Brighton - Bristol
Ostatnio ekipa gości zagrała świetne spotkanie z Nottingham, niestety kilku graczy narzeka na drobne urazy i tak na prawdę dzisiaj Cotterill podejmie decyzję czy ryzykujemy czy zostawiamy na ławce. Gospodarze grają konsekwentnie swoje na razie wystarczy dzisiaj zaczną się problemy ponieważ LuaLua raczej nadal nie będzie mógł wystąpić żeby nie ryzykować pogłębienia urazu, Murphy musi pauzować za kartkę a Greer nadal leczy uraz, Podoba mi się że Zamora wziął na siebie ciężar gry to jest to o czym ostatnio wspominałem doświadczenie z
Premier League robi swoje, wszedł na boisko i zrobił swoje liczę że Hughton da mu szansę od początku. Na własnym podwórku Brighton nie zwykł przegrywać.
Zwycięstwo Brighton @@ 1.90 Otobet
Hull City - Ipswich
Ostatnio Ipswich mnie zawiodło notują tendencję spadkową formy i niestety to jest widoczne na boisku liczyłem że tak doświadczony zespół w
Championship ten sezon rozegra lepiej. Dzisiaj przyjeżdżają bez Frasera drugiego najlepszego strzelca który zostawia serducho na boisku, jadą do jaskini lwa bo tak właśnie nazywam stadion Hull po spadku jeszcze na Kingston nie przegrali. Zespół Bruce jest co prawda siódmy ale gra konsekwentnie swoje które przynosi zdobycze punktowe, dzisiaj na własnym terenie nie powinni dać pola o manewru Ipswich, Nie wystąpi raczej Abel który leczy uraz i nikt nie chce ryzykować jego pogłębienia. Ale są inni którzy pociągną tę grę podoba mi się niezwykle Aluko który pociągnie akcję przyspieszy jak trzeba i powróci. Środek pola to zdecydowanie Diame czy Meyler wraca do gry Livemore i jeszcze jest świetny Huddlestone który w styczniu raczej wróci do
Premier League,
Zwycięstwo Hull @@ 2.00 Otobet
Inne propozycję :
Rotherham - Reading 2 @@ 2.00 Otobet