajaxu. Końcowy rezultat 5:1 i Portowcy w 9tkę. RKC po dobrym starcie stanęli. Grali słabo, Willem atakował i w końcu strzelili bramkę w 63 minucie. Potem koniec bramek... RKC zamurowało się na własne połowie po czerwonej kartce. Cóż szkoda, duża pomyłka, ale na szczęście niska stawka ;) Czekamy na Germinal :!: To jest na pewno pewniejszy typ niż ten overek.
Germinal wygra 1:0. Cieszy mnie to. Chociaż przyznam, że było dużo szczęścia. Pierwsza połowa to gra błędów Gentu i zasłużony gol dla Germinalu. Druga połowa natomiast to ataki do ostatnich sekund Gentu. Jednak golkiper Germinalu i napastnik MacDonald zagrali świetny mecz. Dzięki nim ładny kurs na plus ;) Jutro kolejny mecz z Belgii i również warto zwrócić na niego uwagę.
Pozdrawiam.
Póki co profit z tego wekendu wynosi: ✅ 10.60u
PS Ciekawe kiedy dostanę Typera ???? ???? ????

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Tutaj mała zapowiedź meczu Genk vs Cercle Brugge.
Serdecznie zapraszam do przeczytania małej analizy --&gt; TUTAJ..
Typ: 1, 4/10 Expekt.com 1.75

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Genk vs Cercle 2:0 ✅
Cóż wiele osób pisało, że nie dadzą rady bo nie wygrali od 21ego marca na własnym boisku. Dzisiaj był odpowiedni moment do tego by wygrać. Osłabione Cercle Brugge kontra pełny Genk :?: Nie było mowy o niespodziance, nie tak jak wczoraj Germinal ???? A właśnie, Germinal ;) Dzięki wygranej awansowali aż na 4tą pozycję :!: To jest sukces dle ekipy Daerdena.
Reasumując ten weekend:
Ogólnie: 8/10
Belgia: 6/6 ????
Holandia: 2/4 ;)
Profit: ✅ 13.60u ;)
Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom